1718
Az Animal crossing fóruma.
  • KILLER2
    Ma először odamentem kkhoz, de kérdez valamit, hogy monjak valami kívánségot vagy ilyesmi. Mi a fenét mondjak?
  • Tomek83
    Név:Tomek Város:Quimby Kód:5154-8705-7061
  • KILLER2
    Nem vagMegadnád az adataid? (név, város, friend code)
  • KILLER2
    Megyek.
  • Tomek83
    nyitom a kaput.
  • KILLER2
    Most jó lenne? Írj és megyek.
    Lóhere: azaz? Szerencsésebb leszek, ha az van a fejemen? (egyenlőre ott van vagy 3 napja)
  • Tomek83
    Mikor jösz wifire? Szólj ha fent vagy.
  • Tomek83
    5 hordó van,akkor kapsz még egy green hordót. A 4levelű lóherét meg a fejedre tudod rakni,azt hiszem az is ilyen lucky cucc.
  • KILLER2
    4 levelű lóhere mire jó?
  • KILLER2
    Nekem ilyen hordóim vannak: oil drum, red drum, brown drum, haz-mat barrel. Az összes többi kéne, nem tudom, mennyi van még.
  • KILLER2
    Mozaik szőnyegem sajan nincs. DE köszi a hordót, majd mondom, mi kell.
  • Tomek83
    Ha sikerül elérnem a 150ezer pontot a HRAnál,akkor majd én is úgy alakítom a berendezést ahogy nekem tetszik.De ez a 150ezer kemény meló,folyton 140ezer környékén vagyok.
    Killer,szólj hogy melyik hordó kell mert akkor azt megrendelem. Amúgy ingyen megkapod,esetleg ha van mozaic szőnyeged akkor azt hozhatsz.
  • KILLER2
    Én újabban növényeket vettem, meg néhány széket. Bár múltkor teláltam egy mikrót meg egy kávéfőzőt.
  • kisgabo

nna, ma kap gitárt kk.
  • Tomek83
    Csodálatos szobadísz.
  • kisgabo
    mire jó a hordó?
  • Tomek83
    Mivel ínséges idők járnak városomban,és én is Tom vagyok mint Nook,ezért kalmár módon 1millió egy hordó
  • KILLER2
    Holnap megnézem, hogy mim van és akkor este majd meg is venném őket. Ár/db?
  • Tomek83
    Nekem van:brown,green,red,haz-mat és oil hordó.
  • KILLER2
    Valakinek nincsenek hordói? Tudjátok, amiket Nooknál néha lehet venni. Tüzes, rozsdás ilyesmik. Nekiálltam begyjteni őket, szóval aki lát, az írjon már, hogy milyen, azt ha mondom, hogy nincs, akkor vegye má meg nekem. Megvenném őket 800-100ig (mert ugye 800 a bolti ára).
  • kisgabo
    gyere! nyitva levi
  • Tomek83
    Nekem is megvannak a képek,szólj ide ha nyitod a kaput.
  • Tomek83
    vagy dugd fel neki
  • kisgabo
    nálam meg egy hónapja wendel... fejéhez vágom a répát.
  • Tomek83
    Nálam még nem járt Pascal,már vagy 3hete ott rohad a kagylóm a szobában.
    Valószínűleg este jövök.
    Az USB cucc még mindig 10ezer ft,de lentebb írtam hogy egy srác árulja a lite fórumon 6ért(bár szerintem már lecsaptak érte).
  • flevente
    Megvan az aranybaltám!!! Odamentem a csávóhoz, a kagylóval a zsebemben, odaadtam neki aztán kérdezte, hogy nem veszítettem-e el egy arany vagy ezüstbaltát, mondtam, hogy az aranyat elveszítettem, erre azt mondja hazudok, de a kívánságom igazi és odaadta!!! Jó mi?
    Tomek te jössz m a játszani, mer már itt vannak a képek.
  • KILLER2
    Bocs, hülyeséget kérdeztem. Az már megvan. A baltára gondoltam. A kanna meg valami olyasmi, hogy 2 hétig perfect legyen a városom nem?
  • kisgabo
    6000 píz a gigabyte usb wifi, módosított driverrel olyan mint a gyári, ami 10k..

amúgy Levit láttam, mikor csóreszolta az almáim.
  • PiciEri
    jájááá :D nagy bringa fanatik vok, nemsoká megjön a vázam már dobom is össze a brinyót és usgyi mindenfele, de már egyre jobban érdekel ez a wifi cucc, jó muri lehet átmászkálgatni egy vadidegenhez, de sztem aki átjönne és letaposná a virágaimat meg megtömné a zsebéta gyümijeimmel, és nekem nemmaradna akkor tuti lebaltáznám a fejét :D:D
    majd meglátom, lassan lemegy ennek is az ára nem?? én tavaly még olyan 10e ft körül láttam wifi-t mostmár lehet olcsóbban is kapni nem?
  • kisgabo
    hátakkor eztet is tudjuk.
  • Tomek83
    Kisgabo,milyen szép magyarosan írta le az aranyásót namost akkor jövök én az aranykannával:te ültet sok fa bele városba,és lenni sok virág,majd lenni városod perfect,ezt tudni onnan,hogy Phellys mondani hogy város lenni fasza,ha te város lenni fasza 14napig akkor te kap aranykanna.
  • kisgabo
    arany ásó eccerű, elásol egy ásót, másnap ki, és arany. a kanna nem ilyen laza.
  • KILLER2
    Valaki le tudná írni nekem, hogy hogyan leeht arany kannát szerezni? Meg ha valaki pontosan és szép magyarosan le tudná írni azt is, hogy az arany ásót hogy lehet megszerezni, az is jó lenne.
  • kisgabo
    nekem is van bringám, de nem velem karikázik. amúgy én viszem magammal ds...
  • Tomek83
    Na akkor mehettek együtt tekerni
  • kisgabo
    bizony, jó trükk. ha odaadod a másiknak, már rendelhető a cucc.

eri nem fog wifizni, főleg nem nyáron. nagy bringa fánátik.
  • Tomek83
    Nem akarsz te is wifizni? Most egy 6ezerért árulja az usb-t a ds lite topikban.
    Nekem volt country gityóm,az bekerült a katalógusba,onnan rendeltem egyet és odaadtam annak aki jött hozzám,ennyi az egész,aki kapja annak nincs semmi külön folyamat.
  • PiciEri
    nem vettem annak :) semmi baj nemtörtént, csak írtam én is a választ :)
    majd elmesélhetnétek, hogy működik ez a megrendelem a country gitárt vagy vmit ami ien extra cucc és külön folyamat megszerezni, hogyha másnak adjátok nála is érvényes-e.
  • Tomek83
    Ok,bocsánat a rágalmazásért hogy csaltál
  • Tomek83
    Itt vannak az adományok:

10,000 Bells Green Feather
    200,000 Bells Blue Feather
    500,000 Bells Yellow Feather
    800,000 Bells Red Feather
    1,100,000 Bells Purple Feather
    1,400,000 Bells White Feather
    6,400,000 Bells Rainbow Feather