Death to Spies (Смерть шпиона

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Hmm melyik is az elsõ pálya? Mik a feladatok? (tedd fel a magyarítást!)
Qwerty4
Az elsõ pályán az erdõben járõrözõktõl kell ruhát elcsenni?

Qwerty4

Qwerty4
Minden esetre a training nagyon rossz volt.Szeretem végigvinni a tanító küldetéseket, de ezt nagyon untam.Kb. annyira mint az El Matador vagy H&D2 training pályáját.<#levele>
Rossz kezdet volt, de nem a vég.<#smile>

Qwerty4

Qwerty4
Fantasztikus!
Imádom ezt a stílust, akkor sztem nevezhetõ könnyednek.
Na de hamarosan kipróbálom, remélem bejön. 😊

Qwerty4

hykao
Nem éppen könnyed szórakozás. Splinter Cell, Thief, Hitman - ezere hasonlít, de ha lehet, egy kicsit talán nehezebb ezeknél (már ha valaki a tökéletes feladatmegoldásokra törekszik)
Irányítás amúgy szerintem jó, menteni pedig bármikor lehet.
Qwerty4
Hello.

Könnyed szórakozásnak jó lesz ez a játék?
Nem szeretnék most gecizõ mentési rendszert, se rossz irányíthatóságot, se túl bonyolult feladatokat.Erre a célra megfelel ez a gém? 😊

Qwerty4

nagykispeter
Véleményedre kíváncsi leszek!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

hykao
Nem, mert kb. 2 hét múlva megyek Ukrajnába, majd megveszem ott.
nagykispeter
Te megrendelted?

Miután segítséget kértem,tovább próbálkoztam,és rájöttem a megoldásra,de azért köszi.Egyébként végignyomtam a tréningpályát.
hykao
Reméljük, és azt is, hogy mielõbb kiderül. 😊
Piedon
Reméljük, hogy nem változtattak a program szerkezetén, és akkor nem kell új kicsomagolóprogramot csinálnom hozzá.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Faterx
<#eljen><#taps>
hykao
Áh, hogy tudtam volna? Ma jelent meg Oroszországban, én meg budapesti vagyok...
csrolli
ki is próbáltad már?

hykao
Tervbe van véve.
Faterx
Csinálsz hozzá hun-t?
a.carkey
Sajnos még az elsõ résznél is sikeresen elakadtam a táboros pályán. 😞

A medve nem játék.

hykao
A mai naptól kapható, ahogy ígérték:

nagykispeter
Hát ez jó hír

hykao
Igen. Leadták sokszorosításra. Március 28-tól kerül az orosz boltok polcára (és az online shopok listájára).
csrolli
az mit jelent pontosan? talán kész? 😊<#eljen>

hykao
Na végre "aranyra" került a kiegészítõ! 😊
hykao
A probléma tipikus... Te sem nyomtad végig a tréningpályát, úgy tûnik...pedig a készítõk nem viccbõl szántak rá idõt, és nem véletlenül a tréningpályán van a legtöbb szöveg... (nagyobb méretû tárgyak csak hátizsákban vihetõk...)
...de most komolyan, gondolj bele: nincs az az álruha, ami megmentene a lebukástól, ha aknákkal a kezedben kóricálnál...
Sziasztok,kellene egy kis segítség.Elakadtam,és bugra gyanakszom,mert nem vagyok éppen amatõr.Annál a résznél vagyok,mikor fel kell robbantani egy hidat,azt hiszem ez a 8. pálya.
Na hát én kilõttem a nyolc orvlövészt,utána le akarom rakni a dinamitokat,erre a játék kiírja,hogy az nincs nálam,menjek el érte.
Elmentem mindegyik toronyba,megtaláltam a bombákat,jelzi is a térképen kék felkiáltójellel,de nem tudom felvenni õket.
Tudna valaki segíteni,hogy mi lehet a probléma?
lacica
Ja,bocs!!Akkor figyelmetlen voltam,köszi!!!<#worship>

hykao
Nem feladat kivinni a foglyot...
lacica
Egyhelyen járunk,ki is lõttem a 2 õrt,csak a foglyot nem bírom kihozni!Én azt hittem hogy a szomszédban lévõ tiszt ruhályába öltözve el tudom vinni a rabot.

hykao
Kicsit pontosíts! Melyik az a 2. pálya? A vityebszki téli? Melyik tiszt ruháját akarod "megszerválni"?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amennyiben a futárt õrzõ két õrrõl beszélsz: az ablakon keresztül le lehet lõni õket a hangtompítós Naganttal, esetleg késdobással elintézni õket...de úgy, hogy ne vegyék észre egymás halálát!
lacica
Sziasztok!A 2.pályán,hogy tudom a tiszt ruhályát megszerválni?Gondolom azt kell!Ahol a fogoly van,az épület mögött vagyok a kis közben.Az ablakban látom a 2 õrt!! <#confused><#worship><#csodalk>

hykao
Melyik része volt okoskodás a hozzászólásomnak? Tulajdonképp azt írtam le, ami a tréningben is olvasható...
svédcsepp
Nekem akkor se okoskodjál,nem csippantom.Leírtam,hogy vannak benne elcseszett dolgok szerintem, és ennyi.Amúgy meg a tréninget még magyarítás elõtt elkezdtem,de aztán nem fejeztem be.Ezek útán viszont már csak azért is végigtolom

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

hykao
Ha végigcsinálnád a tréninget (és végig is olvasnád...), akkor tudnád, hogy miért riadóztattak a célépületben...de persze ha mindenképp gyökérkedni akarsz, lehet még sok-sok hibát találni a játékban... 😛
svédcsepp
És,ha már mindenáron okoskodni akarsz,azt is kiszurná az ELLEN ,hogy nincsen fritz pofád...

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

svédcsepp
Nyílván.Meg mikor késsel dobtam hátba a csávót ,útána ÚGY HOGY SENKI SEM LÁTTA, egybõl mindenki riadóztatva lett.Arról nem beszélve,h pl bementem a bázisra tök nyugiban mászkáltam,simán leütöttem 1 õrt,sikerült átöltöznöm és ahogy bementem a célépületbe egybõl mindenki elkezdett löni.

hykao
Miért vicces? Mert a véres egyenruhát egybõl kiszúrná az ellen? ...
svédcsepp
hát ez nagyon jó játék lenne,ha nem lenne 1-2 dolog így elbaszva benne.
Az egy dolog,hogy símán lekopintották a hidden dangeroust-t,de hogy azért ne tudjak pl belebújni egy fritz egyenruhába mert elötte fejbelöttem a tagot,az elég vicces... és még sorolhatnám...

hykao
Nem értem a kérdést! Mi az, hogy életet betölteni?
HI! Egy kis segitséget szeretnék kérni. Életet hogy lehet betölteni???
Elõre is köszi! HI

ui: 4.pályán járok 😄
Sziasztok! Nem rég raktam fel a gamet. Nekem nagyon tetszik. Az a lopakodás, fenomenális. 😄DDDDDD
3. pályán járok nagyon nehézzzzz! :S

CSÁ
lacica
Köszönöm,közben sikerült a tréninget megcsinálni,úgyhogy ez a része megoldódott!!De azért majd számítok a segítségedre a késöbbiekben.
<#integet2><#integet2>

hykao
Tervbe van véve. Remélem nem változtattak sokat a fájlstruktúrákon, miegymáson...
Amúgy biztos, hogy angolul vagy félév késéssel fog jönni...de végre a HOTCD.ru oldalról Magyarországra is szállítanak, úgyhogy nem feltétlenül kell várni félévet, hogy eredeti játékkal játszhassuk a játékot...(a magyarítást úgyis az eredeti orosz verzió alapján kezdem...)
nagykispeter
Gondolom itthon megint jóval késõbb fog megjelenni!
Ezt is lefordítod?

hykao
Hát pedig a tréningben épp akkor és ott jelenik meg a hátizsák (és egyéb tárgyak) ledobásáról az instrukció, amikor le kell rakni... 😊
(lenyomod a leltár gombot, és kihúzod a hátizsák ikont a helyérõl, leltáron kívülre - csakúgy, mint egy klasszikus RPG-ben...)
lacica
Magyarítás fennt van,csak még a tréningben nem jártam ott!!DE ha elárulod,megköszönöm!<#worship><#worship>

hykao
Magyarítást felraktad-e? ...és ha igen, a tréningben megjelenõ szövegeket/tanácsokat olvasod-e? 😊
lacica
Még 1 kérdés,hogy a hátizsákot,hogy bírom elhagyni??<#confused><#confused>

hykao
Csak "egy seggel". 😊 ...de azért max. félóra alatt vágig lehet rajta menni szerintem. 😊
lacica
Sziasztok!!!Új vagyok,kérdezném,hogy a kiképzést csak 1 seggel lehet végig csinálni??Nincs valami okosság,hogy ne kelljen mindig újrakezdeni???
Köszi!!!<#worship><#worship>