Animal crossing (nds)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt tudom hogyan lehet szerezni az arany cuccokat,és azt is sejtettem hogy Kisgabó nem tisztességes úton jutott hozzá...csak a csalafintaságra voltam kiváncsi
Ráadásul én erdetiben vettem meg(köszönet Kisgabónak) és nem warezon nyomom,hogy még csalni sem tudnék<#vigyor3>#vigyor3>
Ez nem ér,ti csaltok,<#ejnye1>#ejnye1>nem is játszok veletek<#schmoll2>#schmoll2>
Mi a szar???? Ezt meg, hogy csináltad?
másként közelitettem meg a dolgot. visszaállitom az eredeti mentést, elég durva a 16 milliós vagyonom, és az összes kép, tárgy... <#vigyor2>#vigyor2>
Nincs olyan kártyám.
Én leszek ma! Neked mennek a mentések? Ha igen akkor, hogy csináltad?
Én leszek ma! Neked mennek a mentések? Ha igen akkor, hogy csináltad?
levi, van dombornyomott kártyád? / visa, eurocard /
mindenkinek megvan az aranybalta, ajándékba. mellé koronát is kap, aki ma jáccik. <#vigyor1>#vigyor1>
mindenkinek megvan az aranybalta, ajándékba. mellé koronát is kap, aki ma jáccik. <#vigyor1>#vigyor1>
Valami nem frankó, faszán átkonvertálja .sav-ba, de nekem a játék nem vette észre és nem azt írja, hogy folytatás, hanem, hogy új játék.
Probléma megoldva. http://www.shunyweb.info/index.php
Király vagyok HAHAHAHAHAHA! (ez egy nagyon ördögi kacaj volt)
Király vagyok HAHAHAHAHAHA! (ez egy nagyon ördögi kacaj volt)
Arany hálót meg horgászbotot majd úgy kapsz, ha az összes fajt beadtad a múzeumba. ennyi 😊
Ha a menyasszony anyja az örömanya, az apja az örömapa, akkor a menyasszony az örömlány?
Újabb akadályba ütköztem: nem .sav a mentés! De már szaladok is savegameconverter-ért!
www.gamefaqs.com itt vannak AC mentések. Üsd be a keresõbe, válaszd ki, hogy DS re keresed, és lesz olyan, hogy Saves ott keresgélj!
Paypal sehol!
Tomek van új kép?
Paypal sehol!
Tomek van új kép?
Arany horgászbotot és aranyhálót honnan szereztél?
Jó a 8 is. Még nem írtad le a Paypalt!
Én ráérek 7kor.
Gaboca akkor majd meséld el a Paypal-t!
Akkor ma 8 kor meeting! Jöjjön aki tud!
Gaboca már kiadtak egy javított OS-t: SuperCard DS ONE OS 2.0 SP1 Released.
Gaboca már kiadtak egy javított OS-t: SuperCard DS ONE OS 2.0 SP1 Released.
Hát tényleg nem rendelhetõ, nem tudtam, bocsi, de legalább bennt van a katalógusodban! Ja és Gaboca nézz fel a supercard oldalára mer kiadtak vmi javított OS-t a DS One-ra.
Megvan a hercegkorona 1 milla volt, eléggé leamortizálta a gazdaságomat.
hehe, nekem van turnipom, tegnap óta viszont egy eltûnt a földbõl...
de egy van a zsebimben. wendel persze sehol 1 hónapja.
de egy van a zsebimben. wendel persze sehol 1 hónapja.
Utálom ezt a szar játékot,itt ez a köcsög Wendell,persze tegnapelõtt 2red turnipom is kiszáradt,viszont tegnap megint 1000white turnipot eladtam 188ért...ma 330 az ára.<#falbav>#falbav>
Májusban már jönnek ujabb bogarak és halak.
Bassz, ma jött az UFO és pont elõtte tettem le a csúzlimat...
Bassz, ma jött az UFO és pont elõtte tettem le a csúzlimat...
Én leszek 8 után. Májusban már vannak másfajta halak meg bogarak?
Én holnap nem vagyok,majd a széket kölcsönadhatod hogy bekerüljön a katalogusba.
Gabo,a macskáktól kaptál valami ajándékot?
Jólvan én leszek 8-kor. 415 cuccom van már a katalógusban az 5százvalamennyibõl!!! Gaboca már megjött a SuperCard SD, nézz fel a supercard.cn oldalra kijött vmi új OS.
Hát én nyitva voltam pontban 7-kor, vártam kb. 20 percet aztán bezártam. Gaboca ma neked mikor jó?
Fõleg ha az én városomba jön valaki. Quimby city über alles<#crazya>#crazya><#nevetes1>#nevetes1>
jaja csak képet kapsz, elvileg a képet 3333pontot érnek HRAban
nekem már kurvasok lakótól van képem, már nem férnek el a szobában...most én is a 150e-re utazom HRAban 😊
nekem már kurvasok lakótól van képem, már nem férnek el a szobában...most én is a 150e-re utazom HRAban 😊
Ha a menyasszony anyja az örömanya, az apja az örömapa, akkor a menyasszony az örömlány?