1364
-
#844 Milyen mozgó emberekre gondolsz? -
#843 a moment of truth-hoz. na , majd csak sikerül kinyögnöm hogy mit is akarok -
#842 végigjátszást -
#841 végigjátszás nem csinált valaki? -
Solyom2 #840 Normálon hogy lehet utolérni a mozgó embereket mert nekem nem sikerült.A választ előre köszönöm. -
Solyom2 #839 Akkor inkább a kloroformot használom -
#838 Úgy, hogy pontosan már nem emlékszem, de szinte biztosra vehető, hogy növeli... -
Solyom2 #837 Ezt hogy érted? -
#836 Valószínűleg. :) -
Solyom2 #835 Igen -
#834 túlvitted? az óperenciás tengeren is túl, ahol a kúrta farkú malac túr?:D -
Solyom2 #833 Növeli az agresszió szintjét ha sok embert megölök? -
Solyom2 #832 Kész.Túlvittem a Death to Spies alapjátékot easy-n.Lehet megpróbálom normal-on. -
Solyom2 #831 ÉLjennnnnnnnnnn!
-
#830 nem :) még van egy -
Solyom2 #829 Meg van a koncentrációs táboros pálya.Most értem a tizedikhez.Ez az utolsó? -
#828 Próbáld uninstallálni a játékot, a maradék könyvtárakat törölni, majd újra felrakni. (mentett állások, profil nem törlődik) -
Solyom2 #827 Az a gond vele hogy az automata telepítőnél valami gond van meg már azzal kezdi hogy a death to spies mappa létezik kívánja felülírni.....
Ezért kéne a pálya megpldása -
#826 Hát igazából nincs nagy trükkje a dolognak, hisz automata telepítős...illetve a telepítés közben és előtte is elég részletesen le van írva, hogy mi a teendő. Ezért nem is értem az utóbbi időben felmerülő problémákat. A lényeg, hogy legyen legalább 1.5GB szabad hely azon a partíción, ahová a játék telepítve lett, és a könyvtár megadása (ill. a legtöbb esetben az alapértelmezett út eleve megjelenik) után végigvárni a telepítést, ami esetenként akár 10-15 perc is lehet! Olyan fordulhat még elő esetleg, hogy a magyarítás nem jól töltődött le - volt már rá precedens korábban itt. Próbálkozz, és csinálj képeket a hibá(k)ról, ha mégsem megy a dolog. (és ellenőrizd, hogy a letöltött magyarítás mérete megfelel-e a letöltőoldalon feltüntetett méretnek) -
Solyom2 #825 Először nem tudtam tallózni aztán meg nem a játék indító menüje jött be
hanem valami.....[sajna már nem emlékszem]Kérlek írd le hogy rakjam fel -
#824 Hogyhogy nem tudtad felrakni? Mi volt a gond? -
Solyom2 #823 Igen csak sajnos angolul van és nem nagyon értem a magyarosítást megnemtudtam felrakni. -
#822 !!!SPOILER!!!
Megfelelő egyenruha kell, de erről az időnként megjelenő tippek is tájékoztatnak. :)
Alapjátékban a nehézségi szintek közti különbségekre már nem nagyon emlékszem - illetve nem próbálgattam minden szintet -, de arra igen, hogy az első pályán pl. könnyű fokozaton a "nyelv" egyedül járta a raktárakat, míg mesterkém szinten pedig már egy SS-katona is kísérte. Ezen kívül nyilván van különbség az ellenfelek reakcióideje, a sebzésünk stb. között is.
A kiegészítőben menüben jelezve vannak a főbb különbségek (pl. legnehezebb fokozaton nem lehet ruhát váltani, saját ruhában kell végigvinni a pályákat), de a fent leírt példához hasonlatos dolgok is vannak. Pl. amerikai pályán könnyű fokozaton nem szakad le a palló, míg legnehezebb fokozaton "terhet" cipelve leszakad...és ilyesmik. -
Solyom2 #821 Amúgy nem tudjátok hogy a különböző nehézségi szintek mit változtatnak? -
Solyom2 #820 Tudnátok segíteni egy pályán.A koncentrációs táborból nem tudom kiszabadítani a fogylyot.Amint kiérek a kórház területéről rögtön kiírja hogy ide nem viheted.Előre is köszi. -
#819 Akkor a válaszok: hely van bőven, telepítő végifutott, semmi hibaüzi. Uninstall után mindent töröltem, ami még maradt az uninstall után. Még próbálkozom...És köszi a választ! -
#818 Úgy tűnik a telepítés valamiért nem ment le rendesen nálad. Látatlanban elég nehéz segíteni, de pár dolog:
- van-e legalább 1.5GB szabad hely azon a meghajtón, ahová a játékot telepítetted?
- megvártad-e végig, hogy lefusson a telepítés, közben írt-e ki valamit?
- nézd meg, hogy uninstall után (az alap és a kiegészítő esetében is) maradt-e valami a telepítés helyén (mappák, fájlok). uninstalláld le mindkét játékot, töröld ha maradt valami, és úgy próbáld újra feltenni, majd magyarítani a kiegészítőt. -
Na, csak sikerült! -
#816 Sajna nem sikerült :( Újra is raktam, de amikor indulna egy pálya, és előtte le vannak írva afeladatok, az mind orosz. Minden más magyar. Képet ide nem tudok feltenni, mivel max 20 kbyt-ot enged... -
#815 Oké, akkor leszedem az alapot, és megpróbálom úgy magyarosítani. -
#814 A VCS szövegekre gondolsz? Dobj képeket légyszi, hogy mi nem lett magyar.
Amúgy ha fent van az alapjáték és a kiegészítő is, és úgy magyarítasz, akkor lehet kavarodás. Egyszerre csak az egyik legyen fent és úgy magyarítsd, akkor nem lehet elméletileg gond. -
#813 Nekem a kiegészítő magyarítása után a feladat ismertetők nem lettek magyarok. Minden más magyar nyelvű, csak az nem. Tudja valaki miért? -
#812 Összesen hány pálya van az alap játékban? Most a Hoteles pályát kezdem. Köszi a választ előre is :) -
#811 ismerem, de sajnos nem :) -
#810 Splinter cellel játszottál? -
#809 nah megvan, de menet közben egyszerűen nem lehet használni chloroformt....
gugoló mozgással ha mögé érek, észrevesz, lopakodással pedig egy év mire mögélopakodok annyira, hogy használni tudjam a chloroformt :( -
#808 Rakd fel a magyarítást. Ha fent van, akkor pedig figyelmesen olvasd el a tréning alatt a megjelenő szövegeket! (valószínűleg túl zajosan közelíted meg az őrt - ha észrevesz, amikor közel érsz...) -
#807 eh, már a kiképzésnél elakadtam...
követni kell az őrt lopakodva, de az egyenes végén lebukok, vagy ha túl közel megyek hozzá, ha kiosonok a pályán kívül, akkor meg parancsszegés...
segítenétek? -
#806 megvan -
#805 elvileg ma hozza a cd galaxis a jatekot, kiváncsi vagyok