Állóképesebbé varázsol egy ritka izomszövet

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tetsuo
Mellé adott cuccokkal irányítják h hova hasson, gondolom.. vázizomra v másra.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

A szívnek azért nem ilyen izma van! 😄 Ez egy sima izom, annyi hogy kitartó is, de nagy erõ befektetésre képes. De ugyanúgy elfárad. Egy szívizom a nap 24 órájában megy, és csak tizedmásodperceket pihen egy-egy összehúzódás után. Egy sima izom ilyenre nem képes.
Az meg a másik, hogy szeteroidot se az izomsorvadásos emberek használnak, hanem inkább a feketében kokszolók.
Az tényleg igaz, hogy így a mainál is kevesebb kitartás lenne az emberekben. Már most is zsírleszívnak, gyomorkissebbítenek...stb. hogy nagy lustaságukban ne nézzenek ki úgy mint egy vágnivaló malac! 😄
naja ... igaz hogy az emberi testet is fontos hogy milyen állapotban van de egy atombomba ellen nem fogsz sokat érni 😛 viszont sztem ez nem fogja megváltoztatni a versenyszellemet ... mivel ha egy ember ezt megcsinálja akkor a többi is megfogja hogy ne maradjon le de attól az nem azt jelenti hogy superman-ek fogna itt futkározni... azok akik beszedik ezt a szert vagy nem tom hogy képzelik hogy hogy csinálják de attól még fog kelleni nekik menni futni mert ha nem akkor meg legyözné öket azok akik megcsinálták és ráedzettek. itt max annyi különbség lesz hogy a eddigi világrekordok most még kisebbek lesznek(idõben).Na jó asszem mek gyurni egyet erre a hirre <#banplz>
egyetértek swordfish-sel abban, hogy nem tudja értékelni majd ezt egy olyan, akinek azért "lett", hogy aranyérmes legyen, de ha vki azért kapta, mert izomsorvadásos volt, sztem legyen. Ha meg háborúba viszik, hát... Az atombombát is odavitték, szörnyû, de mégis több millió embert lát el energiával, nem???

77 kiló vok , 5 éve kickbox, 2év kondi után szín szállkás ...
aki akar az szenvedjen ezért ...aki alapból megkapja nem tudja majd értékelni és úton-útfélen vissza fog vele élni ...
Háborúba de jó lesz.
Háborúba de jó lesz.
végülis úgy vettem ki hogy az izoma nem változik meg, csak a típusa, tehát nem lesz nagyobb, kisebb sem, csak kitartóbb, de lehet hogy a szív alapból ilyenbõl van.

Cactus
ÉS akkor a szívizmod is ilyen lesz? Mer ha jól tudom az valami speciális cucc, szóval kicsit szívás lenne 😊

\"There is no respawn or load game in real life!\"

😄

Broafka
zsír, igazi kis Prince of Persiákat nevelhetünk 😄(aki érti mire gondolok)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

ezt nem lehetlesz kimutatni 😞
profi versenyzés halála a verseny szellemnek 😞

"mitokondriával teli szövetek"
Már rég voltam biológia órán, de ez nem a mitokondrium többes száma lenne?
Hmmm...gén-szteroid 😄
Nem hangzik rosszul!
Ezt megint bizonyára csak sportolók/acéllá gyúrt emberszabásúak fogják használni.
Teflon Mike
ez jó (habár én jó kondiban vagyok)

← ElőzőOldal 2 / 2