53
-
suti100 #53 Hát hallod mert aki fps-el játszik az nem kocka? te gondolom nem is játszol és leoltod a wow-ot max havernál kipróbáltam 2 percig ez olyan min t a foci kipróbltam de nem ment igy nem is folytattam.....És nem divat hóbort mert a divat hóbórt manapság a divat emo max.De a wow inkább egy játék ami az összes játékból a legjobbakat össze szedte... -
#52 hagyátok már..még kiderül hogy Csambó is [brutálnagy]"Kipróbálta"[brutálnagy]az új divat hóbortot!? -
Morden23 #51 Bár már Tinman elkapta a töködet, engem megelőzve, de nem a mágnesszalag, vagy az internet a lényeg.
Ezzel az erővel azt is mondhattad volna, hogy "nem mindegy, hogy guminőt dugsz, vagy igazit"? Mert nagyjából ennyi a különbség egy nemlétező, számítógépgenerált (és olyanból sem valami "jóminőségű") nő, és egy filmszalagra felvett nő között. Az egyik igazi, a másik nem.
És nem véletlenül mondtam, hogy 'szánalmas'. Kutyával csinálni, meg szadomazo-zni, az beteg. Ez csak szánalmas. -
Szocsi88 #50 Ja és akkor tíz év múlva a jövedelmedből levonják az SZJA-t, a TB-t meg a WOW-ot. -
#49 Nem érted a különbséget?
Azon a mágnesszallagon Mandy meg Teresa Orlowsky volt, rendes igazi nők, de amivel összehasonlítottad azon az "adathordozón" egy nem létező rajzolt polygonvalami volt. Azért ez baromira nem mindegy. -
Csambó #48 Most nem azért de bocs a pontatlanságért 30-40 éve nem furcsa volt, hogy egy mágnesszalagra vered? (VHS) -
Morden23 #47 Az államnak nem olyan biztos, hogy szar lesz ez, ha majd jól megadóztatják az egészet (voltak/vannak rá ötletek és megoldások).
"Na meg ez a recskázó gyerek, ez már beteges. (Mondjuk a szado-mazo is, szerintem)"
Nem, a szado-mazo az BETEG, a WoW-ra recskázás SZÁNALMAS :) (nem akarok ősparaszt lenni, de "vazze, egy elfcsaj-alakú polygonhegyre vered?") -
Szocsi88 #46 Ez igaz, de az is hogy az államnak meg a szülőknek csak teher(bár nem iszik, nem eszik akkor nem biztos, hogy teher a szülőknek )
Na meg ez a recskázó gyerek, ez már beteges. (Mondjuk a szado-mazo is, szerintem) -
Morden23 #45 Keress rá YouTube-on a "Caught Whackin To World Of Warcraft" címre :D:D:D
-
#44 az kötelező darab láttam énis,To Enlight:sajna fizikai ártalom is..tömeges elhízás ,szemromlás,a lábak elgémberedése majd elzsibbadása ami köztudottan érszűkületet is okoz,mármint a nagyon sok ülés,kell kicsit lazítani a lábakon, vki elküldi nekem azta wow kockás videót amin recskázik a csávesz? sokan modnták már de még nem láttam -
Radnix #43 Remélem mindenki látta már a wow-os south park részt:D aki nem, az tegye meg!
kedvenc részem: Hey Mam! Bathroom!!! -
Morden23 #42 "Ezekből az emberekből hogy lesz munkaerő?"
Ezt kérdezd meg a Blizzard-tól? :)))
Ha nem is a hagyományos értelemben vett munkaerő, de a tevékenységükkel soksok cég soksokezer alkalmazottjának adnak munkát (internetszolgáltatók, pizzafutárok, netcafé-k, Blizzard, hogy csak néhányat említsek)
-
Enlight #41 Ezek halálra vannak ítélve. Rosszabb, mint a szerencsejáték-szenvedély. Aki már ilyen szinten menekül a valóság elől, annak igen komoly szociális problémái lehetnek.
Szvsz ez a WoW-mizéria nem más, mint egy hatalmas betegséghullám, csak ez nem fizikailag, hanem mentálisan amortizál le. -
Szocsi88 #40 Ezekből az emberekből hogy lesz munkaerő?
Majd nem megy be dolgozni mert, épp szintet lép a karakterével vagy mi? -
#39 :::D:SAD:SAD_ASD:A -
Morden23 #38 Igazából én sem panaszkodom, mert én is gyakran találkozom potenciális idiótákkal (szakmai ártalom), de állati dühítő lehet egy ilyen embert nézni 8 órán kereszül, amikor kedves párod ott dolgozik. Nem irigylem - én legalább az esetek magas százalékában szórakoztató, vagy nevetséges faszokkal találkozom, nem idegesítő, vagy unalmas faszokkal :( -
#37 Nehéz annak kaját adni, akihez ha szólsz, azt mondja, hogy egy pillanat mert raidben vagyok és 30 perc múlva visszaszól, hogy "mi van?"...
Szóval, mondom neki csak nyugi kell semmi más, meg gondolom energiával és manával táplálkozik. -
#36 Párom ott dolgozik, szép is lenne, ha nem járnék be néha :-P -
Kindred Blades #35 csak óvatosan kell kezdeni egy hús-vér nő láttán valószínűleg szívrohamot kapnának. előszört talán csak egy fénykép, amit photosoppal szépen kiegészítünk hosszú fülecskékkel, és lenyomjok az egészet kék tintával... -
#34 szánalmas -
#33 Szánalmas barmok. Legalább agyon verték volna egymást. -
Morden23 #32 "de lehet nem reagálnának egy meztelen nő láttán semmit"
Hohó, de még hogy hatással van rájuk. Asszem pont Tinman linkelte be azt a video-t anno, amin a koma a WoW-karakterére recskázik. Amikor láttam, leestem a székről - szó szerint :))))))))))) -
#31 tinman nekem is tetszett:) most "megfogtam" héten egy naon jókis csajt.. ,de nem annak tudhatom be hogy több a wowos de sztem télleg vmi csaj-terápáit kéne alkalmazniuk náluk(de lehet nem reagálnának egy meztelen nő láttán semmit...inkább szereznek még több hőst vagy mit, nemvok jártas az ien varázs világokban) -
Szeszmester #30 Ezt honnan tudod? Akkor te is oda jársz, nem? :) Vagy mesélték?
Én meg olyaat láttam a előadásoon, aki akkora kockaa, hogy megcsókolta a matekfüzetétet.
Meg láttam olyat a koleszba, aki WoWozott, de csak néha (!!).
Na jó, megemlítem a legnagyobb looser srácot, akit valaha ismertem. Egy év alatt szerzett 0 (nulla) kreditet, de van 3 hatvanas szintű karaktere. -
kanduhr #29 Minnél több a kocka, annál több a szabad csaj. 10 év múlva minden normális férfira 10 csaj jut(bár azért nekem most csak egy kell, de ő örökké) -
Morden23 #28 Jót röhögtem, Tinman, THX!!! :)))
Amúgy viccet félretéve, ha netkávézó-tulajdonos lennék, aranytáblába vésetném a kölyök nevét, sőt, követelném, hogy a dolgozók szeretettel, tisztelettel, megértéssel bánjanak vele, valamint 2 óránként kajon grátisz kólát és szendvicset. Ilyen jó kuncsaftnak törődni kell az étkeztetésével, nehogy elpatkoljon nekem az aranytojást tojó WoW-os :))) -
#27 Sztori mód on:
Közeli netkávézóba jár egy srác már jó ideje.
Döbbenet amit csinál: Nyitáskor jön, semmi cucc nincs nála csak pénz.
Leül a kiszemelt gép elé (lehetőleg sarokba kéri, sötét helyre), felteszi a fülest és este 8-ig egy qrva hangot nem ad ki magából.
NEM ESZIK, NEM ISZIK, NEM MEGY EL WC-re !!! És zokszó nélkül kifizeti a napi 2500 Ft-ot ami majdnem egy WoW feltöltőkártya...
Én még ilyet nem láttam. Elmondása szerint otthon is van gépe, meg szélessáv de kénytelen volt rászokni a netkávézóra, mert itt nem zavarják az ősök, a haverok a postás. <-- WTF?
Én ezen teljesen le vagyok akadva gyerekek... ha nem látom nem hiszem el.
Mert ok, hogy addikt, de NEM IS ESZIK, egy qrva pohár vizet nem iszik, ebből meg ugye nem véletlenül következik az, hogy WC-re se kell mennie.
Persze nem minden nap jön, de azért a heti 3 alkalom 99%-ban megvan. -
#26 Szánalmas LUUUZEREK!!! -
Morden23 #25 Haverod örüljön, hogy egyesek nem jönnek be, vagy hazamennek.
Én a koleszban olyanokat láttam, akik nem mennek haza azért, mert WoWulnak :) (meg sehova máshova sem) -
#24 Ez már szánalmas. Mindig is az volt de most már főleg. Haverom meséli ,hogy a koleszban már majd megőrülnek egyesek ,hogy hétvégén hazamehessenek szinte habzik a szájuk és van egy srác aki két hete nem jár be mert WoWul.
-
#23 könnygázt nekik -
Morden23 #22 "Ezt azért gondold át újra. Én pl. örülök, hogy 8 millió WoW-os kockul... amíg ezt teszik addig a sok parlagon hagyott leányka elmegy kalandozni csak nem Azeroth vagy mi a rák földjére, hanem ki a szobából :-D"
Ez állati jól hangzik, és nagyon legitimálja a WoW-osok létjogosultságát, de lássuk be: aki tényleg "menekül" Azeroth földjére, az nem valószínű, hogy akár az utcán zavarná a jelenlétével mások csajozását :)
Valahogy még mindig kételkedem abban, hogy aki tényleg belekockul ebbe, annak 100-as volt az élete előtte, vagy sem? Én a "vagy sem"-re szavazok.
Szóval kétlem, hogy akár egy lány is parlagon lett volna hagyva a WoW miatt :) -
#21 "megszakítottam minden oan ismerősömmel a kapcsolatot aki elkezdett wowozni"
Ez paradoxon. Nem szakíthatsz azzal aki már szakított veled /a játék miatt/ ;-)
"az összes agyament kocka blizzardost fejbe kéne lőni,"
Ezt azért gondold át újra. Én pl. örülök, hogy 8 millió WoW-os kockul... amíg ezt teszik addig a sok parlagon hagyott leányka elmegy kalandozni csak nem Azeroth vagy mi a rák földjére, hanem ki a szobából :-D -
#20 és ezen csodálkoztok,egyszerűen gyűlölöm,tönkreteszi az emberiség megmaradt piciny agyát is,megszakítottam minden oan ismerősömmel a kapcsolatot aki elkezdett wowozni,fizikailag és szellemileg totál odavág, az összes agyament kocka blizzardost fejbe kéne lőni,és leszarnám hogy családjukkal mentegetőznének,ők pedig tönkre teszi az emberek millióit... bravó Blizzard,milesz jövőre???? talán gyilkosság mert vki legyőzte a másikat a wowban?? -
gyuri12 #19 én is néztem:D -
Szocsi88 #18 Lol pont most ment az Aktívban pont ez a hír. -
Szocsi88 #17 Szerintem pedig a német kormány bérencei, hogy ezzel is azt igazolják hogy az erőszakos játékokat be kell tiltani. -
#16 És nem mondasz hülyeséget... -
unranked #15 Szintet lépett valaki ? :) -
Indigo #14 Nem is kell addig várni.. Egyszerű: megalakítjuk a honi Harcosok Klubját, és bármikor bunyózhatunk :)