34554
  • lolSL
    hát igazából ez a legelső honlapukon látszott amit fellőttek még a játékosok kiválasztásához. ritkán néztem a streamet az hajnali időpont miatt, de a hang az elején nagyon sokáig rossz volt, minden meccs elött túl sokat beszéltek, itt is ezek az introk szörnyűek. mondjuk valamivel kell szórakoztatni az ottani közönséget, egész napos a program.
  • Hegi90
    lol. akkor viszont nevetséges. nyilván valakinek valamilyen haverját rakták be, ahogy az interjúkhoz is incontrol barátnőjét...

kb mintha valami gimis projekt lenne az egész, olyan minőségű
  • lolSL
    pedig onnan van a kép, lehet hogy azok az emberek csak felállították :)
    de akárki van ott, holnapra rúgják ki.
  • Hegi90
    szerintem az a kép nem igazi, legalábbis nem az NASL stábról készült :)
  • lolSL
    ilyen felszereléssel nevetséges amit a hanggal művelnek
    de a NASL-nek védjegye volt már 3 hónappal ezelőtt is hogy csak az egyik hangfalból hallottam
    ipari süket fasz lehet a hangmérnökük..
  • Hegi90
    részeg a hangszerelő, vagy mi? (╯°□°)╯︵ ןsɐu
  • Hegi90
    kérdés: miért voltak morrow supplyjai lent?
  • Hegi90
    SC2 Statistics - June update
  • Hegi90
    még az azelőtti szám
  • Akra
    SC2 main title :)
  • Hegi90
    honnan ismerős ez a zene?
  • lolSL
    kamera a helyszínről
    még sehol senki, lesz egy baráti csúszás :/
  • lolSL
    NASL döntő kezdődik

hajnali 4ig ki kell húzni boxer vs mc meccsekig :)
  • Fpocok
    Ez tényleg nem volt az.
  • Rage47
    nézd meg Destiny-t, mindenkit aláz zerggel:D nem lehetetlen
  • Hegi90
  • antgecc
    Mármint az én zerges nézőpontom szerint :)
  • antgecc
    Én már ott tartok, hogy lassan csak a ZvZ-t élvezem igazán. Az az egyetlen balanced matchup.
  • Hegi90
    megjött a kedvem starcraftozni.

valaki majd ladder?
  • DarkHorSe
    képt
  • antgecc
    Szted újat mondtál? Nem tudom te milyen ligában vagy, de nálam platinában igencsak gondot okoz. Hoz baszki 3-4 thort, mellé blue helion, ling nem játszik egyáltalán ennek köszönhetően, és még megfejeli 5-8 scv-vel. Mindezt kb a 7-8. percben.
  • donatus13
    Mióta kiadták a játékot van scv repair sok gondot nem okozott még , nem is az a legnagyobb gond:)
  • antgecc
    Elmegy a kurva anyjába a Blizzard ezzel a mechezéssel és a kurva scv repairral.... Hogy a szarba gondolták ezt????
  • antgecc
    10-30 sec az semmi. Elég ha csak azt látja, hogy milyen épületet rakott le, mikor expelt, stb...
  • ToCsEk
    azért nem pont azt látja amit játékban :D 10-30sec eltrés van kb, de attol még lol fail :D
  • antgecc
    Igaz.... És ennek ellenére kikapni.... világbajnok loser.
  • berlinboy6329
    Már ha normálisnak számít a streamcheat.
  • antgecc
    Jól kommentál a két srác, tetszik a stílus, de ezt messze nem a "when cheese fails" kategóriába kellett volna rakni. Ez egy normál meccs volt.
  • Rage47
    én is :)
  • antgecc
    Mekkora égés Én azért még valami alázást csak nyomattam volna
  • Rage47
    sztem van olyan jó:)
  • DarkHorSe
    Destiny miert nem szokott versenyeken indulni? Nincs olyan jo szerintetek?
  • natalyel
    :) Nekem negyvenvalamennyi gyümi volt eddig a csúcs. Volt vagy 80 életem, mikor jöttek.
  • ToCsEk
    :D dark,fire,nature-val is nyertem, megint 2en maradtunk, 62 52re :D
    miért nincs gold tower? :D
  • Muki100
    Én meg vártam a Ronald Mcdonaldokat a végén, mint a warcraftosban is de a halál gyümölcsei is elég nevetségesek voltak xD
  • ToCsEk
    nah elsőre kivittem :D light,earth,water comboval, volt 4 pure towerem végén, gyümölcsökből végén 29et öltem :)
  • Aradebil2
    ünnepeljük júli 4et mlg feat sotg-el!
    http://tv.majorleaguegaming.com/
  • edios
    @30268, @30269: köszi, én is hasonlóképpen gondoltam, csak szükség volt valami megerősítésre.
  • Muki100
    Szerintem nem nagyon lehet ez alapján ítélni. 3v3-ban mondjuk ha rászáll az ellenfél valakire az biztos sokkal kevesebbet fog bányászni és termelni is, a túlerő miatt rossz lesz a k/d aránya az egységeinek, emiatt biztos nagyon kevés pontot számol össze neki a végén. Az viszont nem mindegy, hogy ezt a helyzetet hogy kezeli. Lehet brutálisan jól védte ki, túlélte a támadást de pontokban mégis hátul marad.

Szóval szerintem inkább a reakciókból szűrhető le hogy ki mennyire jó, mint a végén a statisztikából.
  • Oldern
    Inkább azt mondanám, hogy az SCII-ben 25% az információszerzés, 25% a decision making, 25% a macro és 25% a micro. Most a score screen ebből értelemszerűen csak egyet tud reálisan pontszerűen megjeleníteni: a makrót. Ennyi szerepe van. Ha neked jobbak a számok, akkor vagy jobban makrózol a csapattársaidnál, vagy nem téged baszogattak az ellenfelek.