Animal crossing (nds)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mán mikó :D:D:D:D:D

Ha a menyasszony anyja az örömanya, az apja az örömapa, akkor a menyasszony az örömlány?

kisgabo
este 8-kor átkukkanthacc, ha akarol.

Gratula. Akkor mondjad mikor játszunk!
kisgabo
nahát, üzletvezetõ helyettes? csak meglódult a karrier... <#vigyor2>

de jó egyeseknek :D
nekem közbe meglett minden aranycumó csak a kanna hiányzik, de az valahogy sehogy nem jön össze:(

Ha a menyasszony anyja az örömanya, az apja az örömapa, akkor a menyasszony az örömlány?

kisgabo
újra wifi képes vagyok... :)

Nem lehetett felvenni,semmit se tudtam vele csinálni.Ott volt és ennyi:)
:) na szép, akkor úgylátszik ebben az esetben ilyen genetikai mutációs virágok fognak nõni, ez vicces, hogy ilyen kis hülyeségekre is gondoltak a játék készítõi. nem tudtad felvenni amúgy? mert lehetett volna akkor bevinni a lakásba...de nem tuti

Na,utána is néztem,azt írták,hogy ez a "virág" akkor van,ha tele vagy gazzal. Ez igaz is Rám,mert elállítottam a dátumot 2037re,aztán vissza,és tele voltam gyommal.
Nincs már,kiszáradt. Láttam még száraz állapotban,meglocsoltam,de másnapra már eltûnt. Majd utánajárok hogy milyen virág volt az.
Na nekem is meg lett az összes hal, így az arany pecabot is és már csak 3 bogár hiányzik.
Tomek még megvan az a z érdekes virágod?
nem nem, bár azthittem, hogy erre egybõl kapnak majd a halak ha bedobom, de nem lett semmivel sem jobb, csak az úszó része aranyszínû lett, nem pedig piros... ennyi

Grat a bothoz,nekem még 10 hal kell. Amúgy pont ma kezdtem el újból játszani a letöltött verziót. Ja és nem tud többet szerintem,nekem is csak nagyobb lett a hálóm és ennyi,neked meg nagyobb lett a botod?
megvan az aranyhorgászbot!! jipijájé
tud amúgy az vmivel többet mint a régi, vagy semmivel sem? mert az aranyháló asszem nagyobb mint a sima, és gondoltam hátha lesz vmi különlegesség a horgászbottal. :)

msn: [email protected]
mond már el léccieves

http://acww.extra.hu
/új Animal Crossing WW magyar fórum/
kisgabo
kell router, wagy wifi kulcs.

HeLL
nekem is megvan a játék 1 ideje és szeretném kipróbálni wifin-is
a laptop-omban van wifi az is jó vagy kell hozzá wifi router?
plz segítsetek
A Metroidot egy Action Replay-estõl kaptam, az egy cheat rendszer és volt neki vagy 5.
Tényleg Levi neked a Metroid honnan volt? Mert igaz hogy bekerült nekem a katalógusba,de megvenni nem lehet amiket Gullivertõl kapsz.
Ok,meg lehet nézni...hmmm...ha ez látványosság akkor majd szedek belépõt is<#vigyor1>
Majd megnézhetjük?
Nekem meg sikerült lelõni az UFO! Végre! És kaptam egy szõkõkutat...
kisgabo
nyami.

Itt meg egy kis MySims:
http://www.gametrailers.com/player/24062.html
Ma találtam egy érdekes dolgot az egyik fa alatt,de igazából nem tudom mi az,valami virág kinézetû és mennek rá a legyek,olyan mintha a földön lenne egy nagy virág fej. De nem tudok vele semmit se csinálni.
vácápp?
én most elmegyek nyaralni, szal még annyira se leszek aktív ac fórumozó, mint eddig :) de majd jövök! pusszantás fiúk

kisgabo
up

Ma nem jó.
Zártam,majd akkor holnap...ha nem felejtem el<#idiota><#vigyor3>
Bocsánat,már öregszem..teljesen elfelejtkeztem róla,de most nyitok,ha van még valaki.
kisgabo
ebbõl megint kilógok, most karim nincs....

Ok, akkor 7-kor.
Akartam írni én is hogy itt a nagymacska:)Dejó,akkor megint nem én kapok majd cuccot a macsekoktól. De ma este 7óra megfelel.
kisgabo
nyugi, elvan az nálad egy hétig is.

Héj Tomek itt a kiscica és azt mondja, hogy nálad az anyja! Mikor érsz rá?
Ok,akkor este 7kor nyitok.Ja és Levi kellene egy kép,egy PaulGaugin kép,a 3.sorban a középsõ,nekem még az hiányzik,ha tudsz akkor hozz egyet.Kösz!
Nekem megfelel. Te nyitsz, ok?
Ma este 7óra?
Akkor mondjatok egy idõpontot!
Én is élek még...kellene egy idõpont és akkor találkozunk.
kisgabo
élek, de senki nem jelentkezett...

Na mivan?
kisgabo
hétvége fele én jövök, lehet win reinstall kell....<#idiota>

a giant beetle hogy néz ki? már csak az kell meg a bell cricket, de a giantre hiába vadászom eddig még nem jelent meg :(

Na itt vagyok újra! Mikor wifizünk?
56,56 db hal van és bogár,keress olyan listát a neten amin szintén 56db hal és bogár van:) Az én listámmal nincs semmi baj, gamefaqs.com oldalról szedtem le.
hello!
kinyomtattam a listákat a halakról, bogarakról stb., még régebben.
De nézem a listát is meg ami van a játékban a saját menüdben lista, ahol kis képek is vannak róla, de ott több hiányzik mint a listámon. mindet bejelöltem mikor elfogtam és a múzeumba vittem, és egyezik, de akkor mégis van vmi hal meg bogár ami nincs a listán? tud errõl vki vmit? remélem érthetõen írtam le :D

KILLER2
Bárcsak az életben i ilen könynen meg lehetne élni. 1 óra alatt keresek kb 50000et.

Töltsük le az internetet!

hmmm, nemtom a horgászás nyáron bazi jó pénz, de télen már nemannyira, akkor a gyümifákból szoktam megélni leginkább :)
nemsoká én is nekiállok jáccani :D

Nekem a horgászás jobban tetszik. A héten kezdtem a játékot, de az ebben az évszakban kifogható halakból csak 1-et nem fogtam ki. Azt is azért, mert csak esõben lehet elkapni.
Horgászással amúgy a rekordom 1 nap alatt 300k arany. Van vmi gyorsabb pénzszerzési lehetõség?
Ha este 9kor kezdtél el játszani akkor lehet,ahogy elkezdel játszani akkor kell jönni pár perc múlva.
És az arany háló frankó,jó nagy és arany színû:)