UEFA Champions League 06-07
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még a FIFA 2005 grafikájánál is jobb,ami most van,nem hogy fifa 99...
vagy ha 640x480-ban alacsony részletességgel játszol,úgy lehet
ReaL MaDRid x siempre
nem kell kiírni ennyi elfér a gépen
Egyetértek.Utoljára a 2003-as volt az,ami sokáig élvezhetõ volt😞
2000 volt a legjobb sztem.Anno a teremfoci is marha jó volt benne,azt is kivették....
Ez van sajna😞
XBOX Live Gamertag:Waczkor
de sajnos ez a grafika 99-es Fifában kellett volna hogy legyen. Lehet hogy jó a játék de ez a grafika ocsmány mocsadék mosott szar, egyszóval ez egy semmi. Nem tudom hogy lehet ilyen trágya grafikával kiadni játékot 2007-ben PC-re a sok NEXT-GEN-es játék között. Én ezzel a seggemet töröltem volna ki.(Nem akarom ezzel gyalázni a FIFA-t de ilyen grafikai motorral ezt csinálnám a készitõk helyében)
kiírtam DVD-re
de a telepítésnél 5%-nál megakad!
miért lehet ez?data/giu/acces.big
semmi hibaüzi
csak nem megy tovább
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
GGMU
Kezdek lassan csalódni az EA Sportsban
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
elkezdetem a managert a The Treable-ben vagy miben és a Chelsea-t irányítom, és úgy kezd el meccseket hogy Watford ellen játszok Watford vezet 2-1-re és a 79. perctõl kezdi a meccset és próbáld kiegyenlíteni vagy megnyerni. De minden meccset valahogy így kezd el.
Vajon miért?
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ReaL MaDRid x siempre
nem lehet beleesni 😄 nekem is az jutott elõször az eszembe és oda is mentem de sajna nem lehet 😞
de amúgy nem rossz 😄😄
GGMU
nekem teccik, bár azok a bugok amik vannak benne elég zavaróak.
a játék pörgösebb lett, a védelem jobb lett, bár az 1érintõs passzaimmal még mindig tönkrevágom a védelmét a gépnek...=)
a góllövõs is megyeget, bár olyan szép gólokat még nem lõttem...de ami késik nem múlik
meg ilyen stranlabda alapdolog -.-
ReaL MaDRid x siempre
ez mi akar lenni? 😄DDD
és a billiárdosnál kajak bele lehet esni a lyukba,vagy az csak úgy ott van? 😊
ReaL MaDRid x siempre
a galériámba nézze meg aki kiváncsi milyen extrák vannak amiket fel lehet oldani 😄
GGMU
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
max 150ezer
ReaL MaDRid x siempre
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
ReaL MaDRid x siempre