Animal crossing (nds)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja és tök meglepõdtem amikor láttam hogy ez már régen emgjelent N64-re animal forest néven és csak alig 1-2 dologban különbözik
Nemsokára tavasz lesz :D
Ha a menyasszony anyja az örömanya, az apja az örömapa, akkor a menyasszony az örömlány?
Ha a menyasszony anyja az örömanya, az apja az örömapa, akkor a menyasszony az örömlány?
Gabó,odaadom AC-t az M3 DS realért cserébe<#vigyor3>#vigyor3>
pusszanat és köszi a jobbulást, igyekszem, és közben tok jáccani :)
ti meg elnekapjátok az influenzát!!
ha otthon kiraktad és csak nyomkodod akkor dobálja be a pénzt! hallod is a hangját, és 1 belleket dobál bele :) tök poén csak foggalmam nincs hogyan tudom kiszedni belõle. egyébként a pénzeden látszódik utána h 1esével fogy :)
csütörtökön meg digitális tech2, 2 laza tárgy 1 hétre, sok.
szóbeliznem kell számvitelbõl, is. :(
Töltsük le az internetet!
Még csak most készülök venni egy DS Lite-ot és szerintem ez lessz hozzá az 1. jatekom.Egyébként játék órája a DS hez igazolódik?(Tehát ha a ds órája szerint reggel 8:19 van akkor a játékban is ugyanannyi az idõ???:O)
kis meglepetés
http://www.elfyourself.com/?id=1752195196