1718
Az Animal crossing fóruma.
  • kisgabo
    sárgulnak a fájim... átmeneti?
  • Fantos
    aha sport day volt de lemaradtam ezért délelött tegnap volt
    megyek egyszercsak láttom ott van két lakos és rohadt mérgesek és nemvágtam mért mert amikor elkezsdtem beszélni velük már jókl voltak aztán ott volt egy tábla amin rövidene ez ált:"hello 23-án jövök. Red" jaaaa így már érthető
  • PiciEri
    akkor nemtom sajnos, Animal Forest néven sem találtad meg?
  • PiciEri
    nemtom, én még február 29ben vagyok, mert nem volt időm játszani a játékkal és visszaállítottam.de lehet, hogy fishing tourney volt, halfogás verseny, hogy kifogja a legnagyobb halacskát a faluban :)
  • kisgabo
    én nem találom...
  • Fantos
    egyébként nem ma volt játékban valami sportfesztivál?
  • Fantos
    tudom már egy ezzel foglalkozó oldalon ha megkérem őket talán csinálnak
  • PiciEri
    jajajaja Animal Forest, néztem youtube-on is de nem volt az igazi, hogy külön van fent részletekben..
    Én valamennyire tudok angolul, de nem biztos, hogy letudnám az egészet fordítani. Nembaj, majd lesz hozzá felirat egyszer sztem :D
  • Fantos
    animal forrest a anime címe és youtube-on van hozzá angol felirat és én tervezgetek olyat hogy cisnálok ozzá magyar feliratot csak angolul nem tok :(
  • PiciEri
    én gyúrtam egy ucsót és kaptam ajit érte :D
    képzeljétek leszedtem netről az animal crossing filmjét, a címe japánul vagy hogy Doubutsu No Mori így rákereshettek torrent oldalakon. Igaz semmi felrat nincs hozzá még jelenleg, de nem is érdekelt, csak az íze kedvéért szedtem le és annyira jó volt látni, tök jó kis film, szinte egy az egyben ugyanaz minden, bár vannak különbségek, de mókás volt még így japán nyelven is :D szerintem érdemes leszedni, nekem szebbé tette az aznapomat :) ;)
  • Fantos
    Gamecube verzióban is vannak aranyszerszámok? mert elástam egy lapátot tegnap és nem lett arany lehet nem volt emg a 24 óra vagy több kell neki?
    ja és tök meglepődtem amikor láttam hogy ez már régen emgjelent N64-re animal forest néven és csak alig 1-2 dologban különbözik
  • kisgabo
    tavasz van... :) 1 hóembert se guritottam télen...
  • krisz073
    Akkor igen elfoglalt lehetsz :D
  • kisgabo
    én nem, jut idő kedven játékomra, idén egy hóembert se gurítottam össze..
  • PiciEri
    Na mizu fiúk? Ugye nem haltatok meg??!!?!?!!!
    Nemsokára tavasz lesz :D
  • kisgabo
    meg bizony. sose jön senki wifire...
  • flevente
    meg lehet oldani
  • Shany15
    *ülök
  • Shany15
    hali valoszinü holnap veszem meg az animal crossingot ds-re de használtan.Csak az a baj h nemtom ki e lehet majd törölni a jelenlegi várost és ujrakezdeni játékot ugy h a taxiban lök és az a krapek kérdezget
  • Tomek83
    3ért eladtad,valaki nagyon jól járt,akkor én is jól járhatok azzal realal,1gigával és az 500játékkal.Amúgy GBA expanziós?
  • kisgabo
    igen, ds real, adok mellé 1 gigát, és 500 gémet. ha megfelel. :)
  • kisgabo
    éneladtam, kemény 3 rongyé, nem kellet. szal...
  • PiciEri
    uppá szorri, még nincsen wifim, nemnagyon van időm nézelődni, meg most zsetonom sincs, de amint lesz értesültök róla :)
  • Tomek83
    Ejnye,ki kellett volna várni a 14napot.Én türelmesen kivártam,hogy megkapjam az aranykannát. USb-s kérdésre nem válaszoltál.
    Gabó,odaadom AC-t az M3 DS realért cserébe
  • PiciEri
    háháá ácsi ácsi, sose csaltam olyan nagyot, egyszerűen szeretem kijátszani a játékot és sose veszek semmit a boltban, amellett hogy agyonhorgászom magam és fialtatom a pénzem a bankban :) egyetlen durva csalásom volt, de az is a jó cél érdekében, minden nap előreugrottam az aranykanna megszerzéséért :D:D
    pusszanat és köszi a jobbulást, igyekszem, és közben tok jáccani :)
    ti meg elnekapjátok az influenzát!!
  • kisgabo
    add el nekem bagóé... :)
  • Tomek83
    Jobbulást Eri. Vettél már wifi usb-t? Akik csalnak azoknak biztos már összegyűlt a 10millió,sajna nekem még nincs meg. Fél éve nem nagyon játszok az AC-vel.
  • PiciEri
    nemtom kinek van még rajtam kívűl piggy bankja( 10millát kell összegyűjteni a bankban és akkor kapod meg)
    ha otthon kiraktad és csak nyomkodod akkor dobálja be a pénzt! hallod is a hangját, és 1 belleket dobál bele :) tök poén csak foggalmam nincs hogyan tudom kiszedni belőle. egyébként a pénzeden látszódik utána h 1esével fogy :)
  • PiciEri
    én most hogy beteg vagyok tudok játszani egy picit, bár hamar ki fog folyni a szemem sztem .. :(
  • kisgabo
    lol, nekem is van... most irta neptunban tanár, zúzzak szóbelizni, szeva, ennyit a puskázásról... :)

csütörtökön meg digitális tech2, 2 laza tárgy 1 hétre, sok.
  • Tomek83
    Nekem meg matek szigorlat,a franc tudja hanyadjára már csak sikerül:) akkor jó tanulást.
  • kisgabo
    élek, figyelek... de a héten asszem inkább tanulok.

szóbeliznem kell számvitelből, is. :(
  • KILLER2
    kosgabo, #1239
  • Tomek83
    Ok,akkor holnap 8kor.
  • kisgabo
    bocs, 1 perc.... volt dolog.

killer, friend kód nélkül se ki, se be...
  • kisgabo
    úh banyek... elkalandoztam. holnap?
  • Tomek83
    Gabo mondta hogy kinyit,de én meg már lépek,szóval akkor ez most elmarad.Mjad legközelebb,legalább addig kigazoltam egy kis részt a városban:)
  • KILLER2
    Ht ha rám gondolsz, akkor én legfeljebb cska átmegyek valakihez, nyitni most nem szándékozok.
  • Tomek83
    Mikor nyílik a kapu?
  • KILLER2
    Név: Péter
    Város: PSZK
    Friend Code: 4209-9693-6767