1364
-
#804 ja -
#803 Nincs mit? -
#802 не за что -
#801 szpasziba!! :) -
#800 KATT -
#799 Hali!
Nem tudod véletlenül, hogy a .vfs fájlokat hogyan (mivel) lehet kicsomagolni? A hangokat szeretném lecserélni a gémben a saját kedvenceimre. Előre is kösz, ill. annak , aki segít. hali! -
Solyom2 #798 Van egy problémám.A második Cold War cimű pályát nem tudom túl vinni.Tudom mi a feladat,ott akadtam el hogy egy tisztet kell kinyirni és elvenni tőle a dokumentumot.Aki tudja nagyon részletesen írja le. -
#797 Pontosan mivel van problémád? A feladatok megértésével (mert mondjuk nem tudsz angolul) vagy pedig azok kivitelezésével? Ha már a teljessel nyomod, akkor rakd fel a magyarítást. -
Solyom2 #796 Hello!
Megtudná valaki mondani,hogy az alapjátékban a Cannibal" cimű pályát hogy lehet túl vinni -
#795 Ha jól emlékszem ugyanazzal a(z) (egér)gombbal, mint amivel belenézel, csak lenyomva kell tartani. -
Solyom2 #794 Az alapjátékban ha be nézel a távcsöves puskába hogy lehet visszatartani a lélegzetet -
#793 Az alapjátékban a minél magasabb rangú tiszti egyenruha volt a nyerő, ha jól emlékszem, de akkor is lesznek páran, akik ha észrevesznek lelepleződsz. -
Solyom2 #792 Köszönöm.Egyébként ez nem teljes játék hanem az angol demo.De milyen olyan egyenruhát tudsz ajánlani amiben kevesen lepleznek le? -
#791 Az alapjátékról vagy a kiegészítőről van szó? Előbbi esetében nyomd végig a tréninget, ott részletes tájékoztatást kapsz a dologról. Utóbbi esetben pedig nagy segítséget nyújt a térkép (nem a küldetés feladatok féle, hanem az, ahol az emberek is jelölve vannak).
A térképen jelölt színek szerint:
piros: ha észrevesz azonnal lelepleződsz (vagy mert ismeri az összes olyan ruhás embert, akinek a ruháját magadra öltötted, és/vagy mert éber - őrségben van - őrjáratozik - esetleg riadóztatás miatt, vagy mert szovjet egyenruhában vagy)
sárga: nem buksz le egyből ha észrevesz, de egyből gyanússá válsz a szemében...a képernyő tetején a "láthatósági szem" ikon alatt elindul egy csík, ha az végigér - lebuktál...(a csík haladása nehézségi szinttől függően gyors vagy lassú)
zöld: nem leszel gyanús számára, ameddig nem teszel valami gyanúsat -
Solyom2 #790 Szevasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy fel szedem a német egynruhát és összevissz lelepleznek.pl:Felszedtem egy SS ruhát az SS tiszt és a közkatona nem leplezett le,de egy mási k közkatona igen.Szóval nem értem melyik egyenruhában ki leplez le -
cumfu #789 köszi szépen -
#788 Mindkettőé 1 DVD.
A kiegészítő pont ott folytatódik, ahol az alapjáték befejeződött. Az alapjáték utolsó átvezető videója egyben a kiegészítő elsője (a főhős kinézete megváltozott az alapjátékhoz képest...). Azonban erős történeti szálra ne számíts, maguk a pályák visszaemlékezések, kb. a Hitman 3-hoz hasonlítható leginkább a dolog. 1951-ben járunk, és a főhős visszaemlékezéseiből állnak a pályák. Egy-egy pálya, egy-egy titkos - általában valós történelmi alapokon nyugvó - küldetés a II.vh idején. -
cumfu #787 ja bocs és a kiegészítő az egyben fojtatás is vagy egy teljesen más történet? -
cumfu #786 köszi. És melyiknek mekkora a mérete? (a telepítőjének) -
#785 Alapjáték: Смерть шпионам / Death to Spies / Halál a kémekre!
Kiegészítő: Смерть шпионам: Момент истины / Death to Spies: The Moment of Truth / Halál a kémekre: Az igazság pillanata
(orosz / angol / magyar nevek) -
cumfu #784 Heló! A kiegészítő milyen néven fut? Előre is köszi -
#783 Miért nem nézed meg, hogy mi a feladat? Olyan dolgot csináltál, ami még nem is feladatod (a szavaidból ítélve)... Tessék tüzetesebben megismerkedni a billentyűkiosztással a menüben! Elsősorban a térkép és feladat ismertetés gombjaival - a főbb irányító gombok mellett! :) -
Kristófkaa #782 Na sikerült megcsinálnom a várkastéylost, eddig amint kezdett felmenni a lebukás jelző, azonnal visszafutottam, de rájöttem hogy csak el kell az őr mellett futni mer nem jön utánam...
Viszont a mostani páylához lenne kérdésem (USA). namost ugye védi a házat az FBI, de mellette van egy ház tatarozás alatt, ruhát megtaláltam (melós), a hullát a kézi emelő segítségével felvittem a tetőre.. És eddig jutottam:D Pls help:D:D (van egy kötél aház tetején, talán az a megoldás? - nemtom használni, lehet én vagyok a béna... -
#781 Ez igen! -
#780 A csatorna sajnos csak odafele megoldás, visszafele nem...illetve ahogy írtam, saját ruhában senki szeme elé nem szabad kerülni, így az ellenőrzőpontok csak álruhában érdekesek, saját ruhában pedig mindenkit kerülgetni kell. :)
A várkastélyos kérdésedet még mindig nem egészen értem. Ha már voltál az alvó tisztnél bent, ill. tudod hol az előadó, akkor ezek szerint már eljutottál oda...vagy úgy érted, hogy az őrök elzavarnak? Akkor pedig mondják, hogy miért nem tartózkodhatsz ott. (tisztek vagy az SS tagjai mehetnek az emeletre - ha jól emlékszem)
Amúgy simán meg lehet csinálni észrevétlenül is, gondolj bele: nekem muszáj volt észrevétlenül a saját ruszki ruha miatt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A rádióüzenet tartalmát meg lehet tudni az előadóval szomszédos helyiségben is!!! -
Kristófkaa #779 Na a végét kcsit elfogalmaztam:D
Na amikor a rádiós megkapta az anyagot, akkor elviszi ugyanarra a folyósóra, ahol megszereztem a raktárbelépőt az alvó SS mellől. Na arra a folyósóra, illetve a végén lévő előadóterembe hogy lehet bejutni?
-
Kristófkaa #778 Hát igen, a hangtompítós Nagan a kedvencem... Sokszor is használom. Egyébként az SS illetve a tengerészek álltal is van egy ellenőrzőpont, amikor átvizsgálják a táskád. De közben eszembe jutott a csatornás is... (jó sokat kerestem a drótvágót) A hulla bedobásról nem is tudtam, mivel a kiegészítőben nincs tréning pálya...
Más:
Most vagyok a várban,ahol ugye bombákat kell elhelyezni. Namármost, a raktárbelépési engedélyt megszereztem, és hallottam hogy várják az orvost a rádiós szobában. Namost, hogy lehet megszerezni az orvos ruháját? MErt nekem nem megy. Mindig két szobaközt járkál, az rgyikben gyógyít, az Arbeitszimmerbe meg mikor belépek, rögtön rohan az őr...
Vagy elviszi mmiután megkapta az egyik előadóterembe (ahol fel lehet venni a raktárbelépőt) na oda hogy lehet bemenni? Mert mindig észrevesznek...
-
#777 Ááá...lövöldözve könnyű! :) Milyen ellenőrzőpontokra gondolsz? Mellesleg tök mindegy, mert saját ruhában ugye bárki észrevesz: gáz van. Mindenki "piros" a térképen, a legutolsó takarítóig... Nem egyszerű feladat, rengeteg bújkálás, osonás és figyelemelterelés szükséges hozzá, hogy saját ruhában tökéletes pályavági értékelés mellett végigcsinálj egy-egy háborús övezetes küldetést, hisz senki nem vehet észre! Bárki meglát, máris lebuktál!
Hitmanben sem lehet testet szekrénybe tenni, és ládába is csak az utolsó részben. Ládák ebben a játékban is vannak, nyitott fedéllel, testek elrejtésére! (az alapjáték tréningjében feladat is elrejteni egy testet egy ilyen ládába!) A testet vállra véve, a ládának háttal álva kell beledobni...
Letöltés dologgal itt az SG-n nem foglalkozunk, az egész SG területén (lévén nyított, publikus fórum) kerülendő a warez téma. Azt viszont már többször leírtam itt, hogy hol és hogyan érdemes beszerezni az eredeti orosz verziókat (nekem is pl. orosz verzióm van az alapjátékból is), illetve ha beszerzed az angol verziót, akkor a magyarítást rátéve majdnem teljes értékű orosz verziót kapsz - magyar feliratozással, egyedül vér nem lesz a játékban...(az angol verzióból kicenzúrázták a vért, és az összes náci dolgot, a vezetők képétől a horogkeresztekig, vaskeresztekig mindent...a magyarítás tartalmazza a kicenzúrázott textúrákat és az eredeti orosz szinkronhangokat) -
Kristófkaa #776 Na sikerült megcsinánom, belepózva 2 lenti tengerészt hangtompítossal álomba szenderítve... Egyébként hogyan lehet átlógni orosz egyenruhában a dokkon? Hisz 2 ellenőrzőpont is van...:D
Egyébként nekem nincsenek tippek, mivel a játék elején "Nehéz" fokozatban kezdtem, bízva a Hitmanes múltomban (kár hogy a hullákat nem lehet szekrénybe, dobozba tenni, mint a Hitmanben).
Eddig "kém" minősítéssel végeztem, bár az orvlövészes csak "szabötőr", az angolos pedig csak "Elmebeteg" minősítéssel sikerült letudnom...
Egyébként honnan lehetne letölteni az eredeti orosz első részt? -
#775 Na végre sikerült megcsinálni ezt a tengeralattjárós pályát is legnehezebb fokozaton, ruhaváltás (és tömeggyilkosság) nélkül. Jó sok időbe telt: a tiszta játékidő 5 óra 22 perc volt, és sajnos 2 embert muszáj voltam elkábítani. (az egyik állandóan észrevette az enigma eltűnését, a másik meg mindig rossz ütemben fordult felém a tengeralattjáróra vezető pallónál, és lehetetlennek tűnt elég hosszú időre elterelni a figyelmét... :D)
-
#774 Aham. Nos a dokk szerelői csak külső munkálatokat végezhetnek, a hajó belsejébe nem mehetnek...(erről egyébként van is valami időnként megjelenő "segítség" üzenet, amennyiben könnyű vagy normál fokozaton játszol)
Úgyhogy vagy tengerész ruhában próbálkozz vagy pedig úgy, hogy ne lásson meg senki. (ha én meg tudtam oldani saját szovjet ruhában, akkor neked is sikerülni fog) -
Kristófkaa #773 Nos, először is köszönöm a gyors választ!
A legelején tönkretettem egy generátort, jött egy szerelő, így annak a ruhájában mentem a dokkokhoz, ezzel nemvolt semmi baj. Amikor odamegyek a tengeralattjáróhoz, beszélgetnek, hogy csak a szerelőket és a legénységet engedjék fel a hajóra. Rámegyek a hajóra, akkor felszólítanak, hogy hadjam el és ekkor a tékép piros körrel kezd jelezni embereket (gondolom a hajózó legénységet) Ekkor a másik üres dokkban a sarokban van egy ilyen piros jelzéses emberke. Ennek szerzem meg a ruháját, a két szerelőt, illetve a pucér hullát a vízbe dobom (senki nem vesz észre), azonban mikor felveszem a ruhát, az eddigi piros körös emberkék sárgára változnak, illetve ha elmegyek mellettük akkor ennek következtében megy fel a "lebukás" mutatóm... Ezt futással elkerülöm a hajóra sikeres feljutok, azonban amikor lemászok a hajó belsejébe, azonnal riadóztatnak... -
#772 Pontosítani kéne egy kicsikét! Milyen pirossal jelzett figura ruháját veszed fel? A testet elrejted vagy mit csinálsz vele? stb. stb.
Ha lelőnek: valószínűleg lebuktál...ennek számos oka lehet (pl. észreveszik az eltűnt enigmát, nem a megfelelő ruhában mész a fedélzetre, stb. stb.)
Ha dobnál képet, nagyobb eséllyel lehetne segíteni!
Mellesleg most én is ezt a pályát csinálom. Legnehezebb fokozaton. Ruhaváltás nélkül, saját ruszki ruhában megszereztem a T-5 dokumentációt, a kódkönyvet, és az enigmát! (mindössze egy mókus elkábítása mellett, akit muszáj volt, mert mindig ellenőrizte az enigmát...és így mindig észre is vette, hogy hiányzik -> és máris riadóztatott...) Jelenleg sikerült visszalopakodni észrevétlenül a lépcsőházba, de itt egyelőre tanácstalan vagyok...mindenfele túl sok őr van, lehetetlennek tűnik észrevétlenül kiosonni...pedig már csak ki kéne jutni! -
#771 Azétr az alapban a börtönös sem kispályás -
Kristófkaa #770 Sziasztok!
Na megvan a kiegészítő (a magyarosítás nagyon zsíír) és lenne vele egy kis gondom..
A tengeralattjárós pályán hiába veszem fel az egyik pirossal jelzett figura ruháját (a második dokknál lévőét)a tengeralattjáró belsejéve érve leőlnek... Pls Help!
Thanks -
DORSANAX #769 Rendben,ezt tiszteletben kell tartani... -
#768 Nálam a biztonság többet ér... -
DORSANAX #767 Valószínűleg nem eredeti a játékod,ha nem így van,akkor bocsi...
Amit pedig tenned kellene ebben az esetben,azt itt nem propagálhatom,de Te sem most jöttél a "falvédőről" szerintem,azt javaslom nézz utána... -
#766 most meg azzal szórakozik ez a szutyok, hogy amikor a bejátszás kezdődne, katt és újraindul a gép! nem is tudom, ér ennyi sz@r@kodást ez a game? vmi megoldás? HELP -
#765 köszi