Death to Spies (Смерть шпиона
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rossz kezdet volt, de nem a vég.<#smile>#smile>
Qwerty4
Imádom ezt a stílust, akkor sztem nevezhetõ könnyednek.
Na de hamarosan kipróbálom, remélem bejön. 😊
Qwerty4
Irányítás amúgy szerintem jó, menteni pedig bármikor lehet.
Könnyed szórakozásnak jó lesz ez a játék?
Nem szeretnék most gecizõ mentési rendszert, se rossz irányíthatóságot, se túl bonyolult feladatokat.Erre a célra megfelel ez a gém? 😊
Qwerty4
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
...de most komolyan, gondolj bele: nincs az az álruha, ami megmentene a lebukástól, ha aknákkal a kezedben kóricálnál...
Na hát én kilõttem a nyolc orvlövészt,utána le akarom rakni a dinamitokat,erre a játék kiírja,hogy az nincs nálam,menjek el érte.
Elmentem mindegyik toronyba,megtaláltam a bombákat,jelzi is a térképen kék felkiáltójellel,de nem tudom felvenni õket.
Tudna valaki segíteni,hogy mi lehet a probléma?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Az egy dolog,hogy símán lekopintották a hidden dangeroust-t,de hogy azért ne tudjak pl belebújni egy fritz egyenruhába mert elötte fejbelöttem a tagot,az elég vicces... és még sorolhatnám...
Elõre is köszi! HI
ui: 4.pályán járok 😄
3. pályán járok nagyon nehézzzzz! :S
CSÁ
<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
Amúgy biztos, hogy angolul vagy félév késéssel fog jönni...de végre a HOTCD.ru oldalról Magyarországra is szállítanak, úgyhogy nem feltétlenül kell várni félévet, hogy eredeti játékkal játszhassuk a játékot...(a magyarítást úgyis az eredeti orosz verzió alapján kezdem...)
Ezt is lefordítod?
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
(lenyomod a leltár gombot, és kihúzod a hátizsák ikont a helyérõl, leltáron kívülre - csakúgy, mint egy klasszikus RPG-ben...)
Köszi!!!<#worship>#worship><#worship>#worship>