Animal crossing (nds)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs, tudom 7re ígértem, de nem voltam itthon és most se igazán érek rá. Bocs, majd bepótoljuk.
Töltsük le az internetet!
7körül felnéztem nem volt itt senki.meg fél8kor sem.
Fiuként is mûködik,én felraktam,nagyon vagány voltam...hogy szerencsés-e azt nem tudom:)
a 4levelû lóhere arra jó elméletileg, hogyha lányvagy vagy akkor feltod rakni a hajadba, de lehet fiúként is mûxik és akkor aznap több dologban is szerencsésebb leszel...
elméletileg csak...!!
a darazsak meg már akkor sincsenek, ha csak úgy kinyitod a kapudat a semmire, gondolom wifin se mûxik
elméletileg csak...!!
a darazsak meg már akkor sincsenek, ha csak úgy kinyitod a kapudat a semmire, gondolom wifin se mûxik
Ha a menyasszony anyja az örömanya, az apja az örömapa, akkor a menyasszony az örömlány?
nem is volt:)
Nekem is 2 hiányzik ugyanazok amik neked is,"calm" és a "fine"(Seurat és Gaugin).
Van, de csak 2-3. Inkább a házami kifizetésével vagyok elfoglalva, mint a képekkel. Meg aztán keveset is játszok.
Tomek neked még hány kép hiányzik a múzeumból? Nekem még kettõ. Killer neked vannak képeid?
Ok,akkor este 7kor jövök én is.
Ezt a darazsas dolgot meg majd kipróbáljuk,én viszont nem tudom hol olvastam hogy wifinél nincs darázs,de nekem is amúgy feltûnt hogy ha wifinél ráztam a fákat még nem jöttek darazsak.
Ezt a darazsas dolgot meg majd kipróbáljuk,én viszont nem tudom hol olvastam hogy wifinél nincs darázs,de nekem is amúgy feltûnt hogy ha wifinél ráztam a fákat még nem jöttek darazsak.
Én este olyan 7 körül talán leszek. Megint kedvet kaptam egy kis játékhoz. Ja és valaki hozhatna néhány narancsot (3-6 db), mert az az alapfám, de teljesen kiirtottam. Bár tegnap hoztam tomektõl 3mat, de nincs kedvem kivárni, míg teremnek.
Délután nem akar vki wifizni? Mer én ráérek egész nap.
www.spieletipps.de itt olvastam. Télleg nincs darázs ha wifi van?
Ezt hol olvastad?
Mert én úgy tudom,hogy ha wifi kapcsolat van akkor egyáltalán nincs is darázs.
Mert én úgy tudom,hogy ha wifi kapcsolat van akkor egyáltalán nincs is darázs.
Héj emberek ma lesz valaki wifin?
Azt olvastam, hogy lehet úgy egy másfajta darazsat fogni, hogy az egyik ember megrázza a fát, leesik a darázsfészek, a másik meg gyorsan ráveti a hálóját. Kiprbáljuk majd?
Azt olvastam, hogy lehet úgy egy másfajta darazsat fogni, hogy az egyik ember megrázza a fát, leesik a darázsfészek, a másik meg gyorsan ráveti a hálóját. Kiprbáljuk majd?
Kérhetsz nótát is tõle,csak akkor pontosan kell megadni a szám címét. gamefaqs.com oldalon fent vannak a szám címek.
Ma elõször odamentem kkhoz, de kérdez valamit, hogy monjak valami kívánségot vagy ilyesmi. Mi a fenét mondjak?
Név:Tomek Város:Quimby Kód:5154-8705-7061
nyitom a kaput.
Most jó lenne? Írj és megyek.
Lóhere: azaz? Szerencsésebb leszek, ha az van a fejemen? (egyenlõre ott van vagy 3 napja)
Lóhere: azaz? Szerencsésebb leszek, ha az van a fejemen? (egyenlõre ott van vagy 3 napja)
Mikor jösz wifire? Szólj ha fent vagy.
5 hordó van,akkor kapsz még egy green hordót. A 4levelû lóherét meg a fejedre tudod rakni,azt hiszem az is ilyen lucky cucc.
Nekem ilyen hordóim vannak: oil drum, red drum, brown drum, haz-mat barrel. Az összes többi kéne, nem tudom, mennyi van még.
Mozaik szõnyegem sajan nincs. DE köszi a hordót, majd mondom, mi kell.
Ha sikerül elérnem a 150ezer pontot a HRAnál,akkor majd én is úgy alakítom a berendezést ahogy nekem tetszik.De ez a 150ezer kemény meló,folyton 140ezer környékén vagyok.
Killer,szólj hogy melyik hordó kell mert akkor azt megrendelem. Amúgy ingyen megkapod,esetleg ha van mozaic szõnyeged akkor azt hozhatsz.
Killer,szólj hogy melyik hordó kell mert akkor azt megrendelem. Amúgy ingyen megkapod,esetleg ha van mozaic szõnyeged akkor azt hozhatsz.
Én újabban növényeket vettem, meg néhány széket. Bár múltkor teláltam egy mikrót meg egy kávéfõzõt.
Csodálatos szobadísz.
Mivel ínséges idõk járnak városomban,és én is Tom vagyok mint Nook,ezért kalmár módon 1millió egy hordó<#zavart1>#zavart1>
Holnap megnézem, hogy mim van és akkor este majd meg is venném õket. Ár/db?
Nekem van:brown,green,red,haz-mat és oil hordó.
Valakinek nincsenek hordói? Tudjátok, amiket Nooknál néha lehet venni. Tüzes, rozsdás ilyesmik. Nekiálltam begyjteni õket, szóval aki lát, az írjon már, hogy milyen, azt ha mondom, hogy nincs, akkor vegye má meg nekem. Megvenném õket 800-100ig (mert ugye 800 a bolti ára).
Nekem is megvannak a képek,szólj ide ha nyitod a kaput.
vagy dugd fel neki<#action>#action><#eplus2>#eplus2>
Nálam még nem járt Pascal,már vagy 3hete ott rohad a kagylóm a szobában.
Valószínûleg este jövök.
Az USB cucc még mindig 10ezer ft,de lentebb írtam hogy egy srác árulja a lite fórumon 6ért(bár szerintem már lecsaptak érte).
Valószínûleg este jövök.
Az USB cucc még mindig 10ezer ft,de lentebb írtam hogy egy srác árulja a lite fórumon 6ért(bár szerintem már lecsaptak érte).
Megvan az aranybaltám!!! Odamentem a csávóhoz, a kagylóval a zsebemben, odaadtam neki aztán kérdezte, hogy nem veszítettem-e el egy arany vagy ezüstbaltát, mondtam, hogy az aranyat elveszítettem, erre azt mondja hazudok, de a kívánságom igazi és odaadta!!! Jó mi?
Tomek te jössz m a játszani, mer már itt vannak a képek.
Tomek te jössz m a játszani, mer már itt vannak a képek.
Bocs, hülyeséget kérdeztem. Az már megvan. A baltára gondoltam. A kanna meg valami olyasmi, hogy 2 hétig perfect legyen a városom nem?
6000 píz a gigabyte usb wifi, módosított driverrel olyan mint a gyári, ami 10k..
amúgy Levit láttam, mikor csóreszolta az almáim. <#eplus2>#eplus2>
amúgy Levit láttam, mikor csóreszolta az almáim. <#eplus2>#eplus2>
jájááá :D nagy bringa fanatik vok, nemsoká megjön a vázam már dobom is össze a brinyót és usgyi mindenfele, de már egyre jobban érdekel ez a wifi cucc, jó muri lehet átmászkálgatni egy vadidegenhez, de sztem aki átjönne és letaposná a virágaimat meg megtömné a zsebéta gyümijeimmel, és nekem nemmaradna akkor tuti lebaltáznám a fejét :D:D
majd meglátom, lassan lemegy ennek is az ára nem?? én tavaly még olyan 10e ft körül láttam wifi-t mostmár lehet olcsóbban is kapni nem?
majd meglátom, lassan lemegy ennek is az ára nem?? én tavaly még olyan 10e ft körül láttam wifi-t mostmár lehet olcsóbban is kapni nem?
Ha a menyasszony anyja az örömanya, az apja az örömapa, akkor a menyasszony az örömlány?