749
  • Djemba
    és az Ea majd kidob egy patxhet is ami javít a bugokon!
  • Djemba
    VAGY A HÉTEN VAGY JÖVŐHÉTEN LESZ MAGYAROSÍTÁS!!!
  • hunbasser
    igen
  • Direkt0x
    HI ALL
    Lesz ehez Magyarositás???
  • Djemba
    melyik verziót szedted le?
  • AtiRadish
    Hello
    en csak most juttottam el odaig h. jaccak vele. Felteszem mar a menube is akad mint a rongy, meccsen meg plane. Miert??:/
    Fifa 07 es elozo tarsai 1280*1024be mentek, highon , depth of fielddel, meg minden maxon. Meg a konfig is meg van hozza+legujabb driverek. Vmi otlet?? Vagy masnak nem volt ilyen? (Ha 640*480 ra veszem le meg akkor is szaggat, nevetseges)
  • pylu
    nem tudja valaki hogy direct ip-vel, ha nyomni akarom egy spannal, sima 8 gombos joy-al hogy lehet továbbot nyomni, hogy kezdődjön a meccs? mert egyszerűen elmegy addig a menüig hogy ugye összeállítani a csapatot a meccsre taktika emberek stb... de alul azt írja hogy press space és arra nem reagáll a joy-on meg egyik gombra se megy tovább...
  • grizzly21
    más kameranézet van beállítva alapból:DD ennnyi.
  • dotkom
    az elso 5 percben lottem ket golt a gepnek, utana meg kaptam egyet egy bomba szabadbol.
  • dotkom
    ma nyomtam az elso world class meccsemet, es sztem a kulonbseg kb csak annyi, hogy jobban lovi a gep a szabadokat, de a szokasos gep elleni trukkok ugyan ugy bejonnek.
  • Nuno88
    télleg csak egy szezont lehet benne vinni? :S
  • Golyo69
    sztem meg jó hogy kijön néha mert nem így legalább nem olyan gólt kapsz hogyha esetleg ráviszik a labdát hogy csak el kell passzolni a kapus a mellet mert ott a áll a vonalon mint egy fasz...:D
  • Mayorpapa
    nekem is kijön a kapus, majd meg őrülök miatta...sztem a gép így akar mindenáron megverni, azaz így csal :D
  • kas123
    én rád fognám :D, nekem sose jön ki! ha én nem akarom! eddig 1szer se jött ki úgy h nem nyotmam a W-t! =)
  • manutdzoli
    Nektek nem csinálja ezt hogy kijön a kapus??Mit lehet ennek érdekében tenni?
  • vmvr
    akkor valamilyen bug lesz az...

mondjuk érdekes, hogy mindkét játéknál előjön
  • manutdzoli
    Nem azt mondtam hogy a kapusom miatt kapom az összes gólt!De az a furcsa,hogy hátul van kb 6-7 emberem,és simán tudok védekezni,erre kijön a kapus!Kint áll kb.20méterre a kapujától,és ha onnan belövik üres kapura,akkor kire fogjam a gólt?A kapusomra egyértelműen!!
  • vmvr
    áz, ritkán van nálam ilyen, de azokban a percekben elvesztettem a fejem, és elegem lett az állandó láma kérdésekből:)
  • kas123
    nyugi :D:D:D
  • Djemba
    biztos nem a kapus miatt kapod a gólt!!!
  • vmvr
    hát megmerem kockáztatni, hogy azért jön ki a kapujából, mert zárni akarja a szöget, vagy éppenséggel védeni, mivel a kapusnak van egy nagy erénye: védhet kézzel, és így, hogy könnyítse a dolgát kijön a kapujából, hogy kissebre vegye a támadójátékos lövésének feltárulkozó szögét-.-
    mellesleg pedig, nem mindig a kapusod miatt kapod a gólt:)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hát ember az isten áldoj meg! hogy a rákba kérdezel ekkora baromságot, már nekem is elgurul a gyógyszer ennyi láma láttán. hiehetetlen komolyan. ne nyomd talán tőből a W-t, vagy, áhh... nem idegesítem magam
  • manutdzoli
    sziasztok!!!Nem értem hogy miért jön ki a kapus a kapujából!!Nem tudjátok??Már a Fifa 07-ben is ez volt a bajom,hogy állandóan a kapusom miatt kaptam gólt!!Help!!!
  • drowns41
    még mi?
  • hunbasser
    ennél több
  • Djemba
    sok!!!kisebb grafikai újítások!meg ez BL!
    MEGÉRI KIPRÓBÉLNI
  • drowns41
    Sziasztok!
    Milyen újdonságok vannak a játékban?
  • Djemba
    készül a FAQ!!!!
  • Djemba
    DVD borító!
  • Djemba
    kemény vagy
  • ForzaInter
    Na most vernék bele egyet a gépbe nyomom 3-ik bl meccsemet a Fio-val barkasz ellen:DD(már meccs előt gondoltam a gép meg fog szopatni) ezis történt végig támadom a mecccset erre a első félidő 45 percében a ké puzi védő egymásra rugja a labdát ezzel elindult etoo és jóhogy gól, második félidőben is hajtok mint állat Toni-val kiegyenlítek erre a 90 percben egy rosszus sikerült szögletból lekontráznak és 2-1
  • hunbasser
    az nem fog menni egy este alatt :)

minimum 20-30 pont kell,utána meg azt kell majd bővíteni
  • Djemba
    FAQ lesz csak most értem haza!!!!készül!(türelem, de valaki segíthetne!).
  • ForzaInter
    Kösz.
  • hunbasser
    nagy grat!!
  • hunbasser
    ya,ez ilyen szopatós.

de az a vicc a játékban,h kiváncsiságból visszatöltöttem 2 season jumpos meccset,és mindkettőnél ugyanazok lettek az eredmények -.-
  • ForzaInter

Keci kezdtem egy sima BL-t a Fio-val második meccsem Newcastle ellen áá naon nagy volt 3-0 állásról hoztam vissza 4-3-ra(word class)
  • MrDOS
    Ez nekem is igy van hogy kis csapatok sokszor jobbak mint a nagy csapatok.
    Amugy 1024x768-as felbontásban High-on játszok. De a grafika Xbox360-hoz képest meg a PS3-hoz képest is trágya. A PC már csak többet bir egy szar PS2-nél.
  • Nuno88
    season jumpnál miért kapok ki álandóan? kis csapatok is megvernek 2:0-ra 1:0-ra meg ilyenek -.-
  • Djemba
    hsp valami adatbázis miatt késik ennyit!!!elvileg már március közepén ki kellet volna jönnie!!!majd kijön vmikor
  • Djemba
    OKÉ HOLNAP MAJD CSINÁLOK DE MOST MEK discoba