34554
-
#30307 hát igazából ez a legelső honlapukon látszott amit fellőttek még a játékosok kiválasztásához. ritkán néztem a streamet az hajnali időpont miatt, de a hang az elején nagyon sokáig rossz volt, minden meccs elött túl sokat beszéltek, itt is ezek az introk szörnyűek. mondjuk valamivel kell szórakoztatni az ottani közönséget, egész napos a program. -
#30306 lol. akkor viszont nevetséges. nyilván valakinek valamilyen haverját rakták be, ahogy az interjúkhoz is incontrol barátnőjét...
kb mintha valami gimis projekt lenne az egész, olyan minőségű -
#30305 pedig onnan van a kép, lehet hogy azok az emberek csak felállították :)
de akárki van ott, holnapra rúgják ki. -
#30304 szerintem az a kép nem igazi, legalábbis nem az NASL stábról készült :) -
#30303 ilyen felszereléssel nevetséges amit a hanggal művelnek
de a NASL-nek védjegye volt már 3 hónappal ezelőtt is hogy csak az egyik hangfalból hallottam
ipari süket fasz lehet a hangmérnökük.. -
#30302 részeg a hangszerelő, vagy mi? (╯°□°)╯︵ ןsɐu -
#30301 kérdés: miért voltak morrow supplyjai lent? -
#30300 SC2 Statistics - June update -
#30299 még az azelőtti szám -
Akra #30298 SC2 main title :) -
#30297 honnan ismerős ez a zene? -
#30296 kamera a helyszínről
még sehol senki, lesz egy baráti csúszás :/ -
#30295 NASL döntő kezdődik
hajnali 4ig ki kell húzni boxer vs mc meccsekig :) -
#30294 Ez tényleg nem volt az. -
#30293 nézd meg Destiny-t, mindenkit aláz zerggel:D nem lehetetlen -
#30292 -
#30291 Mármint az én zerges nézőpontom szerint :) -
#30290 Én már ott tartok, hogy lassan csak a ZvZ-t élvezem igazán. Az az egyetlen balanced matchup. -
#30289 megjött a kedvem starcraftozni.
valaki majd ladder? -
#30288 képt -
#30287 Szted újat mondtál? Nem tudom te milyen ligában vagy, de nálam platinában igencsak gondot okoz. Hoz baszki 3-4 thort, mellé blue helion, ling nem játszik egyáltalán ennek köszönhetően, és még megfejeli 5-8 scv-vel. Mindezt kb a 7-8. percben. -
donatus13 #30286 Mióta kiadták a játékot van scv repair sok gondot nem okozott még , nem is az a legnagyobb gond:) -
#30285 Elmegy a kurva anyjába a Blizzard ezzel a mechezéssel és a kurva scv repairral.... Hogy a szarba gondolták ezt???? -
#30284 10-30 sec az semmi. Elég ha csak azt látja, hogy milyen épületet rakott le, mikor expelt, stb... -
#30283 azért nem pont azt látja amit játékban :D 10-30sec eltrés van kb, de attol még lol fail :D -
#30282 Igaz.... És ennek ellenére kikapni.... világbajnok loser. -
#30281 Már ha normálisnak számít a streamcheat. -
#30280 Jól kommentál a két srác, tetszik a stílus, de ezt messze nem a "when cheese fails" kategóriába kellett volna rakni. Ez egy normál meccs volt. -
#30279 én is :) -
#30278 Mekkora égés Én azért még valami alázást csak nyomattam volna -
#30277 sztem van olyan jó:)
-
#30276 Destiny miert nem szokott versenyeken indulni? Nincs olyan jo szerintetek? -
natalyel #30275 :) Nekem negyvenvalamennyi gyümi volt eddig a csúcs. Volt vagy 80 életem, mikor jöttek. -
#30274 :D dark,fire,nature-val is nyertem, megint 2en maradtunk, 62 52re :D
miért nincs gold tower? :D -
#30273 Én meg vártam a Ronald Mcdonaldokat a végén, mint a warcraftosban is de a halál gyümölcsei is elég nevetségesek voltak xD -
#30272 nah elsőre kivittem :D light,earth,water comboval, volt 4 pure towerem végén, gyümölcsökből végén 29et öltem :) -
#30271 ünnepeljük júli 4et mlg feat sotg-el!
http://tv.majorleaguegaming.com/ -
#30270 @30268, @30269: köszi, én is hasonlóképpen gondoltam, csak szükség volt valami megerősítésre. -
#30269 Szerintem nem nagyon lehet ez alapján ítélni. 3v3-ban mondjuk ha rászáll az ellenfél valakire az biztos sokkal kevesebbet fog bányászni és termelni is, a túlerő miatt rossz lesz a k/d aránya az egységeinek, emiatt biztos nagyon kevés pontot számol össze neki a végén. Az viszont nem mindegy, hogy ezt a helyzetet hogy kezeli. Lehet brutálisan jól védte ki, túlélte a támadást de pontokban mégis hátul marad.
Szóval szerintem inkább a reakciókból szűrhető le hogy ki mennyire jó, mint a végén a statisztikából. -
Oldern #30268 Inkább azt mondanám, hogy az SCII-ben 25% az információszerzés, 25% a decision making, 25% a macro és 25% a micro. Most a score screen ebből értelemszerűen csak egyet tud reálisan pontszerűen megjeleníteni: a makrót. Ennyi szerepe van. Ha neked jobbak a számok, akkor vagy jobban makrózol a csapattársaidnál, vagy nem téged baszogattak az ellenfelek.