UEFA Champions League 06-07
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még csak ezt most kezdtem el,3-4 meccset játszottam csak le,depl. itt nem lehet megnézni h a Bajnokságban hanyadik vagyok? Mert az oké,h lejátszok 1-1 meccset,de azt sehol sem írja,hogy ezzel hanyadik vok.
Másik dolog,hogy volt 2* is olyan,hogy el kellett adnom egy játékost,helyette venni egyet... Ez meddig fog menni? + ennek mi értelme?Mert ha igy 2 meccsenként ez jön elõ,alig lesz vki az alap csapatban <#szomoru1>#szomoru1>
/Pls az "olvass utána"+ hasonló válaszokat kerüljétek,inkább akkor ne válaszoljatok 😊)/
Thx azért <#wave>#wave>
Glory, Glory Man. United!
Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!
I’m Forever Blowing Bubbles...
Ugy látszik mindent elvesztettem, mert nem tudok továbbmenni. Kiirja a kép alá rövid hirként, hogy mérges vagyok a kikapásért, aztán csak a kilépés meg az options lehetõség van elöttem, semmi további next. Nem lehetett volna akkor már valami videó bevágást csinálni vagy valamivel egyértelmüen jelezni hogy vége, következõ azt kilép a fõmenübe magától? 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
eddig mindig az volt, hogy halálra lehet szopatni a gépet world classon, és nyerni sok góllal, itt már nem így van, én world classon kezdtem, és végre tudom élvezni a single játékot is, mert van benne nehézség, kihívás.
de persze a netes játék mindent überel, mondjuk az uefával még nem próbáltam😊
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
nem átverés,ha nekem simán megy profin,akkor neked is fog menni.
gyakorolni kell
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Hú nyomtam egy kegyetlen meccset 23 perctõl kezdõdött egészen a 84 percig 2-1es vesztésre álltam(2-0-tól indult) végül megfordítottam 3-2-re.
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
http://aycu18.webshots.com/image/10297/2000306288288846941_rs.jpg
Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!
Nem tetszett nekik van Nistelrooy játéka azt írták nincs formában és erre az volt a feladat h agyjam el .. . . Mondom ez nagyon király mert vele rúgtam a legtöbb gólt meg tök jól játszott, meccseket döntött el erre adjam el,és ez ellen ugye nem lehet semmitse tenni ha muszály akkor muszály. És persze egy valamirevaló csatár se akart áttjönni(Henry,Eto'o,Roneey)Meg eladatták a nálam jobbszélen alap kezdõ Marcelo-t is,legközeleb kit akarnak h eladjam??? Cassilas-t??? Raúl?? Vagy esetleg Robinho-t??? Amúgy ezen kívül elég jó a játék!
Yo, Bitch!
Amúgy még nincs meg!
Yo, Bitch!
ReaL MaDRid x siempre
UEFÁ-t lehet játszani, meg gondolok, ha kiesk a BL-bõl (3.-ikként végzek), akkor automatikusan az UEFA-ba bekerülhetek?
Elõre kösz!
csak nehogy az legyen,h bevág engem a 60.percben 3-0-nál,és kerüljem el a vereséget :\
ReaL MaDRid x siempre
a Benfica elleni meccsen,meg nem játszothattam Gagot,Sergio Ramos,meg Beckhamet,nem tudom miért,ez is egy Objective volt 😊
a celta ellen meg csak annyi volt,h legalább döntetlent kell játszanom
ReaL MaDRid x siempre
most volt a Celta elleni meccs,23.perctõl indult a game,középkezdés,0-2 oda.a vége 4-2 lett 😊
a 2.gól olyan volt,h odahívtam egy játékost(Reyes jött),és Y+D,ugye Raúl nekifut,de nem lövi el,és Reyes meg beakasztotta 😊
most jött az,h "Test your credentials".tehát bizonyítanom kell 😊
most jön az El Clásico,de majd azt este,most egyelõre elég ennyi
ReaL MaDRid x siempre
még utána sikerült egy gólt lõnöm Beckhammel.objectives:avoid defeat,tehát kerüljem el a vereséget. kösz :\
ya,és amikor bekapcsolódtam a játékba,így néztek ki a játékosaim:
ReaL MaDRid x siempre
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
nemtaláltam meg és nemtok managert csinálni, annyit találtam hogy Team manager de ott sajátkezüleg lehet csapatot csinálni.
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
cask ps2-esem van, de az x360as is iylen csak a fejlécbe nem ps2 van hanem x360 szal sztem pc-re is vmi hasonló lehet
Ha vkinek van borítója a játokhoz az lécci rakja fel! Elõre is kössz
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
és azt a túl jót úgy értettem,h már-már robotmozgás,amit a pesben látok.
fifa ebben veri,a mozgások sokkal élethûbbek,maga a gameplay,a játék fizikája,ott a pes a jobb,és ezzel én is lezárnám.
ReaL MaDRid x siempre
Steam Nick: adakiller