Animal crossing (nds)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
eri nem fog wifizni, fõleg nem nyáron. nagy bringa fánátik.
Nekem volt country gityóm,az bekerült a katalógusba,onnan rendeltem egyet és odaadtam annak aki jött hozzám,ennyi az egész,aki kapja annak nincs semmi külön folyamat.
majd elmesélhetnétek, hogy mûködik ez a megrendelem a country gitárt vagy vmit ami ien extra cucc és külön folyamat megszerezni, hogyha másnak adjátok nála is érvényes-e.
Ha a menyasszony anyja az örömanya, az apja az örömapa, akkor a menyasszony az örömlány?
10,000 Bells Green Feather
200,000 Bells Blue Feather
500,000 Bells Yellow Feather
800,000 Bells Red Feather
1,100,000 Bells Purple Feather
1,400,000 Bells White Feather
6,400,000 Bells Rainbow Feather
Ha a menyasszony anyja az örömanya, az apja az örömapa, akkor a menyasszony az örömlány?
levi, a gépem részben eladtam, holnapi nyitás csúszik, szerintem szombatra.
Töltsük le az internetet!
http://www.animalxing.com/paintingsww.php
Ma sem nyertem meg a horgászversenyt,az a suttyó Teddy elõbb fogott egy 46inches sea basst,majd még 47incheset is,én meg a 45ös halammal mehettem haza...Teddy ezzel csak azt érte el hogy utálom és remélem hogy el fog költözni. És annyira utálom ezt a játékot hogy nincs benne semmi erõszak.<#gun>#gun><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#bdead>#bdead><#eplus2>#eplus2>
Cezanne képem van, akkor megrendelem. Tomek, te meg hozzad majd a gitárt!
Gitár meg legyen nálad amikor mész KK-hoz és rögtön mondja is neked hogy kellene neki az a gitár.
Na akkor úgy jobb ha azt mondom neked hogy:
kellene nekem egy "Kék fiu" címû festmény Thomas Gainsborough-tól,
akkor egy "Vasárnap délután a La Grande Jatte szigeten" amit George Seurat készített,
"Almák és narancsok" Paul Cezanne kreálta festménye se jönne rosszul😊
Vannak új képeim, egy olasz wifistõl kaptam és a bagoly elfogadta õket! Majd nézzetek meg! Nekem is van masszázsszékem, tök jó. Tomek nekem is hozz légyszi egy country-gitárt! Más gitárt nem fogad el a K.K.? És hogy kell odaadni neki, észreveszi, hogy van nálad egy gitár és rákérdez?
képeket megrendeltem, levi és te is megkapot a hiányzókat.
gitárt rendelhetnél te. 😊
Nekem múltkor a Nintendo küldött egy masszázsszéket,amivel jelentõsen megkönnyítette az aranya balta beszerzését,széket odaadtam Tortimernek õ adott egy seashellt és márcsak Pascalt várom.😊
amúgy levi kitalálta, hogy igenis pl a már meglévõ - nem hamis - képeket meglehet rendelni, és wifin átvinni a másiknak. hétfõn teszteljük.
próbálta már valaki aki tud utazgatni wifin keresztül, hogyha megcsinál egy red turnipes dolgot és kap érte mondjuk egy country gitárt(akkor ugye már megvehetõ ez katalógusból)megvette vki más és hazavitte és odaadta KK Slidernek akkor õ is kapott képet?
remélem nem volt túl bonyi😊
http://www.vgcats.com/comics/?strip_id=169
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
nemtudja valaki mi lesz ha a végsõ valami 900 vagy 800 bellt befizeted a házra? mert nekem már minden lehetõség megvan, az összes szoba egy fent+ a save room alsó szinten a középsõ a leganagyobb szoba aztán hátra is van egy meg mind2 oldalon is mégis még lehet fizetni nooknak...
valaki már eljutott idáig?