1718
Az Animal crossing fóruma.
-
flevente #878 Na neee! Tudod, hogy nincs egy vasam se! -
flevente #877 Szuper vagy Gaboca, ez még nekem sem jutott volna eszembe. RESPECT! -
Tomek83 #876 Milyen cuccod van? És mennyiért? -
flevente #875 Hú nekem minden kell!!! A nagy korona, aranypecabot, meg háló, 2 kép, bogártrófea, pénz többb most nem jut eszembe. -
#874 bahe, van eladó cuccom ha kell... -
Tomek83 #873 Ja,warezra visszatérve és kicsit offolva,találtam az aproneten 12ért m3 ds simplyt és 3ért 1gb-os micro sd kártyát...ezek frankó árak. -
#872 nyugi, eredeti mentés lezsírozva. 1-2 cuccot meg wifin beviszek a vérkeringésbe... aztán vissza az eredeti. -
Tomek83 #871 és teljesíteni fogom a tervet,életem végéig összegyűjtöm a 999.999.999bellt -
Tomek83 #870 Nem kell semmi én tisztességes vagyok Na jó a flower trófeát kicsit kummantottam,meg 1x 2x órát is buheráltam,de csak 1x 2x -
#869 nem könnyű hozzájutni, sajna a csíttel a játékot vágjuk agyon.
azért van csak 1-2 import cucc. -
Tomek83 #868 Azt tudom hogyan lehet szerezni az arany cuccokat,és azt is sejtettem hogy Kisgabó nem tisztességes úton jutott hozzá...csak a csalafintaságra voltam kiváncsi -
#867 tudsz, sorold mi kell. -
#866 csak picit. 1-2 cucc erejéig. különben ennyi volt a gém. -
Tomek83 #865 Ráadásul én erdetiben vettem meg(köszönet Kisgabónak) és nem warezon nyomom,hogy még csalni sem tudnék -
#864 sorold, mi kell. este szállítom.
nem mondom, hazavágod vele a játékot... -
Tomek83 #863 Ez nem ér,ti csaltok,nem is játszok veletek -
flevente #862 Mi a szar???? Ezt meg, hogy csináltad? -
#861 másként közelitettem meg a dolgot. visszaállitom az eredeti mentést, elég durva a 16 milliós vagyonom, és az összes kép, tárgy... -
flevente #860 Nincs olyan kártyám.
Én leszek ma! Neked mennek a mentések? Ha igen akkor, hogy csináltad? -
#859 levi, van dombornyomott kártyád? / visa, eurocard /
mindenkinek megvan az aranybalta, ajándékba. mellé koronát is kap, aki ma jáccik. -
flevente #858 Valami nem frankó, faszán átkonvertálja .sav-ba, de nekem a játék nem vette észre és nem azt írja, hogy folytatás, hanem, hogy új játék. -
flevente #857 Probléma megoldva. http://www.shunyweb.info/index.php
Király vagyok HAHAHAHAHAHA! (ez egy nagyon ördögi kacaj volt) -
PiciEri #856 Arany hálót meg horgászbotot majd úgy kapsz, ha az összes fajt beadtad a múzeumba. ennyi :) -
flevente #855 Újabb akadályba ütköztem: nem .sav a mentés! De már szaladok is savegameconverter-ért! -
flevente #854 www.gamefaqs.com itt vannak AC mentések. Üsd be a keresőbe, válaszd ki, hogy DS re keresed, és lesz olyan, hogy Saves ott keresgélj!
Paypal sehol!
Tomek van új kép? -
Tomek83 #853 Arany horgászbotot és aranyhálót honnan szereztél? -
#852 megvan az összes arany cucc... -
flevente #851 Jó a 8 is. Még nem írtad le a Paypalt! -
#850 8 -
flevente #849 Én ráérek 7kor. -
#848 oké
ki lesz este? -
flevente #847 Gaboca akkor majd meséld el a Paypal-t! -
#846 láttam,
jövök este. -
flevente #845 Akkor ma 8 kor meeting! Jöjjön aki tud!
Gaboca már kiadtak egy javított OS-t: SuperCard DS ONE OS 2.0 SP1 Released. -
#844 pár napja volt új os / 05.01-re / de már leszedték... -
flevente #843 Hát tényleg nem rendelhető, nem tudtam, bocsi, de legalább bennt van a katalógusodban! Ja és Gaboca nézz fel a supercard oldalára mer kiadtak vmi javított OS-t a DS One-ra. -
#842 naja, nekem is 100k ba volt, és nem rendelhető...
wendeltől megvan a sapi, kinek kell adni? -
flevente #841 Megvan a hercegkorona 1 milla volt, eléggé leamortizálta a gazdaságomat. -
#840 hehe, nekem van turnipom, tegnap óta viszont egy eltűnt a földből...
de egy van a zsebimben. wendel persze sehol 1 hónapja. -
Tomek83 #839 Utálom ezt a szar játékot,itt ez a köcsög Wendell,persze tegnapelőtt 2red turnipom is kiszáradt,viszont tegnap megint 1000white turnipot eladtam 188ért...ma 330 az ára.