186
-
jin #66 Azt már meg sem említem, hogy psp-n van Gameboy advance emu, N64 emu, és Dark Alex szerinte a DS emu sem várat magára sokáig. Akkor lesz annyi a DS-nek. -
jin #65 Nézz már utána kicsöcsi, hogy mennyit fogyott kis hazánkban. 80-20% a psp javára! -
jin #64 Mondj már egy nagyon szép játékot DS-re. Csak eget! Ami DS már szép, az psp bűnrondának számít. psp felhozatal: GTA VCS, Metal Gear PO, Ridge Racer 2, Pro Evo 6, Final Fantasy, Medal Of Honor Heroes, Mondter Hunter Freedom 2, stb, hogy csak az újabbakt említsem. Ezek közül egyik sincs DS-re, van viszont Mario 24 és Donky 33. Meg egy rakat SNES port.
A psp most kiegészült a PS1 játékaival is, köszönhetően az új PS1 emunak. Ennyi.
-
Zenty #63 Ne ijed meg ha pofára esnél ,mert a ds mindenhol legjobb eladásba!
-
#62 "Ajánlom az oldalat és ez a papírforma, amihez képest a Sony elcseszte az architecturát."
Én ezt a két linket nem venném készpénznek, amikor a két architektúrát hasonlítják össze.
A legjobban azon kacagtam, amikor az x360 10MB beágyazott grafikus memóriájának a sebességét hasonlítják össze a PS3 általános memcsi sebességével. Csak azt felejtik el hozzátenni, hogy az architektúrális eltérések miatt az általános és a videocsip számára rendelkezésre álló memcsi átviteli-sebessége PS3 esetében kb 2X az X-éhez képest, igaz ez a 10MB videomemcsi az télleg tép (csak egy combosabb textúra sem fér bele, de nem is arra van;))) A cell processzormagjainak kérdését meg úgy általában szkipeelik, kb hogy az úgy se jó semmire max videosztímek tömörgetésére.
Persze hogy melyik architektúra mit tud azt majd a játékok eldöntik.
Az EA játékok már Ps1-en/PS2-ön is baromi rondák voltak a többihez képest én a Carbont nem tartanám mérvadónak. Az első Need for speed játékom PSX-re amellett hogy kiba ronda volt egy Granturizmóhoz/Ridzsrészerhez képest, de ráadásul még állandóan szaggatott is.
De nézzük meg a télleg fasza X-es Gears of Wart. Nézegettem a grafixot (plázában), hát nem rossz. A fizikával, particle-sytemmel meg a mósönkepcsörrel viszont már nem vagyok annyira megelégedve, max átlagos. Csak a szokásos módon lehet itt is pusztítani a környezetet (gyak sehogy), igaz az már elég lepusztult így is, viszont kiba jól néz ki. A vér látványos de szokásos particle esőkben zubog(gyak mindíg ugyan úgy), ilyen összeeséseket meg rongybaba effektust meg már a Doom3 is tudott, viszont a még élő alakok mozgására a fizika jobbára semmilyen hatással nincs és itt is megfigyelhetők a mozdulatsorok közötti szokásos ugrások, sajnos. A DVD is úgytűnik kifogyott a gépből, mert mindenhol azt írják ahol tesztelték, hogy rövid, meg hogy gyak ismétlődő objektekkel van tele az egész. Az ellenfelek ugyan jól néznek ki, viszont kiba kevesen vannak, legtöbször unalmukban magányosan, vagy max kis csoportos foglalkozás keretében töltik az időt lövöldözéssel.
Az X-nek ez az alkotás a csúcsgámék közül való. Lehet hogy lesznek rá jobbak (biztos), de max ez lesz az átlag 2-3 év múlva is.
Szal na jó jegyen a textura egy "for" az X-nek, de az már szerintem most jobban látszik (Resistance, Lair, GT, stb) hogy a PS3-ra a tárolókapacitásából fakadóan változatosabb játkokat lehet összedobni, a játékokban a HW sokkal több objektet karaktert tud mozgatni, és a fizika, particle-system és egyéb hangulati elemek terén is valszeg jobban fog teljesíteni.
A SONY nem "kúrta el" az architektúrát, legfeljebb nem a programozók, hanem a vásárlók szempontjai szerint készítette el, de talán még ezt sem lehet mondani. -
zehy #61 lol. látom vágod a témát... muhaha. fifa meg nfs. az orrodnál te sem látsz tovább. -
jin #60 nem te voltál az, aki a PS2 megjelenésekor temetted a gépet? Azt mondtad, hogy ebbe bele fog bukni. Hát rendesen belebukott!:D
-
Zenty #59 Mindenhol szinte hír volt ,hogy a zelda útán anyagilag a legjövedelmezőbb a red steel(amcsiba leginkább)!
Gamestopon sokáig második volt most picit lecsuszott ,de topos még.
Az meg ,hogy játék mint bukás max az agyon lefizetett media állitja,mert aki igazán gamelt vele szinte mind jól nyilatkozik róla pl én is!
Az írányitás nehézkes ,de nem vészes max annak aki pc mentes vér bugyuta konzolos :D -
#57 -
jin #56 "a DS egyetlen előnye, hogy sokkal jobb játékok jelennek meg rá. Mivel egy JÁTÉKgépnél ez lenne a lényeg, ha még nem tűnt volna fel."
Milyen jobb DS játékokról beszélsz?
A Tycoon Zoo 1pontos, vagy az NFS MW 2 pontos vagy a Fifa 07 3 pontos játékáról?
Ezek együtt olyan grafikát, MIT GRAFIKÁT, pacát nyújtanak grafikaként feltüntetve, hogy öröm nézni. A jobb játékok több, mint nevetséges. A DS egyedül Japánban sikeresebb a psp-nél, de ott is azért, mert a japcsikat tökéletesen kielégítik az ilyen igénytelen 2 dimenziós spriteos pacák.
-
zsozsa #55 Na persze! Körülnéztél már torrentoldalakoz ps3 játékokkal kapcsolatban? Amik ugye Blue-ray-en vannak. -
zsozsa #54 Én játék (konzol) fan vagyok, csak utálom az idiótákat! És ebből a körből nehéz téged kihagyni. Bocsesz! -
fiucsavar #53 Azért arra a nyakamat merném tenni hogy neked xboxod van;)
Egyébként,az xboxnak,tetszik nemtetszik,és tényleg amiatt mert a Sony elcseszte,van 1éves fejlesztési előnye.Én majd 2007nyara és szeptembere között leszek kiváncsi a két gép külömbségeire... -
fiucsavar #52 Végülis nekem teljesen mindegy melyik cég nyeri meg a konzolháborút,nekem személy szerint az lenne a legjobb ha mindegyik életben maradna,legalább mindkettő meglehetne:)
Egyébként azt xboxnak volt 1éve arra hogy nyereségessé tegye saját magát,külön kell megvenni hozzá a HDD-t,ami ugye a PS3-ban alapból benne van(azért is drágább,de jobb is)meg persze a blue-ray olvasó,amiből az jön le hogy sokkal nagyobb textúrák,jobb hangok és szebb grafikája is lessz a PS3-nak.
Ha majd kijön a hd-dvd olvasó a boxhoz,akkor majd talán 2féle játék lessz kin xboxra,a hd-dvd-s és a sima dvd-s:P -
winger #51 tenyérből is tudsz jósolni? -
#50 Ja mellesleg a hd dvd védelmét feltörték, míg a blueray több szintű frissíthető védelemmel van ellátva. A kiadók ki fognak hátrálni a hd dvd mögül! -
Ginos #49 Nem olvastam végig a forumot mert nem volt kedvem,de ne mfelejtsétek el hogy "olcsóbb" az X06 de de majd később kell venni majd HD olvasót ami megint 40-50K beruházás. Ugyanott vagy mint a ps3 ára. Melyik az olcsóbb... -
#48 kvp:A kulonbozo hiedelmekkel ellentetben altalanos programok eseten a ket gep teljesitmenye kozel azonos csak az xbox360-ra konnyebb programokat irni.
Abszolút jó megfogalmazás, és itt ki is ugrik a lényeg! általános programok esetén!!
Képzeld el ha megtanulnak 8 magra optimizálni, akkor mit fog tudni!
Magonként elég egy oprendszer futtatására :-) -
#47 Erről beszélek. Meg fogják unni, és mire kijönnek rá a progik, már a kutyának nem kell. Az lesz az igazi pofáraesés. -
kvp #46 A kulonbozo hiedelmekkel ellentetben altalanos programok eseten a ket gep teljesitmenye kozel azonos csak az xbox360-ra konnyebb programokat irni. A grafikus teljesitmenyuk nyomaba sem er az uj nvidia chipnek. Mindketto egy regebbi cput (ibm power5 kompatibilis) es egy regebbi grafikus magot kapott. Ezeket egy uj pc mar most kulonosebb gond nelkul veri. (intel core2 cpu es nvidia8800 gpu)
A nyereseg pedig fontos. Ha nem is a gyozelemhez de a fennmaradashoz igen. A nintendo sehol sincs gyozelem szempontjabol, de akarmennyit is ad el a jatekeladasoktol fuggetlenul mindenkeppen tobb lesz a penze. Veszteseges hardver eseten nyerni kell a tuleleshez, nyereseges eseten eleg egy jo helyezes is.
Az egyetlen erv a kompatibilitason kivul a sony ps3 mellet az hogy mivel minden valtozataban van merevlemez, ezert tud memoriat lapozni, amire szuksege is lesz. (az xbox360-nak is kellene) Ez jatekok eseten nagyon nagy felbontasu texturakat tesz lehetove. (lasd: a Carmak fele lapozott megatextura algoritmus) -
#45 November 27 - December 3, 2006
4. 139,011 - Legend of Zelda: Twilight Princess (Wii)
December 4 - 10, 2006
17. Legend of Zelda: Twilight Princess (Wii)
December 11 - 17, 2006
33. Legend of Zelda: Twilight Princess (Wii)
A Red Steel-t nem is jegyzik, annyira nem fogyott.
-
#44 A wii-vel az a gond, hogy az emberek megunják a hadonászát 1 hónap alatt. (Tudom mert a Ps2-höz vettünk olyan kamerás gamét (10.000Ft olt kamerával együtt), amit mozgással kellet irányítani.)
A wii vas meg eszméletlen szar, kifutott cuccok vannak benne.
Assdf-nek meg csak annyit, hogy igenis lényeg, hogy a gép 3 év múlva is ütős hw-el van felszerelve, és nem kell évente másikat venni. -
#43 Arra a 2 millió Zelda eladásra dobhatnál egy linket, mert mindenki legnagyobb megrökönyödésére, csak az első héten volt benne a top 10-ben, a második héten már visszazuhant a 17. helyre, hogy aztán a 30.-on végezze.
A Red Steelről meg csak azt hallani, hogy bukás. -
#42 A Wiicc a másik, gamecube hardver kis tuninggal. -
#41 X3,6-ért kb. 50ezer lenne a korrekt ár, annyira elmaradott technológia. PS3 meg nem drága, PS2 is ennyi volt megjelenéskor, és mennyivel kevesebbet tud. -
Zenty #40 Abba se állnak rósszul több mint 2 millió zelda szerintem lassan red steel is eléri az 1 millát szerintem a madden ea tucat terméke is taról :)
Amit meg ídéztél tölem ugy értettem ,hogy sokan elszállnak ,hogy most x lesz az isten csak ugy :D -
vax #39 Hogy némelyikőtök "mekkora dedós". Az enyém a jobb nem az enyém. Szánalmas. Nem hogy örülnétek, hogy van a piacon 3 választási lehetőség. Aki igazából szereti a játékokat és nem ilyen "márka fan" annak nem a márka a lényeg. Mint minden elektronikai csoda esetében az első szériákat több okból nem érdemes az elsősorból megvenni: 1. magas ár 2. még nem kiforrott a technológia 3. nem használja ki még kellőképpen ami van rá. -
Inquisitor #38 Akkor állatira nem értettél meg, fejlesztesz 2-3 évig, fizeted az embereket, a rezsit, a PS3 fejlesztő készleteket, erre fel 3-4 millió helyett eladnak belőle párszázezret. Neked már rég visszakéne perkálnod a befektetet 10-100milla közötti összeget, de akkor még nekiálsz fejlesztgetni 2-3 évig, HÁTHA akkora eladnak sok PS3-at, és ha nem akkor megszívod? -
Inquisitor #37 "Igazából a két konzol között árban nem sok különbség van, hiszen, ha megveszed hozzá a merevlemezt, meg a vezeték nélküli kontrolert +HD DVD olvasó, akkor ugyan ott vagy, mint egy PS3."
Akcióban a Premium 99.900 volt sok helyen (szürkeimportból annyi se), a HD-DVD meg valami 25-30FT, szóval hol kapok 130K-ért PS3-at? -
Inquisitor #36 "Azt elfejti a legtöbb ,hogy ahogy a sony meg a nintendo is most keszte el nemrég az új konzolját értékesiteni."
Na jah, csak az nem mindegy, hogy a Nintendo eladott fele annyi idő alatt 5x annyit, és nem buknak egy halom zsét draabján, sőt van rajta bőven nyeresség.
És nézd meg, milyen a Wii játékeladási statisztikája, na kérem az a nem mindegy. -
assdf #35 Nekem ugyan a régi nintendómon kivül sosem volt konzolom, de azért annyit hozzátennék ehhez a bámulatos hozzászólásodhoz (józan paraszti ésszel), hogy ha én ma bemegyek egy boltba és veszek egy konzolt játszani, akkor qurvára nem fog érdekelni hogy 3 év múlva hány százalékát használják ki a játékok meg hogy mennyire fogja überelni az xboxot, mivel én most akarnék vele játszani annyi pénzért... -
#34 Pánixerűen menekültek? Aranyketrecből? Miről beszélsz ember?
Nagyon helyes, hogy várnak a PS3 kiadásokkal, és ráfejlesztenek. Jobbak és szebbek lesznek a játékok a sony gépre. Én ennek személy szerint örülök. -
Ryuuzaki #33 Igazából a két konzol között árban nem sok különbség van, hiszen, ha megveszed hozzá a merevlemezt, meg a vezeték nélküli kontrolert +HD DVD olvasó, akkor ugyan ott vagy, mint egy PS3. Az Xbox tulajdonképpen nem rosz konstrukció, csak vannak hiányosságai és számomra az erőltetett parasztvakító Microfo$ reklámhadjárat teszi fel az i-re a potot.
Ne feledjük el, hogy a legszebb Xbox 360-as játék a Gears of War milyen rövid... ez nem véletlen. A kölcséghatékony DVD ROM beépítése az oka. (meg a játéksaga-k készítése rókabőreffektussal) (ellenpélda PS-ökre a Final Fantasy-k) -
Inquisitor #32 "A PS3 vs Xbox360 vitához: Aki a jelenlegi eladásokból (1 év valamint 2 hónap a másik) látja, hogy melyik startégia lesz a nyerő nos annak azt mondom, hogy menjen vegyen lottót. STRATÉGIA!!!!"
Ez marha jól hangzik, csak éppen félig igaz.
Meg kéne nézni milyen pánikszerüen menekülnek a fejlesztők a PS3 aranyketrecéből, sorban lesznek multiplatformosak az eredetileg "PS3 Only" játékok, sőt olyan PS3 játék is van, aminek a PS3 verzióját törölték!
Te fejlesztő lennél, beleőlnél több tizmillió dollár és 2-3 évet egy olyan projectbe, ami lehet az árát se hozza vissza?
Azért 340.000 darab vs 7.8 millió között vagy egy kis difi, X360-ra jelenleg sikeres játékból 2-3 milliót el lehet adni, és PS3-ra?
Megfordítva: Aki évekig fejlesztett a PS3-ra, az szerinted jól járt ha launch-kor elfogyott volna 340.000 darab a játékából (még nullszaldóra se elég!), és bizonytalan mennyi megy még el? Felhívnám rá a figyelmet, hogy az EA már rinyált, hogy alacsonyak az eladások, azért nekik van vagy 2 tucat franchise-uk, amit ha kirántanak a PS3 alól, akkor abból nagy pofára esés lesz. -
winger #31 Szevasz Paraszt! -
Zenty #30 Azt elfejti a legtöbb ,hogy ahogy a sony meg a nintendo is most keszte el nemrég az új konzolját értékesiteni.( igy szerintem nem ártana várni még a fikázásal)
Ms elöbb kezte el és mit ért el vele? 1 év elönyel kb 20 milliós eladásnál kéne tartanija,de most alig éri el 10 millát....
Önálló sok japán Exlusiv fejlesztések rá ez miatt? Naivitás felsőfokon :D! Ms még mindig a fejlesztők valagát nyalja kemény pénzel nem maguktól jönnek pl capcom ami hozza nekik a resident evil( ami 1 game...) más normál jp gameről nincs hír,és majd elválik hogy teljesitt x-en a resi anyagilag.
Ezért a sony kill nem itt kezdődik! Ms őrülhet ha le tudja nyomni majd a wii-t ami már most több mint 3 milliónál tart... -
#29 (El nem tudom képzelni, hogy értelmes ember bedől egy egy éve és egy 2 hónapja kapható konzol eladási mutató / nyereségkimutatás összehasonlításnak.) -
#28 biroandras látott már polcon, dobozban konzolt, halgass a szavára. -
#27 Újabb színvonalas x-fan hozzászólást olvashattunk, korrekt érvekkel. -
#26 Ja és persze hogy megcáfoltad az írásaimat! Csak úgy sziporkázol megint!