34554
-
#34034 Én elég sokat vásároltam G2A-ról magamnak is, haveroknak is. Sose volt velük semmi bajom, a legnagyobb kellemetlenség is az volt mikor 1 órát vártam a kódra, de írtak is hogy túl vannak terhelve a türelmemet kérik. -
#34033 Hmm, azt hiszem talán már vásároltam onnan. Paypal által is javasolt oldal (legalábbis nyáron együtt akcióztak), szóval elvileg megbízható dolog. De köszi, afelett elsiklottam :) -
Negritis #34032 én szoktam használni kicsit macerás tud lenni de nincsen gond -
#34031 A digitális verziót 10 euró környékén osztogatják G2A-n. De nem ismerem azt az oldalt, szóval... -
#34030 Pontosítok, ennél jobb ajánlatot tud-e valaki? :D -
#34029 Üdv!
A kiegészítőt hol a legolcsóbb most beszerezni? Esetleg valami Pesti bolt, vagy külföldről rendelve tud valaki ajánlani valamit? -
sirdond #34028 http://www.twitch.tv/wcs
archon mode action :D -
#34027 Az lesz, elso napos vetel CE kiadasban, nekem mar csak a single miatt is megeri. De tetszik hogy a legtobb egyseg visszamenolegessen is kap valami specko tulajdonsagot, hogy ne csak sima lovolde legyen. Igy taktikusabb es latvanyossabb mecseket varok. Mintha a grafika megint ugrott volna egy szintet, en legalabbis ugy latom. Az uj jatekmodbol az archon mod tetszik, en nyomom a gazdasagot es az utanpotlast a hatterben, haver meg derit es tamad, hmm jo lesz. :) -
#34026 A weboldal gyönyörű, mint mindig. -
Zenszkij #34025 jó lesz -
#34024 Legacy of the Void -
sirdond #34023 terran SUPER OP!!!!!!4444 -
#34022 Hivatalos forrásból származó videó:
És néhány információ. -
sirdond #34021 úristn. kell azonnal! -
#34020 -
#34019 Nagyon durvák azok a Xelnagák és durván el is intézik Kerrigan-t. Jöjjön má! -
Negritis #34018 engem az a mondta fogott meg hogy : "the lurker is back" :D -
#34017 StarCraft 2: Legacy of the Void standalone játék lesz! A trilógia lezárása - nem lesznek további kiegészítők.
Illetve ez lesz az eddigi leghosszabb kampány.
Már most kell!
Az a Kerrigan.... KELL, KELL, KELL!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.07. 20:30:35 -
#34016 STARCRAFT 2 LEGACY OF THE VOID! VÉGRE!!! -
#34015 BlizzCon-t most azonnal! Legacy of the Void bejelentés! -
Negritis #34014 engem a verseny jobban érdekel
ro16 nagyon bejött -
#34013 Pénteken BlizzCon. Remélhetőleg már tényleg bejelentik hivatalosan is a második kiegészítőt!
Persze imádom Kerrigan-t, de már várom a StarCraft 2 trilógia záró darabját. -
ivadek #34012 Az eredeti vagy az ingyenes? Gondolom nem egy serveren fut a 2 verzió. Gondolom a cd kulcsot csak egy acchoz tudom felhasználni. -
Negritis #34011 a Code S döntő baja hogy nem jó időpontba van, ha megnézed a wcs döntők felmennek 75k-ra simán
a gond ott az hogy mindenki ázsiai és az emberek nem tudnak azonosulni velük
és figyelj már mondtál 4 azaz 44444négynégynéngy játékot ami tényleg előtte van az sc2nek, csak épp ugye a 4ből 3 ingyenes ami azért komoly előny egy olyan játékkal szemben ami igencsak komoly indulóösszeggel bír valamint nem lehet csapatban játszani ami az élmény faktort máshogy kezeli
azt kijelenteni hogy az sc2 vezető esport nem lehet, de hogy az élmezőnyben van az tuti ettől nem is kell félni, de vannak más aggasztó jelek ami mellett azért nehéz elmenni
ez az egyik :
MC Bosstoss
szeptember 10.
This is my opinion about 2015 WCS.
It will make a lot of retire korea players.
Because starcraft 2 is not popular than dota2 and league of legends.
This mean is small sponsorship than them.
So it will make salary and travel money problem .
I don't know about business because i did focus starcraft2.
when i playing bad at sc2 i will retire it's good for me,
I wish all progamers can play when they want to play.
Thx for reading.
It is just my opinion. -
Zenszkij #34010 Nah majd jön a kieg meglátjuk milyen számok lesznek. -
sirdond #34009 pedig tényleg így van. én leginkább twitch-en szoktam nézni a számokat. Amikor LOL, DOTA 2 nagyverseny van, azokat simán 300k felett nézik, CS:GO 100k felett, SC2 meg jó, ha 50k felé megy. Most is Code S döntő, ami egyébként az egyik legjobb sorozat szerintem, és nézd meg hány view-er van. nem haterkedni akarok, még mostanában is szoktam SC2 versenyeket nézni, de ez van sajnos. -
#34008 WAT
Szinte az összes külföldi esport-os oldalon StarCraft 2 és League of Legends játékok logóit látom.
CS, DOTA 2 és Heartstone-t pedig nagyítóval kell keresnem. Néztem SC2 meccseket, de azért ott is volt bőven néző közönség és legalább Twitch chat-en sem trollkodtak az emberek, mint mondjuk a League of Legends versenyeinek közvetítésénél.
Tehát még mindig nem halott ez a játék. Persze nincs a figyelem középpontjában úgy, mint mikor megjelent, de még mindig játszanak vele és még mindig van létjogosultsága. És mostanában nagyon ráfeküdt a Blizzard a StarCraft 2-re. Modokat ajánlanak hozzá, ikonokat adnak és már a múlt héten és a mostani héten is jött frissítés a játékhoz. PTR-en megy megy a tesztelgetés és az újabb frissítések tesztelése, szerintem ez már egyértelmű jele a kiegészítő "érkezésének".
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.04. 12:48:39 -
sirdond #34007 és ez most hogy jön ide? e-sports-ról van szó, nem skillekről -
Zenszkij #34006 Amiket felsoroltál, azoknak semmi köze egy Starcraft szintű versenyhez, csupa mázli faktormmíg az SC azért skillen múlik. -
#34005 Nincs kizárva. Így, hogy a WarCraft Lore "nem folytatódik" már, simán elképzelhető.
A Warlords of Draenor nem az eddig lefektetett történetet viszi tovább, hanem egy alternatív idősíkban játszódó történettel operál (mi lett volna, ha...).
Én is örülnék egy WarCraft 4 bejelentésnek, de már, ha bejelentik a Legacy of the Void kiegészítőt, sőt még videót és képeket is mutogatnak belőle, már nem leszek csalódott.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.04. 12:32:45 -
sirdond #34004 CS:GO, DOTA2, LOL hármast (sőt még Hearthstone-t is) sokkal többen követik mint az SC2-t, a verekedős játékokról már nem is beszélve. Szóval a starcraft már rég nem az "egyik legnagyobb" e-sports név.
Utoljára szerkesztette: sirdond, 2014.10.04. 12:31:47 -
Zenszkij #34003 Vagy bejelentik a Warcraft 4-et. Elsírnám magam a gyönyörtől :D. -
#34002 3. kiegészítő? WAT
Még csak a második jön, mert ugye az első volt a Heart of the Swarm.
Csak annyit tudunk róla, hogy Legacy of the Void lesz a neve, a Protoss-okat helyezi előtérbe és majd egyszer valamikor megjelenik.
Ja meg a producer mondta, hogy ez lesz a leghosszabb Singleplayer kampány, epic story epic befejezéssel satöbbi satöbbi. Jó jó, take my money.
Valószínűleg a mostani BlizzCon-on kerül hivatalosan is bejelentésre, mivel a leaked anyag szerint főként StarCraft 2 és WarCraft lesz a főszerepben (StarCraft 2 gondolom a kiegészítő miatt, a WarCraft meg a 20 éves szülinap és 10 éves WoW miatt).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.04. 12:01:27 -
hawkie22 #34001 Azt lehet tudni, hogy kb. mikor jön a 3. kieg? -
#34000 talán az egyetlen rts ami túlélte a mobákat -
Zenszkij #33999 már mért lenne az, mert te nem tolod? Az egyik legnagyobb e-sport játék. Jön még hozzá egy további kieg is. Még a régi SC se haldoklik. Ne blamáld már magad ilyen hozzászólásokkal. -
HyperManiac #33998 Ez már egy haldokló játék. -
Zenszkij #33997 hmm érdekes, engem pillanatok alatt bedob mindenhova -
ivadek #33996 Ahogy elnézem teljesen felesleges volt megvennem az SC2-őt eredetiben.
A karakterem nem fejlődik....kihalt az összes szerver.....átlagosan 15-20 percet kell várni, hogy esetleg elindúljon egy 2v2 játék.
Az ingyenes verzión még mindíg tele vannak a szerverek...igaz ott sem fejlődök tovább 15. szintnél, de legalább lehet játszani, ott mindíg van valaki. -
#33995 Tegnap adtak ki komolyabb javításokat minden blizzard játékhoz, lehet az kicsit túlterhelte a rendszerüket, és azért dobta el a bnet kapcsolatot folyton. Ma nézz rá, és ha ma sem javult meg akkor tényleg vmi gond lehet a te oldaladon. De ha tűzfal vagy egyéb probléma lenne, akkor nem tudtad volna letölteni meg elindítani se a játékot szerintem. Bnet kliensed van fent? Abból indítod a játékot? Ha igen, akkor próbálj meg letölteni egy heartstonet (alsó játék) és azzal próbálkozz, hogy ott bejutsz e a bnetre.