Rayman: Raving Rabbids
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vegyen fel msn-re és magyarázza már el hogy hogyan kell ezt a rákot elindítani!
[email protected]
Hogyan kell megoldani hogy a nyulak ne unatkozzanak és ne vonjon le pontot?
GPW-on szedtem le image filet de nem változott.. meg elég zavaros volt megcsinálni és néha a játék látja hogy emuláló van fent.
Crack-elni se tudom, se semi. Pls HELP.
viszont bizonyos pályák elég nehézre sikeredtek:
aki tud hatásos módszert a wc-ajtó csukogatáshoz, az help please, itthon hárman erõlködünk vele egy csomót, de nem jött össze, max 45 másodpercig bírtuk :///
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|
Én gy az egyben a cikkíró véleményén vagyok, nincs mit hozzáfûznöm.<#smile>#smile>
Mice: próbáld ki lehet hogy menne.. nekem 2,4es cerkám van 1GB RAM-mal, 9550es VGA-val és maxra húzva sem rántott be egyszer sem.. azért valljuk be csúnya is lett volna
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Azok a játékok szólnak nagyot, amelyek hoznak valami újat. ( nem feltétlenûl hardverzabálós extra grafikával)
Az igaz, hogy ez a játék nem egy hardcore game, de igen szórakoztató!
Nekem és a gyerekeknek bejött.
.:asChil:.
Talán visszatérnek a helyes útra. Flash sz@r.. hehh. Meg Globox-ot is kihagyták. Szégyen az egész...
vagy sok sok emberbõl váltott ki megrökönyödést, hogy mit szeretnek ezen mások...
nekem pl. az 1. 2 rayman marhára nem jött be. már a maga idején is inkább olyan apogee és epic gémekkel retróztam amiket már 20. kiakasztottam.
ez a képek alapján marhaszépen néz ki, csak kár, hogy a p3asomon valszeg annyit se mondana, hogy macskafing..
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
ez egy parti játék és wii-n az igazi.. ezt nem egyedül kell tolni a sötét szobában mint egy condemned-et.. ez egy családi móka.. de azért örülünk hogy vannak olyan emberek akiknek ilyen a véleményük.. ez egy bizonyíték hogy a mester valós szereplõkrõl mintázta a nyuszikat a játékához 😄
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
amúgy a teszterek is jók lehettek.. valami Román csapat volt a credits lista szerint.. nincsenek elõitéleteim de ez megmagyarázhatna pár hibát..és lehet hogy csak az angol nyelû verzióban vannak benne.. végülis Michael Ancel -remélem õ csinálta- is franszia, meg az UBIsoft is..
de hogy azokat a rekordokat kik rakták bele nem tom... van ahol a 3. helyért is meg kellett izzadnom... volt ahol meg simán elsõ lettem elsõre 😛
http://img412.imageshack.us/img412/3405/105083mi92g46n0mpl9.gif
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
Szóval arról van szó, hogy néhány más játékokhoz hasonlóan (pl. Godfather) a fejlesztõk munkát fordítanak arra, hogy ha a játékot feltörik is ugyan, az elindul, de a játék során "fura dolgok" történnek, amik rontják a játékélményt. Itt egyrészt a pontokból vonnak le, másrészt - és ez igazán ötletes - a nyulak nem éljeneznek egy idõ után, hanem unatkoznak/alszanak az arénában ill. hülye tárgyakat lóbálnak a "fegyverek" helyett.
Mivel a feltörõk, általában csak addig ellenõrzik a crack-et, hogy elindul-e a játék, nem veszik észre ezeket a "belsõ" csapdákat. Az érdekes, hogy a fejlesztõk direkt nem gátolják az indulást, csak a játékélményt rontják, mivel így ezek a kódrészek nem szúrnak szemet!
Csakhogy valami építõ jellegû tanácsot is adjak: A játékot nem törni kell, hanem a másolásvédelmet emulálni... (lásd gamecopyworld, csakhogy a kistesó ne sírjon a megcsinálhatatlan feladatok miatt) 😊
Persze, ha tetszik inkább vegyétek meg(kár, hogy elmúlt már karácsony)!
Üdv!
ez sajnos rohadtul bosszantó tud lenni.. megy a 160 pontos rekorddöntés aztán a végén közli a gép hogy nem sikerült mert csak 110et szereztem...
Pár pályán én is keményen megrekedtem.. az anatómiás a rémálmom, aztán ott az erre csörög a dió féle nyúlszivatás,a birkanyírásban meg el nem tom képzelni hogy kell vagy 500 pontot szerezni -az egyéni rekordom autofires gombal 😛 96- nem hinném hogy ennyire béna lennék.. még jó hogy 4 játékból 3at elég megcsinálni hogy átmehessünk a kövi napra..
hatalmas partygame.. csak ezért érdemes lenne venni egy wii-t bár arra kiv. lennék hogy ott is megvan e a pontszámítós hiba..
így csalódás😞
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...
Panyi http://www.magyaritasok.hu/ http://steam.magyaritasok.hu/
u dont have to listen anybody else but me