1718
Az Animal crossing fóruma.
-
#1318 lehet megcsinálták hogy kompatibilis legyen USB billentyűzettel? -
Tomek83 #1317 Ez a kérés nekem is eszembe jutott,mert fogalmam nincs,majd utána nézek. -
#1316 kérdés:MI A RÁKAL GÉPELTÉK BE A SZÖVEGET HA EZ WII?!?!?!?
sorry -
tevenyereg #1315 akk muszáj lessz ds-t venni -
#1314 Én nem tudok ilyenről. Talán valami MMOhoz áll a legközelebb. -
tevenyereg #1313 Vki nem tudj h anmial crossing stílusú játékot adtak ki pc-re? -
#1312 wazz. wii-n.... nintendo foreva, csak a wii meredek árban, meg a gémek.. -
Tomek83 #1311 Animal Crossing wiideó -
Tomek83 #1310 Persze,minden megvan hozzá,úgy ahogy adtad. -
#1309 igen? doboz, könyvecske okés? :) -
Tomek83 #1308
5ezerért eladom,ha kell.Szerintem ennyit bőven megér,nagyon jó játék
:) -
#1307 hát mivel ide egy jó ideje nem írnak
kiváncsi leszek lesz-e valami új wii-s verzióban -
#1306 senki nem unta meg? -
#1305 bion, de nem adja.... kénytelen vagyok kariról tolni...
de veszek, 24 font. -
PiciEri #1304 ja aha :D -
Tomek83 #1303 De volt neki,csak még anno 2éve megvettem. Azóta is szeretné visszaszerezni:) -
PiciEri #1302 de neked eddig nem volt ac? vagy csak acww volt? :) juj mien történések mennek :DD -
#1301 köfi
de 3k a pecsában, de nekem dobozzal kellene... -
Tomek83 #1300 http://www.vatera.hu/listings/index.php?q=animal+crossing -
#1299 animal crossingot veszek, dobozában.
csak tessék, aki megunta. -
#1298 én szivesen megválok egy kettőtől viszont szörnyű állapotban lehet minden -
PiciEri #1297 jaj, nincsen nekem wii-m, de majd lehet, hogy lesz egyszer. Egyenlőre megint ott tartok, hogy nincs időm semmire, még ac-ben is vissza van állítva az idő és nálam még kb április van, mert nemakartam hogy elmenjenek a kedvenc lakók :) -
#1296 én nem. de wii-n kicsit meleg a warz. -
#1295 nemám *ő is warezol* -
#1294 Ott a warez. Szerintem nem szégyen ilyen árak mellett. -
#1293 csak nem lenni neked WII?
ha lesz, átpártolok wii re.... csak kicsit meredek a 14k / gém. -
PiciEri #1292 nem is tudtam , hogy wii-re is lesz AC. hát az akkor komoly kis művelet lesz, a farázás meg a pillangóvadászat :D -
#1291 hát a sima GC-s animal crossing is egy turbozot változat az első résznek ami csak japánban jött ki szal harmadszora csak nem adják ki ugyanazt szal ez lessz egy második rész remélem..Bár az N rohadtul ért a pénz lehúzáshoz -
#1290 inkább jöhetne valami bővitett második rész, mert ötletes kis stuff.
harvest moon túrbózott változata tavaly nyáron nagy sláger volt, japánul van 2. rész.... nekünk semmi. -
#1289 Jön Wiire? Asszem megvan a karácsonyi ajándék...:) -
Tomek83 #1288 Ha már nem játszunk vele,akkor nem lehet sokat írni.Én nemrég elkezdtem ismét,de csak 1-2hetet játszottam vele.
Majd illedelem szerint 2008ban vége felé kellene jönni a Wii verziónak is. -
#1287 Ja. Nekem is bent van a topic a favban, de írni sosem írok. -
PiciEri #1286 azért ittvagyunk, de sose ír senki egy árva mukkot sem :( -
#1285 hát igen énis rájöttem hogy nics annyi szabadidőm hogy ezzel is foglalkozak minden nap...:( -
#1284 senki?
alig maradt hű játékos. -
#1283 ha valaki eladja, megveszem.... olcsóért... :) -
PiciEri #1282 akkor is azt jelenti, hogy elpusztult, kiszáradt. Feltéve ha tavaz van nálad :) -
#1281 köszi, de ezek inkább lilulnak. -
PiciEri #1280 Kisgabo ami kisárgult, az meghalt, és azon nem fog teremni semmi, azt ki kell vágni és ültetni a helyére újat :) -
#1279 hát a valóságban is szoktak nálam most rózsaszinek asszem a cherry blossom festival miatt