StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Mától kapható a StarCraft II Battlechest!

Tartalma:
StarCraft II - Wings of Liberty alapjáték
StarCraft II - Heart of the Swarm kiegészítő
Igényes, dombornyomott erős kartondoboz.
Valami Gaming Gude könyvecske.

10990 Ft-ért osztogatják.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.10. 18:08:49

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Rage47
<#eljen>
gibson9
Közben már megtaláltam és megoldódott a probléma. Kiderült, hogy volt már egy regisztrációm erre az email címre több évvel ezelőtt a wow miatt és akkor más jelszót adtam meg. Csak azt nem értem miért engedte akkor ugyan erre az email címre megcsinálni az új regisztrációt. Mert miután nem tudtam belépni, gondoltam megpróbálom újra és akkor már figyelmeztetett, hogy ez az email cím már foglalt. Na de igazából mind1 is már 😊
Köszönöm a segítséget egyébként.

gibson9
Hogy tudom ezt megtenni vagy hol? Sajnos nem vagyok otthon a témában.

Rage47
hát akkor írnék a supportnak.
gibson9
Gmail címem van ès semmilyen levèl nem jött. Se a spambe se sehova. Ugye az email címet is kètszer kellett megadni, szóval az biztos rendben van. De mégse jött semmi és nem tudok belépni, így pedig játszani(telepíteni) se.

Rage47
citromailed vagy freemailed van esetleg?
spam mappád nézted:?
gibson9
Sziasztok! Próbálom telepíteni a wings of liberty-t, de elakadom a battlenet accountnál.. megcsináltam, de nem enged belépni. Emailt se kaptam a címemre. Többször is leellenőriztem és jól adtam meg az emailemet és a jelszavamat is. Mi lehet a gond?

TBTPumpa
"Chris Metzen has likened the story to that of the film 300, with a small force engaging a much more powerful one in a desperate last stand. The storyline will conclude the StarCraft II trilogy."

Komolyan egy bazi Protoss sereggel kell majd szétütni a Xel'Nagákat és megtalálni az elveszett technológiát (lásd Mass Effect 3).
Blizzard pls. Hol maradnak az eredeti, fantáziadús ötletek (mint pölö SCBW, War3)?

DarkHorSe
Annyira jo lowon nezni ezt a nyomorult gslt, kapjak be a faszomat. Nehogy elvezheto legyen, meg hogy minel TÖBBEN nézzék

Swedish people are albino monkeys&#65279;

How much can you take,before you snap?

Sippie
Izé... hol a csöcsbe van a multiplayer? 😄 a chattel, ums pályákkal, stb?
skinnyman
Hali, latom van most black friday akcio, 10 eur/usd-ert megy a wol, hots is.
Nem rudja vki h mukodik-e itt is a trukk ami d3nal, hogy usd-ben is meg lehet venni magadnak ha giftkent veszed?

Regards,

MC vs Teaja @HSC
😮 mekkora game

nem nézi senki?

TBTPumpa
PlayIt-en 4000 Ft lesz a Heart of the Swarm:

sztem kb mindent cserél 😄
lehet jobban járnál ha újratelepítenéd teljesen még a netadó előtt 😄

hots és az moddolt map részt is leszedi sztem +ba

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Annak idején amikor kijött megvettem a dobozos sima Starcraft 2-őt. Már 2 éve nem játszottam vele és most kedvem támadt de mikor betöltöttem és update-elte a Blizzard launcher-t láttam hogy kb 8 gigát akarna patchelni a játékon. Na most az a kérdésem, hogy ez a 8 giga kb. mit takar? Mert az elhiszem, hogy 2 év alatt sok update volt meg textúra csere meg balance meg interface csere stb. , de ezek mind nem tesznek ki 8 gigát. Vagy netán a Heart of the Swarm komponenseit teszi föl abban a 8 gigában? Ha igen mik a játszható vagy használható dolgok belőle?

függ a "forrástól" is, nekem volt 2 olyan eset hogy orosz volt a forrás gondolom ezért csekkolták hogy tényleg jó-e a kód

de nem akarom szétoffolni a topikot 😄

on: én tuti hogy a voidot is CE-be veszem meg, szépen fog mutatni a 3 együtt és imádom az egész világot és a blizz megint feltüzelt a Protossal

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Hecker007
Nekem ilyen még nem volt náluk, küldték a kódokat mailben és kész.

jaja, én se ütköztem még problémába se ott se kinguinon
g2a-n nekem mondjuk az a rész is kellemetlen mikor live chaten keresztül kapod a kódot és nézik hogy jó-e
ami persze okés mert csekkolni kell, de akkor se tetszik hogy nézik a full képernyőm

Hecker007
Én elég sokat vásároltam G2A-ról magamnak is, haveroknak is. Sose volt velük semmi bajom, a legnagyobb kellemetlenség is az volt mikor 1 órát vártam a kódra, de írtak is hogy túl vannak terhelve a türelmemet kérik.

Sippie
Hmm, azt hiszem talán már vásároltam onnan. Paypal által is javasolt oldal (legalábbis nyáron együtt akcióztak), szóval elvileg megbízható dolog. De köszi, afelett elsiklottam 😊
én szoktam használni kicsit macerás tud lenni de nincsen gond

TBTPumpa
A digitális verziót 10 euró környékén osztogatják G2A-n. De nem ismerem azt az oldalt, szóval...

Sippie
Pontosítok, ennél jobb ajánlatot tud-e valaki? 😄
Sippie
Üdv!
A kiegészítőt hol a legolcsóbb most beszerezni? Esetleg valami Pesti bolt, vagy külföldről rendelve tud valaki ajánlani valamit?
http://www.twitch.tv/wcs

archon mode action 😄

Daell Drow
Az lesz, elso napos vetel CE kiadasban, nekem mar csak a single miatt is megeri. De tetszik hogy a legtobb egyseg visszamenolegessen is kap valami specko tulajdonsagot, hogy ne csak sima lovolde legyen. Igy taktikusabb es latvanyossabb mecseket varok. Mintha a grafika megint ugrott volna egy szintet, en legalabbis ugy latom. Az uj jatekmodbol az archon mod tetszik, en nyomom a gazdasagot es az utanpotlast a hatterben, haver meg derit es tamad, hmm jo lesz. 😊
TBTPumpa
A weboldal gyönyörű, mint mindig.

Zenszkij
jó lesz

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Daell Drow
terran SUPER OP!!!!!!4444

TBTPumpa
Hivatalos forrásból származó videó:

És néhány információ.

úristn. kell azonnal!

TBTPumpa

TBTPumpa
Nagyon durvák azok a Xelnagák és durván el is intézik Kerrigan-t. Jöjjön má!

engem az a mondta fogott meg hogy : "the lurker is back" 😄

TBTPumpa
StarCraft 2: Legacy of the Void standalone játék lesz! A trilógia lezárása - nem lesznek további kiegészítők.
Illetve ez lesz az eddigi leghosszabb kampány.

Már most kell!

Az a Kerrigan.... KELL, KELL, KELL!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.07. 20:30:35

TBTPumpa

TBTPumpa

engem a verseny jobban érdekel
ro16 nagyon bejött

TBTPumpa
Pénteken BlizzCon. Remélhetőleg már tényleg bejelentik hivatalosan is a második kiegészítőt! <#idiota>
Persze imádom Kerrigan-t, de már várom a StarCraft 2 trilógia záró darabját.

Az eredeti vagy az ingyenes? Gondolom nem egy serveren fut a 2 verzió. Gondolom a cd kulcsot csak egy acchoz tudom felhasználni.
a Code S döntő baja hogy nem jó időpontba van, ha megnézed a wcs döntők felmennek 75k-ra simán
a gond ott az hogy mindenki ázsiai és az emberek nem tudnak azonosulni velük

és figyelj már mondtál 4 azaz 44444négynégynéngy játékot ami tényleg előtte van az sc2nek, csak épp ugye a 4ből 3 ingyenes ami azért komoly előny egy olyan játékkal szemben ami igencsak komoly indulóösszeggel bír valamint nem lehet csapatban játszani ami az élmény faktort máshogy kezeli

azt kijelenteni hogy az sc2 vezető esport nem lehet, de hogy az élmezőnyben van az tuti ettől nem is kell félni, de vannak más aggasztó jelek ami mellett azért nehéz elmenni

ez az egyik :

MC Bosstoss
szeptember 10.
This is my opinion about 2015 WCS.

It will make a lot of retire korea players.

Because starcraft 2 is not popular than dota2 and league of legends.

This mean is small sponsorship than them.

So it will make salary and travel money problem .

I don't know about business because i did focus starcraft2.

when i playing bad at sc2 i will retire it's good for me,

I wish all progamers can play when they want to play.

Thx for reading.

It is just my opinion.

Zenszkij
Nah majd jön a kieg meglátjuk milyen számok lesznek.

pedig tényleg így van. én leginkább twitch-en szoktam nézni a számokat. Amikor LOL, DOTA 2 nagyverseny van, azokat simán 300k felett nézik, CS:GO 100k felett, SC2 meg jó, ha 50k felé megy. Most is Code S döntő, ami egyébként az egyik legjobb sorozat szerintem, és nézd meg hány view-er van. nem haterkedni akarok, még mostanában is szoktam SC2 versenyeket nézni, de ez van sajnos.

TBTPumpa
WAT
Szinte az összes külföldi esport-os oldalon StarCraft 2 és League of Legends játékok logóit látom.
CS, DOTA 2 és Heartstone-t pedig nagyítóval kell keresnem. Néztem SC2 meccseket, de azért ott is volt bőven néző közönség és legalább Twitch chat-en sem trollkodtak az emberek, mint mondjuk a League of Legends versenyeinek közvetítésénél.
Tehát még mindig nem halott ez a játék. Persze nincs a figyelem középpontjában úgy, mint mikor megjelent, de még mindig játszanak vele és még mindig van létjogosultsága. És mostanában nagyon ráfeküdt a Blizzard a StarCraft 2-re. Modokat ajánlanak hozzá, ikonokat adnak és már a múlt héten és a mostani héten is jött frissítés a játékhoz. PTR-en megy megy a tesztelgetés és az újabb frissítések tesztelése, szerintem ez már egyértelmű jele a kiegészítő "érkezésének".
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.04. 12:48:39

és ez most hogy jön ide? e-sports-ról van szó, nem skillekről

Zenszkij
Amiket felsoroltál, azoknak semmi köze egy Starcraft szintű versenyhez, csupa mázli faktormmíg az SC azért skillen múlik.

TBTPumpa
Nincs kizárva. Így, hogy a WarCraft Lore "nem folytatódik" már, simán elképzelhető.
A Warlords of Draenor nem az eddig lefektetett történetet viszi tovább, hanem egy alternatív idősíkban játszódó történettel operál (mi lett volna, ha...).

Én is örülnék egy WarCraft 4 bejelentésnek, de már, ha bejelentik a Legacy of the Void kiegészítőt, sőt még videót és képeket is mutogatnak belőle, már nem leszek csalódott. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.04. 12:32:45