Death to Spies (Смерть шпиона

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
További képek:

hykao
Közben sikerült választ kapnom néhány még nyitott kérdésre az "Igazság pillanata"-val kapcsolatban:

Tehát az eddig tudottakon kívül (7 új küldetés, átdolgozott értékelési rendszer, átdolgozott fõhõs fej és animáció, valamivel szebb grafika, több megoldási lehetõség a küldetésekben) kiderült, hogy:
-nem tekintik teljes 2. résznek, inkább kiegészítõnek, de a futtatáshoz nem kell az alapjáték
-lesz legalább egy sötét (éjszakai) pálya, és a bújkálásban is nagyobb szerepet kapnak a sötét helyek, takaró elemek (fû, stb.)
-helyszínek: prágai légitámaszpont, egy kastély a lengyel határhoz közel, Danszk melletti tengeralattjáró dokk, egy rezidencia Franciaországban, Bletchley Park (a britek kódfejtõ központja a II.vh. alatt) valamint egy amerikai és egy ukrán helyszín lesz még.
hykao
Még pár új kép a készülõ kiegészítõbõl. (ami úgy néz ki március 21-én jelenik meg Oroszországban)

hykao
Vedd meg inkább eredetiben! Megéri az árát, és nem is túl drága (itthon sem), és akkor nem kell trükközni, elég csak a lemezt behelyezni a dvd meghajtóba...
hy,mivel tudnám mount olni az mdf kiterjesztésû file t,mert se a daemon tools se az alcohol 120 nem mountolja nekem a gamet!
hykao
Erre az esetre is leírtam mit kell tenned...
Kopiati
Hát köszi de még most sem megy.... kár...

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Áhá, köszönöm!

hykao
Gondolom nincs fent a megfelelõ wmv kodek a gépeden...a játék installálásakor felrakható vagy pedig bármikor megteheted, ott a játék dvd-jén...

Üdv!
Megszereztem a játékot, nagyon üt.
Egy pici észrevétel: ha elindítom akkor pár mp feketeség után bejön a menü. Vagyis nekem nincs intro. Passz miért.
Amúgy fut rendesen, a tréninget tegnap végig csináltam.

hykao
Dokumentumok/My Games/Death to Spies útvonalon van. Elküldtem priviben a fájlt becsomagolva. Ahogy írtam, külsõ setup file csak az orosz verzióban van... 1024x768-at állítottam be a fájlban. Ha ezzel se lesz jó, akkor a képfrissítéssel lesz a gond. -> írattasd felül driverbõl a megfelelõ értékkel, ill. tedd vel a monitorod driverét. (ha találsz hozzá neten valahol)
Kopiati
Bár most megéztem nem találom ezt a smersh.shadv fájlt. És melyik lenne az a külsõ setup file?

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Kopiati
Hát az angol van meg. Valaki akkor tudna segíteni rajtam azzal a fájllal?
Nagyon megköszönném. És köszi a gyors választ.

hykao
Ha orosz verziód van, akkor könnyû a helyzet, mert van egy külsõ setup file, amivel beállítható a kívánt felbontás, ha angol, akkor meg passz...max. valaki elküldi neked a smersh.shadv fájt a kívánt felbontással.
Kopiati
Helló!
Felraktam a játékot meg magyarítást is. Futtatnám erre kiírja a monitor hogy mode not supported!!!!! Most mit tegyek???? Pls help!

hykao
Ja, hogy az! ...megint az 5200-as... Olvass vissza, valaki már leírta a megoldást!
(...de ettõl függetlenül azt javaslom mielõbb válts erõsebb kártyára, mert már az is egy kisebbfajta csoda, hogy egyáltalán elindul 5200-on...)
Nvidia Forceware 169.21

Videókari: Geforce FX5200 128Mb 64Bit

hykao
Újabb videokártya driver?
Sziasztok!

A demóval játszok / játszanék, de a játékban a kép fehéresen vibrál. Tudja valaki, hogy mi lehet a probléma, és hogy van-e rá valami megoldás?

szevasztok. egyszer már fenn volt a játék a gépemen de leszedtem amíg ki nem jön a magyarítás, de akkor azér kipróbáltam hogy minden rendben van-e, és ment bökkenõ nélkül. Most ismét fel akarom tenni és a telapítés után bedob egy kisablakot hogy tegyem be az eredeti lemezt. Eddig ilyen nem volt pedig ugyanarról a dvdrõl telepítem. légyszi valaki segítsen
már tölthetõ onnan is. kösz!

wapolok

hykao
Hát akkor nem tudom mi van nálad...nálam rendesen jön le minden. Nemsoká elérhetõ lesz a magyarítás a Magyarítások Portálról is.
tudom hogyan kell tölteni😄 de egyáltalán nm akar lejönni a fájl most mégcsak 1% -ig se jutott el.se firefox, se ie,se opera.hihetetlen mennyi gondom van😄 a gamehuntertöl valamiért sosem tudtam rendesen tölteni.

wapolok

Tökéletes a magyarosítás, mit tökéletes kiváló.....köszi.....

hykao
Akkor sem, ha "A letöltés néhány másodpercen belül automatikusan elindul. Ha mégsem indulna el, kattins ide!" szöveg utolsó két szavára kattintasz? Egyébként olvasd el a böngészõd legfelsõ sorát letöltésre kattintás után ... 😊
hali.nem akar elindulni a magyaritás mentése a gamehunter-en.milyen böngészövel szedjem le?D

wapolok

hykao
Nem lehetetlen. Talán még képet is raktam be ide a 100%-os mesterkém befejezésrõl...
Sziasztok olyan kérdésem lenne, hogy 2. - A futár - nevû küldetést meg lehet-e csinálni 100%-osan mesterkémre úgy, hogy agresszió-zajkeltés stb.-, egyéb zavaró statisztikai adatok 0%-on legyenek, mert nekem nem sikerül, akárhogy próbálom 1% agresszió mindig van. Nem tudom, érdemes-e vele szenvedni vagy eleve lehetetlen megcsinálni.
hykao
bájtokban kértem, de mindegy, a fájlméret egyértelmûen nem stimmel. 80,7MB-nak kéne lennie...töröld ezt a szarul lejött fájlt, és csak utána töltsd le megint.
viszont nem a program files-ba tette a játékot hanem a start menübe.lehet ez a gond? a program filesban van egy üres nobilis mappa.
c:\Documents and Settings\acs\Start Menu\Programs\Nobilis\Death to Spies\
itt a game!

wapolok

70,6 mb

wapolok

hykao
Fájlméret?
bocs balfasz vagyok de csak igy tudom belinkelni.
http://kepfeltoltes.1q.hu/files/48_191201787373.bmp

wapolok

hykao
Mekkora a leszedett fájl mérete? (bájtokban) Illetve csinálj légyszi egy screenshotot a hibaüzenetrõl.
Evin
Próbáld meg másik géppel leszedni, lehet, hogy a géped vmelyik beállítása okozza a gondot.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Hyako.Kösz a magarosítást neked és a társaknak. Nagyon jó lett
ez az automata telepítõs végleges verzió(a bétákról nem tok mit mondani
mert olyat korábban nem raktam fel).Fõleg az tetszik h nem angolul
beszélnek a KGB-ügynökök 1mással a Ljubjankán. Sokkal jobb így az
egész,a feliratok is jók,bár még csak a bevezetõ videón vok túl(ma kezdtem el a tényleges játékot mert eddig nem volt idõm bár már régebben
megvettem a játékot cs. közbejött a vizsgaidõszak),feliratok jól
olvashatóak,követhetõek nem tûnnek el túl gyorsan.Úgyhogy THX.

másodszor szedtem le a magyaritást és ugyanazt irja ki.

wapolok

hykao
Szívesen. 😊
Faterx
Na újraraktam, így már jól feltette.
Kösz a segítõkészséget, másrészt okulás a usereknek!
Faterx
Ok már gondoltam rá , ki is próbálom.

(Amúgy offként kb 20 éve túrkálódom könyvtárakban.)
hykao
Közben eszembe jutott mégegy dolog! Amennyiben korábban már felraktad bármelyik béta-magyarítást, akkor azért nem megy fel ez a végleges! Ugyanis a végleges magyarítás ugye szeretné kicsomagolni az 5db .vfs fájlt, ami fent említett esetben viszont már vagy törölve lett vagy pedig átnevezve! Úgyhogy a problémát megoldja, ha újrainstallálod a játékot. (elõtte persze uninstall, és érdemes az 5 kicsomagolt .vfs után maradt 5 db mappát is törölni)
hykao
Most akkor tisztázzuk: oda lett telepítve a játék, és mégse fogadja el a magyarítás telepítõje helyes útvonalnak vagy pedig nem tudod hová lett telepítve, és azt másoltad ide be, ami megjelent a magyarítás telepítõjében alapértelmezett útvonalként? Utóbbi esetben használd a "tallózás" gombot, és úgy próbáld megkeresni a játék mappáját. Ha így sem találod, akkor pedig pl. a Windows Intézõben csinálj egy fájlkeresést, és keress mondjuk erre a fájlra: "engine.shadvs" -> ez a játék mappájában van, ha megtalálja az intézõ, nézd le az útvonalat, és add meg a magyarítás telepítõjének.
Faterx
Jól van nyilván azért próbálom írni mert alapértelmezettként nem fogadja el. Azért is kopiztam be az útvonalat. Na mindegy, elvagyok nélküle, csak bosszant. Meg hát ha annyit dolgoztatok vele...
hykao
Nem írni kell, hanem tallózni. Ott a tallózási lehetõség! Neked kell tudnod, hogy hova telepítetted a játékot! 😊 Tõlem hiába kérdezed, azt én nem tudhatom! 😊 Az alapértelmezett útvonal az az, amit leírtál - az angol verzió esetében -, tehát ha nem változtattad meg a telepítési útvonalat, akkor ott kell lennie a játéknak...de rosszat nem tudsz megadni, mert a telepítõ nem enged tovább, amíg nem adod meg helyesen az útvonalat.
Faterx
?
Faterx
C:\Program Files\Nobilis\Death to Spies
Faterx
Ok csak még sajnos nem tudott kiderülni, mivel nem gogadja el egyik könyvtárat sem akármit írok <#ijedt>
hykao
A magyarítás "nem nyúl" a mentésekhez.
Faterx
Kösz Hykao és a társaidnak!
Idõ híján már rég' játszottam az "angol-magyar" ny. verzióval -ami egyébként nálam jól mûködött, de azért megkérdezem hogy ha rátelepítem, megmaradnak a mentéseim? Merthogy kb a közepénél tartok és ugye nem 2 perces játék hál' istennek.
csrolli
erre vártam, vártunk szerintem sokan! köszönjük a készítõknek, 1000 hála!! (bízom benne a köv. munkájuk a Chameleon lesz)