58
  • dez
    Szerintem az a józan, aki fel tudja mérni egy dolog következményeit. Nem csak az ígéretek szintjén.
  • unknown nick
    "Eljött a józan gondolkodású emberek kora"

Ki mondja meg ki a józan és ki nem? Te?
  • NEXUS6
    Kicsit OFF de ha már szóba került a csákó itt van egy másik aktuális beszólása:

"Violence is the last refuge of the incompetent"

Bush elnök további csapatokat szándékszik Irakba küldeni, az elképzelését mindenki bírálja.
  • NEXUS6
    Meg is van: Salvor Hardin.

Jó csóka, igazi politikus alkat, mindenkit beszopatott.
    Az egyik kedvencem!;)))

• NEXUS6
    Na ne csinádmá! És melyikben? Van vagy 10 könyv, amelyik szorosan tartozik az Alapítvány sorozathoz, meg másik 10 amelyik nem annyira!!!

Amúgy én az Alapítványra tippelek, arra az Alapítványi vezetőre, akinek azok az aranyköpései voltak.
  • Viet
    Hát döncsék el van más fontos dolog is.
  • Luminas
    Foundation series, magyarul ha jól tudom Alapítvány címen jelent meg.
    A műveletség pedig nem egy adott könyv elolvasását jelenti, hanem pont az általános olvasottságot, és ehhez Asimov művei hozzátartoznak.
  • NEXUS6
    Jaaaa!!!;))))
    Azt hittem valami "rendes" ember mondta.
    Amúgy melyik könyvében volt, asszem majd mindegyiket olvastam?

Monnyuk nem hiszem, hogy ha valaki Asimovot olvas, akkor büszke kell hogy legyen a müveltségére, mint ahogy a robinkukk összes sem jogosít fel arra hogy magánpraxist nyissak.
  • Luminas
    Isaac Asimov.. Gondolom Blikkben kimerül a műveltséged.
  • NEXUS6
    Ki mondta ezt Hitler vagy Sztálin?
  • Luminas
    "Never let your sense of morals prevent you from doing what is right."
  • Matyóhímzés
    "Ha hit nélkül tanítasz embereket, okos ördögöket kapsz"

Egyébiránt részben igazad van, ideje lenne végre szétválasztani a vallást és a tudományt.
  • Falabu #6
    Az úgy van hogy a köcsög tudósokat a köcsög hadsereg bízta meg, most nem neteznék ha nem lett volna az amcsi hadsereg!:)
  • daneelolivaw
    én ezt már nagyon unom... elegem van abból, hogy mindenféle aktivisták megakadályoznak újféle gyógymódokat, mindenféle új találmányt, csak azért mert az nem etikus, vagy elllenkezik a vallásával (például: őssejtkutatás). Vegyék már észre, hogy a vallás korszaka véget ért! Eljött a józan gondolkodású emberek kora
  • NIBI
    Azért gondoljatok arra, hogy nagyon sok betegnek CSAK EZ AZ EGYETLEN MEGOLDÁS!!! Ahoz, hogy az állapotuk megmaradjon, jobb esetben javúljon! Igenis szükség van erre!!!
    Csak a köcsög, pihentagyú, gyerekszoba nélkül felnevelkedett génsebészek nem biztos, hogy a jó célra fogják (akarják) használni!
  • juhand
    kezdődik a scifi-horror
  • teddybear
    Szóval igaziból is megcsinálnák a Mutant-X csapatot, meg a Macskanénit?
  • dondore
    batman;)