34554
-
#34114 Szintén! -
Negritis #34113 asszem ebből is CE lesz ha már az előző 2 is úgy van meg :D -
#34112 Collector's Edition infók:
"Legacy of the Void will also be available in a retail-exclusive Collector’s Edition, which comes equipped with the digital bonus items from the Digital Deluxe Edition, as well as a special edition of the upcoming full-color hardcover StarCraft Field Manual; a DVD/Blu-ray loaded with cinematics and special features; and a CD soundtrack." -
StarCraft II Complete Edition - 60 euró
Minden játékbeli extrát (ami a Collector's Edition kiadásokhoz korábban járt) tartalmaz!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.15. 20:17:55 -
StarCraft 2 Legacy of the Void már előrendelhető!
"Pre-Purchase: Expected Game Release Winter 2015/2016"
"This is a standalone product. It does not require any other version of StarCraft II to play"
Lesz Collector's Edition is! A GamesCom keretében még több infó ki fog derülni!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.15. 19:56:34 -
HUmanHunter #34109 Ah! Ezt jó volt tudni mostmár megvan :D -
Yserac #34108 Elindítod a bnet klienst és a Region/Account választó menüben ott találod "Beta: Legacy of The Void". Ennyi és már csapathatod te is. -
Negritis #34107 majd élméynbeszámolót :D -
HUmanHunter #34106 de csak megjelent a battle net profilomban a weboldalon, semmi mást nem látok egyelőre. -
HUmanHunter #34105 Mi van most ezzel a béta tesztel? Nem jelentkeztem rá, tegnap kaptam egy emailt, Congratulations, you've been selected to join the StarCraft II: Legacy of the Void™ multiplayer closed beta test! Legacy of the Void is the epic conclusion of the StarCraft II saga focused on the technologically revered Protoss and their race to reclaim their overrun home world of Aiur from the merciless Zerg. -
Negritis #34104 jó látni David Kim-et a wcs-n -
Prof William #34103 Lazán elmehetne egy StarCraft film nyitójelenetének. -
Stockbauer33 #34102 -
Gascan #34101 ez eleg jo lett
-
Negritis #34100 kb azt írta ki facen hogy mivel egyedül él elvesztette a motivációját edzésre ezért már önbizalma sincs
pont amit Yserac ír, hogy a nüanszokat bukná ezért inkább nem égeti magát -
sirdond #34099 RIP BossToss -
Yserac #34098 A probléma valahol ott gyökeredzik, hogy RTS nagyon individuális tevékenység. Rengeteg nüanszot ki kell tapasztalni játék oldalon, kihasználni a játékmechanika előnyeit hátrányait. És emellett embertelen játékos oldali skill kell hozzá. Nagyon nehezen adja meg a manapság mindenki által elvárt fun-t. Pl. ha már Blizzard a HS részben azért sikeres, mert olyan random faktor van benne, hogy bárkit sikerre emelhet és földhöz vághat a játék. Kisarkítva bizonyos értelemben a józan paraszti észnél több nem kell hozzá csak kitartás. Egy RTS-hez kevés a kitartás ott egyszerűen megvan egy skill peak amibe ha bele gebed valaki sem tud fölé menni, ezért nagyon intoleráns műfaj. Nehéz fennmaradnia az olyan játékokkal szemben, ahol az egyén sikere a képességének, idejének, tudásának stb. megfelelően jó eséllyel többször kialakul. -
#34097 Talán jövőre a film megdobja ismét az igényt egy WarCraft RTS-re, mert a WoW Lore-val nem igazán haladtak előrébb. Megrkedt minden a Mists of Pandaria szintjén... Ez az alternatív (Mi lett volna, ha...) WoW univerzumot ne vegyük számításba.
Bár egy WarCraft 4 mondhatni karcsú és kevés is lenne a WoW hatalmassága után (fajok, szigetek, világok, rengeteg karakter). -
Negritis #34096 hát, sztem kb 6 év és jön a WC4 :D
jövőre kijön a protoss küldi, aztán 5 év és hozzák az új wc-t remélem
amúgyis kb 10 évente folytatják a sorozatokat mostanában :D
SC 1 -> 2
D2 -> D3
is kb 10 év volt :D
amúgy a moba az konkrétan ugye az rtsből fejlődött ki, szóval ez egy "mellék"ága a dolognak, ami most nagoyn addiktív és "menő"
ha ez kikopik akkor lesz esély hogy megint szép lassan jöjjenek az RTSek
persze ehhez kell egy baromi nagy durranás C&C + WC4 2 éven belül és vmi új cucc
a AoE kevés lenne ehhez, ahogy a cossacks is -
Ry0K3N #34095 Igény pedig bőven lenne rájuk. De még kickstarteren sem nagyon látni RTS-eket pedig a műfaj messze van attól hogy kiégjen. Mindig van hol újat mutatni. -
#34094 A MOBA cuccok viszont szerepet játszottak ebben.
De a próféta szóljon belőled! Nagyon kéne már egy új ütős C&C vagy Age of Empires RTS is, emellett akkor sem sértődnék meg, ha a Blizzard bejelentené a WarCraft IV-et.
De szerintem ezekre még úgy 10 évig biztosan várni kell...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.18. 09:47:22 -
Negritis #34093 közbe MC visszavonult -
Ry0K3N #34092 Semmi köze a free to play cuccoknak az RTS műfaj mostani stagnálásához. Egyszerűen csak senki nem jött elő semmi érdemleges RTS-el az utóbbi időben a Grey Goo-t leszámítva ami nem lett annyira szupijó. Csak egyvalakinek kell megint bombát robbantania aztán majd beindul a bandwagon. -
Negritis #34091 az RTS már jóval a moba előtt válságban volt, az SC2-n kívül nem sok kakaó van benne, főleg multi szinten
ugye jött a Grey Goo van még a Company of Heroes (annyira nem ismerem)
meg ott van a "magyar csoda" Meridian New World, (ami az csak single elvileg)
ezeken kívül nem sok RTSről tudok ami minőséget is tartalmaz
bár elvileg jön új Cossacks, de kész ennyi
van 1 zászlós hajó 1-2 próbálkozás meg 1 réteg játék
és a zászlós hajónál is az eSport viszi a prímet, de maga a bázis kicsit lufi
mondjuk az is tény hogy a twitch, youtube, azubu segítségével mérik a trendeket (meg steamsale)
és lehet látni hogy mire van szükség, ez pedig nem a hc,competitive rts sajnos -
Yserac #34090 Nincs rá igény. Nagyrészt team játékoké a jövő. Legyen az F2P vagy sem. Az internet gyorsulása és az online szórakoztató média felpörgése gyökeresen átformál mindent. Tovább megyek, amelyik játék típusok nagy nézettséget tudnak produkálni a twitch-en, azok fogják képezni az igényt évekre előre, mert reális képet adnak a mindenkori érdeklődésről. Nem azt mondom, hogy más műfajok kihalnak, de az uralkodó domináns pénzcsapok jobban háttérbe fognak szorítani minden mást mint azt megszokhattuk, amíg nem jön 10 év múlva valami új őrület. -
#34089 És? Itt is én vagyok a topik gazda, miközben eddig az egész SC2-ből csak Kerrigan jött be igazán!
Ellenben a StarCraft BroodWar, na az örök kedvenc játékom marad.
A F2P játékokat mindig is hulladékoztam (és a Blizzard cuccaitól sem teszek kivételt csak azért mert kedvelem őket), mert sajnos ezek is "fontos" szerepet játszottak abban, hogy a játékipar itt tart (meg az RTS műfaj kihalásában is).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.17. 21:27:31 -
súter #34088 Amúgy meg vicces vagy hogy itt hulladékozod a heroest, közbe meg annak játéknak a topicjának a házigazdája vagy és állandóan tolod fel az aktuális skin akciókról is a postot :P -
súter #34087 Hű de zárt béta szokott lenni az sc-k esetében, egy idő múltán csak annak nincs bétája aki nem is akart szerezni. Legacy esetében amúgy nem tudom mennyi béta ment ki, de "még én is kaptam". Legalábbis én eddig sose kaptam a blizztől közvetlen bétát, vagy csak akkor amikor kb. mindenki kapott már. És ha 20 meccset lejátszottam hots alatt lehet sokat mondok, úgy tudom az aktívabb playerek nagyobb eséllyel kaptak bétát. (mondjuk wol alatt az elején toltam elég szépen) -
Negritis #34086 ha akarsz told a QQ-t 2015be nagyon menő de én örülök hogy legalább van kiadó ami minőségre megy a kiegeknél nem pedig arra hogy napi 2 5eurós DLC -
sirdond #34085 +1 -
#34084 Closed béta persze, de nem is lesz publikus béta. Nagy játékból nem szokott Public Betat tartani a Blizzard, csak a kis hulladékokból (Hearthstone, Heroes of the Storm és talán Overwatch).
Amúgy a kiegészítőkön nem szoktak ennyit ekézni, régebben az alapjáték megjelenését követő évben már érkezett az expansion, ami tartalomban és minőségben is messze jobb volt rövidebb idő alatt, mint amit mostanában a Blizzard kihoz magából. Az Activision uralma erősen érződik rajtuk...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.17. 18:56:41 -
Negritis #34083 nem úgy van hogy close béta még? -
Yserac #34082 A "bétateszt" rész meg kb kimerül abban hogy ha előrendeled a legacy-t hamarabb játszhatsz ezzel a három küldetéssel. A béta szót meg csak az idióta pcguru találta ki, a blizz oldalán early accesről van szó.
Semmi előrendelés nem kell a béta teszthez, már vagy fél éve tart. Bár nem sokan játszunk vele, jó ha van hétvégén csúcsidőben worldwide 150-180 játék (ha jó a számlálója). -
súter #34081 Állandóan sírnak az emberek hogy nem létezik demo a játékokból és zsákbamacskát kell venni. Tessék, ez itt kb egy demo. A "bétateszt" rész meg kb kimerül abban hogy ha előrendeled a legacy-t hamarabb játszhatsz ezzel a három küldetéssel. A béta szót meg csak az idióta pcguru találta ki, a blizz oldalán early accesről van szó. Gyakorlatilag a legacy early acces-je ami meg a másik dolog, amire mostanában szeret a nép rácuppanni, meg így lesz egy rakat kifizetett előrendelés, a legacy előtti negyedéves beszámoló is jobban néz ki majd az apadó wow előfizetéseket kompenzálva. Inkább örüljünk hogy nem fizetős dlc-két adják ki, amit muszáj megvenni ha érteni akarod a sztori menetét, mert őszintén szólva erre felé halad az ipar... Amúgy meg szerintem nem kell félni, az hogy mikor jelenik meg kb a multi bétájától függ, a kampány már szerintem kész van, max cgi-t hegesztenek még.
Utoljára szerkesztette: súter, 2015.06.17. 16:18:58 -
Negritis #34080 én mondjuk örülök ennek, ez kb az hogy lesz mittomén 1 éves timeskip a 2 rész között amiről lesz 3 mini küldi (nem toltam még ki a 2-t de nemsoká nekiesek)
kicsit indokolatlannak érzem a "hisztit"
a blizz sose sietett el semmit
a LotV nem hagyományos kieg, a blizz még mindig teljes értékű "kiegeket" tol ki annak megfelelő sztorival és cgi-vel
nah az telik időbe
+gondolom az egységek közti balance is melós (azt már ugye tesztelgetik pl archon mód)
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.17. 14:53:02 -
#34079 Most erre mi szükség? Meg mi az, hogy a Heart of the Swarm és a Legacy of the Void kampányait össze kell kötni? WTF, dehát a LotV a HotS egyeneságú folytatása nem? Az folytatja a sztorit, mit kell ott össze kötösgetni? Vagy oly sok idő eltelt már a Heart of the Swarm óta, hogy senki nem emlékszik rá?
Komolyan olyat még nem láttam videójátékban, hogy egy komplett trilógiát (aminek az utolsó két része kiegészítő, összekössenek mini hadjáratokkal, hogy érhető legyen).
Meg mi ez a 3 pályás bétateszt. A Blizzard már 3 nyamvadt küldetést sem tud egyedül tesztelni? Azt is ki kell adni a népnek?
Komolyan szerintem ezt az egészet azért csinálják, mert nem tudják tartani a 2015-ös megjelenést (nameg kell a reklám) és gáz lenne, ha már az idén is SC nélkül maradna a nép (tavaly is rezgett a léc, de a LotV bejelentése valamelyest enyhítette a dolgot).
Persze nem rossz dolog, meg legalább ingyen is van, de komolyan eddig kell ülnie a Blizzard-nak egy kiegészítőn? Ebből csak az érződik, hogy magasról le van szarva mind a régi brandek, mind az SC, mind az RTS műfaj. Helyettük egy jó kis F2P HearthStone, Heroes of the Storm meg Overwatch nyomatás van orrba-szájba. Végülis egyszerűbb összehozni ezeket a játékokat, sztori sincs, sok CGI-t és látványt sem igényelnek, neves szinkronszínészek sem kellenek, csak online csihipuhi mind ami jobban tejel, mint a StarCraft 2.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.17. 14:50:38 -
#34078 jóság! -
Negritis #34077 whispers of oblivion -
#34076 A film tiszteletére:
-
Hurkans #34075 /Off
Most, hogy 50%-al olcsóbb tudja valaki, hogy működik-e még az amerikairól átgiftelem EU-ra dolog? 20 dollárt megérne nekem :D