1718
Az Animal crossing fóruma.
  • kisgabo
    de a topik nem... :D
  • kisgabo
    tomek is él...
  • Tomek83
    Mi is ezt a módszert használtuk Levivel,nekem még egy kép hiányzik. Viszont a Pascal képes dologra nem emlékeztem.
  • PiciEri
    Helló!
    Aki még nemtudja, kipróbáltuk, hogy mi van akkor ha másnál a boltból veszel festményt, és hazaviszed beadod a múzeumba. Na megvettem a képeket ami nekem nem volt meg a barátom boltjában, és hazavittem, odaadtam a bagolynak és elfogadta eredeti festménynek :)
    Ráadásul a donor is én vagyok, szal minden okés, ha valaki szeretné ezt megcsinálni. A donorokat a múzeumban a bagolytól kérdezhetitek le, az exibits válaszlehetőség alatt.
    Jó jáccódást!!
    jaaaaa és ha valaki eljut pascalhoz a scaloopal, és nem kér tőle aranybaltát meg semmit akkor a képét adja oda :D nekem már megvan :D
    sziasztok
  • Animefox
    pill
  • Tomek83
    Ok,nyitva van az aranykapu.
  • Tomek83
    Nyitom,pár perc.
  • Animefox
    Namost talizunk? Nyitol kaput nekem????
  • Tomek83
    El..és nem kicsit,sőt...de legalább közben jókat Ds-eztem:) Végignyomattam pár játékot(PuzzleQuest,ChocoboTales,SuperPrincessPeach),de az elején többet játszottam és akkor még sikerültek a vizsgák,végefelé már kevesebbet és akkor a mák faktor se jött már össze. És egy huszáros fordulattal,hogy ne legyen off...márcsak 3bogarat kell elfognom:) Egy köcsög csigát,giant bogarat meg egy banded dragonflyt.
  • Animefox
    Hadjuk mer elkúrtad mi???? Nekem csak 9 előtt jó mert este aludni kell, hisz dolgozó emberek vagyunk és nem csak tengődünk tétlenül és holmi könnyű vizsgákra készülgetünk :D Wifi számomat lent megtalálod....
  • Tomek83
    Vége,már jó pár hete,de ezt a témát inkább hagyjuk.
  • kisgabo
    ó, vége a vizsgáknak?
  • Tomek83
    Na felnyomtam a wifit az új gépre,szóval mehet a móka. De este 9 és 10között fontos elfoglaltságom van("24" a Cool-on) Szóval este 10után ok nekem,vagy még jóval 9óra előtt.
    Név:Tomek
    Város:Quimby
    Kód:5154-8705-7061
  • Animefox
    Ja igen.... bocsi hogy nem válaszoltam, csak lusti vagyok és már csak arra várok hogy menjünk jáccani újra, kell a dohány az új protkóra és ehhez másik város kell. Végülis Kenny-vel mi egy városiak vagyunk, azaz ő is meg én is Érden lakunk. Személyes haverom, nem netes.... aztán ő passzolta nekem kölcsön. Ha tudtok írjatok időpontot, nem én nekem, hanem a feleségem játszik és aztán ő szeretne veletek wifizni. No csáó! Tomek rád számítunk meg kisgabo te is kapard össze magad! ;)
  • Tomek83
    Azt hittem hogy az Animefox a Kenny,de szerintem csak Kenny AC játéka van nála,anno még Zuzu városban jártam elsőnek.Szóval ott már ismerős arc leszek:)
  • kisgabo
    hi, ki az a kenny?
  • Tomek83
    Na,én is itt vagyok már,csak 3hétig szar volt a gépem. Egyik este majd jövök én is wifizni. Látom Kenny mester is itt van ismét. Amúgy nekem márcsak 4bogár hiányzik,aztán meg lesz az aranyháló...ha meglesz:)
  • flevente
    Na megvan a skorpió, meg egy csomó új bogár.
  • kisgabo
    gratula. á, én vizsgaidőszak óta nem birtam felrakni a wifit... idő. aztán a melóhely is gázos.

most 1 hét nyaralás, aztán összekapom magam.
  • Animefox
    Jöhetsz te is ha Levi nem jön.... amúgy 20 éves vagyok ;) Feleségem meg nemrég lett 18, rögtön utána jött a polgári ;)
  • kisgabo
    26 éves vagy max és nős? az szép. egyébként jól túlbonyolítod a játékot... 9, és kapunyitás, semmi tökölés.

levinek meg van msn-je.
  • Animefox
    oké 21 óra!!!! De előtte az SG-chatre ugorjunk fel. 21 előtt 5 perccel folyamatosan figyeld a chatet, én majd irogatok és jelzek, ha észre veszel, írj vissza és akkor már ott tudunk beszélni. Többi kommunikáció DS-en már ;) Amúgy a feleségem akar veled játszani, fanatikus girl gamer!!! ;) csak segítek neki....
  • flevente
    Oké. Akkor gyere át máma úgy 9 óra magasságában!
  • Animefox
    4682-5563-6577 a kódom.....
  • Animefox
    Este???? várj a kódot... minnyá adom, egy időt adjál és talizzunk, először hozzád menjünk át.
    Város: Zuzu
    Név: Mia
    Név: Kenny

2 lakó van.
  • flevente
    Te meg ki vagy?
    Itt a kódom: 4983 0746 2517
    Város: Óvár
    Név: LEVI
    Ma ráérsz?
  • kisgabo
    friend kód kell.... odavissza.
  • Animefox
    Valaki wifi partira nem jön át hozzám????
  • PiciEri
    húha... hát olyan este 8 fele és a patak mellett sétáltam akkor láttam.óvatosba mentem oda mert beleugrik a vízbe ha gyorsba letámadod.a tarantula meg most úgy megijesztett..mentem a boltba és egyből rámugrott észre sem vettem:D
  • kisgabo
    én ma angolnát fogtam. 10 milla a persely? hoppá... akkor nekem is lesz.
  • flevente
    PiciEri, hol és mikor fogtad a skorpiót?
  • PiciEri
    szívemből szóltál :) egyébként én nemnagyon tudtam megunni, max 3 napig, aztán megint gyia belevetettem magam a játékba. mostanában max az időhiány miatt nemtok vele jáccani naphosszat.
    ja meg a bankban lassan meglesz a 10 millám és kapom a malacperselyt :) alig várom, kíváncsi vagyok mien lehet
  • kisgabo
    és mit nem unsz meg? én 1 éve tolom, semmi bajom vele. ezért nincs értéke egy játéknak, ha warezolsz és nem pénzt adsz érte, akkor lenne becsülete...

nyithatnál még 20-30 topikot, tied lenne az első 5 hsz, aztán pápá, tovább. vegyél bringát, menj múzeumba.
  • zola2000
    Aztán volt egy idő, amikor nagyban erről folyt a szó a sima ds topicban, akkor is pár hetet játszottam és nyitottam ezt a témát, de szintén meguntam, az a baj, hogy nincsen netem, pedig úgy biztos jobb lehet nyomni.
  • zola2000
    Dehogy nyomtam néhány hónapot, de meguntam.
  • kisgabo
    aranybalta nekem is megvan. ezek a ritka látogatók... majd 1 hónapig cipeltem a kagylót, mire megköttetett a biznic.
  • kisgabo
    pffff. jáccotál a játékkal vagy 10 percet. gratula.
  • PiciEri
    váhááá! sikerált elkapni a skorpiót egyből, másodszorra már majnem megcsípett. a tarantulával már nemvoltam ilyen szerencsés.
    lassan begyűjtöm az összes halat, és bogarat és meglesz az aranyhorgászbot és aranyháló.
    az aranybalta már megvan :)
    egyébként nem tudom ti hogy vagytok vele, de mikor meglátom a skorpiót vagy taratulát, tök parázok tőle, hogy megcsíp, tisztára felmegy az adrenalin, tök jó :D
  • zola2000
    az ezredik hozzászólás azért mégiscsak a témahódítónak jár xD
  • zola2000
    Na