1718
Az Animal crossing fóruma.
-
#838 Én kívántam (leeht, hogy WiFin másnál voltam), de szart se kaptam. -
#837 iggen, és ha lácc hullócsillagot, és nyomod az a betűt, kapsz majd valamit. -
Tomek83 #836 Májusban már jönnek ujabb bogarak és halak.
Bassz, ma jött az UFO és pont előtte tettem le a csúzlimat... -
#835 passz.
végre csontra töltöttem a gépet... bokámra kötöm a töltőt.. -
flevente #834 Én leszek 8 után. Májusban már vannak másfajta halak meg bogarak? -
#833 ki lesz ma? -
Tomek83 #832 Én holnap nem vagyok,majd a széket kölcsönadhatod hogy bekerüljön a katalogusba. -
#831 ja, egy széket.
szerda este leszek wifi, teljesen lemerült a cucc... -
Tomek83 #830 Gabo,a macskáktól kaptál valami ajándékot? -
#829 8-ko jövök.
megjött a supercard.. -
flevente #828 Jólvan én leszek 8-kor. 415 cuccom van már a katalógusban az 5százvalamennyiből!!! Gaboca már megjött a SuperCard SD, nézz fel a supercard.cn oldalra kijött vmi új OS. -
#827 8, de remélem kitartok, mert a töltőt a melóhelyen hagytam... -
flevente #826 Hát én nyitva voltam pontban 7-kor, vártam kb. 20 percet aztán bezártam. Gaboca ma neked mikor jó? -
Tomek83 #825 Főleg ha az én városomba jön valaki. Quimby city über alles -
#824 jah... nekem 14000 küröl. -
#823 Az bizony. -
PiciEri #822 jaja csak képet kapsz, elvileg a képet 3333pontot érnek HRAban
nekem már kurvasok lakótól van képem, már nem férnek el a szobában...most én is a 150e-re utazom HRAban :) -
#821 kegy, és megtiszteltetés, ha valakivel jáccol. -
#820 Ez van. -
#819 én 8-kor, na majd levivel ledumájjuk mikó oké...
odaadtam k.k-nak a gitárt, adott egy képet... ennyi? -
#818 -
#817 Bocs, tudom 7re ígértem, de nem voltam itthon és most se igazán érek rá. Bocs, majd bepótoljuk. -
Tomek83 #816 7körül felnéztem nem volt itt senki.meg fél8kor sem. -
Tomek83 #815 Fiuként is működik,én felraktam,nagyon vagány voltam...hogy szerencsés-e azt nem tudom:) -
#814 mikor lesz? ( killer átvert? ) -
PiciEri #813 a 4levelű lóhere arra jó elméletileg, hogyha lányvagy vagy akkor feltod rakni a hajadba, de lehet fiúként is műxik és akkor aznap több dologban is szerencsésebb leszel...
elméletileg csak...!!
a darazsak meg már akkor sincsenek, ha csak úgy kinyitod a kapudat a semmire, gondolom wifin se műxik -
Tomek83 #812 nem is volt:)
-
#811 na, a meetingről lecsusszantam.. -
Tomek83 #810 Nekem is 2 hiányzik ugyanazok amik neked is,"calm" és a "fine"(Seurat és Gaugin). -
#809 Van, de csak 2-3. Inkább a házami kifizetésével vagyok elfoglalva, mint a képekkel. Meg aztán keveset is játszok. -
flevente #808 Tomek neked még hány kép hiányzik a múzeumból? Nekem még kettő. Killer neked vannak képeid? -
Tomek83 #807 Ok,akkor este 7kor jövök én is.
Ezt a darazsas dolgot meg majd kipróbáljuk,én viszont nem tudom hol olvastam hogy wifinél nincs darázs,de nekem is amúgy feltűnt hogy ha wifinél ráztam a fákat még nem jöttek darazsak. -
#806 Én este olyan 7 körül talán leszek. Megint kedvet kaptam egy kis játékhoz. Ja és valaki hozhatna néhány narancsot (3-6 db), mert az az alapfám, de teljesen kiirtottam. Bár tegnap hoztam tomektől 3mat, de nincs kedvem kivárni, míg teremnek. -
flevente #805 Délután nem akar vki wifizni? Mer én ráérek egész nap. -
flevente #804 www.spieletipps.de itt olvastam. Télleg nincs darázs ha wifi van? -
Tomek83 #803 Ezt hol olvastad?
Mert én úgy tudom,hogy ha wifi kapcsolat van akkor egyáltalán nincs is darázs. -
flevente #802 Héj emberek ma lesz valaki wifin?
Azt olvastam, hogy lehet úgy egy másfajta darazsat fogni, hogy az egyik ember megrázza a fát, leesik a darázsfészek, a másik meg gyorsan ráveti a hálóját. Kiprbáljuk majd? -
#801 Igen, most már tudom. -
Tomek83 #800 Kérhetsz nótát is tőle,csak akkor pontosan kell megadni a szám címét. gamefaqs.com oldalon fent vannak a szám címek. -
#799 Na megódva. Kabtam egy K.K. Rockot.