StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
How much can you take,before you snap?
Na, kíváncsi leszek a két mouz-ra... remélem látunk itt is pár szép megmozdulást.
de ott a bannerban is
boxer elég agresszívan játszik
Annyi csinálok, hogy 24 marine, 3 medivac 8 perc alatt, ezt bedobom az elsõ 10 percben a bázisára scv (vagy ami van) és commandcenter közé (vagy ami van) és mire odaér az embereivel kilõttem a gazdaságát. Többnyire kisebb ellencsapat jön, mert sok gyártóhelyre gyúr mindenki, egysége nincs senkinek elég. 😊
Theorycraft, nem akarok bele menni. Mert eltérõ dolog élõ játékban, ahol minden ellenfél máshogy reagál. PvZ-ben szvsz nem ifthen. Inkább TvP, ahol jó arra, hogy ki legyen merítve a scan és ne legyen MULE. Terrant jobban tudom kezelni mint ellenfél, mert unproduktív és lassúak a unitok. Bár rohadt gyorsan techet tud váltani pár épület cserével-reptetéssel az elején.
"de hogy a faszba ne rántaná magával pont a zerget EGYETLEN rossz döntés"
Egy rossz döntés és a BO-ba kódolt eleve elrendelt veszély. Nagy különbség van a kettõ közt. Minden meccsben egy rossz döntés hozza a másiknak a win-t.
"Pont, hogy õk a legérzékenyebbek rá."
Hát nem tudom. 80% win rátája van eddig a legmagasabb GM-nek aki zerg. Sõt EU-ban is top 10-ben 4 zerg van. Nem értettem sosem a rívást. 😄 Tényleg játszottál már tossal laddert?
Ha meg nem jön a push, akkor 100%, hogy csinálok 1-1 spore crawlert is. Itt nincs 50-50, itt szimpla IF->THEN feltétel van.
Az én véleményem az, de nézõpont kérdése. Az a zerg néz be valamit, aki nem védi a 4 gw-t, nem jó az executionje. A 30%-amit nyerek zerg ellen, mind kemény csaták eredménye, töredéke 4gate+blink. És igenis számít a trükközés protnál, hogy elvidd a gondolatmenetét elején az ellenfélnek pár 10 mp-re, már aki megeszi a blöfföt. De hogy üthetetlen lenne azért túlzás. Miközben July zerggel 4 fajsúlyos embert darált be egyhúzóra. Skill és helyzet függõ. DT is olyan hogy vagy raksz sporet vagy nem 50-50 vagy bejön vagy nem. Annyira hosszú a shrine felépülési ideje, hogy a szerencse (blöff) függõ jóformán win vagy harass. A szerencse faktort nem csípem egy RTS-ben. Fõleg az olyat, ha magával ránthatja az egész végeredményt. És egy early DT tech amitõl szólsz, marha nagy risk faktorral bír. Sporet midgameben pedig szinte minden zerg tesz. Pl. zerget nem rántja magával egy muta harass+spleedling kombó, sõt. Simán nyerhet vele. De egy darktemp BO lazán kinyírhatja a toss-t.
Én már a ZVZ-ben nem stresszelek, fõleg amióta annyi barom zerg 6poolozik meg 10poolozik Shakura méretû mapokon ellenem, ZVT kezelhetõ megfelelõ muta controllal meg sok beáldozott overlorddal, ZVP-nél azonban szinte mindig az van, hogy vagy elbassza, vagy úgy döntök, hogy 10 gate pressurre-el nyitok, és ez általában tud nyerni is, ha csak egy picivel gyengébb a microja, mint nekem.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
PvP, TvP megy. Pedig látom versenyeken, hogy hajszálnyival nyerõbb a toss a végén. De az elején valahogy mindig ellen taktikával tudnak jönni és megelõz egy 10-20 mp-el. Ha kiexpelek, mint a zerg azért szívom meg, ha nem akkor azért. Már a színlelést sem eszik meg. Le egy pylon a rámpa alá, mintha expelnék és váltás mikor elzavartam a dronet, majd 4gét. A timingek sem mûködnek, úgy mint régen, mert gondolkodik 😊 Látja az órát, és kitalálja nagyjából, hogy épp mire mehetek.
10-bõl 9 zerg stresszesnek mondja a játékot.
true story
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Mapokat megismerni meg nem nagy kunszt... pár játék és megvan 😊
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.