Animal crossing (nds)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
simán bejön a rúter, az usb pöcköt meg eladom.
Töltsük le az internetet!
és sok perfect hóembert.
aztán, a való életben az új év is produkáljon jó dolgokat...
pussz 😊
Ha a menyasszony anyja az örömanya, az apja az örömapa, akkor a menyasszony az örömlány?
nemigaz ha lessz lapátom elsõ dolgom az lessz hogy ezt a rohadt Curt-öt teleásom lyukakal jó sokkal meg a házát is mert folyton beleesek a övéibe<#boxer>#boxer>
tényleg, mé van ennyi hüje kérdés? <#idiota>#idiota>
Tomnak is pihennie kell 11után meg ne mászkálj,hanem aludjál.
HUllócsillag meg össze-vissza van,van olyan hogy pár percenként jönnek,valamikor meg semmi.Amúgy ha nincs semmi a kezedben és hullócsillagnál megynomod az A betût,akkor másnap kapsz ajándékot.
Utolsó kérdést hagyjuk...
tökjó eddig ketten költöztek be és lehet télleg éjszakai állatok mert mindkettõ ilyen 11-kor egy macska meg egy kenguru
hol tudok tárgyakat küldözgetni nekik?
mért akkor zár be Tom amikor nemkéne? 😛
hullocsillag milyen gyakran van?
mért kérdezek ennyit?
Ha a menyasszony anyja az örömanya, az apja az örömapa, akkor a menyasszony az örömlány?
ezeket a rajzokat meg tudod szerkeszteni,azt hiszem a szabónál tudod megcsinálni.
láttam itt beszúrt videóban hogy valaki Link-rõl tett képet a földre az alapban benne van vagy belerakták?
valahol ott tartotam hogy levelet kelet írni aztán kikapcsolt az emulator volt egy mentés és azzal *********-am délután hogy azt megnyissam de nem megy ezért kezdhetem elörõl<#rinya>#rinya>
jó hírek:
Wifi viszont(remélem legalábis)van
mivel érdemes kezdeni?
a nem fontosak:
Mindenki akivel találkozom kitalálja a nevem és meglepõdik, mért?
a fontosabak:
ez csak az elején ilyen unalmas (tehát amíg nem avgyunk szabadok)?
így emulátoral van esélyem hogy énis átmenjek más városába?
köszönöm az utólagos köszöntésedet! 😉 😊 puszi
remegett kezem lábam úgy izgultam 😊, idõt nem néztem, hogy mikor jött, mert egyszer csak ottlett, és letudtam csúzlizni 😊 kaptam egy szobrot tõle 😊
ja meg ruby hozott szombaton tortát 😊jipij
a hörik barátságát kell megmenteni, meg legyõzni vmi ördögfélét. de már az is ki van játszva 😄
és miket nyomtok még ds-en?? az a baj itthon annyi szar játék van, ami engem nemérdekel ds-re 😞
mi az a hamtarora?
egyébként, rengeteg új játék van... azokat is kell tolni. 😊
Mizu? Én mostanában nem crossingoztam, újra rákattantam a hamtarora, és nemsokára be is fejezem 😄
gondolom ti se játszotok annyit, mert alig pörög a topic...
pusz