749
-
Djemba #589 és az Ea majd kidob egy patxhet is ami javít a bugokon! -
Djemba #588 VAGY A HÉTEN VAGY JÖVŐHÉTEN LESZ MAGYAROSÍTÁS!!! -
#587 igen -
Direkt0x #586 HI ALL
Lesz ehez Magyarositás???
-
Djemba #585 melyik verziót szedted le? -
#584 Hello
en csak most juttottam el odaig h. jaccak vele. Felteszem mar a menube is akad mint a rongy, meccsen meg plane. Miert??:/
Fifa 07 es elozo tarsai 1280*1024be mentek, highon , depth of fielddel, meg minden maxon. Meg a konfig is meg van hozza+legujabb driverek. Vmi otlet?? Vagy masnak nem volt ilyen? (Ha 640*480 ra veszem le meg akkor is szaggat, nevetseges) -
pylu #583 nem tudja valaki hogy direct ip-vel, ha nyomni akarom egy spannal, sima 8 gombos joy-al hogy lehet továbbot nyomni, hogy kezdődjön a meccs? mert egyszerűen elmegy addig a menüig hogy ugye összeállítani a csapatot a meccsre taktika emberek stb... de alul azt írja hogy press space és arra nem reagáll a joy-on meg egyik gombra se megy tovább... -
#582 más kameranézet van beállítva alapból:DD ennnyi. -
#581 az elso 5 percben lottem ket golt a gepnek, utana meg kaptam egyet egy bomba szabadbol. -
#580 ma nyomtam az elso world class meccsemet, es sztem a kulonbseg kb csak annyi, hogy jobban lovi a gep a szabadokat, de a szokasos gep elleni trukkok ugyan ugy bejonnek. -
#579 télleg csak egy szezont lehet benne vinni? :S -
#578 sztem meg jó hogy kijön néha mert nem így legalább nem olyan gólt kapsz hogyha esetleg ráviszik a labdát hogy csak el kell passzolni a kapus a mellet mert ott a áll a vonalon mint egy fasz...:D
-
#577 nekem is kijön a kapus, majd meg őrülök miatta...sztem a gép így akar mindenáron megverni, azaz így csal :D -
#576 én rád fognám :D, nekem sose jön ki! ha én nem akarom! eddig 1szer se jött ki úgy h nem nyotmam a W-t! =) -
#575 Nektek nem csinálja ezt hogy kijön a kapus??Mit lehet ennek érdekében tenni? -
#574 akkor valamilyen bug lesz az...
mondjuk érdekes, hogy mindkét játéknál előjön -
#573 Nem azt mondtam hogy a kapusom miatt kapom az összes gólt!De az a furcsa,hogy hátul van kb 6-7 emberem,és simán tudok védekezni,erre kijön a kapus!Kint áll kb.20méterre a kapujától,és ha onnan belövik üres kapura,akkor kire fogjam a gólt?A kapusomra egyértelműen!! -
#572 áz, ritkán van nálam ilyen, de azokban a percekben elvesztettem a fejem, és elegem lett az állandó láma kérdésekből:) -
#571 nyugi :D:D:D -
Djemba #570 biztos nem a kapus miatt kapod a gólt!!! -
#569 hát megmerem kockáztatni, hogy azért jön ki a kapujából, mert zárni akarja a szöget, vagy éppenséggel védeni, mivel a kapusnak van egy nagy erénye: védhet kézzel, és így, hogy könnyítse a dolgát kijön a kapujából, hogy kissebre vegye a támadójátékos lövésének feltárulkozó szögét-.-
mellesleg pedig, nem mindig a kapusod miatt kapod a gólt:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát ember az isten áldoj meg! hogy a rákba kérdezel ekkora baromságot, már nekem is elgurul a gyógyszer ennyi láma láttán. hiehetetlen komolyan. ne nyomd talán tőből a W-t, vagy, áhh... nem idegesítem magam -
#568 sziasztok!!!Nem értem hogy miért jön ki a kapus a kapujából!!Nem tudjátok??Már a Fifa 07-ben is ez volt a bajom,hogy állandóan a kapusom miatt kaptam gólt!!Help!!! -
#567 még mi? -
#566 ennél több -
Djemba #565 sok!!!kisebb grafikai újítások!meg ez BL!
MEGÉRI KIPRÓBÉLNI -
#564 Sziasztok!
Milyen újdonságok vannak a játékban? -
Djemba #563 készül a FAQ!!!! -
Djemba #562 DVD borító! -
Djemba #561 kemény vagy -
#560 Na most vernék bele egyet a gépbe nyomom 3-ik bl meccsemet a Fio-val barkasz ellen:DD(már meccs előt gondoltam a gép meg fog szopatni) ezis történt végig támadom a mecccset erre a első félidő 45 percében a ké puzi védő egymásra rugja a labdát ezzel elindult etoo és jóhogy gól, második félidőben is hajtok mint állat Toni-val kiegyenlítek erre a 90 percben egy rosszus sikerült szögletból lekontráznak és 2-1 -
#559 az nem fog menni egy este alatt :)
minimum 20-30 pont kell,utána meg azt kell majd bővíteni -
Djemba #558 FAQ lesz csak most értem haza!!!!készül!(türelem, de valaki segíthetne!). -
#557 Kösz. -
#556 nagy grat!! -
#555 ya,ez ilyen szopatós.
de az a vicc a játékban,h kiváncsiságból visszatöltöttem 2 season jumpos meccset,és mindkettőnél ugyanazok lettek az eredmények -.- -
Keci kezdtem egy sima BL-t a Fio-val második meccsem Newcastle ellen áá naon nagy volt 3-0 állásról hoztam vissza 4-3-ra(word class) -
MrDOS #553 Ez nekem is igy van hogy kis csapatok sokszor jobbak mint a nagy csapatok.
Amugy 1024x768-as felbontásban High-on játszok. De a grafika Xbox360-hoz képest meg a PS3-hoz képest is trágya. A PC már csak többet bir egy szar PS2-nél. -
#552 season jumpnál miért kapok ki álandóan? kis csapatok is megvernek 2:0-ra 1:0-ra meg ilyenek -.- -
Djemba #551 hsp valami adatbázis miatt késik ennyit!!!elvileg már március közepén ki kellet volna jönnie!!!majd kijön vmikor -
Djemba #550 OKÉ HOLNAP MAJD CSINÁLOK DE MOST MEK discoba