84
  • Crokin
    Stoiberg lesz az új főellenség? :D
  • Mike at home
    nincs nektek tesótok?
  • PetruZ
    A törvénytervezet szövege alapján akár a roguelike játékokat (pl. Moria, Nethack, Angband, Warp Rogue, ...) is simán be lehetne tiltani a dajcsoknál.
  • rosemberg
    emlékszek én lőttelek le a legtöbbet a cod 2 benDe azért nehogy megölj valakit. Mert lelkiismeretfurdalásom lessz hogy nem engedtelek győzni.
  • rosemberg
    Azt kis köcsögöt kéne megrugdosni ahogy ő rugdosta az a hajléktalant,nem a játékokat betiltani.
    Én miért nem akarom levágni senkinek a fejét vagy fejbelőni akivel találkozom az utcán pedig GTA san andreas-al is játszottam meg sorolohatnám a brutálisabbnál brutálisabb játékokat.De szerintem ez nevelés kérdése lehet hogy jó dolgában már nem tudott mit csinálni.
    Ja és pont a németek hőbölögnek 65 évvel ezelött egész máshogy gondolkoztak.Gondolom a pszihiáter nem a háború idején diplomázott mert akkor csak röhögött volna hogy erre fogják.De még ha így is van 10 000 gyerekből 1 van olyan aki nem tud elvonatkoztatni a játék és a valóság között pláne 19 évesen ez röhej,nekem ennyi idősen egész máson járt a gondolatom lett is két szép fiam na jó nem 19 évesen de addíg sokat gyakoroltam hogy ilyen szépek legyenek.Most viszon együtt multizunk a nagyobbik fiammal és még ő is tudja mia külömbség pedig csak 6 éves.
  • googlekereso
    Ja és még csak annyit, hogy :
    A demokrácia arról biztosít, hogy ne kormányozzanak minket jobban, mint ahogy megérdemeljük.
    - George Bernard Shaw
  • googlekereso
    Ja és a politikus engedi a csemetéinek az ilyen játékokat( ha vannak csemetéi) vagy nem? Először ezt kéne megnézni aztán lehet figyelni rá ( vagy nem ).
  • googlekereso
    Egyszer olvastam, hogy az agresszív embereknek kifejezetten jót tesz vmilyen agresszív szerű munka (pl.: hentes, házépítő stb...). Akkor most, hogy is van ez? ( költői kérdés) A "normális" agresszív képes levezetni a feszültséget, míg a hülye nem?
  • Szocsi88
    Jellemző a németekre, hogyha valamilyen társadalmi problémájuk van mindig találnak valamit/valakit amire/akire rákenhetik az egészet.
  • Szefmester
    a probléma nem is ez igazán, hanem az hogy a hülyék hallatják a hangjukat a normálisabbja meg csak csendben ül és közben nagyokat néz a hülyék viselkedésén... itthon is ez van.. mindenhol
  • Yossarian
    nem, mert mindkét alkalommal az eset után napokkal állították elő rendszám alapján és az ittas vezetés nem bizonyítható ennyi idő elteltével, csak a garázdaság
  • m4G1c
    Furcsa , egy haverom sem gajdult meg, velem sincs semmi gond. Ezek az idióták a saját elb*szott történelmük újrajátszását akarják ezzel elkerülni? Különben egy kis összehasonlítást is végezhetnének, hogy a játékfejlesztéshez mennyi ész kell meg ahhoz, hogy látatlanban osszák a népet...
    (akár hazai aktuálpolitikai helyzetre is utalhatnék ezzel, de nem teszem...)
  • gabeei
    Gyökér németek. És még ŐK lennének az Árja faj, az Übermensch. Röhej, kész röhej ami náluk folyik. Ausztriában bezzeg simán lehet kapni GoW-t...
  • Mike at home
    és még senki nem vette el a kolléga jogsiját?
  • ColdFire
    ezé ke sci-fi játékokkal tolni, lézerfegyverhez ugysem jut at illető xDDD
  • NYCBoy
    Nem a politikusok a hülyék, sőt, ők csak riogatják az embereket valamivel, amire aztán megoldást is kínálnak. Ha a veszély valós, vagy elég sok a hülye a "nép"-ben akkor rájuk fognak szavazni. Ezért riogatnak, hogy jajj a játékok, szavazz ránk és majd betíltjuk mind, és a gyerekedhez képest Terézanya vérengző vadállat lesz!
  • Falconer
    En erre csak azt tudom mondani, hogy irigylem a nemetek problemait...

• Yossarian
    Részeg kollégám nem adott elsőbbséget a trolinak. A sofőr egyetemes kézjelekkel adta tudtára nemtetszését. Mire a kollégám kiszállt a kereszteződés közepén álló kocsijából, felfeszegette az ajtót, és elkezdte fojtogatni a sofőrt. Megúszta pénzbírsággal. Pár hete valaki kicsit agresszíven találta megelőzni. kis üldözés után utolérte. Kiszállt, belevert kettőt az illető arcába ököllel, majd letörte a tükröt és bevégta az ablakon. Kis pénzbirsággal megúszta. Életében sem játszott számítógépes játékot. Bezzeg, ha én esetleg lelövök egy embernek látszó pixelhalmazt, még be is varrhatnak a csillagba, mint a társadalomra különösen veszélyes elemet. És még örüljek is, hogy nem törnek rám a kommandósok?
  • Sephi
    EHHH
  • spR
    Pontosan, elmennek máshová, aztán vígan élnek. A német kölkök meg továbbra is tolják a (kalóz) cuccokat, de addigra a buzi politikusoknak nem lesz kire fogni a dolgot, és az állam bácsi is csak csodálkozik a kiesett bevételek láttán.
  • spR
    "talán korhoz kellene kötni a dolgot..."

Már rég korhatárhoz van kötve, csak a szülők messziről leszarják, hogy mivel is játszik a drága csemetéjük.
    Egyébként a játékipar korhatár-besorolása jóval szigorúbb, mint a filmiparé, de ez senkit sem érdekel.
  • Mike at home
    a német fejlesztők szépen összecsomagolnak, és elmennek más országba, szerintem van olyan hely a földön ahol a Crytek-et szívesen fogadják
    a konzervatívok meg feldughatják
    látom ott is vannak problémák, amiket egyesek megoldás helyett másokra mutogatással akarnak orvosolni
    mondjuk amcsiban is vannak díszpéldányok, de ezek szerint Németo-ban is, és gondolom máshol is
    de azért bízom a jövőben, ezek az emberek előbb-utóbb kihalnak
  • fiucsavar
    ez tetszik,ezt megmondom egyik nagybátáymnak;)
  • bakvarnyu
    ez azért van mert a hulyek a hatalomehesek a normalisak meg hanynak az egesztol es inkabb csendben meghuzodnak a hatterben.
  • LordBOB
    Lassan már börtönbűntetéssel "jutalmazzák" azt, aki csak egy poligonokból álló ember alakú karktert öl?!

Persze a politikusok, akik szavazásra küldik katonáikat harci övezetekbe, azoknak még csak a felelősséget se kell vállalniuk katonáik haláláért.

Most, hogy is van ez akkor? Egy Pixel Petinek több joga van mint egy katonának??

Lassan már gyorshajtók között is azt vizsgálják előbb, hogy játszott e vezetés előtt NFS-sel, és nem pedig az alkoholszintet mérik.

Ui.: Politikus vagy játékfejlesztő, önök szerint melyik a megvetendőbb???????
  • irkab1rka
    Nagyon jól mondod.
    Erősen kétlem, hogy akár egyetlen iraki forradalmár/ellenálló/terrorista/vatever egyszer is játszott volna a far cry-al vagy a counter strike-al.

Viszont aggasztó ez a hír, hogy Németországban ismét a dilettánsok kerekednek felül, ahogy az megtörtént 39-ben. Akkor barna ingben masírozva próbálták az embereket kényszeríteni, most speciel pont a nácik ellen, öltönyben.

Emberek, mikor vesszük már vissza a hatalmat a hülyéktől? Mindenki csak ül, bambul, pedig szépen felmondhatnánk az üsszes politikusunknak, és csinálhatnánk egy faszányos országot, ahol a határőrségben vannak a fegverbuzik, a normális emberek meg az összes egyéb helyen??
  • T0nk
    "Nem tilthatod meg az embereknek hogy seggfejek legyenek."
  • ffxi
    Mért csak a játékok tehetnek mindenről??
  • csinkin
    Én személy szerint 15 éve játszom már ilyen "lövöldözős" játékokat.
    Még a Wolfenstein 3D-vel kezdten, Doom, Quake, FarCry stb.
    Van egy légpuskám 20 éve és az akkor vett 4,5mm-es 200db
    ólomsörétből még van 162db.
    Még egy verébre sem tudok rálőni !!!
    Van egy 11 éves fiam akinek a kedvenc játéka a GTA.
    Az iskolában nem akar beállni focizni mert fél attól,
    hogy megsérülhet !!!
    Szerintem akiben megvan a genetikailag lekódolt "képesség"
    az agresszivitásra az még a Hüpikék Törpikék-től is "bekattan"
    Mellesleg szólva foglakozott valaki már azzal, hogy a mesék
    mennyi agresszivitást tartalmaznak, és most nem csak a kábeltévékben
    látható friss AMERIKAI rajzfilmekre gondolok, hanem akár a piroska és a
    Farkast illetőleg a Hófehérkét is felhozhatnám példának !

Illetőleg el kellene gondolkodni azon is, hogy mi serkenti a fiatalokat
    arra, hogy bántsanak ( megöljenek) valakit.
    Az hogy egy-egy játék előtt eltöltenek napi egy-két órát vagy az, hogy ezután leüljenek a tévé elé és híradóban megnézzék az aktuális Szerbiai, Iraki, Pakisztáni harci eseményekről szóló híreket.
    Ha már küzdeni szeretnének egyes Urak az erőszak ellen akkor itt lehetne
    talán elindulni valamerre !!!

• Teppik Amon
    És ha csak a srác ügyvédje tanácsolta neki hogy mondja ezt? Erősen a játék befojása alatt volt... hátha "olcsóbban" megússza. Kihasználják az amúgyis meglévő felhajtást.
    Vagy tényleg agyament a csóka.
  • BaltásRém
    Kezdem azt hinni hogy tényleg van valami abban hogy lődözős játék, meg valós agresszió... talán korhoz kellene kötni a dolgot vagy nemtom... engem is gyakran szétaláznak a mohaa-ban amikor fellépek szerverre, de csak k..anyázok..nemtöbb :)
  • gyuri12
    na akkor itt van egy megoldás: mindenhol ahol játékot lehet eladni,vannak gépek(pc-k meg konzolok) és aki vesz egy játékot,annak előbb kikell próbálnia az ottani gépen, a bolt tulaja előtt,és ha jól tud játszani(nem hal meg mindig) akkor viheti,ha nem akkor meg nem:D (és még a bevétel is több lenne a boltnak,mert a számítógép/konzol használatért is pénzt kérnének:D) na ez egy hülye ötlet:D:D
  • Cactus
    Nem látjátok az üzletet a dologban :)
    Hamarosan beindul a videójátékok becsempészése Németországba :D
  • Tetsuo
    Edmund Stoiber nem tudta végigtolni a Far Cry-t ezért bántalmazta a családját, de még a kutyát is megrontotta. Ebből azt a következtetést vonta le, h mindenki aki játszik, olyan pszichés zavarokkal küzd mint ő.. a .
  • lee56
    Na ez már no comment kategória...
  • Kensin
    Sok idióta barom..
    Gondolom ez a játékellenes csávó munka után hazamegy, jól elveri a gyereket, aki meg majd később halálra fog verni valakit, majd ráfogja, hogy egy játék miatt csinálta...
  • szombi
    Eddig úgy hittem, hogy az amcsik a legostobább népség a világon. tévedtem:
    online házkutatás, játékok betiltása...

A fenti eset is a hajléktalannal inkább azt mutatja, hogy a játék, az ölés(játékban) segít levezetni a feszültséget.
    Azonban aki pancser és állandóan kinyírják, annak inkább növeli a feszültségét!
    Emlékszem, amikor elkezdtem a neten COD2-zni (zombee néven), elég gyengus voltam,
    így minden kinyírás alkalmával vertem az asztalt, k* hangosan káromkodtam összevissza, és akkor tényleg meg tudtam volna fojtani valakit!
    Aztán ahogy egyre jobb lettem, kezdtem valóban élvezni a játékot, és egyre kiegyensúlyozottabbá váltam.

Szerintem csak az olyan játékokat ill szervereket kellene betiltani, ahol a pancser játékost a többiek
    állandóan darabokra tudják szedni, illetve ahol lehetséges a csalás(pl: felturbózás, falonátlátás(WH)) stb...
  • Sir Quno Jedi
    Végülis ha legyilkolsz párezer embert mert pszichopata tömeggyilkos vagy, még mnindig ráfoghatod, hoyg vesztettél a pankrátorszimiben és máris enyhített büntit kapsz! Lehet, ha szegény Szaddam-nak szól valaki erről, akkor ma is élne, csak azt kellett vón mondania, hogy sokat Tetris-ezet anno...
  • Sir Quno Jedi
    Nos lassan át kell költözni valamék banánköztársaságba, ha az ember fejleszteni akar, vagy csak egy jót lövöldözni JÁTÉKBÓL! Ennyi.
  • carville
    Hát a németekről eddig is tudtam hogy nem normálisak videojáték fronton, de most már egyre jobban meg kell róla bizonyosodnom.