Animal crossing (nds)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kisgabo
mondjuk, állandóan vacakol a win ip kiosztás, ha gémezek, megy a gép, ami nem olcsó... pár száz watt.

simán bejön a rúter, az usb pöcköt meg eladom.

Mi a probléma az USB Connertorral?Nekem az mindig rendesen müxik. Remélem nem csak azért invitálsz minket hogy gazoljunk😊 Mert az nálam is kellene,utóbbi pár hónapban csak 1x 2x néztem be.
kisgabo
benne vagyok, most veszek rútert, mert az usb wifi megoldással tele a cipõm...

KILLER2
Ma megint játszottam sok idõ után és eszembe jutott, hogy kéne a napokban tartani egy kis összejövetelt. Mit szóltok hozzá? Gyertek majd át hozzám, segíthetnétek a gyomlálásban, van egy szekrénnyi cuccom, kb a fele tök felesleges, meg van vagy 100 gyümölccsel teli fám, lehet szedni õket, foszíliát ásni, meg minden. Bolt is tele van, lehet venni, ami kell.

Töltsük le az internetet!

kisgabo
óje, KKÜ.

és sok perfect hóembert.

aztán, a való életben az új év is produkáljon jó dolgokat...

Boldog és Békés Karácsonyt Fiúk, Lányok!!
pussz 😊

Ha a menyasszony anyja az örömanya, az apja az örömapa, akkor a menyasszony az örömlány?

Fantos
a pitfall seed mrie jó?

Fantos
neszójjbecsíter<#idiota>
nemigaz ha lessz lapátom elsõ dolgom az lessz hogy ezt a rohadt Curt-öt teleásom lyukakal jó sokkal meg a házát is mert folyton beleesek a övéibe<#boxer>

<#falbav>
kisgabo
most pirkad, amúgy az nem 24h kijelzésû digitális óra, lehet este 6 is.

tényleg, mé van ennyi hüje kérdés? <#idiota>

Tárgyakat levélben tudsz küldeni ha a postán feladod,írsz egy levelet és a levélre ráhúzod a tárgyat amit adni akarsz.
Tomnak is pihennie kell 11után meg ne mászkálj,hanem aludjál.
HUllócsillag meg össze-vissza van,van olyan hogy pár percenként jönnek,valamikor meg semmi.Amúgy ha nincs semmi a kezedben és hullócsillagnál megynomod az A betût,akkor másnap kapsz ajándékot.
Utolsó kérdést hagyjuk...
Fantos
o_O vagy éjszakai állatok vagy nekik annyi idõérzékük sincs mint nekem
tökjó eddig ketten költöztek be és lehet télleg éjszakai állatok mert mindkettõ ilyen 11-kor egy macska meg egy kenguru
hol tudok tárgyakat küldözgetni nekik?
mért akkor zár be Tom amikor nemkéne? 😛
hullocsillag milyen gyakran van?
mért kérdezek ennyit?

KILLER2
Asszem, hogy ez így van helyén.

Fantos
na errõl ebszéltem korában:

KILLER2
Ne aggódj, nekem reggel is xD

Fantos
este van:kép=gép

Fantos
wifi nélkül meg kép küld hülyeségeket? aha....

😊 ja azok hülyeségek, azzal ne foglalkozz. elvileg arra lett kitalálva ez a palackposta izé hogy wi-fi n keresztül más városok lakói megkapják a te üzidet. bár mi nem wi-fiztünk a barátommal csak átmentünk egymáshoz ds to ds és kapott egy én általam írt palackpostát 😊 tök poén volt 😊

Ha a menyasszony anyja az örömanya, az apja az örömapa, akkor a menyasszony az örömlány?

Fantos
kaptam egy palackmail-t hogy beautychem labs-ban kapok 3000 beltt/óránként
ez hol van?

itt a link:http://www.animalxing.com/patternsv3/textures.php
ezeket a rajzokat meg tudod szerkeszteni,azt hiszem a szabónál tudod megcsinálni.
Fantos
de az hogy megy bele a játékba?

Szerintem én voltam aki Link-es linket iderakat😊azt szerkeszteni lehet van egy oldal ahova beküld a jónép rajzokat,és azokat te is megszerkesztheted.Majd megkeresem azt az oldalt. Pl. nekem is Linkes zászlóm van a kapunál.
Fantos
hehe beteg:

Fantos
Áááá beleestem a resetti hibába mentetem de most itt pattog.....

Fantos
ó köszönöm az infót
láttam itt beszúrt videóban hogy valaki Link-rõl tett képet a földre az alapban benne van vagy belerakták?

szia! az egyszerû.. bemész a saját menüdbe és ott a ceruza fülre, és megjelennek a képek. rányomsz ameik kell, és katt a nemtom mien groundra, és akkor kirakja a földre.ha pedig a lehetõségekre húzod a képet(van ott esernyõ, ruha, falikárpit, meg szõnyeg motívum) akkor pedig az lesz olyan.

Fantos
a két sünél hogy lehet elintézni hogy földre/egyébre kerüljön kép?

KILLER2
Persze, csak az a baj, hogy mostanában nem nagoyn játszom és emellett még véletlenül sincs kedvem szüretelni, mert nem kis meló, de ha megtenném, megvan a napi 50000 + amit kiások foszíliát vagy valami szart, fogok halat, rovart vagy valami szart, szóval ha 2 órát játszok, akkor összejön bõven egy 100-as.

Fantos
itt valami baj van:11-kor ezeknek még reggel van és most 19-kor jó reggeltet kívának o_O az óra jól van beállítva de akkor mi a baj? vagy ennek így kell lennie?

Fantos
télleg a faprogramod eredménye még megvan?

KILLER2
Fogalmam sincs. Talán, hogy valakihez beköltözöl, vagy nem tudom. Nézz körül neten, valahol tuti lke van írva.

Fantos
na bocsbocsibocsi a hármaspostért de:a contact mode mit takar?

Fantos
rossz hírek:
valahol ott tartotam hogy levelet kelet írni aztán kikapcsolt az emulator volt egy mentés és azzal *********-am délután hogy azt megnyissam de nem megy ezért kezdhetem elörõl<#rinya>
jó hírek:
Wifi viszont(remélem legalábis)van

Fantos
de itt lehet hozzá wi-fi plugint tenni meg ilyene....mindegy, majd próbálkozom
mivel érdemes kezdeni?

KILLER2
Hát emuval szeritnem nem lehet neten játszani. Amúgy cska az eleje ilyen unalmas, amint teljesíted a nooktól kapott feladatot, már szabadabb leszel. Mehetsz majd vásárolni, ületetni, horgászni, midnen.

Fantos
hello mindenki belekezdtem a letöltöt verzióba (emulátoral) és egy-két kérdésem lenne:
a nem fontosak:
Mindenki akivel találkozom kitalálja a nevem és meglepõdik, mért?
a fontosabak:
ez csak az elején ilyen unalmas (tehát amíg nem avgyunk szabadok)?
így emulátoral van esélyem hogy énis átmenjek más városába?

kisgabo
ehm újrakezdtem a játékot, de már nagyon rutinos vagyok, sokkal jobban gyarapszom. 😊

aham 😊, szombaton kerültem megint 1 évvel közelebb a nyugdíjhoz 😊
köszönöm az utólagos köszöntésedet! 😉 😊 puszi

kisgabo
wáoh.. szombaton volt a szülinapod? Isten éltessen utólag is. 😊

váháááá, lelõttem az ufo-t 😄DDD
remegett kezem lábam úgy izgultam 😊, idõt nem néztem, hogy mikor jött, mert egyszer csak ottlett, és letudtam csúzlizni 😊 kaptam egy szobrot tõle 😊
ja meg ruby hozott szombaton tortát 😊jipij

Én mostanában Castlevaniáztam. Pont most nyomom a végét a Dawn of sorrow-nak.Szerintem próbáld meg a Rune factoryt vagy valamelyik Harvest Moon-t.
A Hamtaro egy hörcsögös advance játék, csak ds-en nyomom neki 😊
a hörik barátságát kell megmenteni, meg legyõzni vmi ördögfélét. de már az is ki van játszva 😄
és miket nyomtok még ds-en?? az a baj itthon annyi szar játék van, ami engem nemérdekel ds-re 😞

kisgabo
dehogynem jáccunk. csak sutyiban.

mi az a hamtarora?

egyébként, rengeteg új játék van... azokat is kell tolni. 😊

háló!
Mizu? Én mostanában nem crossingoztam, újra rákattantam a hamtarora, és nemsokára be is fejezem 😄
gondolom ti se játszotok annyit, mert alig pörög a topic...
pusz

kisgabo
szépen sárgulnak a fáim....

kisgabo
okok, de az nem legális nádas, az sima koncentrált gyom.. 😊

😄 elviekben úgy gondoltam, hogy nagyon tele lesz gazzal az egész város, tényleg annyira hogy lépni sem lehet tõle, és akkor mindenhol nõtt volna, még a kis tavacskáknál is, és akkor elkezdtem volna úgy gyomlálni, hogy ott hagyok füvet, és olyan lenne mint ha susnyás lenne...

kisgabo
és elviekben?

hát így sehogysenem 😞( nagyon el vagyok keseredve

kisgabo
szal, hogy is lesz susnyás?