749
-
6600GT #309 na megvan a félpályától rugott góólom!:) a kapus felett csak áttpatant és ő csak nézte:(és nem D nyomtam csak simán A-t! -
#308 Nagyon sok helyről le lehet szedni!!Nekem pl. 1 óra és lent van!!!Ha torrent-ről szeded elég lassú,nekem warezről kb 150kb/s-el jön szóval próbálkozz warez oldalakon!! -
#307 Hello!
Honnan lehetne leszedni ???
Mert én már próbáltam 2 helyről, de nagyon lassan (1-4 KB/s) jön... -
Djemba #306 aki még nem szedte le és leakarja szóljun adok kódot!!!(privátba) -
Djemba #305 olvastam egy fifa oldalon, hogy lehet jövő héten lesz magyarosítás!!! -
Djemba #304 jó reggelt skacok! -
#303 hát nekem ez a game nagyon nem jön be, szokásos scripthalmaz, intelligencia szinte semmi. fifa07 egy újabb ráncfelvarással...
további jó játékot midnenkinek -
Cefre #302 Köszi akkor leszedem én is -
#301 direct ip és network is van benne -
#300 felteszem mindjárt azt megírom -
Cefre #299 Hello
Lanon lehet vele játszani úgy mindt a fifa 07 el? -
#298 én tegnap reggel lekaptam már, de még nem vettem erőt magamon, hogy ki is próbáljam... vhogy félek, hogy ez is olyan lesz mint a fifa07, kb 1 napot él meg, aztán uninstall és image fájl del... -
#297 áh megvan a probléma. a játék nem igazán kedveli az élsimitást. :( -
#296 az miért van hogy kikapcsolom a depth of field-et és nem látoma viszzajátszásokat kirugásokat bevonulást meg ilyeneket. helyette fekete képernyő van. (6800gt-m van) -
Djemba #295 Népszerű témák
1. Messenger kép-műhely
2. Test Drive Unlimited
3. F1CHL - Retro
4. Deszkás cuccok Kedvelői
5. Logoműhely
6. '80 as évek zenéi
7. UEFA Champions League 06-07
8. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
9. Windows: Vista (Longhorn)
10. Humoros és aranyos képek, videók -
#294 joccakát -
Djemba #293 na mindenkinek jó éjt -
Djemba #292 aham -
#291 csak 1 fájl volt hibás,vhonnan leszedem azt az 1 CRC-t -
Djemba #290 de nem az egész volt crc hibás nem hanem csak egy pár fájl???mert ha igen akkor azokat megint leszeded és jó lesz -
#289 hát most 1 kb/s :@ -
Djemba #288 de neked mennyivel szdi torrentről? -
Djemba #287 unakatesóm innen szedte le és jó neki -
Djemba #286 ha kell kód adok privátban átküldöm!!!! -
#285 akkor honnan tudod h tuti jó? -
Djemba #284 Népszerű témák
1. Messenger kép-műhely
2. Test Drive Unlimited
3. Deszkás cuccok Kedvelői
4. F1CHL - Retro
5. Logoműhely
6. '80 as évek zenéi
7. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
8. UEFA Champions League 06-07
9. Humoros és aranyos képek, videók
10. XD -
Djemba #283 én nem torrentről szedtem!!!
-
#282 te is innen szedted le? -
Djemba #281 valaki már kijátszotta? -
#280 köszi -
Djemba #279 tuti jó! -
#278 muszáj persze,ez a lényege ennek a módnak,ha nincs ehhez kedved,nyomj le csak simán egy bl szezont,semmi feltétel,semmi bajnoki meccs,csak a bl meccsek,100% pure action :D
Golyo:a q az,a 4-es meg a w(ezt lassításokkor teszi ki,ha megnyomod átvált a replay menüre) -
Djemba #277 pill keresek egy jót neked!!!! -
#276 vki linkeljen már be egy torrentet amin nem CRC hibás
-
Djemba #275 képeket tegyetek be majd én is teszek!! -
Djemba #274 valami eszméletlen jó lett!!!!!!!!!!nem bírom megunni -
#273 na nekem meg hogy melyik az 5 ös gomb .. :D
a gyors szöglet meg gyors stb .. -
#272 értelemszerűen mindig azok szítják a flémet feleslegesen,akik vagy alapból nem sok iq-val rendelkeznek,vagy azok,akik kiakadnak(de nem kicsit) -
#271 Nekem naon bejön a game, de vki elamgyarázná nekem ezt a karriert mert nem naon értem pl: a Galata ellen 55 perctől kezdődött a meccs ezt nem értettem, és mikor a vezetőség azt mondja hogy vegyek vagy adjak vkit akkor muszáj?Mert rohadtul nincs kedvem mindig eldani vkit és utána venni. -
#270 miért van az hogy az összes flamelő idióta olyan mint te: nem tud egy pici kulturát sem magára erőltetni?
Nőjjél már fel, senki nem fogja felhúzni magát a szövegeden, probálkozz élőben, ott álltalában garantált a hatás, láthatod a mérgelődést! ;)