749
-
#269 le nyomtam vele már jó pár meccset :D
és sztem nem lett rossz de nemsok minden újítás van benne !!
de lényegében nem lett rossz . a kapusok tényleg egy kicsit magabiztosabbak mint a 07 ben :D de a graf az bortasztó sztem :D
-
#268 ha ilyen játékot tudtak összedobni fél év alatt,remélem,h a FIFA 08-at is rendesen megcsinálják :) -
6600GT #267 hy! na én is kipróbáltam és nekem bejött!:) a kapus sztem jobban benne van a játékban mint az elödöknél(végre);játékmenet is vátozott egy kicsitt
és jó UEFA hangulat:)örüljünk! jó játékot mindenkinek -
#266 uhh,mijó már :)
az EA alkotott,23-ára vártuk,és előbb jött :)
most kezdtem el tölteni,még 4 óra,és lejön.
a leírtak alapján nagyon jó a játék,na meg ha ProGabe is túlnyomó részt pozitívan nyilatkozik róla,akkor rossz csak nem lehet :) -
Takigabi #265 Azért pc-n többet ki lehetne hozni belőle mint xboxon. Annyira nem kicsi a gépigénye mint amennyire kicsi a játék kidolgozottsága. -
#264 meglátjuk te mit dobsz össze 1 év alatt, és ha jobbat, mint az ea-sek, na akkor pofázhatsz, hogy bénák-.- -
#263 Sztem a a Fifa 07 Ku*va szar volt, sz csak roha*t szar! Hogy mernek ilyet kiadni? Na m1 PES6 4 EVER!!! -
#262 Fasza játék nekem bejövős, első meccsemet 5-1-re nyertem pro-n, ez a direckt x probléma nálam nem jött elő. -
#261 Most telepítem remélem felemegy nem lesz semmi baj, ezt a direct x-est vmit mikkor írja ki? -
Ibra77 #260 Egész jó game de semmi több,nagyon sokat ne várjatok tőle de azért nyomható! -
#259 kicsit örülök hogy nem olyan kerül ki pc-re mint Xboxra, mert különben el sem indulna a játék, olyan vas kéne alá! -
shiftáj #258 kicsit szánalomnak tartom h még mindig 1 4 éves motor tuningolt változatával kell játszani, az xboxosoknak [nem mintha más játék nem lenne] olyan kidolgozottsággal adják ki h csak lesek. -
6600GT #257 kijönnek már ha magadba viszed rá?? a labdár! nem oot vár és GÓLT kapp!!!! -
Djemba #256 kicsit
-
6600GT #255 hello! a kapusmozgás ?? javult??? -
Djemba #254 majd később feltehetem de most dolgom van! -
#253 Hali!
Valaki fel tudná rakni a crackfixet valahova?:D Lejárt a kodom wanadora és a crack hiányzik:S -
#252 most jöttem haza és mit látok :D:D végre kinn van :D
van benne Direct IP ??
nem sokára már próbálom is ki :D -
Djemba #251 van benne minden a hangulata jó lett este majd nyomom és olyan mint ha egy bl mecsen lennék!!!!! -
myky76 #250 Új stadinok vannak?
Új távolabbi kameraállás, hogy élvezd a stadion hangulatát is?
Nézőszám? Mindig teltház?
Nekem sajnos csak éjjel 1-re lesz meg! -
#249 én is töltöm már és lenne 2 kédésem anitosopic, aa-nál még mindíg akad mint a tehén bas*ás?
És gamepaddal h. szuperál? -
#248 ott van a razor1911 könyvtárban egy rzr-uefa.exe indítsad el és automatikusan beírja a kódot -
#247 tudnátok mondani egy keyt? -
#246 Unfortunately we rushed the release a bit and didnt check our crack properly,heres the crackfix! -
Coolfire #245 Háj!A crackfix az mit javít?Szar a törése? -
#244 igen,az előző uefa is ilyen volt
én is elkezdtem ezt a treble-módot,a mothwell vagy mi ellen kellett meccselni.első félidőben már 4-0-ra vezettem,kiállítottak tőlük egy játékost,ezután szinte minden lövésem gól lett!! és volt egy-két érdekes is:17-ről megeresztett lövést a kapus feltolta a keresztlécre és onnan pattant be,na ilyet nem nagyon láttam fifában,vagyis ahogy ez volt,mintha nem is script lett volna,és hát ez igen nagyon jó,bár szerintem én néztem be :S ja maúgy 6-0 lett a vége :) és persze pro-n
közben kijött egy crack-fix,bár nekem eddig semmi probléma nem volt,de razorék nem hülyék,biztos volt okuk kiadni -
myky76 #243 Új stadinok vannak?
Új távolabbi kameraállás, hogy élvezd a stadion hangulatát is?
Nézőszám? Mindig teltház?
Nekem sajnos csak éjjel 1-re lesz meg! -
Djemba #242 szóval az uefa 04-05 átvették a tulajdonságokat!!!abba voltak ilyenek
de a FIFA 08-ban tuti nm fogja mutatni az edzőt!!!!mert eddig csakaz uefa gamkben mutatta -
Djemba #241 onlne módot valaki kipróbálta már? -
#240 Ez érdekes. Régen is ilyen missziós volt ez a sorozat? :D Most jön a következő meccs, beállitom az igazgatóság elvárása szerinti csapatot, erre mit látok. Kiirja hogy az 55. percben járunk, 6 sárgalap, 1-1 az eredmény, és az ellenfél rúgja a szabad rúgást. Csak itt szálok be a játékba és kell megnyernem a meccset! :P -
#239 nemtom, nekem semmi bajom a grafikával...nem a grafika miatt kell fifázni, hanem a játékélmény miatt...
am cselek vannak benne? :D és ha vannak könnyebb őket megcsinálni mint fifába? -
#238 Bocsi:D már megvan a link. -
Djemba #237 képeket nézve a grafika nem akar változni semmit csak egy nagyon picit. 1-2 grafikai újítás van max de több nem.Már csak a magyar kommentár hiányzik belőle -
Djemba #236 a manger módban lehet közben a bajnokságot is játszani vagy nem???? -
#235 PLS adnátok egy T***ent linket ahonnan gyorsan jön? Találtam többet is és nemtudom melyik a jobb:S -
#234 Ohh.. úgy nézem vannak itt is igazgatói elvárások. Pl addig nem állhattam neki játszani amig Doyle gyereket be nem raktam a kezdő 11-be. Félidőben látom hogy van egy Objects menü.. ugy látszik valami bonuszt kapok, ha Doyle 75 percet a pályán tölt :P -
#233 nem tudom, Larsonnal egész könnyedén lövök gólt, igaz valahol közepes fokozaton :D
Viszont úgy nézem a mozgás animációkat egy az egyben átvették a 07-ből. Ugyanaz a sárgalapnál, szabadrugásnál, gólörömnél. -
#232 köszönjük! -
#231 felhívnám a figyelmet a 8-as,9-es képekre,mekkora bug
amúgy azért ennyire semmittelenek,mert a progi automatikusan csinálta ezeket fél percenként,kivéve egy-kettőt -
#230 parancsolj
látszik amit írtam,tehát az eső hogyan változott,a DOF meg az a rakat motion blur,tehát hogy a háttér elmosódik