1718
Az Animal crossing fóruma.
  • kisgabo
    ha van friend kódod felvéve..
  • KILLER2
    Asszem én is megyek.
  • kisgabo
    ok, 20h nyitok
  • Tomek83
    Ma este átnézhetünk egymáshoz.
  • kisgabo
    animal crossingoznék valakival wifin, jelentkezőket vájok.. :)
  • Shany15
    hasonló
  • Shany15
    A mysims is haosnlo játék nem???
  • Fantos
    az én szemléletem szerint:irányítanod kell egy várost mint isten de halandoként
  • Fantos
    pedig nem ez az első ilyen game
  • Shany15
    Kössz a segitséget sztem az nagyon jo ötlet h az idö a ds orája szerint halad.
  • KILLER2
    Igen, a DS órája szerint megy. Van egy karaktered és egy városod. A városban szépen vásárolgatsz, gyomlálsz, horgászol, stb. közben fizeted a lakásod részleteit, ami egyre nagyobb lesz. Aztán idő közben szépen a bolt is fejlődik. A váorst rendben kell tartanod, mindig osztályozva van, ha 2 hétig perfect, akkor pl arany kannát kapsz. Át lehet menni neten vagy több DS-el haverokhoz, ott lehet cserélgetni dolgokat. Mostígy röviden ennyit róla.
  • Shany15
    Hi!Vki irna nekem erröl a játékról egy beszámolót?
    Még csak most készülök venni egy DS Lite-ot és szerintem ez lessz hozzá az 1. jatekom.Egyébként játék órája a DS hez igazolódik?(Tehát ha a ds órája szerint reggel 8:19 van akkor a játékban is ugyanannyi az idő???:O)
  • kisgabo
    naon sexy. :)
  • PiciEri
    tessék :D
    kis meglepetés
    http://www.elfyourself.com/?id=1752195196
  • kisgabo
    most kemény 3500 pénz.
  • PiciEri
    hamarosan kitalálom majd mi lesz a legtökéletesebb, mert lehet, hogy nem csak a játék miatt kellene, akkor meg inkább vmi komolyabbat veszek. Bátyámmal majd leegyeztetem, de kb mennyibe kerülnek ezek a finomságok?
  • kisgabo
    semmi akadálya, privátozz rejám. :)
  • Tomek83
    Ha Gabó eladja az övét megveheted.
  • PiciEri
    hjaj gyerkőcök :), mostmár télleg be kell szerezzek egy wifi cuccot :)
  • KILLER2
    Nem, csak egy kis összejövetel kéne. Meg mindenki hozhatná a felesleges cuccait, lehet csereberélni. Ha valaki akar, vihet gyümölcsöt, kiáshadja a foszíliákat, meg minden. De ha valaki nagoyn szeretne gyomlálni, azt is lehet :)
  • kisgabo
    mondjuk, állandóan vacakol a win ip kiosztás, ha gémezek, megy a gép, ami nem olcsó... pár száz watt.

simán bejön a rúter, az usb pöcköt meg eladom.
  • Tomek83
    Mi a probléma az USB Connertorral?Nekem az mindig rendesen müxik. Remélem nem csak azért invitálsz minket hogy gazoljunk:) Mert az nálam is kellene,utóbbi pár hónapban csak 1x 2x néztem be.
  • kisgabo
    benne vagyok, most veszek rútert, mert az usb wifi megoldással tele a cipőm...
  • KILLER2
    Ma megint játszottam sok idő után és eszembe jutott, hogy kéne a napokban tartani egy kis összejövetelt. Mit szóltok hozzá? Gyertek majd át hozzám, segíthetnétek a gyomlálásban, van egy szekrénnyi cuccom, kb a fele tök felesleges, meg van vagy 100 gyümölccsel teli fám, lehet szedni őket, foszíliát ásni, meg minden. Bolt is tele van, lehet venni, ami kell.
  • kisgabo
    óje, KKÜ.

és sok perfect hóembert.

aztán, a való életben az új év is produkáljon jó dolgokat...
  • PiciEri
    Boldog és Békés Karácsonyt Fiúk, Lányok!!
    pussz :)
  • Fantos
    a pitfall seed mrie jó?
  • Fantos
    neszójjbecsíter
    nemigaz ha lessz lapátom első dolgom az lessz hogy ezt a rohadt Curt-öt teleásom lyukakal jó sokkal meg a házát is mert folyton beleesek a övéibe
  • Tomek83
  • kisgabo
    most pirkad, amúgy az nem 24h kijelzésű digitális óra, lehet este 6 is.

tényleg, mé van ennyi hüje kérdés?
  • Tomek83
    Tárgyakat levélben tudsz küldeni ha a postán feladod,írsz egy levelet és a levélre ráhúzod a tárgyat amit adni akarsz.
    Tomnak is pihennie kell 11után meg ne mászkálj,hanem aludjál.
    HUllócsillag meg össze-vissza van,van olyan hogy pár percenként jönnek,valamikor meg semmi.Amúgy ha nincs semmi a kezedben és hullócsillagnál megynomod az A betűt,akkor másnap kapsz ajándékot.
    Utolsó kérdést hagyjuk...
  • Fantos
    o_O vagy éjszakai állatok vagy nekik annyi időérzékük sincs mint nekem
    tökjó eddig ketten költöztek be és lehet télleg éjszakai állatok mert mindkettő ilyen 11-kor egy macska meg egy kenguru
    hol tudok tárgyakat küldözgetni nekik?
    mért akkor zár be Tom amikor nemkéne? :P
    hullocsillag milyen gyakran van?
    mért kérdezek ennyit?
  • KILLER2
    Asszem, hogy ez így van helyén.
  • Fantos
    na erről ebszéltem korában:
  • KILLER2
    Ne aggódj, nekem reggel is xD
  • Fantos
    este van:kép=gép
  • Fantos
    wifi nélkül meg kép küld hülyeségeket? aha....
  • PiciEri
    :) ja azok hülyeségek, azzal ne foglalkozz. elvileg arra lett kitalálva ez a palackposta izé hogy wi-fi n keresztül más városok lakói megkapják a te üzidet. bár mi nem wi-fiztünk a barátommal csak átmentünk egymáshoz ds to ds és kapott egy én általam írt palackpostát :) tök poén volt :)
  • Fantos
    kaptam egy palackmail-t hogy beautychem labs-ban kapok 3000 beltt/óránként
    ez hol van?
  • Tomek83
    itt a link:http://www.animalxing.com/patternsv3/textures.php
    ezeket a rajzokat meg tudod szerkeszteni,azt hiszem a szabónál tudod megcsinálni.