75 dollár hasznot hoz egy Xbox 360
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
XBOX360: 2millio
az inkább 9millió 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Uncsi az egész! És ezért sikeres a ds ,mert újat nyujt a maga mondján ,és ezért lesz sikeres a wii mert megint nem az uncsi jól bevált szokást követi ennyi! ( a fény kitárul)
Az 576 meg pont furcsálanám ha nem menne jól az eladás? Az összes ds vér pistike ott vásáról ( mielött jönne a hurrogás nincs ds-m csak havernál jáccok vele eleget😄)
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
MO-on NDS gépet nem lehet eladni! Ez tény. Programot még DS-el egybekötve sem. Kérdezed az 576-ot, ha nekem nem hiszel.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Az igaz, hogy a képek alapján a Ninja Gaiden Sigma szebb, mint az X360-as DOÁk. =)
Egyelõre semmiképpen sem tûnik úgy, hogy a grafikai különbség fog hatalmas lesz a két konzol között. Aki egyébként emiatt döntene egyik vagy másik konzol mellett, az meg is érdemli. 😄
Psx emut felhozod, de szidod az Snes portokat... ööö, izé, abbahagynám veled a "beszélgetést"...
Hajrá PSP!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A psp most kiegészült a PS1 játékaival is, köszönhetõen az új PS1 emunak. Ennyi.
Én ezt a két linket nem venném készpénznek, amikor a két architektúrát hasonlítják össze.
A legjobban azon kacagtam, amikor az x360 10MB beágyazott grafikus memóriájának a sebességét hasonlítják össze a PS3 általános memcsi sebességével. Csak azt felejtik el hozzátenni, hogy az architektúrális eltérések miatt az általános és a videocsip számára rendelkezésre álló memcsi átviteli-sebessége PS3 esetében kb 2X az X-éhez képest, igaz ez a 10MB videomemcsi az télleg tép (csak egy combosabb textúra sem fér bele, de nem is arra van😉)) A cell processzormagjainak kérdését meg úgy általában szkipeelik, kb hogy az úgy se jó semmire max videosztímek tömörgetésére.
Persze hogy melyik architektúra mit tud azt majd a játékok eldöntik.
Az EA játékok már Ps1-en/PS2-ön is baromi rondák voltak a többihez képest én a Carbont nem tartanám mérvadónak. Az elsõ Need for speed játékom PSX-re amellett hogy kiba ronda volt egy Granturizmóhoz/Ridzsrészerhez képest, de ráadásul még állandóan szaggatott is.
De nézzük meg a télleg fasza X-es Gears of Wart. Nézegettem a grafixot (plázában), hát nem rossz. A fizikával, particle-sytemmel meg a mósönkepcsörrel viszont már nem vagyok annyira megelégedve, max átlagos. Csak a szokásos módon lehet itt is pusztítani a környezetet (gyak sehogy), igaz az már elég lepusztult így is, viszont kiba jól néz ki. A vér látványos de szokásos particle esõkben zubog(gyak mindíg ugyan úgy), ilyen összeeséseket meg rongybaba effektust meg már a Doom3 is tudott, viszont a még élõ alakok mozgására a fizika jobbára semmilyen hatással nincs és itt is megfigyelhetõk a mozdulatsorok közötti szokásos ugrások, sajnos. A DVD is úgytûnik kifogyott a gépbõl, mert mindenhol azt írják ahol tesztelték, hogy rövid, meg hogy gyak ismétlõdõ objektekkel van tele az egész. Az ellenfelek ugyan jól néznek ki, viszont kiba kevesen vannak, legtöbször unalmukban magányosan, vagy max kis csoportos foglalkozás keretében töltik az idõt lövöldözéssel.
Az X-nek ez az alkotás a csúcsgámék közül való. Lehet hogy lesznek rá jobbak (biztos), de max ez lesz az átlag 2-3 év múlva is.
Szal na jó jegyen a textura egy "for" az X-nek, de az már szerintem most jobban látszik (Resistance, Lair, GT, stb) hogy a PS3-ra a tárolókapacitásából fakadóan változatosabb játkokat lehet összedobni, a játékokban a HW sokkal több objektet karaktert tud mozgatni, és a fizika, particle-system és egyéb hangulati elemek terén is valszeg jobban fog teljesíteni.
A SONY nem "kúrta el" az architektúrát, legfeljebb nem a programozók, hanem a vásárlók szempontjai szerint készítette el, de talán még ezt sem lehet mondani.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Gamestopon sokáig második volt most picit lecsuszott ,de topos még.
Az meg ,hogy játék mint bukás max az agyon lefizetett media állitja,mert aki igazán gamelt vele szinte mind jól nyilatkozik róla pl én is!
Az írányitás nehézkes ,de nem vészes max annak aki pc mentes vér bugyuta konzolos 😄
Milyen jobb DS játékokról beszélsz?
A Tycoon Zoo 1pontos, vagy az NFS MW 2 pontos vagy a Fifa 07 3 pontos játékáról?
Ezek együtt olyan grafikát, MIT GRAFIKÁT, pacát nyújtanak grafikaként feltüntetve, hogy öröm nézni. A jobb játékok több, mint nevetséges. A DS egyedül Japánban sikeresebb a psp-nél, de ott is azért, mert a japcsikat tökéletesen kielégítik az ilyen igénytelen 2 dimenziós spriteos pacák.
Egyébként,az xboxnak,tetszik nemtetszik,és tényleg amiatt mert a Sony elcseszte,van 1éves fejlesztési elõnye.Én majd 2007nyara és szeptembere között leszek kiváncsi a két gép külömbségeire...
Egyébként azt xboxnak volt 1éve arra hogy nyereségessé tegye saját magát,külön kell megvenni hozzá a HDD-t,ami ugye a PS3-ban alapból benne van(azért is drágább,de jobb is)meg persze a blue-ray olvasó,amibõl az jön le hogy sokkal nagyobb textúrák,jobb hangok és szebb grafikája is lessz a PS3-nak.
Ha majd kijön a hd-dvd olvasó a boxhoz,akkor majd talán 2féle játék lessz kin xboxra,a hd-dvd-s és a sima dvd-s😛
asrock p45r2000|quad6600|sapphire hd 4850|geil ultra 2*2Gb 1066Mhz
Abszolút jó megfogalmazás, és itt ki is ugrik a lényeg! általános programok esetén!!
Képzeld el ha megtanulnak 8 magra optimizálni, akkor mit fog tudni!
Magonként elég egy oprendszer futtatására :-)
A nyereseg pedig fontos. Ha nem is a gyozelemhez de a fennmaradashoz igen. A nintendo sehol sincs gyozelem szempontjabol, de akarmennyit is ad el a jatekeladasoktol fuggetlenul mindenkeppen tobb lesz a penze. Veszteseges hardver eseten nyerni kell a tuleleshez, nyereseges eseten eleg egy jo helyezes is.
Az egyetlen erv a kompatibilitason kivul a sony ps3 mellet az hogy mivel minden valtozataban van merevlemez, ezert tud memoriat lapozni, amire szuksege is lesz. (az xbox360-nak is kellene) Ez jatekok eseten nagyon nagy felbontasu texturakat tesz lehetove. (lasd: a Carmak fele lapozott megatextura algoritmus)
4. 139,011 - Legend of Zelda: Twilight Princess (Wii)
December 4 - 10, 2006
17. Legend of Zelda: Twilight Princess (Wii)
December 11 - 17, 2006
33. Legend of Zelda: Twilight Princess (Wii)
A Red Steel-t nem is jegyzik, annyira nem fogyott.
A wii vas meg eszméletlen szar, kifutott cuccok vannak benne.
Assdf-nek meg csak annyit, hogy igenis lényeg, hogy a gép 3 év múlva is ütõs hw-el van felszerelve, és nem kell évente másikat venni.
A Red Steelrõl meg csak azt hallani, hogy bukás.
Amit meg ídéztél tölem ugy értettem ,hogy sokan elszállnak ,hogy most x lesz az isten csak ugy 😄
Akcióban a Premium 99.900 volt sok helyen (szürkeimportból annyi se), a HD-DVD meg valami 25-30FT, szóval hol kapok 130K-ért PS3-at?
Na jah, csak az nem mindegy, hogy a Nintendo eladott fele annyi idõ alatt 5x annyit, és nem buknak egy halom zsét draabján, sõt van rajta bõven nyeresség.
És nézd meg, milyen a Wii játékeladási statisztikája, na kérem az a nem mindegy.