84
-
#84 Mérhetetlen sötétség. -
neu #83 2005-ben, mikor kijottem ide, meg in is nagy vaerakozasokkal tekintettem eleve, de az a melyseges ostobasag ami ebben az orszagban zajlik, komolyan feszegeti a kerdest, hogy maradok-e hosszabb tavon, Crytek ide vagy oda... -
#82 Én meg mindjárt indulok németországba. Ja igen hajrá nintendo. -
neu #81 A cikkben van par eliras, mert ez meg a Coburg-i irodaban tortent, nem a Frankfurtiban. Itt Frankfurtiban meg nem jartak a rendorok, es mivel ez Hessen tartomany, kis relax van legalabb, mert a Bajor podortbajszu, sorhasu, szazalekponthajhasz politikusok vannak teljesen begozolve ettol. Viszont Tv volt, es ocsmany, szenzaciohajhasz, "gyilkosjatekfejlesztogonoszemberek" riportot kerekitettek az egyebkent jonak indulo interjubol, egybol a lovldozes utan. Azt le is szogeztuk, hogy tobb TV riport nem lesz....
Egyebkent mar tettunk nehany javaslatot az autok betiltasara is, mert sokkal tobb halalos balesetet okoznak, mint az FPS-ek (foleg amilyen pancserul vezetnek a nemetek, kulonoskepp autopalyan es ejszaka), sot, a tomeggyilkosok 99,5%-a rendszeresen fogyaszt kenyeret, ugyhogy azt is buntetni kene!
Senki ne becsulje ala a nemet torvenyhozast, kozigazgatast, burokraciot....oruljetek hogy Magyarorszagon minden ilyen szep es jo ezen a teren! A nemeteknel ilyen teren paratlan ostobasag, tudatlansag van! Elegge el van pattanva az er az agyukban....En mar vagyom haza neha, nagyon!
Udv, neu
Udv, neu -
#80 Akkor máris kezdd el magadon. -
#79 a te általad említett ok, maga az ember. ha majd kipusztulunk, nem lesz több probléma sem. ;) -
Reyes #78 -
Morden23 #77 Sosem értettem, miért rinyálnak valami elcseszett FPS-ért, vagy verekedős gaggyulatért, hogy "embereket ölnek meg".
Én Civilization-özöm, amióta a legelső kijött. MILLIÁRDOKAT irtottam már ki, komplett népeket, kultúrákat :))))) -
#76 Tegyük fel sikerül betiltaniuk az összes játékot amiben valamit meg kell ölni és tegyük fel megakadálozzák a warezt (ez csak fiktív feltevés). Akkor maradnának az autós játékok meg az ovis játékok. Én szerintem akkor válnék tömegyilkossá ha Blues Clues ,Dora the little Explorer és Hello Kitty játékokkal kéne játszanom.
-
SniperWolf #75 "Azt viszont nem említette a lap, hogy a férfi mellesleg egy üveg sört, két üveg bort és egy üveg likőrt is megivott, illetve erősen neonáci érzelmű..." :D :D :D
Ez.. ez... jó volt. Jót röhögtem. A pankrációs játék a hibás?! Mi van az 1001 II világháborús dokumentum filmel, amiket nézegetnek a gyerekek, majd eldöntik, hogy nácik lesznek, majd megnézik az American history x-et, és azt hiszik hogy értenek mindent... Mármint... ááá... hadjuk. Röhej.
-
#74 Ha meg a Stronghold Crusaderel játszom az meg már fajgyűlölet mert az arabok ellen játszok és több százat ölök meg a játékban?? -
#73 na most döbbentem le arról eddig is tudtam hogy keverik a szart a németeknél de hogy ennyire??!! 2 év mert lelövök egy kibaszott játékfigurát??!! szerintem nemsokára elkezdik a paintballt is pesztrálni mert azzal lelki és fizikai fájdalmat is okozk neki mert nem hagyom hogy eltaláljon és ha én eltalálom az fáj na azért már 4 évet fogok kapni de ha csak szimplán kimegyek az utcára egy pisztollyal és leövök vlakit vagy megkéselem akkor kapok 3 évet??! -
#72 Már eleve ellentmondás ,hogy ki is az erőszakos. A játékfejlesztők békésen kezdik a munkaidőt ,kávét iszogatnak beszélgetnek és egyszercsak egy rakás kommandós rájuktöri az ajtót kirángatják a zuhany alól szerencsétlen dolgozót és a földhöz szegezik + hajtóvadászat a még úton lévőkkel szemben mindezt azért mert a polgármester nem szereti az erőszakos játékokat. Akkor most ki az erőszakos b@zd+? -
tmisi #71 Ekkora marhaságot. Méghogy azért, mert valaki lelő egy poligonbábut a játékban, azé börtön? Ha most belegondolok, hogy a filmszínészek az akciófilmekben hány embert ölnek meg, színészi munka ide vagy oda, abban akkor is húsvér emberek szerepelnek. Szal ha az akciójátékba bele lehet így kötni, akkor az akciófilmbe is, egy kategória. -
Inquisitor #70 Megjegyzés: Egy Goethe nevű "tök ismeretlen fazon" írt egyszer egy könyvecskét, amit akkor a skandináv országokban betiltottak, mivel iszonyatosan megugrott az öngyilkosságok száma a könyv hatására. Picivel késöbb megpróbálták betiltani a "ponyvaregényeket", mert elvileg a fiatalságot "erkölcstelenségekbe" taszították, a két háború között USA-ban az alkohol tehetett mindenről, akkor azt üldözték, késöbb sokan követelték a mozifilmek tiltását vagy erpősebb cenzúráját, stb.
Szóval felelőst mindíg lehet találni, csak a probléma OKÁT ne keljen megoldani senkinek. -
Inquisitor #69 "Egyszerűn elismételte azt, amit a játékban csinált" - tette hozzá az igazságügyi szakértő.
Basszus, ha azt csinálta volna, amit a játékban (gombokat nyomogat), akkor nem halt volna meg senki ... -
#68 eddig azt hittem hogy az amcsi nép a leghülyébb de tévedtem!Németekhez képest IQ bajnokok
én régen et-ztem ölés/halál arányom vhogy így nézett ki:2/30 és azóta áldozataim 12 szúnyog 3 légy meg egy darázs kb senkit meg se ütöttem pedig lett volna rá lehetőségem bőven xD -
#67 szerintem ez több dolog miatt sem következhetne be elvileg:
1, mivel a játékok 90%-ban ember vagy emberszerű lények ellen követünk el erőszakot (lsd. starcraft, wow stb. minden stílus gyakorlatilag!) így kiürülne a játékboltok polcai teljesen.. az állami bevételkiesés meg igencsak látszódna..
2, amennyiben ezt a törvényt elfogadja a jelenlegi kormány, az a következő választásokon tuti megbukik, mivel ezzel a húzással igen nagy csoportot uszít saját maga ellen.. kész öngyilkosság politikai szinten...
3, mivel kis pista eddig sem játszott eredetiben, ezután sem a boltból fogja megvenni a játékot, hanem warezel.. ergó mindenki ugyan úgy játszik tovább mint eddig.. azzal a kivétellel, hogy most 2 évet kaphat érte.. namost ilyen alapon megint lesznek olyan esetek, hogy valaki haragszik a másikra és bosszúbol feljelenti, mert biztos játszik a galád valamivel.. aztán hopp 2 év... -
#66 mit internetet, pc-t! :) -
#65 az egész internetet tiltsák be:D:D -
wednes #64 angya=agya -
wednes #63 A játékok valóban hatással lehetnek az agresszióra!
De ez független magától a játék fajtájától. Az agressziót kiváltó fő ok a sikertelenség... Ezt mindenki érezheti magán, mikor játszik valamivel, lehet az tetrisz is. Mikor valami nem sikerül 10*-re se akkor az ember már csapkodna legszivesebben. Itt ha az embernek helyén van az angya azért lenyugszik vagy félre teszi 1 időre.
Tehát a játékban lévő brutalitáshoz ennek nincs köze. Emlékszem COD-ba jó voltam nagyjából mindig, teljesen nyugodt az ember vidám és nevetgél.. Lego Star Wars-on meg egyszer eléggé felhúztam magam... :) -
BCs design #62 akkor nem volt fps és mégis sokkal több volt a gyilkoság :) -
rhonkhan #61 Ezek a német politikusok iszonyat idióták, már legalább egy évszázada.
Mi történik az emberekkel? Vazze...
Elkorcsosulnak vagy mi? Nyomorékká válnak?
Bezzeg mikor még vallásosak voltak az emberek nem történtek ilyenek... -
BCs design #60 a több millióból ismét találtak valakit aki fps el játszik és nagyvalószínüség szerint a game nélkül is simán csinált volna hasonlókat gratula -
BCs design #59 Steffen mindig veszített. Még arra is megkért, hogy hagyjam már legalább egyszer nyerni" - nyilatkozta a tanúként kihallgatott Timothy H.
mekkora lol :D -
Indigo #58 Bocsi az offolásért -
Indigo #57 Többnyire toleráns embernek tartom magam, még az sem zavar, ha valaki meleg, de legyen ugyanolyan diszkréten meleg, mint amilyen diszkréten a nagy többség hetero. Én pl kifejezetten gusztustalannak tartom ezeket a meleg felvonulásokat meg ezt a büszkeség napját... Egyszerűen gyomorforgató és ezek az emberek nem elfogadtatják magukat, hanem bennem kifejezetten ellenérzéseket keltenek. -
#56 ez is igaz
bár a sötétzöldek verik a nyálukat, nem is toleráljuk őket :) -
#55 Amúgy pont az a baj a melegekkel és vegákkal (tisztelet a kivételnek) ,hogy elnyomva érzik magukat pedig egyáltalán nincsenek elnyomva. Tőlem aztán nyugodtan bárki lehet meleg amíg nem hirdeti az utcán és bárki lehet vega csak kéremszépen ne indítson keresztes hadjáratot azok ellen akik húst esznek.
Ha pl. egy meleg nem viselkedik ,öltözik b*zisan lehet ,hogy az ismerősein kívül senki nem tudná ,hogy meleg és soha nem mondaná neki az utcán egy vadidegen ,hogy hülye b... mert nem hívná fel magára a figyelmet.
Ismerek egy vegetariánus srácot akivel jól elbeszélgetek egy vacsora közben úgy ,hogy ő valami salátát eszik én meg húst. És nincs vele semmi bajom ,mert nem kezd el kiselőadást tartani arról mit szenvedet szerencsétlen állat amíg a tányéromra került meg a sok koleszterin blablabla...
Ha nyálverés helyett egyszerűen tolerálnák a többség álláspontját nem piszkálnák olyan sokan őket. -
szurka #54 ez az idióta szigor csak még több feszültséget szül...
Na ezeket cenzúrázzák:
http://mondo.happytreefriends.com/watch_episodes/index.html#
-
#53 ezért most már tuti biztos :) -
#52 szvsz az autózásabn inkább előnyös a sok szimulátorozás
nem lepődsz meg vészheélyzetben, nem blokkolsz le, megszokod a gyorsaságot, a gyors döntéseket, látod a menekülő útvonalakat, jobbak a reflexeid, a kéz-szem koordinációd -
#51 majd ha Mo-n lenézik a heteroszexualitást és elítélik, akkor majd lesz heterofelvonulás is
ugyanet igaz a húsevésre, ha majd a vegások el akarnak nyomni minket húsevőket, én bizony kimegyek tüntetni -
#50 Ó ja, és heavy metalt hallgatok. biztos pokolra jutok azért is :D -
#49 Hát ez érdekes. Kb 5-6 éves korom óta játszom számgépen amit ha lájtosan számolok, akkor is 19 év. A játékok közt minden megtalálható. Carmageddon, Postal, FPS-ek, stratégiák, autóversenyek, kalandjátékok, szóval minden. Nem akarok becslésekbe bocsátkozni, de az biztosnak látszik hogy több mint 8milliárd embert vagy emberszabásút ölhettem meg eme karrier során, Stoiberg szerint lehet én vagyok az antikrisztus mintapéldánya. Rám is ragadt ez a játék dolog, elég sokan baszkurálnak miatta. Sokszor vesztek, sokszor nyerek, ilyen az élet. Ezek szerint egy sérült embernek kéne lennem, aki a valóságra vetíti a virtuális realitás szabályait. És furcsa módon, életemben nem verekedtem(verni már vertek meg, utljára még általánosban), nem is szeretnék. Mindig sikerült megállnom hogy bárkinek vagy bárminek ártsak, ha dühös vagyok, még a billentyűzetemet sem vertem soha, inkább elsétáltam. Légpuskával lőttem már, bár maximum a palánk bánta amin a céltábla volt, nem éreztem úgy hogy le kéne lőnöm valakit. Autót 3-4 éve vezetek, eddig 0 balesetem volt, még egy koccanás sem. Pedig mennyiszer megkaptam hogy azt hiszem hogy egy szimulátorral játszom (Pedig akkor nem a trabantot választottam volna az is tuti :D). Sokat iszok, alkoholos befolyásoltság alatt sem szokott előfordulni hogy agresszív lennék. Nem is értem hogy miért nem törtek még ide be a német kommandósok.
Egyébként még a hírhez kapcsolódóan: el tudom képzelni hogy a kommandósokat a crytekhez küldő csávó kiképzett katonákat képzelt el dolgozóknak egy komplett arzenál gyilkolóeszközzel(hisz mégiscsak gyilkolás szimulátort csináltak :)), kicsit meglepődött volna, ha meglátja a programozók hadát, akik maximum egy pizzásdobozzal hadonászhattak, miközben összeterelték őket gépágyúikkal a kommandósok. Szánalmas. És még a játékosok az erőszakos fajták. -
#48 És pont az a baj ,hogy hagyja a demokrácia az ilyen kisebbséget érvényesülni. És itt most nem faji kisebbségre gondolok.
Tegyük fel én kitalálok valami eszement baromságot és sikerül néhány embert rávennem ,hogy kövessen engem és ő is hirdesse ugyanazt az eszement baromságot. Persze a többség aki normális kiröhög minket és szarik ránk ,ettől nekünk kisebbségi komplexusunk alakul ki és ahelyett ,hogy csinálnánk nyugton az eszement baromságainkat saját köreinkben elkezdünk inkvizíciósat játszani és mivel megengedik ezért kimehetünk az utcára tüntetni ,botrányt csinálhatunk ,felvonulhatunk és egyre több eszement barom áll az oldalunkra.
És soha nem fogjuk fel ,hogy talán kevesebben csesztetnének minket és talán kevesebb gondunk lenne ha egyszerűen befognánk a pofánkat.
A normális ember azért nem csinál ilyet mert normális.
Láttál már heterofelvonulást? Nem
Láttál már embereket akik azért tüntetnek ,hogy egyél húst? Nem
Láttál már embereket akik azért tüntetnek ,hogy járj autóval? Nem
És ezért az ellentmondásos ,elfogult ,feltűnési viszketegségben szenvedő barmok nyugodtan járathatják a pofájukat. És még csak el sem lehet kerülni őket mert a médiának hála éjjel nappal ők folynak a csapból is. Pedig ha szimplán nem foglalkoznánk velük előbb utóbb eltűnnének. -
#47 Hát ennyi vadbarmot a vilgában, mint a politikusokat. Fingjuk sincs semmről kevés kivételtől eltekintve. -
#46 chatelni? az a pdeofilok vadászmezeje, azt sem szabad ám! -
HUmanEmber41st #45 Ma betiltják az erőszakos játékokat, holnap pedig lekorlátozzák a netet, h csak csetelni tudjanak, mert nehogy warezal szerezzék meg a vérengző játékokat..
ÉLjen a demokrácia!
Aztán majd uniós szabály lesz,( h nincs ftp és http elérés) és esténként már csak a Mónika-showtól megy fel az adrenalin..
Battlefield 1942, BF2 rulez foreva!!!!