1718
Az Animal crossing fóruma.
-
#918 ma jövök, aztán már befigyelt a vizsgaidőszak... szal kicsit visszaveszek -
flevente #917 Itt vagyok, hol lennék? Mikor játsznuk? -
#916 szuper!
levi hol van? -
PiciEri #915 helló!
nemtom mennyire csalás, de kipróbáltam azt, hogyha wendell ittvan a városomban, aznap gyorsba elültetem a red turnipot, és utána kiásom és odaadom neki.
Működik!!
ezekszerint mindegy neki a méret, csak kapjon, mert véletlenszerűen adja oda érte a cuccot.
:) -
#914 hát.... nemtom, kiderül. volt még óra is, vizsgaidőszak előtt. van 1-2 cudar tárgy. -
marino #913 Hogy sikerült a vizsga? -
#912 -
#911 oké, de ma nemvagyok, holnap vizsga... -
flevente #910 Már nem kellenek a képek Gaboca, mert megszereztem azt a kettőt ami hiányzott, szóljatok ha nektek is kell. De egy kis pénz adhatnál! -
#909 nekem nincs turnip, és 50.000 van a bankban. csak semmi csiiiit. -
#908 iggggen... -
Tomek83 #907 Ma 289ért adtam el 700turnipot,remélhetőleg most nem szívom meg,de ha kiderül hogy holnap 500ért árulja akkor...balhé lesz. És van már 3millióm is a bankban. Amihez legálisan jutottam hozzá,szóval jöhet az adóellenőr is,tényleg milyen poén lenne ha lenne valami ellenőr féle,és lebaszna ha illegálisan jutnál pénzhez,olyan lenne mint Resetti:) -
marino #906 Sziasztok!
Sajnos kábelmodem probléma miatt nem tudok veletek játszani :((
A szerelő azt igérte hogy jövőhétre megrendeli és be is szereli. Ha ez megtörtént azonnal visszatérek közétek :))
-
flevente #905 Mit tudsz Walterről?
Csak azt a két képet (calm, fine)akarom, meg egy kis pénzt. De inkább te add oda nekem, amikor átjössz, ok? -
#904 amit akarsz.
de elég a csalásbó, mert tomek kitagad minket....
marino /walter/ él !!!!!!!!!!! és hamarosan jáccani fog. -
flevente #903 Visszaállítottam a régi mentést. Nincs hal, bogár meg kép, ja az egyik kép hamis volt amit adtál! Azér álíttottam vissza mer azt a sok pénzt a csóróknak adományoztam és nem küldték az ajandék lila tollat! A régiben meg küldték. Ma hozol vmit Gaboca, mondjuk a két képet. -
#902 8kó én is. -
flevente #901 Ma ki lesz? Én leszek! -
flevente #900 Miii, nem leszel? De akkor holnaprá már biztosan lesznek képek pénz. Sok sok pénz. -
#899 hova ilyen sürge? ma nem gémezek, mert nem érek haza... :( -
flevente #898 Legyenek, mert tegnap azt mondtad, hogy ez a két kép meglesz hétfőre! A Pénz meg csak egy kis plussz.
Vagy elmondhatnád, hogy hogy csináltad és akkor én is tudnám csinálni. Vagy ezt csak a Ds one-val lehet csinálni? -
#897 nemtom... -
flevente #896 Akkor ma nem lesznek képek (calm, fine) meg pénz? -
#895 nnnnnna. visszaállitottam eredeti mentést. igy van értelme. -
flevente #894 Ja Gaboca azt még elfelejtettem mondani, hogy pénz is kell :))) -
flevente #893 A képek amik kellenek: calm és fine. -
flevente #892 oh remek!!! -
flevente #891 Mondjuk 6 vagy 7 vagy 8? -
#890 1/2 4 kor nyitok. -
flevente #889 Minél előbb! -
#888 mikor legyek? -
flevente #887 Gaboca itt a kiscica és Budapesten az anyja! Mikor leszel?
Hogyan kell editálni? -
#886 Na asszem ma este leszek. -
#885 simán editálom. -
flevente #884 De sok cucc kell ám!
Ne már! Legalább azt mondd meg honnan szerezted a csít fájlt? -
#883 tikot.
megkapod a cuccokat, de nincs több csíít! -
flevente #882 Ez csítes dolod. Hogy is csináltad, DS one-val, nem? -
flevente #881 Hát ha árulnád akkor nem tudnék venni, mert csórór vagyok. :(((( -
#880 privi ment. -
#879 mármint mi?