1718
Az Animal crossing fóruma.
  • flevente
    Na mivan?
  • kisgabo
    hétvége fele én jövök, lehet win reinstall kell....
  • PiciEri
    a giant beetle hogy néz ki? már csak az kell meg a bell cricket, de a giantre hiába vadászom eddig még nem jelent meg :(
  • flevente
    Na itt vagyok újra! Mikor wifizünk?
  • Tomek83
    56,56 db hal van és bogár,keress olyan listát a neten amin szintén 56db hal és bogár van:) Az én listámmal nincs semmi baj, gamefaqs.com oldalról szedtem le.
  • PiciEri
    hello!
    kinyomtattam a listákat a halakról, bogarakról stb., még régebben.
    De nézem a listát is meg ami van a játékban a saját menüdben lista, ahol kis képek is vannak róla, de ott több hiányzik mint a listámon. mindet bejelöltem mikor elfogtam és a múzeumba vittem, és egyezik, de akkor mégis van vmi hal meg bogár ami nincs a listán? tud erről vki vmit? remélem érthetően írtam le :D
  • KILLER2
    Bárcsak az életben i ilen könynen meg lehetne élni. 1 óra alatt keresek kb 50000et.
  • PiciEri
    hmmm, nemtom a horgászás nyáron bazi jó pénz, de télen már nemannyira, akkor a gyümifákból szoktam megélni leginkább :)
    nemsoká én is nekiállok jáccani :D
  • JiBBeRiSH
    Nekem a horgászás jobban tetszik. A héten kezdtem a játékot, de az ebben az évszakban kifogható halakból csak 1-et nem fogtam ki. Azt is azért, mert csak esőben lehet elkapni.
    Horgászással amúgy a rekordom 1 nap alatt 300k arany. Van vmi gyorsabb pénzszerzési lehetőség?
  • Tomek83
    Ha este 9kor kezdtél el játszani akkor lehet,ahogy elkezdel játszani akkor kell jönni pár perc múlva.
    És az arany háló frankó,jó nagy és arany színű:)
  • PiciEri
    na ügyi vagy grat a hálóhoz? jól néz ki? :D
    lehet hülye vagyok, de azt írtad, ha az első 5 percben nem jön akkor aznap nem is fog, én volt hogy este láttam, tehát lehet ez 21:02 is? de azért amit értelmeztem kipróbálom:)köszi az infót
  • Tomek83
    Akkor ünnepélyes bejelentést teszek:megfogtam a banded dragonfly-t is,és megvan az arany háló.
    Most el kezdek horgászni,bár azt nem nagyon szeretek,mindig ugyanazokat a béna halakat fogom ki.
    UFO-s dolog az meg úgy van,hogy mindig x óra x2 vagy x7 perckor jön. Tehát 8:02 vagy 8:07 és így tovább,szóval ha az első 5percben nem jön,akkor már aznap nem is fog,ja és csak azokon a napokon amikor nincs semmilyen vendég a városban,kérdezd meg a kutyát a kapunál,hogy jött-e valaki. Ezt pár napja olvastam,érdeks hogy másodjára be is jött,hétfőn megkérdeztem a kutyát mondja hogy nincs senki, vártam pár percet az ufo se jött,de aztán szerdán már jött az UFO.
  • PiciEri
    már 2vel kevesebb bogár :D megfogtam a tarantulát, a fa elé osontam ő meg mellémsétált és lecsaptam rá :D
    ufot nekem még sose sikerült fogni, mert vagy legelöl voltam és mire hátraértem elment, vagy épp beszéltem vkivel...
  • kisgabo
    6? jeeeeeeeee.
  • Tomek83
    Köszönet a csiga gratulációhoz,amúgy utána ugyanazon a virágon volt még egy:) De eddig esőben nem nagyon néztem a virágokat,meg csak áprilistól van szeptemberig. Amúgy nem sokára jön az egy éves AC évforduló,valamikor aug elején vettem meg tőled,6ért visszaadom:)
  • PiciEri
    az is van, de nemtom mien arányban kell őket, mennyi fa és mennyi virág. grat a csiguszhoz :)
  • kisgabo
    1 év alatt most lett meg csigusz?

látom lassan vége a gémnek, szóval féláron visszavásárolom....
  • Tomek83
    Meg van a csiga!!! meg van a csiga!!!
    El kezdtem játszani,2óra lett,és 1csepp 2csepp,el kezdett csöpörögni az eső,aztán hirtelen rendesen bele kezdett,pár perc alatt már villámlott dörgött. És a köcsög csiga ott volt...
  • Tomek83
    Nekem banded dragonfly és a köcsög csiga kell. Ne csak fákat ültess hanem virágot is.
  • PiciEri
    Tomek, nekem még 8 bogár hiányzik, mert én hülye mikor megfogtam a tarantulát, akkor meg akartam nézni, show it off-al de a release nyomtam és elengedtem :( tiszta agyatlan voltam, vágtam a fejem is a falba :) próbálom elérni a tökéletes város címet, de nemtom, mindig, a fákról beszél hogy kevés.... csak azt nemtom ő mit ért fa alatt, a fenyőt vagy a sima fát amin nem terem semmi vagy a gyümifákat...., mert van egy csomó fa, már rítkítom is őket, de még mindig uazt mondja amit eddig... vmi 5let vkinek? köszike :)
  • Tomek83
    Adhatna egy Metroidot is:)
  • kisgabo
    kaphacc tőle csavart is, nem értékes cuccok, csak ritkák.
  • Tomek83
    Tegnap lőttem egy UFOt,és adott nekem egy padova-t,mindig ilyen szarokkal szúrja ki a szemem.
  • kisgabo
    gyanúsan sokat sziesztázik... rúgd ki. csak akkor zár be egy napra, ha nagyobb üzletre gyúr.
  • JiBBeRiSH
    Nook bejelentette, hogy holnap ismét be lesz zárva vazzeg. Ezt milyen gyakran szokta csinálni? Mert 4 nap játékból kettőben zárva lesz úgy tűnik.:D
  • Tomek83
    Hangyát úgy lehet fogni hogy elrohasztod a turnipodat,és arra rögtön ott teremnek,szóval dobd le a földre aztán majd elrohad.Eri neked még hány bogár hiányzik?
  • PiciEri
    Én is fogtam csigát, kis barna izé mozgolódik a virágokon eső közben. Én viszont hangyát nem fogtam, pedig kurvára kéne :( nemláttam, hogy néz ki? fogott már vki?
    nekem is vannak masszív lakóim, van aki a játék elindulása óta ottvan, mindig marasztalom Alice a neve, ha esetleg lenne vkinél :) koala asszem.
    Bogarakból jó sokat össze lehet szedni és jó áron el lehet adni őket, de azért vannak most sokat érő halak is :)
  • Tomek83
    Eső közben fogtad,vagy napod időben,mert egy helyen olvastam hogy esőben szokott lenni. Mostanában stírölöm a virágokat de sehol se találom azt a csigát.
    Egyik nap olvastam egy UFO-s dolgot,de nem tudom mennyire hiteles,ha majd beválik akkor írok róla.
  • kisgabo
    igen, snail? a virágokon ül.
  • Tomek83
    Valaki fogott már csigát?
  • JiBBeRiSH
    Ehh, nem csalok.:] Ásó pedig nem volt a boltban, csak ez a pecabot. Mind1, ezzel is megy az idő, bár mostmár nem szokott új fajtájú halat beadni.
  • Tomek83
    Éjjel lehet jókat bogarászni a pálmafákon vannak jó bogarak,múltkor pár perc alatt összefogtam 50ezer bellt.
  • kisgabo
    vettél volna ásót... meg boritékot, némi kacat... akkor tudtál volna levelezn, kapol gyümit, abból ültetni fát.

vagy, állitsd előre az órát holnapra, és told meg, holnap ilyenkor meg aktualizátd a vekkert....:)
  • JiBBeRiSH
    Jah, csak nemtom 1 nap után mit kell felujítani.:D

1 pecabotom van összesen, szóval sokmindent nem tudok csinálni...mind1, pecázok.:]
  • kisgabo
    kis felújitás... :)

franc kivan a lakóimmal, 2 hét alatt a kenguru 2* pakolt össze, vannak massziv lakóim, és vannak rebellisek, mindig ugyanaz az 1-2 akar cuccolni.

mi a fene nyavajájuk lehet?
  • JiBBeRiSH
    Elkezdtem én is nyomni tegnap, de cumi van, mert ma nemtok vele értelmesen játszani. Nook bezárt ma.:(
  • kisgabo
    LOL...

nekem a szebemben volt, és pont vasárnap rohadtak meg..
  • Tomek83
    Én az asztalokon tárolom őket,ott nem rohadnak meg. Meg arra gondoltam hogy az egyik szobát telepakolom asztalokkal és azokra teszek egy csomót és kivárom míg jó drágán veszi.
    Tegnap AC álmom volt, nyulakra lehetett vadászni:) jöttek elő nyulak és lövöldözni kellett őket:)
  • kisgabo
    nem semmi kaszálás.... nekem a múlt héten rámrohadt, mer nagyon sóher volt, addig nem adtam oda, mig kukacos lett. :D
  • Tomek83
    Na,tegnap Tom bedurvult és 460ért adta a turnipot,nálam volt is 1100db,szóval akasztottam hirtelen fél millát. És éjjel fogtam egy giant beetle-t,így márcsak 2bogár hiányzik.