Animal crossing (nds)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kisgabo
26 éves vagy max és nõs? az szép. egyébként jól túlbonyolítod a játékot... 9, és kapunyitás, semmi tökölés.

levinek meg van msn-je.

Animefox
oké 21 óra!!!! De elõtte az SG-chatre ugorjunk fel. 21 elõtt 5 perccel folyamatosan figyeld a chatet, én majd irogatok és jelzek, ha észre veszel, írj vissza és akkor már ott tudunk beszélni. Többi kommunikáció DS-en már 😉 Amúgy a feleségem akar veled játszani, fanatikus girl gamer!!! 😉 csak segítek neki....

Oké. Akkor gyere át máma úgy 9 óra magasságában!
Animefox
4682-5563-6577 a kódom.....

Animefox
Este???? várj a kódot... minnyá adom, egy idõt adjál és talizzunk, elõször hozzád menjünk át.
Város: Zuzu
Név: Mia
Név: Kenny

2 lakó van.

Te meg ki vagy?
Itt a kódom: 4983 0746 2517
Város: Óvár
Név: LEVI
Ma ráérsz?
kisgabo
friend kód kell.... odavissza.

Animefox
Valaki wifi partira nem jön át hozzám????

húha... hát olyan este 8 fele és a patak mellett sétáltam akkor láttam.óvatosba mentem oda mert beleugrik a vízbe ha gyorsba letámadod.a tarantula meg most úgy megijesztett..mentem a boltba és egybõl rámugrott észre sem vettem😄

Ha a menyasszony anyja az örömanya, az apja az örömapa, akkor a menyasszony az örömlány?

kisgabo
én ma angolnát fogtam. 10 milla a persely? hoppá... akkor nekem is lesz.

PiciEri, hol és mikor fogtad a skorpiót?
szívembõl szóltál 😊 egyébként én nemnagyon tudtam megunni, max 3 napig, aztán megint gyia belevetettem magam a játékba. mostanában max az idõhiány miatt nemtok vele jáccani naphosszat.
ja meg a bankban lassan meglesz a 10 millám és kapom a malacperselyt 😊 alig várom, kíváncsi vagyok mien lehet

Ha a menyasszony anyja az örömanya, az apja az örömapa, akkor a menyasszony az örömlány?

kisgabo
és mit nem unsz meg? én 1 éve tolom, semmi bajom vele. ezért nincs értéke egy játéknak, ha warezolsz és nem pénzt adsz érte, akkor lenne becsülete... <#schmoll2>

nyithatnál még 20-30 topikot, tied lenne az elsõ 5 hsz, aztán pápá, tovább. vegyél bringát, menj múzeumba.

zola2000
Aztán volt egy idõ, amikor nagyban errõl folyt a szó a sima ds topicban, akkor is pár hetet játszottam és nyitottam ezt a témát, de szintén meguntam, az a baj, hogy nincsen netem, pedig úgy biztos jobb lehet nyomni.

A

zola2000
Dehogy nyomtam néhány hónapot, de meguntam.

A

kisgabo
aranybalta nekem is megvan. ezek a ritka látogatók... majd 1 hónapig cipeltem a kagylót, mire megköttetett a biznic.

kisgabo
pffff. jáccotál a játékkal vagy 10 percet. gratula.

váhááá! sikerált elkapni a skorpiót egybõl, másodszorra már majnem megcsípett. a tarantulával már nemvoltam ilyen szerencsés.
lassan begyûjtöm az összes halat, és bogarat és meglesz az aranyhorgászbot és aranyháló.
az aranybalta már megvan 😊
egyébként nem tudom ti hogy vagytok vele, de mikor meglátom a skorpiót vagy taratulát, tök parázok tõle, hogy megcsíp, tisztára felmegy az adrenalin, tök jó 😄

zola2000
az ezredik hozzászólás azért mégiscsak a témahódítónak jár xD

A

zola2000
Na

A

ömlik az esõ, dörög az ég és villámlik!!! kurvajóóó 😄😄😄😄

nincen még, nemtom mikor lesz, de lehet hogy vmiféle ds-es internet browserrel kipróbáljuk, de ahhoz tudni kéne mikor ki van fent, csak kevés a szabadidõ is ehhez 😞(

kisgabo
ahh, van wifid?

igaz, lelép, nemtudta elkapni nálunk sem...

de azt nemtudod odaadni neki, mert ha kint az udvaron elengeded akkor elszalad.. 😊 már próbáltuk mi is hasonlóképp

1 hétig nem leszek, jó játékot nélkülem is.
kisgabo
majd viszek át üvegben.

Én már láttam tarantullát, kettõt is. Egyiket se sikerült elkapni. Megláttak a hálóval, mintha megvadultak volna, elkezdtek szaladni utánam aztán meg is csíptek és a házam elõtt ébredtem. Én 9:45 körül láttam õket vagy késõbb.
énis 😄 de még egyszer sem láttam. Pedig direkt beállítottam az órát éjfélre, mert akörül szoktak felbukkanni, hajnali 4ig bezárólag

Tarantullát akarok fogni!!!
Sheltem
Nem látok olyan halat a teljes leírásban.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Na emberek, tegnap wifiztem egy német csávóval. Átjött elkezd pecázgatni és akkor bumm kifogja a legritkább halat a folyómból! Valami Goldmakrele!!! Az agyam eldurran!!!
kisgabo
friend kód

2835-5890-5685 budapest

Sheltem
Többiek friend codejai is kellenének 😉

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Nem, Óvár ékezetekkel.
Ma este lesz meeting 8kor, nyissad a kapudat és majd megyek. De ha ráérsz elõbb akkor felõlem mehet.
Sheltem
Lefelejtettem a nevet: Jimmy Városnév: Home Friend code: 1890-8104-2004

Sheltem
Ovar gondolom ekezet nélkül?

Sheltem
Köszi...felveszlek. Mikor lesz legközelebb game? Valaki vehetne valamit a boltomban, hogy végre nookwaybõl nookington legyen...Azt hiszem nekem most ez a legsürgõsebb.

Hello!

Örülök, hogy bõvül a társaságunk!!!
Név: LEVI
Város: Óvár
Kód: 4983 0746 2517
Sheltem
Mármint animal crossingozni 😉

Ugyanis vettem wifit...

De elég lenne csak ha leírnátok a városnevet / friend codet..

Enyém: Home 1890-8104-2004

kisgabo
?????

Sheltem
Aki szokott kreálni játékot pls msn címét privátba nekem..Jönnék majd énis.

kisgabo
yess. mehetne...

Na megvannak a vizsgák, jöhet a játék!!!
KILLER2
Lassanként lehetne egy kis WiFis összejövetel valakinél.

Töltsük le az internetet!

Igazából nekem sem mûködött,de csak 1x próbáltam az ernyõs dolgot.Amúgy valahol a neten olvastam errõl,és azért van egy-két olyan dolog ami nem igaz.
KILLER2
Én is csak a hálósat ismertem, meg a házbafutást. Futást azt szépen alkalmazom is, hálóval már sokszor próbálkoztam, de eddig még mindig sikertelenül.

én már próbáltam az ernyõpörgést, de ugyanúgy megcsíptek... 😞

kisgabo
uh a házbafutás nekem bejött, de az ernyõpörgetés új.

én jáccom amúgy, masszívan. végre vége a vizsgáimnak.

Futással vagy Chemotox-szal<#vigyor1> Ha ügyes vagy akkor be tudsz futni egy közeli házba akkor megúsztad,meg állítólag ha van esernyõd és pörgeted akkor is megúszod,vagy elkapod õket hálóval,ami nekem elsõ 2 alkalommal sikerült azután soha többet.
KILLER2
Amúgy ha méhek leesnek a fáról, akkor hogy lehet ellenük védekezni?