Megjelent a WoW - Burning Crusade
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fel akarom rakni a BC-t, de nincs install, csak Buy World of Warcraft, ha arra kattintok, elvisz egy odlalra, ahol 404-es hibát ír.
Azt is írja, hogy elõbb installáljam a wow-ot aztán a BC-t.
De a WoW már installálva van!
Segítene vki mit kell tenni ebben az esetben?
Köszönöm
azt szeretném megtudni, hogy van e olyan oldal, ahol igényes, szép wowos háttereket lehet leszedni 1440*900-as képméretben!Ha valaki tud ilyet, akkor légyszi írjon!köszi
\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"
nagyonnagyon kezdõ vagyok.
szal ha bemék a szgépjáték boltba, és megveszem a játékot akkor nem úgy van hogy megcsinálom a kearaktereimet, és csak akkor veszek lekközelebb kártyát hogyha jáccaniu akarok és aztán meg megmaradnak azért a karaktereim közben???
üdv:
FRC#0032
De azért beszólsz...na nem baj, legyen igazad, most felnézek rád mert hûdejobb vagy. Verheted a faszod erre a hozzászólásra...
Egyébként most vagy nagyon hirtelen írtál, vagy meggondolatlanul (majdnem ugyan az), vagy egyszerûen hülye vagy...
Nem tudom mi volt akkor (nem elõtte) amikor oviba jártam...
Fiatal emberke vagyok, 286-oson kezdtem, és kb 9-10 éves koromba volt email címem elõször...tehát manapság elmaradottnak számítok.
De lényegében igazad van...nem az volt az igazi zseni aki feltalálta, hanem az aki felfuttatta...
Jah, és akurvaanyád... 😄
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Te 15 vagy, ezek meg 12-42-ig, kicsi a farkuk, szar az életük, és szarul fõz az aanyu/asszonypajtás.
Ami meg olyant ír, hogy a "remélem nincs barátnõjük ezeknek a barmoknak" az csak és kizárólag a leszbikus WOW játékosokra gondolhat.
Van ismerõsöm wow-os nõi klánból, és csak hogy tudd: nagy a farkam, és nem játszom wow-ot <#mf2>#mf2> a cs bõven elég... nincs idõm hajnal 4-kor váltani wow-ra muuhahahhahaha
a sok gyökér barom fanatikus beszûkült 8 millió kocka állat.verekedtek a wowért.gratula.játék játék játék,beszûkült gyökérpasik.remélem nincs barátnõjük ezeknek a barmoknak.sok gyökér fasz
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
ost komolyn
ezt az egészet azért irtam mert tul komolyan veszitek a játékot én csak hülyéskedtem
egyébként nincs 62es szintû karakterem ezt az elöbb valaki irta szóval nemtom még ha lenne is mi a bajod vele
egy 14es szintû elfem van meg most egy 6os szintû törpém .
szóval nemtom minek kell baszogatni aki elkezd hülyéskedni.
én csak poénkodtam!
szóval
Prof William nem értem mi bajod velem
ja és sikerült kijavitanom miondent 2esre yeah😄
szóval fulladj meg a stréber fejeddel
na pá
Hege
Nézzétek már meg, hogy milyen típusú és átlagéletkorú emberek állnak ott a képeken...20-35 éves felnõtt normális életet élõ emberek és csajszik.
Nincs transzparens, nincs live WOW-ozás, verekedés CD Galaxist utcakõvel dobáló agresszorok...csak egyszerûen szeretnek egy játékot és sorban állnak érte, ha kell éjfélkor mert alkalmazkodni kell.
Elmondanám egy-egy plázában lévõ boltban...SOKKAL DE SOKKAL durvábban esnek az árunak és egymásnak a NÕK..képesek verekedni(megtépni) a másikat, ha elveszi elõle az ÖCCÁ-ezeöccá forintos felsõt, tangát, rucit, topot, karikötõt..stb, ha leértékelés van.
WOW mellett elmegyek a barátnõmmel soppingolni, moziba, étterembe, bárhová...ugyhogy látom és attól inkább hányinger kerülget, ha ledegralálódnak törzsben élõ, foggal körömmel marcangoló vadálatokká. Uggggyanolyanok mint mi fiúk amikor játékról van szó....Amúgy imádom a csajokat...és nélkülük Semilyen formában nincs élet...se virtuálisan se valóságosan!pont!
„A világot akarjuk! Most rögtön!” Jim Morrison Béke veletek...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Asszem mást most nem akartam mondani.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Mintha egy soha nem zenélt embernek mondom hogy játszok egy G moll szeptimes alapot, nyomj rá egy szólót harmonikus mollban 😄
Végigolvastam a topicot...fárasztó volt 😊
Ez már 1x volt.
Akkor is jót röhögtem 😄
Na ez a kispöcs tuti hogy az elsõk között vette meg a kiegészítõt 😊
(Beismerem, iszonyatbrutál szemétláda vagyok <#eplus2>#eplus2>)
Egyébként még nem is láttam a wow-ot soha, max youtube-on 1-2 videot amit küldtek.
Ettõl függetlenül smucig geci vagyok és nem veszem meg 😄
De ami itt van az valami kurvajó 😄
Mind a wow fikázók, mind a csodálatos életüket felvázoló gamer-ek rohadt viccesek 😊
+fav 😄
(Polgárpukkasztás powwa)
Amúgy jót röhögtem hogy nem csak a japánok olyan idióták hogy sátoroznak a bolt elõtt..sõt! Ott azért sátoroznak mert kevés van valamibõl...na mindegy, ezt már tudtuk a tesco meg a cora nyitásoknál (mikor kurvanagy akciók vannak...😄).
Amúgy az egy zseni aki az MMO-t feltalálta...A világ legnagyobb biznisze..mint a heroin csak ez legális 😄 (drága is, függõ is leszel, tök mindegy mennyi, megveszik).
Nah, megyek kiverem a faszom mert nem WoW-ozok és így sajnos nem tapadnak rám a csajok 😄
Egyébként felettébb élvezem, hogy (s nem az "válasz erre"-vel megjelölt hsz-re gondolok), idejönnek a magukat értelmesnek tituláló emberek, és vérre menõ, egymás becsületét és személyét gyalázó vitát folytatnak arról, hogy hülye-e, aki most éppen wow-ozik, miközben a vita tárgya épp a játékkal szórakozik. Rendkívül mulatságos XD.
Mondjuk szerintem is kicsit extrém, hogy valaki odaküldi apucit, anyucit, ne adj isten elmegy saját maga (bár addig se tud játszani, ó, mily dilemma), s órákat fagyoskodik, hogy egy fél nappal korábban jusson egy olyan játékhoz, amivel aztán nem tud játszani, mert reggel 8-9-re megy melózni. Én meg inkább ezt az idõt is a kedvesemmel töltöm, úgyis csak egy pár órát játszok egy nap (nem sokat), a kellemes, meleg szobában. De kinek mi.
A játék eme meglepõ mellékhatására keressen valaki elfogadható magyarázatot!!😊
Ez a srác még komolyabb mint Komolytalan! Ez pedig már elég sok mindent elmond Hegérõl!:Ð
Csak megpendíted hogy "Hé csajok én WoW-zom, és 62 szintû Draenei palámmal 500-2500 -ig sebzek!" És máris egymás kezébõl rángatnak ki.
"3 tantárgyból áltam bukásra mindet feljavitottam félévre 2esre"
Matekból ugyebár. Ha szerzek 500 db gyöngyöt és 25 db coalt akkor hányas szintû alchemivel tudok greater healing potit csinálni?
Ezt a három tárgyast én is eljátszottam egyszer (Matek, Fizika, Kémia) vajon miért lettem inkább történész-régész? 😊 Némi tnaulássalmeg lehet oldani. A wow eég nehezen segfíthet ehhez hozzá.
- És végre találtam egy tényleg igazán jó elég sokáig élvezhetõ játékot
Ezt aláírom. CSak én szeretem ha egy játéknak van vége. Az ilyen never-ending-gameket valahogy nem bírom.
Bocs, nem azért írtam ezeket hogy fikázzalak, csak olyan... furák voltak az érveid, hogy nem tudtam megálni. 😊
Szóval örülök hogy jobb lett az életed de ezt egy játékra fogni...
Amúgy bazzeg a tripla bukásveszéllyel én nem dicsekednék, hanem komolyan elszégyellném magam... gondolom WoW-ban is a gnóm bányász rabszolga vagy vízhordó szamár a karaktered...
Hogy írhatsz ilyet?!
Uram bocsá'! Ez ám az igazi kockagyerek...
Azzal, hogy tagadsz, magyarázkodsz és trágárkodsz, csak még jobban nyilvánvalóvá teszed, hogy WoW-függõ vagy. Viszont jó pont, hogy ezt most már te is nagyon gáznak érzed.
Azért dolgozol hogy megélj valahogy, de közben nincs időd élni!
War. War never changes.
egyszerüen téged fikázlak
nem érted mi?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
persze mondjuk a gumiban ízekre szednénk, ezért õ nem is teszi be a lábát ilyen helyekre 😊
hírhuszár
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Egyébként a vörösbor például jó néha kis mennyiségben, jót tesz az izületeknek vagy miknek (pl. ha ropog a csontotok minden mozdulatnál, akkor kell inni! 😊 )