65
-
teddybear #25 Minden tiszteletem a tiéd, te sportos vagy. Én nem. napi 9 úrát töltök az íróasztal mögött, veszekszem a holthülye felhasználókkal, előtte, utána összesen kb. másfél órát vezetek, ha valamelyik hülye megint le nem zárja az utat. Ezek után nekem még jön a házimunka. Nincs időm még sportolni is. És nem vagyok egyedül ezzel. -
teddybear #24 Egyet kell értenem veled, az olcsó élelmiszerek többségében a dúsító anyagok (kukoricakeményítő, fehérje-adalék, szója, stb.) az elhízás egyik felelőse.
Ott van pl. Krémföl, amit egyesek tejföl helyett esznek, pedig csak összekutyult pótanyag mindössze. Azután ott van az is, hogy pl. a vágóállatokat gyak. szteroidokon tartják a gyorsabb gyarapodás miatt, és kérdés, ebből mi mennyit eszünk meg a pörköltben?
Persze van több oka is az lehízásnak, de a táplálkozás, azaz a táplálék igen fontos összetevő. A többi, hát az unalomig ismert stressz, az, hogy a megélhetésért hosszú órákat kell a munkahelyen robotolni, azután még az otthoni műszak, meg az egyébb környezeti hatások....
Szóval sok okból el lehet hízni. -
Lordboxi #23 este 8 kor még el lehet menni simán edzeni. Én minden nap edzek, van amikor kettőt is. Én is hatkor kelek, de van amikor este 11 re érek haza edzésről. És van olyan hogy nem hatkor, hanem 5 kor kele, hogy reggel tudjak futni. Szóval aki akar az tud edzeni. Nincs annyira elfoglalt ember aki nem tudna napi 1 órát magával foglalkozni. -
assdf #22 Ja igen és a nagy lustasággal sem értek egyet, mert rengetegen napi 10-12 órában dolgoznak, kénytelenek egészségtelen kajákat enni mert ez van meg erre van pénz, és persze hiznak is tőle rendesen (főleg ha ülömunkát végeznek). Viszont ennyi munka után mondjuk este 8kor nem sokmindenkinek van kedve elmenni kondizni, főleg ha reggel 6kor kellni kell és még mosni-főzni-vasalni-kaját csinálni kell...
Szóval ez egy ilyen gereblye... Persze ha valaki megteheti és nem teszi az csak magát okolhatja -
assdf #21 Mondjuk ez a zsirleszivós rész szerintem nem annyira gáz, ugyanis általában nem mi vagyunk a hibásak azért hogy elhizunk. Sajnos ilyen a genetikánk ez a tipus tudott túlélni.
Pl. én sem eszek sokat, de hizékony tipus vagyok és hizok is folyamatosan pedig kevesebbet eszek mint a kollégám aki kétpofára zabál és mégis olyan mint egy gebe.
-
Normal #20 Persze, de így megnő a szervezet energiafelasználása is, több oxigén kell.
Lehet, hogy a több energia elégetése rövidíti az élettartamot.
A kísérletek még folynak. :) -
#19 teljesen igaz, minden élsportoló/profisportoló mellett, egy főre min2 orvos jut, szegényebb országokban, USA-ban akad ahol 4 is, hogy tutira menjenek.. -
#18 épp most van téli erőnléti/úszó alapozás, lehet hogy jól jönne, bár egyelőre megvagyok elégedve a kondimmal. :) Napi 8km uszika csak elég -
#17 A legtöbb élversenyző szed tiltott szereket, csak ki van számolva, mikor ürül ki a szervezetből, v vannak vizsgálat előtti semlegesítőszerek.. aki nem szed, eleve hendikeppel indul.
A szteroid az hormont jelent, ez természetesen nem az. -
#16 A 2008as Olimpián tuti h jelen lesz a gén-dopping, legalábbis több szakember ezt állítja, pl a Mindentudás Egyetemi előadásában is.. (durva mi) -
#15 Mellé adott cuccokkal irányítják h hova hasson, gondolom.. vázizomra v másra.
-
TorrenteXY #14 A szívnek azért nem ilyen izma van! :D Ez egy sima izom, annyi hogy kitartó is, de nagy erő befektetésre képes. De ugyanúgy elfárad. Egy szívizom a nap 24 órájában megy, és csak tizedmásodperceket pihen egy-egy összehúzódás után. Egy sima izom ilyenre nem képes.
Az meg a másik, hogy szeteroidot se az izomsorvadásos emberek használnak, hanem inkább a feketében kokszolók.
Az tényleg igaz, hogy így a mainál is kevesebb kitartás lenne az emberekben. Már most is zsírleszívnak, gyomorkissebbítenek...stb. hogy nagy lustaságukban ne nézzenek ki úgy mint egy vágnivaló malac! :D -
darkhill #13 naja ... igaz hogy az emberi testet is fontos hogy milyen állapotban van de egy atombomba ellen nem fogsz sokat érni :P viszont sztem ez nem fogja megváltoztatni a versenyszellemet ... mivel ha egy ember ezt megcsinálja akkor a többi is megfogja hogy ne maradjon le de attól az nem azt jelenti hogy superman-ek fogna itt futkározni... azok akik beszedik ezt a szert vagy nem tom hogy képzelik hogy hogy csinálják de attól még fog kelleni nekik menni futni mert ha nem akkor meg legyözné öket azok akik megcsinálták és ráedzettek. itt max annyi különbség lesz hogy a eddigi világrekordok most még kisebbek lesznek(időben).Na jó asszem mek gyurni egyet erre a hirre -
sonic1xx #12 egyetértek swordfish-sel abban, hogy nem tudja értékelni majd ezt egy olyan, akinek azért "lett", hogy aranyérmes legyen, de ha vki azért kapta, mert izomsorvadásos volt, sztem legyen. Ha meg háborúba viszik, hát... Az atombombát is odavitték, szörnyű, de mégis több millió embert lát el energiával, nem??? -
swoordfish #11 77 kiló vok , 5 éve kickbox, 2év kondi után szín szállkás ...
aki akar az szenvedjen ezért ...aki alapból megkapja nem tudja majd értékelni és úton-útfélen vissza fog vele élni ... -
Viet #10 Háborúba de jó lesz.
-
Viet #9 Háborúba de jó lesz.
-
heyman8909 #8 végülis úgy vettem ki hogy az izoma nem változik meg, csak a típusa, tehát nem lesz nagyobb, kisebb sem, csak kitartóbb, de lehet hogy a szív alapból ilyenből van. -
#7 ÉS akkor a szívizmod is ilyen lesz? Mer ha jól tudom az valami speciális cucc, szóval kicsit szívás lenne :) -
gyuri12 #6 :D -
#5 zsír, igazi kis Prince of Persiákat nevelhetünk :D(aki érti mire gondolok) -
BCs design #4 ezt nem lehetlesz kimutatni :(
profi versenyzés halála a verseny szellemnek :( -
tntcoder #3 "mitokondriával teli szövetek"
Már rég voltam biológia órán, de ez nem a mitokondrium többes száma lenne? -
TorrenteXY #2 Hmmm...gén-szteroid :D
Nem hangzik rosszul!
Ezt megint bizonyára csak sportolók/acéllá gyúrt emberszabásúak fogják használni. -
#1 ez jó (habár én jó kondiban vagyok)