Verekedés a WoW kiegészítőért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezzel az erõvel azt is mondhattad volna, hogy "nem mindegy, hogy guminõt dugsz, vagy igazit"? Mert nagyjából ennyi a különbség egy nemlétezõ, számítógépgenerált (és olyanból sem valami "jóminõségû") nõ, és egy filmszalagra felvett nõ között. Az egyik igazi, a másik nem.
És nem véletlenül mondtam, hogy 'szánalmas'. Kutyával csinálni, meg szadomazo-zni, az beteg. Ez csak szánalmas.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Azon a mágnesszallagon Mandy meg Teresa Orlowsky volt, rendes igazi nõk, de amivel összehasonlítottad azon az "adathordozón" egy nem létezõ rajzolt polygonvalami volt. Azért ez baromira nem mindegy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Na meg ez a recskázó gyerek, ez már beteges. (Mondjuk a szado-mazo is, szerintem)"
Nem, a szado-mazo az BETEG, a WoW-ra recskázás SZÁNALMAS 😊 (nem akarok õsparaszt lenni, de "vazze, egy elfcsaj-alakú polygonhegyre vered?")
Na meg ez a recskázó gyerek, ez már beteges. (Mondjuk a szado-mazo is, szerintem)
kedvenc részem: Hey Mam! Bathroom!!!
Ezt kérdezd meg a Blizzard-tól? 😊))
Ha nem is a hagyományos értelemben vett munkaerõ, de a tevékenységükkel soksok cég soksokezer alkalmazottjának adnak munkát (internetszolgáltatók, pizzafutárok, netcafé-k, Blizzard, hogy csak néhányat említsek)
Szvsz ez a WoW-mizéria nem más, mint egy hatalmas betegséghullám, csak ez nem fizikailag, hanem mentálisan amortizál le.
Majd nem megy be dolgozni mert, épp szintet lép a karakterével vagy mi?
Szóval, mondom neki csak nyugi kell semmi más, meg gondolom energiával és manával táplálkozik.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Hohó, de még hogy hatással van rájuk. Asszem pont Tinman linkelte be azt a video-t anno, amin a koma a WoW-karakterére recskázik. Amikor láttam, leestem a székrõl - szó szerint 😊))))))))))
Én meg olyaat láttam a elõadásoon, aki akkora kockaa, hogy megcsókolta a matekfüzetétet.
Meg láttam olyat a koleszba, aki WoWozott, de csak néha (!!).
Na jó, megemlítem a legnagyobb looser srácot, akit valaha ismertem. Egy év alatt szerzett 0 (nulla) kreditet, de van 3 hatvanas szintû karaktere.
Amúgy viccet félretéve, ha netkávézó-tulajdonos lennék, aranytáblába vésetném a kölyök nevét, sõt, követelném, hogy a dolgozók szeretettel, tisztelettel, megértéssel bánjanak vele, valamint 2 óránként kajon grátisz kólát és szendvicset. Ilyen jó kuncsaftnak törõdni kell az étkeztetésével, nehogy elpatkoljon nekem az aranytojást tojó WoW-os 😊))
Közeli netkávézóba jár egy srác már jó ideje.
Döbbenet amit csinál: Nyitáskor jön, semmi cucc nincs nála csak pénz.
Leül a kiszemelt gép elé (lehetõleg sarokba kéri, sötét helyre), felteszi a fülest és este 8-ig egy qrva hangot nem ad ki magából.
NEM ESZIK, NEM ISZIK, NEM MEGY EL WC-re !!! És zokszó nélkül kifizeti a napi 2500 Ft-ot ami majdnem egy WoW feltöltõkártya...
Én még ilyet nem láttam. Elmondása szerint otthon is van gépe, meg szélessáv de kénytelen volt rászokni a netkávézóra, mert itt nem zavarják az õsök, a haverok a postás. <-- WTF?
Én ezen teljesen le vagyok akadva gyerekek... ha nem látom nem hiszem el.
Mert ok, hogy addikt, de NEM IS ESZIK, egy qrva pohár vizet nem iszik, ebbõl meg ugye nem véletlenül következik az, hogy WC-re se kell mennie.
Persze nem minden nap jön, de azért a heti 3 alkalom 99%-ban megvan.
Én a koleszban olyanokat láttam, akik nem mennek haza azért, mert WoWulnak 😊 (meg sehova máshova sem)
Ez állati jól hangzik, és nagyon legitimálja a WoW-osok létjogosultságát, de lássuk be: aki tényleg "menekül" Azeroth földjére, az nem valószínû, hogy akár az utcán zavarná a jelenlétével mások csajozását 😊
Valahogy még mindig kételkedem abban, hogy aki tényleg belekockul ebbe, annak 100-as volt az élete elõtte, vagy sem? Én a "vagy sem"-re szavazok.
Szóval kétlem, hogy akár egy lány is parlagon lett volna hagyva a WoW miatt 😊
Ez paradoxon. Nem szakíthatsz azzal aki már szakított veled /a játék miatt/ ;-)
"az összes agyament kocka blizzardost fejbe kéne lõni,"
Ezt azért gondold át újra. Én pl. örülök, hogy 8 millió WoW-os kockul... amíg ezt teszik addig a sok parlagon hagyott leányka elmegy kalandozni csak nem Azeroth vagy mi a rák földjére, hanem ki a szobából :-D
Ha legközelebb lesz ilyen mizéria, küldjünk egymásnak privátot, és húzzunk le nézelõdni! Én személy szerint vállalom, hogy kamerát és mikrofont is hozok, valamint az elsõ sör-kört állom! 😊