94
  • Librarian
    pff, hát én inkább néznék bármilyen szar sci-fi sorozatot is, mint az anyátok köztöt... ezek a rohadt szappanoperák, vagy a magyar fos-sorozatoknak mi a nevük. Fúj. :-)P De nézik őket, mert az emberek hülyék... háh. Remélem most megsértettem jó sok embert.
  • Deffyant
    jah, és lehet hogy scifi mivolta miatt erőssen rétegműsor, de a csillagkapu szintúgy, és ráadásul semmivel sem kevésbé emészthető... aki lövöldözést akar azt is megkepja, aki karakterfejlődést aztis, aki összeesküvés-elméletet azt is, és azért a technológia is akár lehetségesnek is van megoldva, így sztem semmi akadája nem lenne...
  • PíszLávJuniti
    Jóformán 15 részt adnak le hétköznapok alkalmával a barátok közt lepipálására?
    3 hétig fog tartani a sorozat? lol.
  • Deffyant
    hát ahogy elnéztem a 2. és 3. évados BSG részeket, ha jó lesz a szinkron akor olyan szinten felülmúlja az anyátok köztöt, hogy már rá se fér a skálára... lehet hogy inkább azzal kéne próbálkozni nem ilyen lehetettlen izékkel
  • Omegared
    Én inkább arra lennék kíváncsi mikor folytatják a BSG-t... Még ősszel beígérték, és ha jól tudom akkor már javában folytak a szinkronmunkálatok.
    Tud erről valaki valamit?
  • Tinman #9
    Kimondtad a varázsszót! Sci-fi/misztikus sori olyan szerethető karakterekkel, hogy mindjárt kiugrom az ablakon "Save the world, save the cheerlader" jeligével, hátha tudok repülni :-)
  • Tinman #8
    Ez a lényege... fenntartani az érdeklődést. A Lost-nak szvsz ez egész jól megy, hiszen adnak egy kicsit, de a kérdésekra adott válaszok újabb kérdéseket szülnek.
    Ettől megy sorozat.

De erről majd Winnie inkább :-)
  • Tinman #7
    De Winnie, hát én ezt nem értem, ha satuba teszik a fejemet, akkor sem!

Tudtommal a TV2-nek fel kellene zárkóznia, mert az utóbbi időben az RTL kissé elhúzott. És akkor az a megoldás, hogy lenyomnak egy filmet ami csak a feléig van meg és ráadásul szinte 0% az esély, hogy valaha is folytatják!

"a sorozatok 95%-a időelőtti cancel"
    De ez a sori olyan szinten nincs lezárva, hogy ehhez képest az Invasion utolsó része egy totális epilógus volt!

Valamint, ha te nézőket szeretnél elcsábítani a konkurens csatornától, akkor miért egy olyan sorozattal teszed, ami odakint még egy igazi, teljes évadot sem ért meg?
    Miért egy olyannal próbálkoznál amiben a karakterek olyan szinten felejthetőek, hogy az ember kínjában már a "mélytengeri fantomoknak" szurkol?

Mondd meg ezt nekem, mert tényleg nem értem. Ennyire nem lehet hülye a TV2!
    Igen, olcsó lehet ez a szar cefetül, de olcsó húsnak híg a leve... az első pár Surface rész amúgy sem egy nagy durranás, még talán azt sem köti le akit érdekel. Mire beindul a történet addigra meg már vége.
  • kuci06
    A Heroes-t kellett volna megvenni, azt biztos neznek az emberek
  • Kis-Bob
    Aham...Lost...hát nekem nem jött be. De nagyanyámnak asszem igen. Kicsit uncsi évadokon keresztül egy szigeten körbe-körbe futkosni. A végén má minden f@szomat kitaláltak arra a szigetre. Egy szó mint 100, engem nem fogott meg.
  • winnie
    tinman, na.

"Ilyet én még az életben nem hallottam... a TV2-nél ki volt az a hétmérföldes ökör aki egy CANCELLED sorozat megvételének ötletére rábólintott?"

a sorozatok 95%-a időelőtti cancel. ezt nem is értem. mintha ez az első alkalom lenne.
  • Mr Gumby
    Azért a Losttal nem tenném egy polcra. Itt inkább az akció, ott meg a (néha már-már túlzásba vitt) karakter boncolgatáson van a hangsúly.
  • Mr Gumby
    Micsoda egy fantáziátlan magyar cím. Bezzeg a tökös, a török...
    Már a "legendás" filmcím-magyarosításban sem lehet bízni.
  • Tinman #1
    EKKOR BAROMSÁGOT!!!!
    Ilyet én még az életben nem hallottam... a TV2-nél ki volt az a hétmérföldes ökör aki egy CANCELLED sorozat megvételének ötletére rábólintott?
    Adjátok ide azt a marhát! Hadd rugdosom vissza a médiaszakra!
    Hát kész vagyok komolyan...

Történetesen láttam a Surface összes részét.
    Ez a sorozat egyébként nem rossz, de kategóriáján belül sehol sincs a Lost-hoz képest. Egy biztos: nem egy sikersztori és a sci-fi jellege miatt idehaza is lekváros bukta várható. Továbbmegyek... nem is a sci-fi jelleg a baj, hanem az, hogy nincs benne igazán szerethető karakter, nincs benne egy Dr. House vagy egy Scofield, sőt Jack és Kate sincs akik igazi KARAKTEREK, lehet őket szeretni vagy nem szeretni.
    Ebben a sorozataban a kiskölyök felejtős, a nő jellegtelen, a csávó meg totálkár.

ÉS a végére az utolsó döfés: A sorozat a legizgalmasabb pillanatban ér véget, TELJESEN lezáratlanul !