1364
  • hykao #844
    Milyen mozgó emberekre gondolsz?
  • csrolli
    a moment of truth-hoz. na , majd csak sikerül kinyögnöm hogy mit is akarok
  • csrolli
    végigjátszást
  • csrolli
    végigjátszás nem csinált valaki?
  • Solyom2
    Normálon hogy lehet utolérni a mozgó embereket mert nekem nem sikerült.A választ előre köszönöm.
  • Solyom2
    Akkor inkább a kloroformot használom
  • hykao #838
    Úgy, hogy pontosan már nem emlékszem, de szinte biztosra vehető, hogy növeli...
  • Solyom2
    Ezt hogy érted?
  • hykao #836
    Valószínűleg. :)
  • Solyom2
    Igen
  • zzeN
    túlvitted? az óperenciás tengeren is túl, ahol a kúrta farkú malac túr?:D
  • Solyom2
    Növeli az agresszió szintjét ha sok embert megölök?
  • Solyom2
    Kész.Túlvittem a Death to Spies alapjátékot easy-n.Lehet megpróbálom normal-on.
  • Solyom2
    ÉLjennnnnnnnnnn!

• Mayorpapa
    nem :) még van egy
  • Solyom2
    Meg van a koncentrációs táboros pálya.Most értem a tizedikhez.Ez az utolsó?
  • hykao #828
    Próbáld uninstallálni a játékot, a maradék könyvtárakat törölni, majd újra felrakni. (mentett állások, profil nem törlődik)
  • Solyom2
    Az a gond vele hogy az automata telepítőnél valami gond van meg már azzal kezdi hogy a death to spies mappa létezik kívánja felülírni.....
    Ezért kéne a pálya megpldása
  • hykao #826
    Hát igazából nincs nagy trükkje a dolognak, hisz automata telepítős...illetve a telepítés közben és előtte is elég részletesen le van írva, hogy mi a teendő. Ezért nem is értem az utóbbi időben felmerülő problémákat. A lényeg, hogy legyen legalább 1.5GB szabad hely azon a partíción, ahová a játék telepítve lett, és a könyvtár megadása (ill. a legtöbb esetben az alapértelmezett út eleve megjelenik) után végigvárni a telepítést, ami esetenként akár 10-15 perc is lehet! Olyan fordulhat még elő esetleg, hogy a magyarítás nem jól töltődött le - volt már rá precedens korábban itt. Próbálkozz, és csinálj képeket a hibá(k)ról, ha mégsem megy a dolog. (és ellenőrizd, hogy a letöltött magyarítás mérete megfelel-e a letöltőoldalon feltüntetett méretnek)
  • Solyom2
    Először nem tudtam tallózni aztán meg nem a játék indító menüje jött be
    hanem valami.....[sajna már nem emlékszem]Kérlek írd le hogy rakjam fel
  • hykao #824
    Hogyhogy nem tudtad felrakni? Mi volt a gond?
  • Solyom2
    Igen csak sajnos angolul van és nem nagyon értem a magyarosítást megnemtudtam felrakni.
  • hykao #822
    !!!SPOILER!!!

Megfelelő egyenruha kell, de erről az időnként megjelenő tippek is tájékoztatnak. :)

Alapjátékban a nehézségi szintek közti különbségekre már nem nagyon emlékszem - illetve nem próbálgattam minden szintet -, de arra igen, hogy az első pályán pl. könnyű fokozaton a "nyelv" egyedül járta a raktárakat, míg mesterkém szinten pedig már egy SS-katona is kísérte. Ezen kívül nyilván van különbség az ellenfelek reakcióideje, a sebzésünk stb. között is.
    A kiegészítőben menüben jelezve vannak a főbb különbségek (pl. legnehezebb fokozaton nem lehet ruhát váltani, saját ruhában kell végigvinni a pályákat), de a fent leírt példához hasonlatos dolgok is vannak. Pl. amerikai pályán könnyű fokozaton nem szakad le a palló, míg legnehezebb fokozaton "terhet" cipelve leszakad...és ilyesmik.
  • Solyom2
    Amúgy nem tudjátok hogy a különböző nehézségi szintek mit változtatnak?
  • Solyom2
    Tudnátok segíteni egy pályán.A koncentrációs táborból nem tudom kiszabadítani a fogylyot.Amint kiérek a kórház területéről rögtön kiírja hogy ide nem viheted.Előre is köszi.
  • Mayorpapa
    Akkor a válaszok: hely van bőven, telepítő végifutott, semmi hibaüzi. Uninstall után mindent töröltem, ami még maradt az uninstall után. Még próbálkozom...És köszi a választ!
  • hykao #818
    Úgy tűnik a telepítés valamiért nem ment le rendesen nálad. Látatlanban elég nehéz segíteni, de pár dolog:
    - van-e legalább 1.5GB szabad hely azon a meghajtón, ahová a játékot telepítetted?
    - megvártad-e végig, hogy lefusson a telepítés, közben írt-e ki valamit?
    - nézd meg, hogy uninstall után (az alap és a kiegészítő esetében is) maradt-e valami a telepítés helyén (mappák, fájlok). uninstalláld le mindkét játékot, töröld ha maradt valami, és úgy próbáld újra feltenni, majd magyarítani a kiegészítőt.
  • Mayorpapa

Na, csak sikerült!
  • Mayorpapa
    Sajna nem sikerült :( Újra is raktam, de amikor indulna egy pálya, és előtte le vannak írva afeladatok, az mind orosz. Minden más magyar. Képet ide nem tudok feltenni, mivel max 20 kbyt-ot enged...
  • Mayorpapa
    Oké, akkor leszedem az alapot, és megpróbálom úgy magyarosítani.
  • hykao #814
    A VCS szövegekre gondolsz? Dobj képeket légyszi, hogy mi nem lett magyar.
    Amúgy ha fent van az alapjáték és a kiegészítő is, és úgy magyarítasz, akkor lehet kavarodás. Egyszerre csak az egyik legyen fent és úgy magyarítsd, akkor nem lehet elméletileg gond.
  • Mayorpapa
    Nekem a kiegészítő magyarítása után a feladat ismertetők nem lettek magyarok. Minden más magyar nyelvű, csak az nem. Tudja valaki miért?
  • Mayorpapa
    Összesen hány pálya van az alap játékban? Most a Hoteles pályát kezdem. Köszi a választ előre is :)
  • Énvagyokazapád
    ismerem, de sajnos nem :)
  • Prince23
    Splinter cellel játszottál?
  • Énvagyokazapád
    nah megvan, de menet közben egyszerűen nem lehet használni chloroformt....
    gugoló mozgással ha mögé érek, észrevesz, lopakodással pedig egy év mire mögélopakodok annyira, hogy használni tudjam a chloroformt :(
  • hykao #808
    Rakd fel a magyarítást. Ha fent van, akkor pedig figyelmesen olvasd el a tréning alatt a megjelenő szövegeket! (valószínűleg túl zajosan közelíted meg az őrt - ha észrevesz, amikor közel érsz...)
  • Énvagyokazapád
    eh, már a kiképzésnél elakadtam...
    követni kell az őrt lopakodva, de az egyenes végén lebukok, vagy ha túl közel megyek hozzá, ha kiosonok a pályán kívül, akkor meg parancsszegés...
    segítenétek?
  • Énvagyokazapád
    megvan
  • Énvagyokazapád
    elvileg ma hozza a cd galaxis a jatekot, kiváncsi vagyok