Animal crossing (nds)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fantos
Gamecube verzióban is vannak aranyszerszámok? mert elástam egy lapátot tegnap és nem lett arany lehet nem volt emg a 24 óra vagy több kell neki?
ja és tök meglepõdtem amikor láttam hogy ez már régen emgjelent N64-re animal forest néven és csak alig 1-2 dologban különbözik

kisgabo
tavasz van... :) 1 hóembert se guritottam télen...

Akkor igen elfoglalt lehetsz :D

kisgabo
én nem, jut idõ kedven játékomra, idén egy hóembert se gurítottam össze..

Na mizu fiúk? Ugye nem haltatok meg??!!?!?!!!
Nemsokára tavasz lesz :D

Ha a menyasszony anyja az örömanya, az apja az örömapa, akkor a menyasszony az örömlány?

kisgabo
meg bizony. sose jön senki wifire...

meg lehet oldani
*ülök
hali valoszinü holnap veszem meg az animal crossingot ds-re de használtan.Csak az a baj h nemtom ki e lehet majd törölni a jelenlegi várost és ujrakezdeni játékot ugy h a taxiban lök és az a krapek kérdezget
3ért eladtad,valaki nagyon jól járt,akkor én is jól járhatok azzal realal,1gigával és az 500játékkal.Amúgy GBA expanziós?
kisgabo
igen, ds real, adok mellé 1 gigát, és 500 gémet. ha megfelel. :)

kisgabo
éneladtam, kemény 3 rongyé, nem kellet. szal...

uppá szorri, még nincsen wifim, nemnagyon van idõm nézelõdni, meg most zsetonom sincs, de amint lesz értesültök róla :)

Ha a menyasszony anyja az örömanya, az apja az örömapa, akkor a menyasszony az örömlány?

Ejnye,ki kellett volna várni a 14napot.Én türelmesen kivártam,hogy megkapjam az aranykannát. USb-s kérdésre nem válaszoltál.
Gabó,odaadom AC-t az M3 DS realért cserébe<#vigyor3>
háháá ácsi ácsi, sose csaltam olyan nagyot, egyszerûen szeretem kijátszani a játékot és sose veszek semmit a boltban, amellett hogy agyonhorgászom magam és fialtatom a pénzem a bankban :) egyetlen durva csalásom volt, de az is a jó cél érdekében, minden nap elõreugrottam az aranykanna megszerzéséért :D:D
pusszanat és köszi a jobbulást, igyekszem, és közben tok jáccani :)
ti meg elnekapjátok az influenzát!!

kisgabo
add el nekem bagóé... :)

Jobbulást Eri. Vettél már wifi usb-t? Akik csalnak azoknak biztos már összegyûlt a 10millió,sajna nekem még nincs meg. Fél éve nem nagyon játszok az AC-vel.
nemtom kinek van még rajtam kívûl piggy bankja( 10millát kell összegyûjteni a bankban és akkor kapod meg)
ha otthon kiraktad és csak nyomkodod akkor dobálja be a pénzt! hallod is a hangját, és 1 belleket dobál bele :) tök poén csak foggalmam nincs hogyan tudom kiszedni belõle. egyébként a pénzeden látszódik utána h 1esével fogy :)

én most hogy beteg vagyok tudok játszani egy picit, bár hamar ki fog folyni a szemem sztem .. :(

kisgabo
lol, nekem is van... most irta neptunban tanár, zúzzak szóbelizni, szeva, ennyit a puskázásról... :)

csütörtökön meg digitális tech2, 2 laza tárgy 1 hétre, sok.

Nekem meg matek szigorlat,a franc tudja hanyadjára már csak sikerül:) akkor jó tanulást.
kisgabo
élek, figyelek... de a héten asszem inkább tanulok.

szóbeliznem kell számvitelbõl, is. :(

KILLER2
kosgabo, #1239

Töltsük le az internetet!

Ok,akkor holnap 8kor.
kisgabo
bocs, 1 perc.... volt dolog.

killer, friend kód nélkül se ki, se be...

kisgabo
úh banyek... elkalandoztam. holnap?

Gabo mondta hogy kinyit,de én meg már lépek,szóval akkor ez most elmarad.Mjad legközelebb,legalább addig kigazoltam egy kis részt a városban:)
KILLER2
Ht ha rám gondolsz, akkor én legfeljebb cska átmegyek valakihez, nyitni most nem szándékozok.

Mikor nyílik a kapu?
KILLER2
Név: Péter
Város: PSZK
Friend Code: 4209-9693-6767

kisgabo
ha van friend kódod felvéve..

KILLER2
Asszem én is megyek.

kisgabo
ok, 20h nyitok

Ma este átnézhetünk egymáshoz.
kisgabo
animal crossingoznék valakival wifin, jelentkezõket vájok.. :)

hasonló<#vigyor4>
A mysims is haosnlo játék nem???
Fantos
az én szemléletem szerint:irányítanod kell egy várost mint isten de halandoként

Fantos
pedig nem ez az elsõ ilyen game

Kössz a segitséget sztem az nagyon jo ötlet h az idö a ds orája szerint halad.<#nyes>
KILLER2
Igen, a DS órája szerint megy. Van egy karaktered és egy városod. A városban szépen vásárolgatsz, gyomlálsz, horgászol, stb. közben fizeted a lakásod részleteit, ami egyre nagyobb lesz. Aztán idõ közben szépen a bolt is fejlõdik. A váorst rendben kell tartanod, mindig osztályozva van, ha 2 hétig perfect, akkor pl arany kannát kapsz. Át lehet menni neten vagy több DS-el haverokhoz, ott lehet cserélgetni dolgokat. Mostígy röviden ennyit róla.

Hi!Vki irna nekem erröl a játékról egy beszámolót?
Még csak most készülök venni egy DS Lite-ot és szerintem ez lessz hozzá az 1. jatekom.Egyébként játék órája a DS hez igazolódik?(Tehát ha a ds órája szerint reggel 8:19 van akkor a játékban is ugyanannyi az idõ???:O)
kisgabo
naon sexy. :)

tessék :D
kis meglepetés
http://www.elfyourself.com/?id=1752195196

kisgabo
most kemény 3500 pénz.

hamarosan kitalálom majd mi lesz a legtökéletesebb, mert lehet, hogy nem csak a játék miatt kellene, akkor meg inkább vmi komolyabbat veszek. Bátyámmal majd leegyeztetem, de kb mennyibe kerülnek ezek a finomságok?

kisgabo
semmi akadálya, privátozz rejám. :)

Ha Gabó eladja az övét megveheted.
hjaj gyerkõcök :), mostmár télleg be kell szerezzek egy wifi cuccot :)

KILLER2
Nem, csak egy kis összejövetel kéne. Meg mindenki hozhatná a felesleges cuccait, lehet csereberélni. Ha valaki akar, vihet gyümölcsöt, kiáshadja a foszíliákat, meg minden. De ha valaki nagoyn szeretne gyomlálni, azt is lehet :)