75 dollár hasznot hoz egy Xbox 360

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Ds-re meg ugyanazt kapod, amit ezer évvel ezelõtt SNES-en végig toltál.Ráadásul azzal az ókori grafikával. 2D sprite.😄 És akkor még finom voltam, mert a nagy részük szarabb lett portolva.

Sanyix
Ennyi baromságot régen nem olvastam mint amiket itt írtál, így reggel jól esett hogy vidáman kezdõdik a nap 😊 thx

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
Hát olvashattál volna kicsit utána, ugyanis a ps3 prociban erõsebb, videochipben kb 70%-át tudja az x360 chipjének, de ez már párszor az sg-n is meg lett tárgyalva
XBOX360: 2millio
az inkább 9millió 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Törölt felhasználó
Hányadék mindkettõ!
Most minek a super graf psp-nél ha jatékmenetbe ugyanazt kapom mint asztalin?
Uncsi az egész! És ezért sikeres a ds ,mert újat nyujt a maga mondján ,és ezért lesz sikeres a wii mert megint nem az uncsi jól bevált szokást követi ennyi! ( a fény kitárul)
Az 576 meg pont furcsálanám ha nem menne jól az eladás? Az összes ds vér pistike ott vásáról ( mielött jönne a hurrogás nincs ds-m csak havernál jáccok vele eleget😄)

Mert az 576 a mérvadó? Ne hagyd abba, nagyon jól nyomod!!!

Petyus_
Az fordított a DS javára, és akkor még nagyon jóindulatú voltam a PSP-vel. Ha viszont PSP-re csak a Tekken Dark Resurrection lenne, már akkor is egy zseniális gép. 😄 Állítom, hogy árkád és nagykonzol összehasonlításban is a legjobb bunyós game. =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Ha neked a 2 dimenziós SNES portos sprite graFika jelenti a kielégülést, ám legyen.
MO-on NDS gépet nem lehet eladni! Ez tény. Programot még DS-el egybekötve sem. Kérdezed az 576-ot, ha nekem nem hiszel.

A vér fan dumák nem érvényesek 😄

Petyus_
Én örülnék, ha csak a PS3-at kellene venni a kettõ közül (a BR + Linux funkcionalitás miatt nekem jobban bejön, mint a 360 =)), viszont az MS gépére is remélhetõleg lesznek olyan exkluzív cuccok, amiért érdemes volt rá beruháznom.

Ez hogy jött ki? A híres Dzson-féle számolási elv alapján? Ami szerint sz@r az xbox is? háháhá

Dzson
1 hangulatos DS játékra jut minimum 3 hangulatos PSP játék.

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

TothLaci
De csökkenthetnék már az árát. Legyen 50.000 Ft az Xbox360!
Meg kell venni mind a kettõt és kész!😊
Dzson
Elképzelem a sok xektást, ahogy otthon begubózva nyomják a GoW-t és mantrázzák maguk elé, hogy "szar a péeshárom szar a péeshárom".

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Arról még nem is hallotál ugye ,hogy a nintendo nem tech demozik hanem hangulatos jatékokat ad kih a gépeire? 😊

Petyus_
Maradjunk annyiban, hogy PS szinten pl. az MGS csapat meg a Tekken csapat eléggé ott vannak a szeren, eddig mégsem sikerült pofámleszakad grafikát produkálniuk a Gears of Warhoz képest.

Az igaz, hogy a képek alapján a Ninja Gaiden Sigma szebb, mint az X360-as DOÁk. =)

Egyelõre semmiképpen sem tûnik úgy, hogy a grafikai különbség fog hatalmas lesz a két konzol között. Aki egyébként emiatt döntene egyik vagy másik konzol mellett, az meg is érdemli. 😄

Te meg vagy zavarodva, mint kubai gyerek a hóesésben... de tartom, h továbbra sem látsz tovább az orrodnál... vagy a psp-dnél... Ébresztõ, a felsorolt játékokkal kitörölheti a Szotyi, NEM adtak el annyit ezekbõl amennyit szerettek volna. Ez tény!
Psx emut felhozod, de szidod az Snes portokat... ööö, izé, abbahagynám veled a "beszélgetést"...

Petyus_
Igen, biztos mindenkit az érdekel a legjobban, hogy a magyar warez-huszárok mit emulálnak a hekkelt PSP-jükkel. Nem az, hogy negyedannyi fejlesztési költséggel tízszeres eladást lehet DS-en elérni.

NEXUS6
Gondolom ez nem nekem jött!😉

Hajrá PSP!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Azt már meg sem említem, hogy psp-n van Gameboy advance emu, N64 emu, és Dark Alex szerinte a DS emu sem várat magára sokáig. Akkor lesz annyi a DS-nek.

Nézz már utána kicsöcsi, hogy mennyit fogyott kis hazánkban. 80-20% a psp javára!

Mondj már egy nagyon szép játékot DS-re. Csak eget! Ami DS már szép, az psp bûnrondának számít. psp felhozatal: GTA VCS, Metal Gear PO, Ridge Racer 2, Pro Evo 6, Final Fantasy, Medal Of Honor Heroes, Mondter Hunter Freedom 2, stb, hogy csak az újabbakt említsem. Ezek közül egyik sincs DS-re, van viszont Mario 24 és Donky 33. Meg egy rakat SNES port.
A psp most kiegészült a PS1 játékaival is, köszönhetõen az új PS1 emunak. Ennyi.

Ne ijed meg ha pofára esnél ,mert a ds mindenhol legjobb eladásba!

NEXUS6
"Ajánlom az oldalat és ez a papírforma, amihez képest a Sony elcseszte az architecturát."

Én ezt a két linket nem venném készpénznek, amikor a két architektúrát hasonlítják össze.

A legjobban azon kacagtam, amikor az x360 10MB beágyazott grafikus memóriájának a sebességét hasonlítják össze a PS3 általános memcsi sebességével. Csak azt felejtik el hozzátenni, hogy az architektúrális eltérések miatt az általános és a videocsip számára rendelkezésre álló memcsi átviteli-sebessége PS3 esetében kb 2X az X-éhez képest, igaz ez a 10MB videomemcsi az télleg tép (csak egy combosabb textúra sem fér bele, de nem is arra van😉)) A cell processzormagjainak kérdését meg úgy általában szkipeelik, kb hogy az úgy se jó semmire max videosztímek tömörgetésére.
Persze hogy melyik architektúra mit tud azt majd a játékok eldöntik.

Az EA játékok már Ps1-en/PS2-ön is baromi rondák voltak a többihez képest én a Carbont nem tartanám mérvadónak. Az elsõ Need for speed játékom PSX-re amellett hogy kiba ronda volt egy Granturizmóhoz/Ridzsrészerhez képest, de ráadásul még állandóan szaggatott is.

De nézzük meg a télleg fasza X-es Gears of Wart. Nézegettem a grafixot (plázában), hát nem rossz. A fizikával, particle-sytemmel meg a mósönkepcsörrel viszont már nem vagyok annyira megelégedve, max átlagos. Csak a szokásos módon lehet itt is pusztítani a környezetet (gyak sehogy), igaz az már elég lepusztult így is, viszont kiba jól néz ki. A vér látványos de szokásos particle esõkben zubog(gyak mindíg ugyan úgy), ilyen összeeséseket meg rongybaba effektust meg már a Doom3 is tudott, viszont a még élõ alakok mozgására a fizika jobbára semmilyen hatással nincs és itt is megfigyelhetõk a mozdulatsorok közötti szokásos ugrások, sajnos. A DVD is úgytûnik kifogyott a gépbõl, mert mindenhol azt írják ahol tesztelték, hogy rövid, meg hogy gyak ismétlõdõ objektekkel van tele az egész. Az ellenfelek ugyan jól néznek ki, viszont kiba kevesen vannak, legtöbször unalmukban magányosan, vagy max kis csoportos foglalkozás keretében töltik az idõt lövöldözéssel.

Az X-nek ez az alkotás a csúcsgámék közül való. Lehet hogy lesznek rá jobbak (biztos), de max ez lesz az átlag 2-3 év múlva is.

Szal na jó jegyen a textura egy "for" az X-nek, de az már szerintem most jobban látszik (Resistance, Lair, GT, stb) hogy a PS3-ra a tárolókapacitásából fakadóan változatosabb játkokat lehet összedobni, a játékokban a HW sokkal több objektet karaktert tud mozgatni, és a fizika, particle-system és egyéb hangulati elemek terén is valszeg jobban fog teljesíteni.

A SONY nem "kúrta el" az architektúrát, legfeljebb nem a programozók, hanem a vásárlók szempontjai szerint készítette el, de talán még ezt sem lehet mondani.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

lol. látom vágod a témát... muhaha. fifa meg nfs. az orrodnál te sem látsz tovább.

nem te voltál az, aki a PS2 megjelenésekor temetted a gépet? Azt mondtad, hogy ebbe bele fog bukni. Hát rendesen belebukott!😄

Mindenhol szinte hír volt ,hogy a zelda útán anyagilag a legjövedelmezõbb a red steel(amcsiba leginkább)!
Gamestopon sokáig második volt most picit lecsuszott ,de topos még.
Az meg ,hogy játék mint bukás max az agyon lefizetett media állitja,mert aki igazán gamelt vele szinte mind jól nyilatkozik róla pl én is!
Az írányitás nehézkes ,de nem vészes max annak aki pc mentes vér bugyuta konzolos 😄

Dzson
<#integet2>

"a DS egyetlen elõnye, hogy sokkal jobb játékok jelennek meg rá. Mivel egy JÁTÉKgépnél ez lenne a lényeg, ha még nem tûnt volna fel."

Milyen jobb DS játékokról beszélsz?
A Tycoon Zoo 1pontos, vagy az NFS MW 2 pontos vagy a Fifa 07 3 pontos játékáról?
Ezek együtt olyan grafikát, MIT GRAFIKÁT, pacát nyújtanak grafikaként feltüntetve, hogy öröm nézni. A jobb játékok több, mint nevetséges. A DS egyedül Japánban sikeresebb a psp-nél, de ott is azért, mert a japcsikat tökéletesen kielégítik az ilyen igénytelen 2 dimenziós spriteos pacák.

Na persze! Körülnéztél már torrentoldalakoz ps3 játékokkal kapcsolatban? Amik ugye Blue-ray-en vannak.
Én játék (konzol) fan vagyok, csak utálom az idiótákat! És ebbõl a körbõl nehéz téged kihagyni. Bocsesz!
Azért arra a nyakamat merném tenni hogy neked xboxod van😉
Egyébként,az xboxnak,tetszik nemtetszik,és tényleg amiatt mert a Sony elcseszte,van 1éves fejlesztési elõnye.Én majd 2007nyara és szeptembere között leszek kiváncsi a két gép külömbségeire...
Végülis nekem teljesen mindegy melyik cég nyeri meg a konzolháborút,nekem személy szerint az lenne a legjobb ha mindegyik életben maradna,legalább mindkettõ meglehetne😊
Egyébként azt xboxnak volt 1éve arra hogy nyereségessé tegye saját magát,külön kell megvenni hozzá a HDD-t,ami ugye a PS3-ban alapból benne van(azért is drágább,de jobb is)meg persze a blue-ray olvasó,amibõl az jön le hogy sokkal nagyobb textúrák,jobb hangok és szebb grafikája is lessz a PS3-nak.
Ha majd kijön a hd-dvd olvasó a boxhoz,akkor majd talán 2féle játék lessz kin xboxra,a hd-dvd-s és a sima dvd-s😛
tenyérbõl is tudsz jósolni?
GulaSoft
Ja mellesleg a hd dvd védelmét feltörték, míg a blueray több szintû frissíthetõ védelemmel van ellátva. A kiadók ki fognak hátrálni a hd dvd mögül!
Nem olvastam végig a forumot mert nem volt kedvem,de ne mfelejtsétek el hogy "olcsóbb" az X06 de de majd késõbb kell venni majd HD olvasót ami megint 40-50K beruházás. Ugyanott vagy mint a ps3 ára. Melyik az olcsóbb...

asrock p45r2000|quad6600|sapphire hd 4850|geil ultra 2*2Gb 1066Mhz

GulaSoft
kvp:A kulonbozo hiedelmekkel ellentetben altalanos programok eseten a ket gep teljesitmenye kozel azonos csak az xbox360-ra konnyebb programokat irni.

Abszolút jó megfogalmazás, és itt ki is ugrik a lényeg! általános programok esetén!!
Képzeld el ha megtanulnak 8 magra optimizálni, akkor mit fog tudni!
Magonként elég egy oprendszer futtatására :-)
GulaSoft
Errõl beszélek. Meg fogják unni, és mire kijönnek rá a progik, már a kutyának nem kell. Az lesz az igazi pofáraesés.
A kulonbozo hiedelmekkel ellentetben altalanos programok eseten a ket gep teljesitmenye kozel azonos csak az xbox360-ra konnyebb programokat irni. A grafikus teljesitmenyuk nyomaba sem er az uj nvidia chipnek. Mindketto egy regebbi cput (ibm power5 kompatibilis) es egy regebbi grafikus magot kapott. Ezeket egy uj pc mar most kulonosebb gond nelkul veri. (intel core2 cpu es nvidia8800 gpu)

A nyereseg pedig fontos. Ha nem is a gyozelemhez de a fennmaradashoz igen. A nintendo sehol sincs gyozelem szempontjabol, de akarmennyit is ad el a jatekeladasoktol fuggetlenul mindenkeppen tobb lesz a penze. Veszteseges hardver eseten nyerni kell a tuleleshez, nyereseges eseten eleg egy jo helyezes is.

Az egyetlen erv a kompatibilitason kivul a sony ps3 mellet az hogy mivel minden valtozataban van merevlemez, ezert tud memoriat lapozni, amire szuksege is lesz. (az xbox360-nak is kellene) Ez jatekok eseten nagyon nagy felbontasu texturakat tesz lehetove. (lasd: a Carmak fele lapozott megatextura algoritmus)
D0C
November 27 - December 3, 2006
4. 139,011 - Legend of Zelda: Twilight Princess (Wii)

December 4 - 10, 2006
17. Legend of Zelda: Twilight Princess (Wii)

December 11 - 17, 2006
33. Legend of Zelda: Twilight Princess (Wii)

A Red Steel-t nem is jegyzik, annyira nem fogyott.

GulaSoft
A wii-vel az a gond, hogy az emberek megunják a hadonászát 1 hónap alatt. (Tudom mert a Ps2-höz vettünk olyan kamerás gamét (10.000Ft olt kamerával együtt), amit mozgással kellet irányítani.)
A wii vas meg eszméletlen szar, kifutott cuccok vannak benne.
Assdf-nek meg csak annyit, hogy igenis lényeg, hogy a gép 3 év múlva is ütõs hw-el van felszerelve, és nem kell évente másikat venni.
D0C
Arra a 2 millió Zelda eladásra dobhatnál egy linket, mert mindenki legnagyobb megrökönyödésére, csak az elsõ héten volt benne a top 10-ben, a második héten már visszazuhant a 17. helyre, hogy aztán a 30.-on végezze.
A Red Steelrõl meg csak azt hallani, hogy bukás.

Dzson
A Wiicc a másik, gamecube hardver kis tuninggal.

Dzson
X3,6-ért kb. 50ezer lenne a korrekt ár, annyira elmaradott technológia. PS3 meg nem drága, PS2 is ennyi volt megjelenéskor, és mennyivel kevesebbet tud.

Abba se állnak rósszul több mint 2 millió zelda szerintem lassan red steel is eléri az 1 millát szerintem a madden ea tucat terméke is taról 😊
Amit meg ídéztél tölem ugy értettem ,hogy sokan elszállnak ,hogy most x lesz az isten csak ugy 😄

Hogy némelyikõtök "mekkora dedós". Az enyém a jobb nem az enyém. Szánalmas. Nem hogy örülnétek, hogy van a piacon 3 választási lehetõség. Aki igazából szereti a játékokat és nem ilyen "márka fan" annak nem a márka a lényeg. Mint minden elektronikai csoda esetében az elsõ szériákat több okból nem érdemes az elsõsorból megvenni: 1. magas ár 2. még nem kiforrott a technológia 3. nem használja ki még kellõképpen ami van rá.

Akkor állatira nem értettél meg, fejlesztesz 2-3 évig, fizeted az embereket, a rezsit, a PS3 fejlesztõ készleteket, erre fel 3-4 millió helyett eladnak belõle párszázezret. Neked már rég visszakéne perkálnod a befektetet 10-100milla közötti összeget, de akkor még nekiálsz fejlesztgetni 2-3 évig, HÁTHA akkora eladnak sok PS3-at, és ha nem akkor megszívod?

"Igazából a két konzol között árban nem sok különbség van, hiszen, ha megveszed hozzá a merevlemezt, meg a vezeték nélküli kontrolert +HD DVD olvasó, akkor ugyan ott vagy, mint egy PS3."
Akcióban a Premium 99.900 volt sok helyen (szürkeimportból annyi se), a HD-DVD meg valami 25-30FT, szóval hol kapok 130K-ért PS3-at?

"Azt elfejti a legtöbb ,hogy ahogy a sony meg a nintendo is most keszte el nemrég az új konzolját értékesiteni."
Na jah, csak az nem mindegy, hogy a Nintendo eladott fele annyi idõ alatt 5x annyit, és nem buknak egy halom zsét draabján, sõt van rajta bõven nyeresség.
És nézd meg, milyen a Wii játékeladási statisztikája, na kérem az a nem mindegy.