1718
Az Animal crossing fóruma.
  • flevente
    Nyár van. Fogtam 2 cápát meg egy csomó új halat és bogarat. Aztán jövő héttől én is vizsgázom, úgy hogy szünetelek. Gaboca te meddi g vizsgázol még? Ja és a pénz megvan már?
  • KILLER2
    Mihez? Ez a map editor úgy mködik, hogy a flash kártya memkártyáján lévő metnsét áttöltöm PCre, aztán azt hekkeli.
  • PiciEri
    naggyon durvi :D bár én nem merem meghekkelni a játékot, asszem sok vesztenivalóm lenne vele ha vmit elbaszkurálnék..meg végülis assetom hogy kéne mivel ez nem számítógép hogy feltelepítem a cracket és kész... ti hogy csináljátok? kell vmi külön kábel és kártya hozzá?
    bocs ha hülyeséget kérdezek :)
  • KILLER2
    Fú emberek, de csaábító dolgot láttam.... ACWW map editor. Lehet vele pénzt, tárgyakat, meg mindent szerezni és persze a pálxát szerkeszteni. Asszem ha meglesz a házam végső formája meg még néhány cucc átszabom kicsit a várost :D (túl nagyot nem akarok csalni, pedig nagyon csábító az az 1000000 a bankba)
  • Tomek83
    Az a GC verzióban van.
  • kisgabo
    áhh... csüt vizsga, szombat vizsga. tanulok mint állat.
  • flevente
    Én még ilyenről nem hallottam. Honnan szedted? De ha igaz akkor egyszer ki kéne próbálni!
    Gaboca mikor leszel? És mire jó a Contact Mode? Avval mi tudunk játszani?
  • PiciEri
    nem tudtok vmit az islandről?
    mert állítólag ha 4 ember kapcsolódik, akkor megjelenik az óceánnál egy karakter kis csónakkal és elvisz oda... ti tudtok erről vmit?
  • kisgabo
    azmiaz?
  • Tomek83
    Levi ne cigánykodj,hanem melózzál rendes emberként.
    Gaboca neked meg ajánlom a micro headsetet,bár elég húzós az ára 10ezer/nap
  • flevente
    Gaboca ne feledd a 6,4 millát!!!
  • kisgabo
    leszek,

bakker, megint meg...tak... fszm. mondjuk én voltam bré, egy elméletet nem puskáztam ki, és egy Bode diagramot elszerkesztettem. bigmadafakka.... mintha nem tanultam volna napokig. qrvaélet.... lehalább nem firkálta be a karót, szimplán nem jelent meg... csakhát, idő.
  • flevente
    Ma akkor leszel Gaoca?
  • kisgabo
    gratulálok.
  • marino
    Én épp most adom el a sajátom 6000-ért. :))
  • PiciEri
    dejó, irigykedve olvasgatlak titeket, hogy ide oda mászkáltok, visztek zsozsót egymásnak, meg ti is bolhapiacoztok....őrület :)
    na majd lesz nekem is remélem ien wi-fi cuccom
  • kisgabo
    LOL.

kikapom a benkből a 6 millát, no problem.
  • flevente
    Én még élek! Megkaptam a 150.000 pontot a szép házamra, meg a Villa modellet. Ma ki ér rá? Gaboca, ha jössz hozz 6,4 millát, mert ennyi kell, hogy a csóróktól megkapjam az utolsó tollat, ami szivárvány színű! Vagy szerezd meg ezt a szivárvány tollat!
  • kisgabo
    hoppá. megint kihalás.
  • kisgabo
    igen. sajna az agyontelepített xp miatt van... mocskos nehéz innen feltelepíteni, a megosztással pöcsöltem, mig 30-ból 1* felment a driver. nemjöttem rá, akkor mikor, de már volt 60 connection... :)

egy szüz windózra azonnal felment.

valami trükk van, de én nem jöttem rá...:(
  • marino
    fel sem merült bennem hogy azt eladjam !!!!
  • marino
    internet connection sharring error.(6) mindíg ezt irja ki és nem települ tovább.
  • marino
    fel sem merült bennem hogy az eladjam!!!!
  • kisgabo
    hamar feladja...

marino, animalt mennyié adod?
  • KILLER2
    Mi nem jó rajta? Mit csinál, amikor telepíted? Segítünk, de szerintem hülyeség lenne emiatt eladni.
  • marino
    Azt hiszem nekem annyit nem ér az egész. Különben sem mernék belepiszkálni a gépbe. . .
    Ha valakinek kell szivesen eladom!
  • KILLER2
    Partition manager és egyéb programok segíthetnének. Ezel tudod kezelni a vinyó partícióit. Csinálsz még 1 modjuk 10 GBsat, arra felteszel egy másik wint és arra telepítet a cuccot.
  • kisgabo
    hát ez szép...

másik vinyó másik partició, csak netezös win...
  • marino
    Sajos nem tudom feltelepíteni ezt a wi-fi-s kütyüt. ujra telepíteni meg nem akarom a gépet , mert nem szeretném elveszíteni a fontos és pótolhatatlan adataimat. Azt hiszem nem marad más minthogy eladjam. Hátha valaki tudja használni. . .
  • kisgabo
  • marino
    sajnos ma sem jön össze :((Ez a fránya Wi-Fi nem mükszik rendesen.. .
  • kisgabo
    ok
  • marino
    Sziasztok köszönöm a szavazatokat!! Megvan az új modem ugyhogy este 8-ko nyitok 1 órácskára...
  • kisgabo
    én is szavaztam, de 500 kell még neki...

nem estem még el, de fékezik a srác..
  • Tomek83
    Szavaztam a macsekra,pont úgy néz ki mint amilyen a nagyanyámnál van.
    De hogy "on" is legyen,neketek már volt olyan hogy futottak és elestetek az AC-ban? Nekem 1x volt rég de csak egy napig,de a mai nap is csomószor elestem futás közben.
  • marino
    A két angyal így helyes
  • marino
    Bár nem tartozik ide de kérlek benneteket hogy az alábbi linken szavazzatok a cicámra :)
    http://www.nana.hu/index.php?apps=cicavizio
    A két anyal cimű képre. köszi
  • kisgabo
    okké. :)

nekem nem, de van eladó supercard-om... passcard is.

• marino
    Ha minden jól megy holnap hozza a szolgáltatóm az új modemet és akkor már én is tudok ujra játszani veletek.
    New Super Mario Bros nem kell senkinek? Szivesen elcserélném valami másra. . .
  • kisgabo
    nyitottam, vártam, zártam...