Gondatlanságból elkövetett marslakó-ölés

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

smv
Nem rosszul végezték a kisérletet, hanem egy másikat végeztek el. Mostmár tudjuk, hogy mivel lehet kiírtani a marslakókat <#idiota>

Starcraft + Diablo III - esemve

unknown nick
"ott is csak úgy tudták elképzelni a földönkívülieket (még a startrek-ben is), mint emberhez hasonló lényeket"

El tudták képzelni nem emberszerûen is, csak megvalósítani nem nagyon tudták. A 60-as TOS az egyik legfantáziadúsabb scifi sorozat, amit valaha készítettek. Érzõdik rajta, hogy naivan tiszta, de az szvsz inkább elõny, mint hátrány.

"egyszerüen rosszul végezték el a kisérleteket"

Ezt csak az a hülye feltételezi. Azért nevezem hülyének mert az. Össze vissza beszél egymással ellentétes dolgokat állít, benne van a szövegben, elemi butaságokat hablatyol. Vízet öntöttek ki húha! Elõrébb víz H2O2 keverékrõl beszél mint életfeltételrõl.
GyuriX2572
Elpusztítták a nem létezõ mikróbákat.. lol -.-

Nem látom a cikben hogy az egész marsi életet ki irtották nyilvánvaloan arról a néhány négyzet centirõl van szó amit értintett a kisérlet sehol nem írnak olyantot hogy az egész marsi életet kipusztitották volna
egyszerüen rosszul végezték el a kisérleteket.

off:
Mars átmérõ:6.794,4 km Föld átmérõ:12.756,3 km

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Nyilván Földnél sokkal nagyobb bolygón csak 120 db mikróba volt. Ezek mindenkit hüjének néznek?
A per szempontjából nnyira hülye nem volt. A legenda szerint, ezzel a perrel óriási összeget kaszált.

http://www.prisonbreak.atw.hu

nem elég, hogy az ember a Földet is pusztítja...

Prézli
Elõször kimosta a mosógépben, aztán bevágta a mikróba szegény macskát?! <#banplz>

"Schulze-Makuch elismeri hogy maga sem tudja bizonyítani az általa felvázolt marsi mikrobák létét,"

Akkor miért állít ez a lüke bármit?
ha a normál sütõben megszáradt gyorsan az állat, és nagyon baja sem lett, utána az új grilles sütõ is szuper volt eccélra ... 40 év állatszárítási tapasztat beszélt ammellet hogy a mikro sem lehet roszabb ... szerintem elõször azt hitte a mama hogy a cica megfulladt

Ez csak hoax, de ettõl függetlenül még nagyrészt sík hülyék az amcsik...

Vorpal
nem - még én sem

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

A leghülyébb felhasználó meg az volt aki a vízes macskát a mikróba tette, és még be is perelte a gyártót hogy kinyiffant a cicus.
Lacc
nem
😄DDDDD Waze 😄DDD

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

NEXUS6
Hú, csak nehogy terroristák kezébe kerüljön!😉
(Ez még nem volt)

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Na ezt irtam egy multkori cikben. Nem hittétek el nekem hülyének néztetek.
Mondtam hogy a marsi szondák mindent elcsezstek. Most végre hisztek nekem?

Épp ma hallottam a rádióba egy versenyt ami ha jól figyeltem arról szólt, hogy melyik a leghülyébb kiírás. Az elsõ helyet az a kiírás vitte amit egy mosógép papírjára rögzítettek: a mosógépbe ne tegyen élõlényt. - de szerintem az ezt megelõzõek se lehettek elmésebbek
Brueni: Ne adj tippeket a sok földi jogásznak, még a végén kitalálják <#nyes><#nezze>.
a dolog hasonlít a 60-as évekbeli ufós filmekre. ott is csak úgy tudták elképzelni a földönkívülieket (még a startrek-ben is), mint emberhez hasonló lényeket.

emberünk, aki ezt kitalálta jó sokat pihenhetett.

megkérdezném tõle, hgy pereskedésre nem gondolt?
"marsi élet védelme szövetség" kontra "nasa" (területsértés, rablás, információval való visszaélés, gyilkosság, környezetszennyezés, légtérsértés, stb...)
<#taps>

"akik a szondát küldték, bevoltak szûkülve erõsen agyilag."

Pontosabban: sokkal kevesebbet tudtak a marsi viszonyokról, és az életrõl is, mint ma.

Vorpal
Legalább megtanulják - ki a király a naprendszerbe,)

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

acikk egy szóval se mondta, hogy az egész marsot kipusztította. CSupán arról volt szó, hogy ha talált vmit akkor azt kicsinálta.
Sehogy, újabb szenzációhajhász baromság. Szokásos.

Errõl a Marsbéli Krónikák címû filmsorozat jut eszembe... 😊
Pharaoh
Meg lehet a marsi mikróbák pusztították el a földieket.

Molnibalage
De ettõl hogyan pusztulna ki az EGÉSZ Mars?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Jah...és ha becsapódik 1 meteorit és pont ott állsz, akkor már nem állsz ott... 😄
Az ember hajlamos arra hogy a világegyetemben túlértékelje saját magát.

Most itt nem az a lényeg hogy bár baci vagy kitudja mi megpusztult, hanem, hogy akik a szondát küldték, bevoltak szûkülve erõsen agyilag. Jóhogynem jegesmedvét kerestek, vagy skorpiót vagy mittoménmit, csak azért mert van itt a Földön, de ott azon a fél négyzetkilóméteren nincs, tehát nincs is élet....ééérteeed?

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Miközben a levegõben repül, már az elpusztít százezreket.

http://www.sg.hu/cikkek/49566/magas_a_leveg_337_ben_talalhato_bakteriumok_szama

ha köpök egyet a padlóra, az hány millió apró szarság fulladásához vezet?
← ElőzőOldal 2 / 2