58
-
dez #18 Szerintem az a józan, aki fel tudja mérni egy dolog következményeit. Nem csak az ígéretek szintjén. -
#17 "Eljött a józan gondolkodású emberek kora"
Ki mondja meg ki a józan és ki nem? Te? -
#16 Kicsit OFF de ha már szóba került a csákó itt van egy másik aktuális beszólása:
"Violence is the last refuge of the incompetent"
Bush elnök további csapatokat szándékszik Irakba küldeni, az elképzelését mindenki bírálja. -
#15 Meg is van: Salvor Hardin.
Jó csóka, igazi politikus alkat, mindenkit beszopatott.
Az egyik kedvencem!;)))
-
#14 Na ne csinádmá! És melyikben? Van vagy 10 könyv, amelyik szorosan tartozik az Alapítvány sorozathoz, meg másik 10 amelyik nem annyira!!!
Amúgy én az Alapítványra tippelek, arra az Alapítványi vezetőre, akinek azok az aranyköpései voltak. -
Viet #13 Hát döncsék el van más fontos dolog is. -
Luminas #12 Foundation series, magyarul ha jól tudom Alapítvány címen jelent meg.
A műveletség pedig nem egy adott könyv elolvasását jelenti, hanem pont az általános olvasottságot, és ehhez Asimov művei hozzátartoznak. -
#11 Jaaaa!!!;))))
Azt hittem valami "rendes" ember mondta.
Amúgy melyik könyvében volt, asszem majd mindegyiket olvastam?
Monnyuk nem hiszem, hogy ha valaki Asimovot olvas, akkor büszke kell hogy legyen a müveltségére, mint ahogy a robinkukk összes sem jogosít fel arra hogy magánpraxist nyissak. -
Luminas #10 Isaac Asimov.. Gondolom Blikkben kimerül a műveltséged. -
#9 Ki mondta ezt Hitler vagy Sztálin? -
Luminas #8 "Never let your sense of morals prevent you from doing what is right." -
#7 "Ha hit nélkül tanítasz embereket, okos ördögöket kapsz"
Egyébiránt részben igazad van, ideje lenne végre szétválasztani a vallást és a tudományt. -
#6 Az úgy van hogy a köcsög tudósokat a köcsög hadsereg bízta meg, most nem neteznék ha nem lett volna az amcsi hadsereg!:) -
daneelolivaw #5 én ezt már nagyon unom... elegem van abból, hogy mindenféle aktivisták megakadályoznak újféle gyógymódokat, mindenféle új találmányt, csak azért mert az nem etikus, vagy elllenkezik a vallásával (például: őssejtkutatás). Vegyék már észre, hogy a vallás korszaka véget ért! Eljött a józan gondolkodású emberek kora -
#4 Azért gondoljatok arra, hogy nagyon sok betegnek CSAK EZ AZ EGYETLEN MEGOLDÁS!!! Ahoz, hogy az állapotuk megmaradjon, jobb esetben javúljon! Igenis szükség van erre!!!
Csak a köcsög, pihentagyú, gyerekszoba nélkül felnevelkedett génsebészek nem biztos, hogy a jó célra fogják (akarják) használni! -
juhand #3 kezdődik a scifi-horror -
teddybear #2 Szóval igaziból is megcsinálnák a Mutant-X csapatot, meg a Macskanénit? -
dondore #1 batman;)