StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: sirdond, 2014.10.04. 12:31:47
How much can you take,before you snap?
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Még csak a második jön, mert ugye az első volt a Heart of the Swarm.
Csak annyit tudunk róla, hogy Legacy of the Void lesz a neve, a Protoss-okat helyezi előtérbe és majd egyszer valamikor megjelenik.
Ja meg a producer mondta, hogy ez lesz a leghosszabb Singleplayer kampány, epic story epic befejezéssel satöbbi satöbbi. Jó jó, take my money.
Valószínűleg a mostani BlizzCon-on kerül hivatalosan is bejelentésre, mivel a leaked anyag szerint főként StarCraft 2 és WarCraft lesz a főszerepben (StarCraft 2 gondolom a kiegészítő miatt, a WarCraft meg a 20 éves szülinap és 10 éves WoW miatt).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.04. 12:01:27
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
A karakterem nem fejlődik....kihalt az összes szerver.....átlagosan 15-20 percet kell várni, hogy esetleg elindúljon egy 2v2 játék.
Az ingyenes verzión még mindíg tele vannak a szerverek...igaz ott sem fejlődök tovább 15. szintnél, de legalább lehet játszani, ott mindíg van valaki.
Újabb segítséget szeretnék kérni 😊
Tegnap megpróbáltam feltelepíteni az eredeti SC2 Wing of Liberty-t, nem sikerült. Telepítés előtt egyből egy hibaüzenet: nem tud csatlakozni az internethez, ellenőrizzem a net kapcsolatot, majd próbáljam meg újra.
Rámentem a hibakódra, segítség ként azt írta, hogy töltsem le batle.netről a klienst és rakjam fel úgy. víruírtót tűzfalat mindent kapcsoljak ki.Csináltam egy új friss accountot beírtam az eredeti cd kulcsot.
Namost nekemfentvan a free verzió, azon frissített egy kicsit el is indúlt szépen minden.
Megy a compagin is szépen a multi is CSAK valamiért nem kapok xp-ét nem fejlődik az accom.
A free accom az a kezdetektől fogva ,,fejlődött,, kaptam az xp-ét játék közben meg végén is, csak ugye lvl5-mél megált.
Az eredeti meg nemhajlandó erre.
A kis képemnél nincs semmi szám akik jönnek csatlakoznak a szerverhez mindenkinek van.
A kérdésem az, hogy most én vagyok a b*lfasz és elbaszcsiztam vagy ez normális?
A másik, hogy kaptam egyéb játékokhoz is cd kulcsot plusz az SC2-höz egy másikat ,,hívd meg a barátodat,, ezt ha valaki aktiválja meddig használható? Remélem valaki tud nekem segíteni.
Bocsi, hogy ilyen hosszú lett 😊
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
A starcraft.com oldalról letöltöttem az ingyenes verziót, csináltam felhasználót stb. játszottam is vele müködik szépen minden.
Most megvettem eredetiben is a Wings of Libertit és azt szeretném kérdeni, hogy azt az ingyenes accot lehet használni tovább az új eredeti cd kulcsal vagy csinálnom kell egy újat?
A letöltött verziót töröljem le, vagy autómatikusan felülírja az eredeti?
Első helyen a StarCraft II szerepel (gondolom nem kell tovább részletezni, ez a Legacy of the Void lesz). Ezzel fogják kezdeni a ceremóniát.
Második helyen a Heroes of the Storm (bétaverzió bejelentés, új tartalmak, új játékmódok, új szerverek bejelentése valószínűleg).
Harmadik helyen a Hearthstone (valószínűleg új tartalmakról lesz szó/új verziókról).
Negyedik helyen a WarCraft (nem WoW-ot írtak, hanem WarCraft-ot. Ugye idén 20 éves a WarCraft. 10 éves a WoW és már a WarCraft film is javában készül. És a BlizzCon-ra egy héttel rá érkezik is a Warlords of Draenor + 10 éves WoW event).
Ahogy elnézem lesz itt buli. Tudnék örülni neki, ha a 20-as WarCraft évfordulóra belőnének valami trailert a filmből, vagy esetleg bejelentenék a WarCraft 4-et. <#idiota>#idiota>
Így, hogy a Warlords of Draenor nem viszi tovább a WarCraft történéseit (inkább időutazás egy alternatív világba) jöhetne a "WarCraft lore folytatása" WarCraft 4 címen.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.20. 08:17:28
Érdekelnének SC könyvek, lehetőleg mind, de sajna Magyarországon már nem kaphatóak 1 könyvesboltban sem, antikváriumokban sem igazán 😞 Várható valamikor, hogy lesz új kiadás ezekből, vagy nem? Esetleg valakinek van eladó példánya bármelyikből, mert szívesen megvenném, ha már valakinek nincs szüksége rá...
Szóval akkor megvehetem a dobozos verziót és az abban lévő kódot regisztrálnom kell a battleneten, ha jól értettem, majd onnan pedig letölthetem a legfrissebb változatot...
Utoljára szerkesztette: dezfafara81, 2014.08.30. 20:43:26
Windows 7-tel semmi gond nincs, stabil alatta a játék, Win 8 alatt is, lévén néha-néha még most is javítgatja a Blizzard, ha szükséges.
A színekkel pedig AMD drivernél volt gond, amire volt "házi" megoldás, de már hivatalosan is javította az AMD. Nvidia kártyáknál nem volt probléma. AMD-nél viszont külön fórumon is foglalkoztak vele.
Talán a felbontás lehet borzalmas, hisz 640x480-ban fut a játék azt hiszem. Sajnos baromi ronda már, de igazi StarCraft hangulat és 10/10 történet abban van, nem pedig a második részben.
Remélem sikerült megválaszolni minden kérdésed!
Az ár miatt egyértelmű, de mennyire használja a CD-t a játék, mert arra már nem igazán emlékszem (csak 10-15 éve volt 😊).
Windows 7 alatt pedig mennyire stabil? Olvasgattam fórumokon, hogy a színnel gond lehet, mert úgy rémlik anno 256 színt használt csak... Pontosan mi(ke)t kell tenni, hogy játszható legyen gond nélkül?
Előre is köszönöm!
Utoljára szerkesztette: dezfafara81, 2014.08.30. 17:57:46
alig várom
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Persze csak amíg nem érkezik a Legacy of the Void, de az még 1,5-2 év szóval még kár "aggódni" miatta. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.29. 15:04:28
Amugy tokmindegy milyen valtozatod van, ha leszeded a kliensen keresztul, mindenkepp telepitodik az egesz hots-sal egyutt, legfeljebb nem fersz hozza a plusz tartalmakhoz amig azt nem regisztralod be. Konkretan meg anelkul is telepitheted a jatekot, hogy meglenne az alapjatek, es meg jatszhatsz is vele valamilyen szinten (starter), akar hots tartalommal is multiban ha a hostolonak megvan.
Regards,
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Utoljára szerkesztette: dezfafara81, 2014.08.29. 10:13:01
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ha megnézel egy BW meccset, pl ZvZ ott mindig csak Mutalisk megy, és az nyer, akinek több van kb.
ZvT meg lurker + ling, stb a többi felállásban is.
Sc2-ben legalább több unit és több build van, nem ezért unalmas.
Pls help <#guluszem1>#guluszem1>
Gigabyte GA-Z97M-DS3H, Intel i7 4790 @ 3,6 Ghz, Samsung SSD 850 EVO 250 Gb, Kingston 8 Gb DDR3/1600, Asus GTX970 4Gb GDDR5 DCII OC
múltkor bejelentkeztem, hétvégén, és alig talált játékost. akit talált, az is pro már, én meg tök béna voltam ennyi idő után

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.15. 20:40:29
How much can you take,before you snap?
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Lenne hozzátok egy kérdésem.
A Starcraft 2 multiplayer része még fizetős vagy már ingyenes lett?