Animal crossing (nds)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a menyasszony anyja az örömanya, az apja az örömapa, akkor a menyasszony az örömlány?
nekem közbe meglett minden aranycumó csak a kanna hiányzik, de az valahogy sehogy nem jön össze:(
Ha a menyasszony anyja az örömanya, az apja az örömapa, akkor a menyasszony az örömlány?
Tomek még megvan az a z érdekes virágod?
tud amúgy az vmivel többet mint a régi, vagy semmivel sem? mert az aranyháló asszem nagyobb mint a sima, és gondoltam hátha lesz vmi különlegesség a horgászbottal. :)
mond már el léccieves
http://acww.extra.hu
/új Animal Crossing WW magyar fórum/
nekem is megvan a játék 1 ideje és szeretném kipróbálni wifin-is
a laptop-omban van wifi az is jó vagy kell hozzá wifi router?
plz segítsetek
Nekem meg sikerült lelõni az UFO! Végre! És kaptam egy szõkõkutat...
http://www.gametrailers.com/player/24062.html
én most elmegyek nyaralni, szal még annyira se leszek aktív ac fórumozó, mint eddig :) de majd jövök! pusszantás fiúk
kinyomtattam a listákat a halakról, bogarakról stb., még régebben.
De nézem a listát is meg ami van a játékban a saját menüdben lista, ahol kis képek is vannak róla, de ott több hiányzik mint a listámon. mindet bejelöltem mikor elfogtam és a múzeumba vittem, és egyezik, de akkor mégis van vmi hal meg bogár ami nincs a listán? tud errõl vki vmit? remélem érthetõen írtam le :D
Töltsük le az internetet!
nemsoká én is nekiállok jáccani :D
Horgászással amúgy a rekordom 1 nap alatt 300k arany. Van vmi gyorsabb pénzszerzési lehetõség?
És az arany háló frankó,jó nagy és arany színû:)