1718
Az Animal crossing fóruma.
-
PiciEri #998 ömlik az eső, dörög az ég és villámlik!!! kurvajóóó :D:D:D:D -
PiciEri #997 nincen még, nemtom mikor lesz, de lehet hogy vmiféle ds-es internet browserrel kipróbáljuk, de ahhoz tudni kéne mikor ki van fent, csak kevés a szabadidő is ehhez :(( -
#996 ahh, van wifid?
igaz, lelép, nemtudta elkapni nálunk sem... -
PiciEri #995 de azt nemtudod odaadni neki, mert ha kint az udvaron elengeded akkor elszalad.. :) már próbáltuk mi is hasonlóképp -
flevente #994 1 hétig nem leszek, jó játékot nélkülem is. -
#993 majd viszek át üvegben. -
flevente #992 Én már láttam tarantullát, kettőt is. Egyiket se sikerült elkapni. Megláttak a hálóval, mintha megvadultak volna, elkezdtek szaladni utánam aztán meg is csíptek és a házam előtt ébredtem. Én 9:45 körül láttam őket vagy később. -
PiciEri #991 énis :D de még egyszer sem láttam. Pedig direkt beállítottam az órát éjfélre, mert akörül szoktak felbukkanni, hajnali 4ig bezárólag -
flevente #990 Tarantullát akarok fogni!!! -
#989 Nem látok olyan halat a teljes leírásban. -
flevente #988 Na emberek, tegnap wifiztem egy német csávóval. Átjött elkezd pecázgatni és akkor bumm kifogja a legritkább halat a folyómból! Valami Goldmakrele!!! Az agyam eldurran!!! -
#987 friend kód
2835-5890-5685 budapest -
#986 Többiek friend codejai is kellenének ;) -
flevente #985 Nem, Óvár ékezetekkel.
Ma este lesz meeting 8kor, nyissad a kapudat és majd megyek. De ha ráérsz előbb akkor felőlem mehet. -
#984 Lefelejtettem a nevet: Jimmy Városnév: Home Friend code: 1890-8104-2004 -
#983 Ovar gondolom ekezet nélkül? -
#982 Köszi...felveszlek. Mikor lesz legközelebb game? Valaki vehetne valamit a boltomban, hogy végre nookwayből nookington legyen...Azt hiszem nekem most ez a legsürgősebb. -
flevente #981 Hello!
Örülök, hogy bővül a társaságunk!!!
Név: LEVI
Város: Óvár
Kód: 4983 0746 2517 -
#980 Mármint animal crossingozni ;)
Ugyanis vettem wifit...
De elég lenne csak ha leírnátok a városnevet / friend codet..
Enyém: Home 1890-8104-2004 -
#979 ????? -
#978 Aki szokott kreálni játékot pls msn címét privátba nekem..Jönnék majd énis. -
#977 yess. mehetne... -
flevente #976 Na megvannak a vizsgák, jöhet a játék!!! -
#975 Lassanként lehetne egy kis WiFis összejövetel valakinél. -
Tomek83 #974 Igazából nekem sem működött,de csak 1x próbáltam az ernyős dolgot.Amúgy valahol a neten olvastam erről,és azért van egy-két olyan dolog ami nem igaz. -
#973 Én is csak a hálósat ismertem, meg a házbafutást. Futást azt szépen alkalmazom is, hálóval már sokszor próbálkoztam, de eddig még mindig sikertelenül. -
PiciEri #972 én már próbáltam az ernyőpörgést, de ugyanúgy megcsíptek... :( -
#971 uh a házbafutás nekem bejött, de az ernyőpörgetés új.
én jáccom amúgy, masszívan. végre vége a vizsgáimnak. -
Tomek83 #970 Futással vagy Chemotox-szal Ha ügyes vagy akkor be tudsz futni egy közeli házba akkor megúsztad,meg állítólag ha van esernyőd és pörgeted akkor is megúszod,vagy elkapod őket hálóval,ami nekem első 2 alkalommal sikerült azután soha többet. -
#969 Amúgy ha méhek leesnek a fáról, akkor hogy lehet ellenük védekezni? -
Tomek83 #968 Vigyázzál velük mert csípnek,figyelni kell mert suttyomban el vannak bújva és hirtelen letámadnak. -
PiciEri #967 de, de most nekem töltőn van. én már várom hogy legyen skorpió meg tarantula, mert még egyszer sem láttam. -
#966 Mostanában nem játszik senki? Amúgy én is fogtam 2 cápát. -
#965 Na én is játszottam tagnap meg ma egy csomüót. Flevente cápáin feluzdulva horgásztam egy csomót, egyszer csak láttam is egy kiálló uszonyt, azt hittem cápa, de helyette jött valami rohadt nagy ocean sunfish nevű dög. valami infó a halról? Rotkaság? Sokat adnak érte? -
Tomek83 #964 De jó nektek,én még most fogok szenvedni a legszarabb vizsgákkal 2 hétig,bár eddig lenyomtam hármat úgy hogy semmit se tanultam...és szegény AC-t is mostanában hanyagolom.
Ejnye gabo bnőd mit szól majd a "csajok" kategóriához -
flevente #963 Sok sikert a vizsgádhoz, nekem szerdán lesz a német szóbeli pénteken meg az irodalom és nyelvtan szóbeli és kész! -
#962 pénz van, szombaton az úccsó vizsga, ma nagyot alkottam, 3-as. :)
szombati az zúzos lesz, utána csak fexem, és gémboyozok...
nameg, bicaj, csajok, és sör. -
#961 nézd meg, ki töltötte fel.... -
PiciEri #960 jaja, nagyon jó hogy vannak új halak, fogtam cápát is, meg vmi droid ocean sunfisht, ami olyan nagy volt, hogy nem is hittem el :) mókás hogy a kis Cunci meg csak úgy zsebrevágja a halat :)
volt vmi oak silk pillangó, az is bazi nagy volt a fán. viszont a szúnyogoktól nem lehet horgászni, múltkor akkor jött mikor már majnem rákapott a cápa a horogra, de mivel megcsípett a szúnyog, magától kikapta botot a vízből :( -
Tomek83 #959 Ma este én is horgásztam egy kicsit,fogtam én is pár új halat,volt köztük néhány ritkaság is,de a rohadt megint nem sikerült elkapnom. A szentjánosbogarak meg tökjók ahogy világítanak.