1718
Az Animal crossing fóruma.
-
#1198 de az hogy megy bele a játékba? -
Tomek83 #1197 Szerintem én voltam aki Link-es linket iderakat:)azt szerkeszteni lehet van egy oldal ahova beküld a jónép rajzokat,és azokat te is megszerkesztheted.Majd megkeresem azt az oldalt. Pl. nekem is Linkes zászlóm van a kapunál. -
#1196 hehe beteg:
-
#1195 Áááá beleestem a resetti hibába mentetem de most itt pattog..... -
#1194 ó köszönöm az infót
láttam itt beszúrt videóban hogy valaki Link-ről tett képet a földre az alapban benne van vagy belerakták? -
PiciEri #1193 szia! az egyszerű.. bemész a saját menüdbe és ott a ceruza fülre, és megjelennek a képek. rányomsz ameik kell, és katt a nemtom mien groundra, és akkor kirakja a földre.ha pedig a lehetőségekre húzod a képet(van ott esernyő, ruha, falikárpit, meg szőnyeg motívum) akkor pedig az lesz olyan. -
#1192 a két sünél hogy lehet elintézni hogy földre/egyébre kerüljön kép? -
#1191 Persze, csak az a baj, hogy mostanában nem nagoyn játszom és emellett még véletlenül sincs kedvem szüretelni, mert nem kis meló, de ha megtenném, megvan a napi 50000 + amit kiások foszíliát vagy valami szart, fogok halat, rovart vagy valami szart, szóval ha 2 órát játszok, akkor összejön bőven egy 100-as. -
#1190 itt valami baj van:11-kor ezeknek még reggel van és most 19-kor jó reggeltet kívának o_O az óra jól van beállítva de akkor mi a baj? vagy ennek így kell lennie? -
#1189 télleg a faprogramod eredménye még megvan? -
#1188 Fogalmam sincs. Talán, hogy valakihez beköltözöl, vagy nem tudom. Nézz körül neten, valahol tuti lke van írva. -
#1187 na bocsbocsibocsi a hármaspostért de:a contact mode mit takar? -
#1186 rossz hírek:
valahol ott tartotam hogy levelet kelet írni aztán kikapcsolt az emulator volt egy mentés és azzal *********-am délután hogy azt megnyissam de nem megy ezért kezdhetem elöről
jó hírek:
Wifi viszont(remélem legalábis)van -
#1185 de itt lehet hozzá wi-fi plugint tenni meg ilyene....mindegy, majd próbálkozom
mivel érdemes kezdeni? -
#1184 Hát emuval szeritnem nem lehet neten játszani. Amúgy cska az eleje ilyen unalmas, amint teljesíted a nooktól kapott feladatot, már szabadabb leszel. Mehetsz majd vásárolni, ületetni, horgászni, midnen. -
#1183 hello mindenki belekezdtem a letöltöt verzióba (emulátoral) és egy-két kérdésem lenne:
a nem fontosak:
Mindenki akivel találkozom kitalálja a nevem és meglepődik, mért?
a fontosabak:
ez csak az elején ilyen unalmas (tehát amíg nem avgyunk szabadok)?
így emulátoral van esélyem hogy énis átmenjek más városába? -
#1182 ehm újrakezdtem a játékot, de már nagyon rutinos vagyok, sokkal jobban gyarapszom. :) -
PiciEri #1181 aham :), szombaton kerültem megint 1 évvel közelebb a nyugdíjhoz :)
köszönöm az utólagos köszöntésedet! ;) :) puszi -
#1180 wáoh.. szombaton volt a szülinapod? Isten éltessen utólag is. :) -
PiciEri #1179 váháááá, lelőttem az ufo-t :DDDD
remegett kezem lábam úgy izgultam :), időt nem néztem, hogy mikor jött, mert egyszer csak ottlett, és letudtam csúzlizni :) kaptam egy szobrot tőle :)
ja meg ruby hozott szombaton tortát :)jipij -
Tomek83 #1178 Én mostanában Castlevaniáztam. Pont most nyomom a végét a Dawn of sorrow-nak.Szerintem próbáld meg a Rune factoryt vagy valamelyik Harvest Moon-t. -
PiciEri #1177 A Hamtaro egy hörcsögös advance játék, csak ds-en nyomom neki :)
a hörik barátságát kell megmenteni, meg legyőzni vmi ördögfélét. de már az is ki van játszva :D
és miket nyomtok még ds-en?? az a baj itthon annyi szar játék van, ami engem nemérdekel ds-re :( -
#1176 dehogynem jáccunk. csak sutyiban.
mi az a hamtarora?
egyébként, rengeteg új játék van... azokat is kell tolni. :) -
PiciEri #1175 háló!
Mizu? Én mostanában nem crossingoztam, újra rákattantam a hamtarora, és nemsokára be is fejezem :D
gondolom ti se játszotok annyit, mert alig pörög a topic...
pusz -
#1174 szépen sárgulnak a fáim.... -
#1173 okok, de az nem legális nádas, az sima koncentrált gyom.. :) -
PiciEri #1172 :D elviekben úgy gondoltam, hogy nagyon tele lesz gazzal az egész város, tényleg annyira hogy lépni sem lehet tőle, és akkor mindenhol nőtt volna, még a kis tavacskáknál is, és akkor elkezdtem volna úgy gyomlálni, hogy ott hagyok füvet, és olyan lenne mint ha susnyás lenne... -
#1171 és elviekben? -
PiciEri #1170 hát így sehogysenem :(( nagyon el vagyok keseredve -
#1169 szal, hogy is lesz susnyás? -
PiciEri #1168 körbenéztem de semmi, csak lóherék meg fűszálak vannak
viszont van aranyrózsám :D -
Tomek83 #1167 Akkor lehet hogy neked is lesz olyan furcsa virágod,nézz körbe a városban,legyek vannak körülötte. Resetti csak akkor jön ha nem mentesz. -
PiciEri #1166 áhh, a franc megeszi.. :( ott a kis tónál alig nőtt gaz, persze máshol meg nőtt... de ahhoz képest, hogy 2099re mentem, azthittem hogy tele lesz gazzal minden egyes részen, ehelyett elvétve van csak...igaz sok, de többre számítottam.. :( -
PiciEri #1165 mindig egy napokat mentem előre az időben. meglocsoltam a virágokat mindig, ami kiszáradva volt, és megvettem a palántákat is minden nap a boltban, elültettem, mentettem, és egy nappal későbbre állítottam és így mentem tovább. kiböjtöltem a tökéletes várost és megkaptam a kannát :D
azóta még nemnyúltam hozzá, de nemsoká elkezdek jáccani :)
nem jött resetti amúgy egyszer sem -
#1164 mi ez a trükk? időcsalást nem böki ki resetti? -
PiciEri #1163 megvan a kannaaaaaaa :DDDDDD
viszont most majd előre megyek az időben jól, hogy rengeteg gaz legyen, és meghagyom a kis tavacskánál susnyásnak, ha ott is lesz fű :D
asszem a fű az egyetlen ami nem hal ki, csak gyomlálni lehet, vagy nem?
Tomek majd megpróbálom amit írtál, hogy így jön-e az ufo abban az időpontban amit írtál. egyébként azt vettem észre, ha sokat mászkálsz az időben, jódarabig egy vendég sem jön, de lehet ez csak nálam volt így :) -
Tomek83 #1162 Próbáld azt a módszert amit valahol lentebb írtam,hogy ha nincs senki a városban,mármint nem jön Redd meg a többi surmó,akkor megkérded a kutyát a kapuban hogy jött-e valaki,és utána kimész, és 7 vagy 2 perckor jön az ufo. Nekem így 2hetente volt ufo,azelőtt meg 1év alatt láttam talán 2x. -
PiciEri #1161 :) nálam már nem lehet mozogni a virágoktól, annyi van. Csak azt várom hogy megkapjam a kannát és már nem is érdekel :D
ufot kéne még fogjak, de rég láttam már azt is :S -
Tomek83 #1160 Kemény 2hetet kell lenyomni perfect-ül. Képzelem az én városom hogy nézhet ki:) Szerintem több mint egy hónapja nem játszottam,bár valamelyik nap benéztem. Pont a makkos buli volt,de azt még tavaly összeszedtem. -
PiciEri #1159 nekem megvana kollekcijóó :) sőt még többet is adtam az ipsének, de nem adott semmit, csak röhögött és mondta, hogy kösz hogy segítek továbbra is gyűjteni a makkokat. viszont most megint perfect town vagyon a városkámba, vigyázok is rá nagyon :D
hány napig kell tartani ezt???