Scifi-sorozattal pusztítja el a TV2 a Barátok köztet?

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"És ez így, lássuk be, egy nagy ostobaság."

statisztika. mintha levesbe mertenéd a kanalad és megnéznéd mi akad belé, de mindegy, mert valaki elfogadja, valaki nem. ugyanúgy torzíthat lefele és felfele is. (pontos adatok csak a dvd és a tivofelhasználásból származnak), de ez kb olyan, mintha ide kitennél az sg-re egy szavazást 5 választási lehetõséggel, akkor ha 20ezren szavaznak, akkor már a 200-300. szavazatnál ki fog alakulni a végeredmény, utána már csak hibahatáron belül fog mozogni az arány. (és, ha ez így van, márpedig nagy valószínúséggel igen, akkor sz összes szavazó 1%-nak szavazatából nyerhetõ a végeredmény. pl. statisztikailag az lehetetlen, hogy ennyi alatt az egyik választási lehetõség 87%-on álljon, de uténa egy szavazatot se kapjon, stb.)

"Én egyébként az olyan sorozatnak vagyok a híve aminek van egy elejével és végével rendelkezõ sztorija."

mondom, embere válogatja. csak, aki ezt így látja (elismerem, így a legteljesebb élmény) az lehet, hogy 10-15 évet is várhat, míg belekezd egy sorozatba, ami elég nagy luxus, én, mint írtam olyan sorozat híve vagyok, ami 45 perce ku* jó szórakozást nyújt (vagy elgondolkodtat, mindegy). aztán, ha már nem nyújtja, akkor kuka, hisz minden évben jön vagy 100 új sorozat, van mibõl pótlást választani.

az, hogy egy sorozatnak, amit nézek, meglátom a végét is, az csak egy plusz öröm.

"Ugye lement 8 vagy 9 széria amiben küzdöttek a goa'uld-ok ellen, legyõzték õket, kész. Akár vége is lehetett volna."

de épp ez a lényeg. akit nem érdekel tovább, az kiszáll. akit érdekel, az meg nézi tovább. attól, hogy neked, nekem vagy másnak nem tetszik, hogy nem lett vége, kár lenne, ha megdöglene a szomszéd tehene, hisz még mindig milliók nézik.

Ezeknek a rákfenéje az úgynevezett "nézettség".
Ami önmagában is egy baromság hiszen hogyan állapítanak meg egy ilyen indexet?
Van - tegyük fel 1000 db - nézõ akiknek a tv-készülékébe bele van építve egy-egy kontroller. Tehát csak azt tudják indexelni amit õk néznek. Aztán ezeket az adatokat beszorozzák - talán az összlakossággal 😊 - és azt mondják: "ezt meg ezt a mûsort 2,365487 millióan nézték"
És ez így, lássuk be, egy nagy ostobaság.

Én egyébként az olyan sorozatnak vagyok a híve aminek van egy elejével és végével rendelkezõ sztorija.

Ott van a SG-1.
Ugye lement 8 vagy 9 széria amiben küzdöttek a goa'uld-ok ellen, legyõzték õket, kész. Akár vége is lehetett volna.
Viszont mivel a szereplõk népszerûek voltak, folytatták de kitaláltak egy új ellenfelet az Ori-t, így mehet tovább új történettel.

embere válogatja. kinek mi a lényeg, én a heti 45 percért nézem. ha egy sorozat megér két részt (van, amelyik nem), akkor már olyan, mintha megnéztem volna egy mozifilmet és jól szórakoztam volna és nem vesztettem semmit. a lost eddigi 50akárhány része 25 filmmel ért fel, szóval abszolút pozitív a hozadéka.) de valóban van, aki a sorozatot is a vége miatt nézi (jogosan) - engem spec a folyamat érdekel, az a heti 45 perc.

a sorozatok jó része úgyis veszít a vége felé a minõségébõl (hiszen ezért érnek véget általában, mert egyre kevesebben nézik õket (mivel csökken a minõség)), így a sorozatok nagy részébõl a legtöbben kiszállnak a vége elõtt.

és tény, hogy a sorozatok 95%-nak nincs befejezése, ez adódik a mûfajból.

Én teljesen fel voltam háborodva. Ezért fogadtam meg, hogy soha többet nem nézek a tv-ben sorozatot.

A Lost-ot sem nézem. Minek? Hogy a végén ezt se fejezzék be?
Majd ha valaki azt mondja vége, befejezték, akkor letöltöm az egészet egyben és megnézem.

attól még lehet tûrhetõ. nekem is tetszett, cliffhangernek okés, évadzárónak is az. az más kérdés, hogy nem folytatták.

"A befejezés tûrhetõ"????
Milyen befejezés? Kb minden kérdés nyitva maradt.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ki hozta létre a lényeket és pontosan miért? Mi van a felszín alatt? Mi történt Jacksonnal és neki mi a szerepe? Ki volt az a fickó a tengerfenéken? stbstb

fv82
"A Fathom címû képregény ötletébõl készített A mélység fantomja"
hát ezek állatok, nagyon régen volt már ,de ehhez biztos hogy semmi köze nincs

\"Majdnem párom lett!\"

"a Farscape sem végtelenig futónak lett kitalálva."

egyik sincs annak futónak kitalálva.

"Az más kérdés, hogy a legtöbb ultrapopuláris sorozat (Stargate SG-1, ST DS9, 24, Lost) addig fut, ameddig van igény."

nem a legtöbb up, hanem a legtöbb. ha lett volna nagyobb igény, akkor jms is megcsinálja az s6-ot. de lehetett tudni, hogy nincs esély.
"Talán a mai definíció szerint ezeknek a hivatalos neve már nem "sorozat"?"

minisorozatnak nevezik és még most is dívik.

a teleregény az a szomszédok, de az heti szappanopera. a telenovela a délamerikai verzió, ami viszont véges.
" Magyar prolik szenvedése az egyiken, amerikai szenny a másikon,"

aki a németeket komálja, annak jó érzés.
"Arra gondolsz?"

amerikáról van szó. nem arra.
Tök mindegy mi lesz. Magyar prolik szenvedése az egyiken, amerikai szenny a másikon, a tv-ken ott figyel a kikapcsológomb, jó tudni.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Amúgy "teleregény" a hivatalos definíció in hungarian. Mármint a konkrét menetû, elõre lefektetett sorozatnak.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

"minden sorozat sevlge-sehossza (azért sorozat, hahó)"

Hát én fõleg a 80-as években, sok olyan sorozattal találkoztam, ami rendszerint 30-nál kevesebb (6, 12, stb.) epizódból állt.
Úgy értem, hogy meg volt csinálva a teljes sorozat elejétõl végig, utána lett a TV-ben bemutatva, a mûsorújságba oda volt írva, hogy ez most a 13 részes sorozat x-dik része és az utolsó részben valóban véget is ért a történet. (Nagyrészt európai sorozatok voltak.)

Talán a mai definíció szerint ezeknek a hivatalos neve már nem "sorozat"?
"a vészhelyzet orvosi tematikája 94-re érett be, a 80-as években egy hasonló próba bebukott."

Akkoriban volt egy csehszlovák sorozat, a Kórház a város szélén 😊 Arra gondolsz? Az megbukott volna?
"egyrészrõl minden sorozat sevlge-sehossza (azért sorozat, hahó)"

Azért nem teljesen igaz. A Babylon 5 JMS saját bevallása szerint eredetileg is 110 részre volt tervezve (na persze a S4 utáni majdnem-cancel nem volt a tervekben), és a Farscape sem végtelenig futónak lett kitalálva. Az más kérdés, hogy a legtöbb ultrapopuláris sorozat (Stargate SG-1, ST DS9, 24, Lost) addig fut, ameddig van igény. (cserébe gyakoriak a zéró-budget vattaepizódok, SG-1 ebben például "kiemelkedõ")

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

Eddig egyet sem hagytak félbe, csak azt😊.
inkább nézze mindenki a szexcsatornát <#law><#vigyor>

Software is like sex! It\'s better when it\'s free! ;) - Linus Torvalds -

nah egen Atlantiszt azt csak eredeti hangal nézd mert a magyar szinkrontól öngyilkos lesz tõle az ember
és az Enterprise is az... mindig a legjobb trek sorozatokat hagyják félbe a kis gecik
Szombi! Az egy dolog hogy kirakják a karikát, de az ORTT leellenõrzi hogy mik szerepelnek a sorozatban, és emiatt nem engedték leadni. Elolvastam anno a jogi döntést, miszerint túl sok az erõszak és vér benne, hihetetlen félelmetes lényekkel. Én akkor is, és most is csak annyit tudok hozzáfûzni, hogy azért nézek meg vmit, hogy szórakozzak és kikapcsolódjak. És aki 11 évesen nem tudja eldönteni, hogy amit lát a tv-ben az valóság-e, ott komoly gondok vannak a szüleinél.
"ÉS a végére az utolsó döfés: A sorozat a legizgalmasabb pillanatban ér véget, TELJESEN lezáratlanul !"
na, én csak erre voltam kíváncsi, köszi, akkor nem is fárasztom magam a továbbiakban a tv elõtt, inkább playstation-özöm ;-)

djboss: csak a frissekre reagáltam, jogos😊
nem terveznek. azt mondták, hogy 5ben tudnák kifejteni, de annyi évad lesz, amennyit a csatorna rendel, ameddig a nézõ nézi.

az, hogy te utálod, amíg sokan nem utálják, nem érdekes.

egyrészrõl minden sorozat sevlge-sehossza (azért sorozat, hahó), mésrészrõl a sorozatokat abba lehet hagyni (sõt, abba kell hagyni) - olyan ember nincs, aki annyira zombi, hogy ha elkezd egy sorozatot és annak csökken a minõsége, akkor nem hagyja abba. (és ezért csökken idõvel (majdnem) minden sorozat nézettsége és ezért is kerülnek le a mûsorról)
DjDano
Nem tudom a Lostból hány évadot terveznek még, de szerintem ideje lenne befejezni, utálom a sevége sehossza sorozatokat

DJ Boss
Látom, visszatértél, de már nem méltattad a korábbi eszmefuttatásunkat... 😊
Sebaj, majd legközelebb. 😉

a bsg-rõl: én már a 3. részt sem bírtam megnézni, a mini elég volt, de tény, hogy hihetetlen az imádata a sorozatnak még a kritikusok között is. valszeg azért, mert inkább politikai dráma, mint piffpuff (és egy kicsit szappan is az s3-ban)
"Nem tudom, hogy a 24 második évadját melyik csatorna kezdte el sugározni,
legutóbb a 11. részt adták le, de egy ilyen sorozatc egy idõre biztosan meghatározná a nézettségi adatokat, annyira jól sikerült.

az ilyenen mindig ledöbbenek. a sorozat 1., 2. sõt 3. évad még a fogékonyabb amerikában (és nagyjából sehol a világon nem volt "siker". korrekt volt meg minden, de siker nem igazán.

és akkor PONT magyarorszégon lenne az? mint ahogy nem az. az m1-en is megbukott és a cooltv-nek is csak a sokadik legnézettebb mûsora...

egy dolog, hogy én imádom x vagy y sorozatot, de nem fogom azt hinni róla, hogy mindenki imádni fogja.
"A többi mûsoruk felejtõs, az "Áll az alku" kivételével. Ez a kettõ nézhetõ a TV2-n, "

itt hagytam abba a post olvasását. úúúúristen. nem, tiszteletben tartom az emberek ízlését, na de az, hogy 1 ember kinyit 25 táskát 50 perc alatt érdekes legyen? wow. amerikában még érdekesre is csinálják, mert egy adásban dupla-tripla dráma van, de itthon csak 1 játékos és bratyizás...
Omegared
Engem is ez a dokumentumfilm szerû kamerakezelés fogott meg elõször. Szinte az összes jelenetben az az ember érzése, mintha valaki vállán feküdne a kamera.
Az ûrben játszódó jeleneteknél lehet ezt nagyon jól látni, hirtelen zoomok, folyamatossan mozgó kamerapozíció. Mindezek valami hihetetlen látványvilágot kölcsönöznek a sorozatnak, és eddíg minden részen csak az igényesség látszott. A legmeghökkentõbb számomra az ûr csendje volt, a legnagyobb csata is szinte minden nesz nélkül zajlik le.
A történeti szálról csak annyit, hogy kevés olyan sorozat van(volt) ami folyamatossan, részrõl részre táplálta azt a feszültséget, kíváncsiságot ami miatt az mindíg odaszögezte az érdeklõdõ nézõt a képernyõ elé. A BSG pont ilyen. Nomeg újabban számomra az SG Atlantis.

Ha õrült egyáltalán. Hiszen még 5 cylon modellt még nem láttunk. Lehet hogy õ is az😊. Amúgy nekem még a sorozat történeti szálla is nagyon megragadott. Tudod, hogy egy terv szerint cselekszenek a gépek, mégsem tudsz rájönni mi az.
Az más kérdés, hogy Baltarban egy személy - pardon, gép... - keltette az õrültséget, nemde?<#wink>
Még ezen kívül az is tetszett, hogy nem kancsal, hörgõ, gyûröttbõrû, de barátságos ûrlényeket mutatnak be benne, hanem embereket és robotokat - azaz nincs semmi szuperûrlény-kitalálás, nincsenek telepaták, stb.
Ja, és nem szuperemberek, kiválasztottak, és társaik szerepelnek benne mint fõhõsök, hanem "egyszerû" katonák.
Talán végre kezdenek feleszmélni a sok baromság után, és végre normális dolgok is jöhetnek...
Mindenesetre inkább az volna a nyerõ, ha a nézõk maguk dönthetnék el egy-egy szavazáson,
hogy mit sugározzanak az esti-délutáni sorozat vagy a kora délutáni rajzfilmes idõszakban.

Nem tudom, hogy a 24 második évadját melyik csatorna kezdte el sugározni,
legutóbb a 11. részt adták le, de egy ilyen sorozatc egy idõre biztosan meghatározná
a nézettségi adatokat, annyira jól sikerült.

Hogy a témát kiszélesítsem, beszélhetnénk a DragonBall-ról, amely rövid idõ alatt
fiatalok és idõsebbek százezreit vonzotta a képernyõ elé, csak az ORTT kikacoskodása miatt
153 BD és 137 DBZ rész után az RTL-klub végleg levette a képernyõrõl, helyette
ismétlõdõ jelleggel a megunt Disney-sorozatokat sugározza, még hajnali fél 6-kor is!
Egy egyszerû trükkel, a (12)-es karika kirakásával már az ORTT sem köthetne belé.
teljesen egyetértek veled, nipponia. a BSG-ben valószínûleg tényleg nem véletlenül használnak zsinóros, telefonközpontos kommunikációt - elvégre írhatták volna csupa fülbe rakott inner-ear fülnyomorintóval is, nem?<#wink>
amúgy nekem a kivételesen valósnak tûnõ operatõri munka tetszett benne nagyon.
Tinman
"Az egyetlen jó sorozat a TV2-n a Totalcar volt és lesz"

Meg a Dr. House...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Az egyetlen jó sorozat a TV2-n a Totalcar volt és lesz, ha folytatják ez éven! A többi mûsoruk felejtõs, az "Áll az alku" kivételével. Ez a kettõ nézhetõ a TV2-n, a többi mûsor totál káros... az egészségemre.
Frosty01
Barátokköztnél bármi jobb <#wilting>

practitioner of the forbidden arts of death

Nekem meg a helyszínelõk jön be...ott túlzottan nincs asgyonspilázva a sztori..<#eplus2>
mikloss
Az Eastpark tényleg jó megnéztem azt a pár részt. Tüntetéééés!!

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.

Hmm, gondolkodom.

Lost: minden részben új rejtély, de semmi se derül ki.
A helyszín egy, a szitu egy.
Heroes: minden részben új rejtélyek, de minden részben régi rejtélyek derülnek ki.
A helyszínek, hangulatok váltakoznak, tinisuli, durvapolitika, naivcsávó, drogtanya, viccesjapán, genyaügynök.

Miért nem ad a TV2 Eastparkot? www.eastpark.hu

A jelenlegi technikával képesek vagyunk filmeket csinálni, az alacsony költségvetésû filmek, sorozatok sikere (Blair Witch, South Park, satöbbi) azt mutatja, nincs okvetlenül szükség egy rakás csilivilli effektre, nagynevû színészre.
Ha ehhez hozzávesszük pár hobbiból, ingyenesen netre feltett dolgot - melyre nagyon jó példa az EmilRulez! zenekar elsõ elutasítása, netes népszerûsödése, s végül mostani helyzete - gond nélkül megvalósítható egy hely (például www.lostpilots.org), ahol a Pénz által lefelé fordított hüvelykujjat kapó, ámde fantáziadús sorozatok kapnak lehetõséget további kibontakozásra.

Ez hobbinak se, pénzkeresetnek se, referenciának se utolsó. Nosza! 😄
Ja igen. A BSG egy 25 éves sorozat újrafeldolgozása. Ezt sem szabad elfelejteni.
A BSG-ben nincs idõ megadva. Sosem mondták, hogy melyik korban játszódik. Meg azt is nézd (és ezt a sorozat legelsõ részében, szinte az elsõ 10 percben megemlitík), hogy a BSG egy 40 éves technológiával felszerelt hajó. Ha tényleg nézted a sorit, akkor láthattad volna hogy a testvérhajója -a pegazus- már modernebb volt, nem voltak benne kurblis telefon. Ha a mai világot megnézed, mi volt 40 évvel ezelõtt? Mobil, számítógép sehol sem volt. Baltarról -az õrült doki- nem tudták hogy õrûlt. Még nem is biztos, hogy az. Ha a karaktert akarjuk megérteni, képzeld magad a helyébe. Segítettél kiírtani egy civilizációt, állandóan látsz egy "szellemet" aki baszogat. Te is furi lennél. A bolygóra való letelepedést meg megválasztották, mert már elegük volt a vándorlásból, a hajókon lévõ életbõl. Az idõre visszatérve, a BSG kolóniákból épül fel, nem pedig a földi embert dolgozza fel. Így lehet, hogy a földi idõ szerint a 20. században játszódik. Ha most benépesítene az ember 10 bolygót és azokat az embereket magukra hagynánk, 10 különbözõ fejlõdési ciklusuk lenne. Lehet hogy az egyik fénykardokkal hadonászna, míg a másik még bottal üti egymást. És ne a mostani anyahajókat hasonlítsd a BSG-hez. Mert lehet hogy maga a hajó 30 éves, de állandóan frissítik a technológiát rajtuk. Nézd meg a szó szerinti 30 éves technológiai állapotú anyahajókat.
A csillagkapu sorozat is nagyon jó, csak nem csodálkozom hogy az emberek már nem kíváncsiak rá. Túlságosan elnyújtották a történetet, mint például ezt az ori dolgot.
Tinman
BSG egy sci-fi. Mindig is az volt, nem is akart több lenni ennél. Egy sci-fi-ben pedig értelmes ember nem keres sok logikát, azért van ott a "fi"=fiction=fantasztikus. Teccikérteni?

"LOST-ban?"
A családom/ismerõseim/haverok minde egyértelmû választ tudnak arra a kérdésre adni -term. azok akik nézik-, hogy: "Neked melyik a kedvenc karaktered a Lostban?"
És ez a lényeg. Egy sorozatban szvsz nem elég csupán egy valamilyen történet ami visz elõre, hanem kellene arcok, igazi karakterek. A Lostban sok ilyen van, ahogy a Heroesban és a PB-ben is.

Te így látod:
"idegbeteg apáskodó doktor elmebeteg önjelölt apuka, faláskényszeres pufók, krisztusi gyógyuláson átesett újkori robinson"

Én így látom:
Jack: Meggyötört a régi felesége emlékétõl elszakadni szinte képtelen kiváló orvos, aki vezetõnek sem éppen utolsó.
Hurley: Egy fura sorsú szeretetre vágyó, aranyszívû nagymedve :-)
John: Egy ember akit nagyon csúnyán átvertek, de egy olyan ember, aki embertelen körülmények között is ember tud maradni és hisz a csodákban.

Szeretünk azért Raymond izé waterman :-DDD

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

nem olvastam végig a hozzászólásokat, de a stargate után feladtam, hogy találjak rendes sorozatot.

"vagy a mind közül a legnagyobb kritikai elismerést elértre, a Csillagközi rombolóra." - ehhez annyit had tegyek hozzá, hogy az általam látott legvackabb sorozat. 2200 környékén a legnagyobb tehnológia egy ûr-anyahajón a kurblis telefon, mostanság nagyobb technológia van egy nimitz tipusú 30 éves anyahajón. a második évfolyam végén olyan szinten felhúztam magam, hogy az kész. ha én egy félõrült doktor vagyok akkor bármikor elvihetek egy atombombát, bármikor megválasztanak elnöknek és egy Gyöngyös méretû város népességének megfelelõ mennyiségû emberrel letelepedek egy bolygón, ahol elõre láthatólag semmi optimális életfeltétel nincs, ellentétben az anyahajókkal, ahol legalább fürdeni tudnak. ennél a legutolsó senkiházi is jobban vezet egy közösséget. ja és a 35ezer fõbõl minden második újságíró. haha. ja meg a ciklonok vagy mi az izék, kis drótokkal rángatják az úrhajójukban a >kormányszerveket< - egy gép ami ülésben ülve vezeti a gépet. grat. villogó szemû kenyérpirítók mászkálnak fel alá és mindenki fél. egy jack o'neil hadnagy kellett volna bele és legalább lett volna benne egy karakter akit bírtam volna benne. lejjebb írták, hogy ebben az új sorozatban nincs szerethetõ karakter. ebben volt?? mindegyik olyan defektes volt, mint egy amerikai ámokfutó kocsija határ és süni átlépés után.. LOST-ban? idegbeteg apáskodó doktor, elmebeteg önjelölt apuka, faláskényszeres pufók, krisztusi gyógyuláson átesett újkori robinson etc, egy Half Life vagy Far Cry stílusú valóságot felvonultató környezetben. haha igen. azért bírtam a csillagkaput, mert ott "csak" annyi volt, hogy találtak egy valamit ami így mûxik és oké. nem tudják, hogyan meg mibõl de valahogy megy. ezért bírtam a Star Trek Voyagert (mondjuk az kicsit uncsi lenne mégegyszerre) de az is legalább 24. század, szépen elfejlõdgettünk odáig, replikálgatunk pulcsit meg kaját, transzportálgatunk aztán egyszercsak hazaérünk. de nem volt tele BSG stílusú döntésképtelen karakterekkel. a jó scifi olyan dolgokra épül, amik ma még csak elméletek, gondolok itt a Stargate-es féregjáratokra vagy a Voyageres fénynél gyorsabb utazásra. BSG: a 22.században még bazinagy fecskendõkbe vesznek vért. LOL. a gattaca-ban még mindig a mostanság is használt módon szálltak fel az ûrhajók, de lagalább egy csepp vérbõl megmondták ki vagy. huh. elnézést kifakadtam.

most lehet engem nem szeretni, én csak azt akartam kihozni ebbõl a sokból, hogy ha egy olyan sorozatot tûz fõmûsoridõre a tv2, aminek elõre láthatóan nincs befejezése, akkor még az elsõ részt sem fogom megnézni.

\"The voices are back... Excellent.\"

"Ilyen körülmények között nem biztos hogy jó döntés, hogy idehaza, a nem annyira scifis Magyarországon "
Hát igen a hülye magyarok nemtudják mih a jóh ebben se ... 😊

hát ez rosszul hangzik és a színészek is gázak inkáb folytatták volna relytéek városát

DJ Boss
Ezzel sajnos egyet kell értenem... Nemhiába mentem a BME-re, nem a közgázra, vagy marketingre. Nem akarom megmondani a világnak, mi a jó... 😊

DJ Boss
Értem, amit mondasz, de továbbra sem értek egyet a szórakoztató vs. színvonalas dologban. Szerintem az értékközvetítés legyen már fontosabb, ne a "puszta" szórakoztatás. Vegyük a Gyõzikét. Rengeteg embert szórakoztat (gondolom, ha nézik), de én ártalmasabbnak tartom, mint egy vérengzõs horrorfilmet egy gyerek számára.
Az hogy mi szórakoztató, elég jól jellemzi a közönséget. Ha gagyi dolog szórakoztatja a népet, akkor az NEM jó. Igaz, nem a gagyi dolog hibája, hanem a népé. Itt visszatérünk a birka kérdésre. Nem azt írtam, hogy birka az egész társadalom, hanem szándékosan a birkásodik-at használtam. Szerintem romlik a helyzet, nem javul. Persze akad értelmes ember a Földön. 😊

ja. és, ha egy sorozat bukik, akkor az csakis a tévé hibája, mert õk ismerik a trendeket, kutatják egész évben, hogy mi kell a népnek. nekik NEM lenne szabad berendelniük egy olyan sorozatot, ami szerük tök jó, de nem fogják nézni.

évente 100-200 pilot, 1. rész végzi a kukában. ezek közül tuti egy csomó nagyon állat lenne, csak soha nem tudunk meg róluk semmit,mert a tévék nem vállalják be.
Oldal 1 / 2Következő →