Animal crossing (nds)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na ügyi vagy grat a hálóhoz? jól néz ki? :D
lehet hülye vagyok, de azt írtad, ha az elsõ 5 percben nem jön akkor aznap nem is fog, én volt hogy este láttam, tehát lehet ez 21:02 is? de azért amit értelmeztem kipróbálom:)köszi az infót

Ha a menyasszony anyja az örömanya, az apja az örömapa, akkor a menyasszony az örömlány?

Akkor ünnepélyes bejelentést teszek:megfogtam a banded dragonfly-t is,és megvan az arany háló<#vigyor2>.
Most el kezdek horgászni,bár azt nem nagyon szeretek,mindig ugyanazokat a béna halakat fogom ki.
UFO-s dolog az meg úgy van,hogy mindig x óra x2 vagy x7 perckor jön. Tehát 8:02 vagy 8:07 és így tovább,szóval ha az elsõ 5percben nem jön,akkor már aznap nem is fog,ja és csak azokon a napokon amikor nincs semmilyen vendég a városban,kérdezd meg a kutyát a kapunál,hogy jött-e valaki. Ezt pár napja olvastam,érdeks hogy másodjára be is jött,hétfõn megkérdeztem a kutyát mondja hogy nincs senki, vártam pár percet az ufo se jött,de aztán szerdán már jött az UFO.
már 2vel kevesebb bogár :D megfogtam a tarantulát, a fa elé osontam õ meg mellémsétált és lecsaptam rá :D
ufot nekem még sose sikerült fogni, mert vagy legelöl voltam és mire hátraértem elment, vagy épp beszéltem vkivel...

Ha a menyasszony anyja az örömanya, az apja az örömapa, akkor a menyasszony az örömlány?

kisgabo
6? jeeeeeeeee.

Köszönet a csiga gratulációhoz,amúgy utána ugyanazon a virágon volt még egy:) De eddig esõben nem nagyon néztem a virágokat,meg csak áprilistól van szeptemberig. Amúgy nem sokára jön az egy éves AC évforduló,valamikor aug elején vettem meg tõled,6ért visszaadom:)
az is van, de nemtom mien arányban kell õket, mennyi fa és mennyi virág. grat a csiguszhoz :)

kisgabo
1 év alatt most lett meg csigusz? <#vigyor1>

látom lassan vége a gémnek, szóval féláron visszavásárolom....

Meg van a csiga!!! meg van a csiga!!!<#vigyor2>
El kezdtem játszani,2óra lett,és 1csepp 2csepp,el kezdett csöpörögni az esõ,aztán hirtelen rendesen bele kezdett,pár perc alatt már villámlott dörgött. És a köcsög csiga ott volt...
Nekem banded dragonfly és a köcsög csiga kell. Ne csak fákat ültess hanem virágot is.
Tomek, nekem még 8 bogár hiányzik, mert én hülye mikor megfogtam a tarantulát, akkor meg akartam nézni, show it off-al de a release nyomtam és elengedtem :( tiszta agyatlan voltam, vágtam a fejem is a falba :) próbálom elérni a tökéletes város címet, de nemtom, mindig, a fákról beszél hogy kevés.... csak azt nemtom õ mit ért fa alatt, a fenyõt vagy a sima fát amin nem terem semmi vagy a gyümifákat...., mert van egy csomó fa, már rítkítom is õket, de még mindig uazt mondja amit eddig... vmi 5let vkinek? köszike :)

Adhatna egy Metroidot is:)
kisgabo
kaphacc tõle csavart is, nem értékes cuccok, csak ritkák.

Tegnap lõttem egy UFOt,és adott nekem egy padova-t,mindig ilyen szarokkal szúrja ki a szemem.
kisgabo
gyanúsan sokat sziesztázik... rúgd ki. csak akkor zár be egy napra, ha nagyobb üzletre gyúr.

Nook bejelentette, hogy holnap ismét be lesz zárva vazzeg. Ezt milyen gyakran szokta csinálni? Mert 4 nap játékból kettõben zárva lesz úgy tûnik.:D
Hangyát úgy lehet fogni hogy elrohasztod a turnipodat,és arra rögtön ott teremnek,szóval dobd le a földre aztán majd elrohad.Eri neked még hány bogár hiányzik?
Én is fogtam csigát, kis barna izé mozgolódik a virágokon esõ közben. Én viszont hangyát nem fogtam, pedig kurvára kéne :( nemláttam, hogy néz ki? fogott már vki?
nekem is vannak masszív lakóim, van aki a játék elindulása óta ottvan, mindig marasztalom Alice a neve, ha esetleg lenne vkinél :) koala asszem.
Bogarakból jó sokat össze lehet szedni és jó áron el lehet adni õket, de azért vannak most sokat érõ halak is :)

Esõ közben fogtad,vagy napod idõben,mert egy helyen olvastam hogy esõben szokott lenni. Mostanában stírölöm a virágokat de sehol se találom azt a csigát.
Egyik nap olvastam egy UFO-s dolgot,de nem tudom mennyire hiteles,ha majd beválik akkor írok róla.
kisgabo
igen, snail? a virágokon ül.

Valaki fogott már csigát?
Ehh, nem csalok.:] Ásó pedig nem volt a boltban, csak ez a pecabot. Mind1, ezzel is megy az idõ, bár mostmár nem szokott új fajtájú halat beadni.
Éjjel lehet jókat bogarászni a pálmafákon vannak jó bogarak,múltkor pár perc alatt összefogtam 50ezer bellt.
kisgabo
vettél volna ásót... meg boritékot, némi kacat... akkor tudtál volna levelezn, kapol gyümit, abból ültetni fát.

vagy, állitsd elõre az órát holnapra, és told meg, holnap ilyenkor meg aktualizátd a vekkert....:)

Jah, csak nemtom 1 nap után mit kell felujítani.:D

1 pecabotom van összesen, szóval sokmindent nem tudok csinálni...mind1, pecázok.:]
kisgabo
kis felújitás... :)

franc kivan a lakóimmal, 2 hét alatt a kenguru 2* pakolt össze, vannak massziv lakóim, és vannak rebellisek, mindig ugyanaz az 1-2 akar cuccolni.

mi a fene nyavajájuk lehet?

Elkezdtem én is nyomni tegnap, de cumi van, mert ma nemtok vele értelmesen játszani. Nook bezárt ma.:(
kisgabo
LOL...

nekem a szebemben volt, és pont vasárnap rohadtak meg..

Én az asztalokon tárolom õket,ott nem rohadnak meg. Meg arra gondoltam hogy az egyik szobát telepakolom asztalokkal és azokra teszek egy csomót és kivárom míg jó drágán veszi.
Tegnap AC álmom volt, nyulakra lehetett vadászni:) jöttek elõ nyulak és lövöldözni kellett õket:)
kisgabo
nem semmi kaszálás.... nekem a múlt héten rámrohadt, mer nagyon sóher volt, addig nem adtam oda, mig kukacos lett. :D

Na,tegnap Tom bedurvult és 460ért adta a turnipot,nálam volt is 1100db,szóval akasztottam hirtelen fél millát. És éjjel fogtam egy giant beetle-t,így márcsak 2bogár hiányzik.
kisgabo
de a topik nem... :D

kisgabo
tomek is él...

Mi is ezt a módszert használtuk Levivel,nekem még egy kép hiányzik. Viszont a Pascal képes dologra nem emlékeztem.
Helló!
Aki még nemtudja, kipróbáltuk, hogy mi van akkor ha másnál a boltból veszel festményt, és hazaviszed beadod a múzeumba. Na megvettem a képeket ami nekem nem volt meg a barátom boltjában, és hazavittem, odaadtam a bagolynak és elfogadta eredeti festménynek :)
Ráadásul a donor is én vagyok, szal minden okés, ha valaki szeretné ezt megcsinálni. A donorokat a múzeumban a bagolytól kérdezhetitek le, az exibits válaszlehetõség alatt.
Jó jáccódást!!
jaaaaa és ha valaki eljut pascalhoz a scaloopal, és nem kér tõle aranybaltát meg semmit akkor a képét adja oda :D nekem már megvan :D
sziasztok

Animefox
pill

Ok,nyitva van az aranykapu.
Nyitom,pár perc.
Animefox
Namost talizunk? Nyitol kaput nekem????

El..és nem kicsit,sõt...de legalább közben jókat Ds-eztem:) Végignyomattam pár játékot(PuzzleQuest,ChocoboTales,SuperPrincessPeach),de az elején többet játszottam és akkor még sikerültek a vizsgák,végefelé már kevesebbet és akkor a mák faktor se jött már össze. És egy huszáros fordulattal,hogy ne legyen off...márcsak 3bogarat kell elfognom:) Egy köcsög csigát,giant bogarat meg egy banded dragonflyt.
Animefox
Hadjuk mer elkúrtad mi???? Nekem csak 9 elõtt jó mert este aludni kell, hisz dolgozó emberek vagyunk és nem csak tengõdünk tétlenül és holmi könnyû vizsgákra készülgetünk :D Wifi számomat lent megtalálod....

Vége,már jó pár hete,de ezt a témát inkább hagyjuk.
kisgabo
ó, vége a vizsgáknak?

Na felnyomtam a wifit az új gépre,szóval mehet a móka. De este 9 és 10között fontos elfoglaltságom van("24" a Cool-on<#vigyor3>) Szóval este 10után ok nekem,vagy még jóval 9óra elõtt.
Név:Tomek
Város:Quimby
Kód:5154-8705-7061
Animefox
Ja igen.... bocsi hogy nem válaszoltam, csak lusti vagyok és már csak arra várok hogy menjünk jáccani újra, kell a dohány az új protkóra és ehhez másik város kell. Végülis Kenny-vel mi egy városiak vagyunk, azaz õ is meg én is Érden lakunk. Személyes haverom, nem netes.... aztán õ passzolta nekem kölcsön. Ha tudtok írjatok idõpontot, nem én nekem, hanem a feleségem játszik és aztán õ szeretne veletek wifizni. No csáó! Tomek rád számítunk meg kisgabo te is kapard össze magad! ;)

Azt hittem hogy az Animefox a Kenny,de szerintem csak Kenny AC játéka van nála,anno még Zuzu városban jártam elsõnek.Szóval ott már ismerõs arc leszek:)
kisgabo
hi, ki az a kenny?

Na,én is itt vagyok már,csak 3hétig szar volt a gépem. Egyik este majd jövök én is wifizni. Látom Kenny mester is itt van ismét. Amúgy nekem márcsak 4bogár hiányzik,aztán meg lesz az aranyháló...ha meglesz:)
Na megvan a skorpió, meg egy csomó új bogár.
kisgabo
gratula. <#szeret> á, én vizsgaidõszak óta nem birtam felrakni a wifit... idõ. aztán a melóhely is gázos.

most 1 hét nyaralás, aztán összekapom magam.

Animefox
Jöhetsz te is ha Levi nem jön.... amúgy 20 éves vagyok ;) Feleségem meg nemrég lett 18, rögtön utána jött a polgári ;)