DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dióka
<#nevetes1><#eljen>
ha nincs 2 egyforma belõle 1-1M-ért,akkor engem már nem is érdekelne, mindenképpen kellene mégegy a gyerekszobába is!<#nyes>

mflex
Már régóta tartozott nekem egy "ismerõs" 1.5M ft-tal, mivel pénzt nem tud adni, csak két tv-t, amibõl az egyiket rögtön megtartottam (Panasonic TX-P65VT30E plazma) a másik meg egy szintén csúcs samu lcd eladó, aki innen az sg-rõl ír privátot, annak még -100 rony. A tv nálam van origináltan, a vásárlás napjától indul természetesen a 3 év garancia, ha nem megy el, akkor megtartom. Élõben is láttam, nagyon durva. További infó privátban. Kell a "kess" jeligére 😄

What about the forests?

mflex
Jah, hangfalakkal együtt, elég súlyos darabok.

What about the forests?

Dióka
bírom ezeket a videóidat!<#eljen><#kacsint>

na jah, hogy rohadjon meg az EU is, nemrég megint tapasztaltam, hogy kint amcsiban az itteni ár töredékéért megkapni mindent, mi szem-szájnak ingere....pl. amit itthon árulnak 3-400-ért, az ott simán 120-ból megáll.
Ez a Philips most akkor hangfalakkal együtt van és azzal ennyi?!

IMYke2.0.0.0
Jéééézusom!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
Majd teszek fel még képeket, de most PÉCS BESÖTÉTEDETT, mert kibaszott nagy vihar lett!

10 perce egy ilyen szupercella féleség jött fölénk.

Aztán hirtelen leszakadt az ég, és most:

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Húúú! A klip alatt Airbase, és maga a klip pedig "honvágyat" keltett bennem.
Isten hozott (és a repülõgép) itthon! <#eljen><#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Azt tudod hogy a születési neve nem Szatmári István?<#ejnye1>
mflex
Én, csak az árgépnek hiszek, és kissé furcsa lenne, hogy minden (neves) magyarországi cég átlagban 650 körüli árban árulja, akkor van egy, amelyik a világon a legolcsóbban adná és pont itt? Na ez a hét vicce lenne.

What about the forests?

kaposi1
Csak kíváncsi voltam itthon mennyi.
Mivel nem veszek ilyet nem is léptem tovább.
Ha meg így van hogy nettó az ár, akár meg is lehetne hurcolni õket a vevõk megtévesztéséért.
Mivel legjobb árként hirdetik magukat.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

mflex
Ha már képes voltál ezt a szart keresgélni, akkor fel is hívhattad volna õket. Az ügyfélszolgálatos csaj szerint a termék várható beszerzési ideje, minimum 2 hét és a lényeg, hogy milyen korrekt cég, ami ár kint van, az mind NETTÓ!!! A bruttó ár: plusz 133000 ft még.

Egyébként meg 629-ért is lehet kapni, leírtam, hogy mit vettem, szerinted elõtte nem érdeklõdtem, hogy máshol (itthon) mennyi? Attól független, hogy nekem egy kurva centembe nem került...

What about the forests?

kaposi1
Szia Mike!

Üdv itthon.<#wave>
Biztos nagyon jó a cucc de azért itthon sem mindenhol 700000 FT.<#wink>

mflex
Hello Dióm!

Nos, élményem van bõven, de olyan sok, hogy egyelõre raktároznom kell a képeket és a videókat.
Inkább nem is írom le, hogy hol, merre jártam, mennyi pénzt költöttünk és miket vettem, mert pár embernél biztos kicsapná a biztosítékot, ezt majd telefonon. Azért mégis pár "apró" dolog: Voltunk Miami-ban, a Grand canyon-nál/ban, az angyalok városában...Itt történ egy érdekes dolog:

Bementem egy hifi üzletbe, azzal a céllal, hogy a HK erõsítõmet kukázom és veszek egy "jobbat".
Az eladó éppen, hogy nem szopott le, már untam is, hogy ott nyáladzik körülöttem, mert mindenrõl mindent elmondott, aztán szerinte (és több száz elégedett vásárló által) a legjobb választás egy házimozi komponens, mivel annyira kimondottan a filmekre van kihegyezve, hogy most náluk ez a top hangminõség a 2500 dolláros árban, tehát 2500 USD. nem 2500 EURÓ!!! (A kurva anyját az EU-nak, de fõleg ennek a kibaszott országnak az árazásai miatt, nem is, inkább annak aki áraz) szóval jöjjek és hallgassam meg, de úgy, hogy beköt egy DENON és egy PIONEER erõsítõt, az elsõ 2999, a másik 2499 USD volt. A teszt film pedig, a SAMSUNG egy BLU RAY válogatás lemeze, ahol a harcoktól kezdve az erõs basszusokon át, a finom csilingelõ hang mind együtt volt. A PIO nagyon durva mélyeket nyomott, de nem dobtam tõle hátast (JBL hangfalakra voltak kötve), a DENON viszont odabaszott, eszméletlen tiszta hangzás, néha azt hittem, hogy a fejemre omlik az üzlet. (Los Angelesi csata filmnél). Aztán következett. EZ. írni nem tudok róla, hogy milyen, de az én pár éve 700K körül vásárolt HK erõsítõm elmehet a picsába, meg az elõbbi kettõ is a Philips-hez képest. Csúcsminõségû erõteljes 7.1 (szinte mindig hallani a külön hangokat minden csúcsminõségû hangszóróból) hangzás, annyira élethûen tolta alám a filmbeli hangokat, hogy ilyet én még nem hallottam, ekkor már elhittem, hogy miért sláger ez az USA-ban.

Itt is biztos az lenne, ha nem 700 ezerért árulnák, nekem vámmal együtt 550 körül volt, és ha hozzáveszem, hogy ezt a Kriszta ajándékba megvette, akkor meg egész jól jártam! 😄

Majd még mesélek, de most mennem kell, tegnap jöttek Német rokonok akik itt dekkolnak nálam vagy 2 hétig. felmentünk a tv toronyba, ott csináltam egy kis videót. A városban 36 fok volt, a toronyban meg 19 és olyan széllel, hogy néha azt hittem, hogy kirepít a toronyból. A párom nem is bírta sokáig, a vidi végén õ már lent van, én a többiekkel fent voltam jó egy órát, meg is fáztunk a picsába.

Na egyelõre ennyi....

What about the forests?

kaposi1
Nekem most ez a kedvencem tõle.<#taps>
Melóba nagyon sokat meghallgattam már.<#finom>
Kis Lady Gaga beütéssel.<#nyes>

IMYke2.0.0.0
[b[]Dióka[/b]: Természetesen, csakis a saját ízlésem szerint ítélhetek meg zenéket, produktumokat - ahogy teszi ezt mindenki ezen a Földön .

Az identitászavaros ritmus alatt két dolgot értettem - akkor ötöltem ki, amikor a hozzászólást gyártottam, ergo: seho lsem olvastam még:
- az énekes hangjára
- a zene ritmusára, melynek szerzõje nem tudta eldönteni, hogy Dance vagy Hip-Hop, vagy esetleg Pop alapokat használjon. Ez egyszerûen, elsõre hallható. Szerintem.

Zephyr: Õszinte leszek - jó ideje el sem indítottam a zene kutyuló cuccaimat.
Amiket most hoztam be, hogy majd valamikor készítek hozzájuk klipet, azok egyrészt biztosan a frászt hoznák mindenkire - mert nem angol nyelvûek - másrészt nem is mostanában készültek.

Mindkét szám Uhm Jung Hwa dala - két újabb remix.

Dióka
elég sok megvan (már ami nekem is tetszik), de ne kelljen mááá felraknom, nincs egy külön fórumuk,ahol megvan minden kúúl 128-as mp3-ban?<#nevetes1>

Zephyr Retiring
sorrend a következõ:
empéjtré meghallgatni. szelektálni.
foscsi=kuka<#nevetes1>
kúlcsi=boltba<#vigyor>
ha van valamelyik jobb minõségben, ne fogd vissza magad<#nyes>
holnap benézek..most starting the factory..bye<#integet2>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Zephyr Retiring
jut eszembe, most mennem kell, de..
ezektõl a jucuséktól 320-ba elfogadnék pár jó nótát<#nyes>
szégyen, nem szégyen nekem tetszik ez a stílus is<#whatever>
ezt is már rongyosra hallgattam 😊 tõlük..

Dióka
mind2 okés, lenne, de az egyik csak harmadig van meg, és
'miért épp empéjtré?
nincs meg jobban, vagy csak szimpla lustaság? 😊
mondjuk mindkét esetet respektálom..'
szatmári-jucus duónak van még néhány kellemes száma, de ennyire (tényleg) fosban azért csak nem hallgatom meg.<#nevetes1> vagy neked nemhogy itt kezdõdik, hanem itt is végzõdik a minõség?

Zephyr Retiring
gondolod<#kerdes><#vigyor5>
akkor légyszi ölelj át 😊 és hazudj még 😊<#hehe>

u.i.: a hazudj még jobban bejön<#papakacsint>

Dióka
a ritmus elég jó,de a dallamban vannak kételyeim, de akko te most elég meleg hangulatban vagy! ennyi!<#nevetes1>

Zephyr Retiring
nem egy best of, de ez van<#nevetes1>

Dióka
Érdekes.

Zephyr Retiring
zenehallgatási ízlésünket sokminden befolyásolja..
hangulat, idõjárás, fájdalom, szerelem..etc..
én most ebben a hangulatban vagyok 😊 **katt**
buzis? lehet. de ki nem xarja le? attól a nóta még nem rossz<#nevetes1>

Zephyr Retiring
természetesen ez is egy pájó<#papakacsint>

Zephyr Retiring
egy még régebbi kedvencem a 80-as évek derekáról..
avagy egy igazi retro audiophile hi-fi, hogy stílszerû legyek<#nevetes1>

Dióka
egy régi kedvencem 2005-bõl a Pioneer-tól (remélem most már megjeleníti a fórummotor)

és a 2010-es újabb változata (persze belsõben is rendesen felújítva)

Dióka
szewa Májki!

üdv. újra itthon poros és szaros kis honunkban. van mit mesélned!<#nevetes1>

Dióka
Örülök, hogy az 1. bejött, bár ebben (ismerve hypertranszszexuális ízlésed <#kacsint>) szinte biztos is voltam, a 2.-ért meg elnézést kérek (tõled és aki még nem merte bevallani, hogy nem tetszik neki), nekem eszemben és fülemben sem volt szexuális úton elemezni a hangot (értsd: nem egy BuZi volt a legelsõ gondolatom és nem is Boy George azért az elõadó....ha a Savage Garden(ben) sikereit tekintve biztos voltak hetero rajongói is a csávesznek (aki ettõl még felõlem lehet akár meleg is), akkor nem olyan vészes ez a hang...mondom, szerintem (jó, hát nem egy bariton vagy basszus, de azért nem is szoprán). Viszont egyáltalán nem gond, ha nemtetszésed fejezed ki (legalább közelebb kerülök ahhoz, hogy tudjam, mivel járhatok a kedvedben)<#worship>, hisz eddig én is sok általad sztárolt számtól tudnék simán nyilvánosan harakirizni, csak nem teszem,mert megóvlak benneteteket a 1lelketeken száradástól',és mert tudom, ez tényleg csak ízlés, s nem nemi identitás kérdése, de azért érdekelne, hogy milyen az az 'identitás zavaros ritmus', honnan lehet ezt felismerni, van hozzá referencia?! Csak mert igazából én nem szeretnék nemizavarosbuzigenyamelegférfihangotszeretõnek látszani...<#nevetes1><#wave> hogy mi vagyok valójában az megint más kérdés.<#kacsint> de azt csak Zephyr bá tudhatja (majd meg egyszer, ha nagyon akarja).<#nevetes1>

Zephyr Retiring
ez ízlés kérdése csupán<#nevetes1>
nekem zeneileg sem és minõségileg sem jön be<#whatever>
de ha már zenékrõl cseverészünk:
nem néztem még, mert nem volt idõm..
de mint fõ projectmanagertõl kérdem:
a holiday imykeremix elészült már<#nemtudom>

IMYke2.0.0.0
'Viram & Icy Sasaki & Strange Doctors-Liquid Sound (10)'

Ez viszont brutálisan jó! Hálásan köszönöm ezt az egyedi remekmûvet!

IMYke2.0.0.0
'Darren Hayes-Talk Talk Talk (Club Junkies Radio Edit) (11) 3'24"'

Egyen hang. Egyen zene. Õszinte leszek: szerintem ez szar. Ilyennel engem kínozni lehet.

De elfogadom, hogy manapság az ilyen 'meleg' hangú férfiak a menõk a dance stílusban, az identitás zavaros ritmusról nem is beszélve...

Zephyr Retiring
#23279-re:
akkor helló..
vagy viszlát?
csõ, oszt
üdv. újra itthon wazze :p

mflex
Hi!

Na hazaértem/tünk. A tököm tele van (az ilyen hosszú) repüléssel.
Mentem szunyálni.
Üdv Mindenkinek.

Ps:ˆ McCartman
Neked mi a punci bajod van?

What about the forests?

Zephyr Retiring
#23277-re:
látom, innen vonyarcvashegy felé is kánikula van :p
próbálj hûvösbe maradni..
egyesek idegrendszere nem nagyon viseli jól a hõséget 😊
mellesleg szabadidõmben sokkal komolyabb dolgok aggasztanak, mintsem, hogy neked mi és miben van meg..
amúgy egyet értek:
a hard dance verzió nekem is bejön..
de bunkó vagyok:
szia 😊
kérdezném, hogy "mizu?", de a végén még nem lájkolnád a humoromat :p

Dióka
mielõtt még elárulnám a sokszor még nem is oly egyszerû igazságot, van erre egy viszonylag átvitt értelemben használható konkrét válasz:
CSAK...,mert <#nevetes1>
hogy szabadidõdben legyen min rágódnod, töprengened és találgatnod...

majd ha a letöltés eléri az ingerküszöböm, akkor részletesebben is megválaszolom (CSAK) Neked!<#wave><#nevetes1>

Zephyr Retiring
#23275-re:
miért épp empéjtré?
nincs meg jobban, vagy csak szimpla lustaság? 😊
mondjuk mindkét esetet respektálom..
csak hát ez a fránya kíváncsiság..ne lenne :p

Dióka

egy viszonylag kellemes progresszív psy-trance

Viram & Icy Sasaki & Strange Doctors-Liquid Sound (10) 6'25"

és egy mostani dallamosabb 'sláger' maxijáról a nekem tetszõ hard dance verzió

Darren Hayes-Talk Talk Talk (Club Junkies Radio Edit) (11) 3'24"

mind2mp3

Dióka
anyád csáját már esgé!

http://i16.photobucket.com/albums/b31/the40ozpro/Kaboom004.jpg

http://25.media.tumblr.com/GXcjc7XP0gs2fyiyunTdnmz5o1_500.jpg

Dióka
mi a sz r?akodik a fórummotor?

megpróbálom mégegyszer, szóval ezek közül:

Dióka
hát a torony néhány eleme tényleg szép, de ilyen zenéhez minek ennyi kacat?<#fejvakaras><#idiota>

szerintem ezek közül az egyik-másik is elég lenne neki <#eplus2>

Musachy
Ez se rossz:

imo :) science fiction is science fact

mi ezen az igénytelen szted?<#lama><#nevetes1>
Helló Mike!
Szerencsés hazaérést kívánok !

mflex
Hi all!

Meg elek, csak nem tudok aludni, gondoltam majd egy honap utan bekukkantok. Szerintem a hetvegen otthon leszek.

Addig is udv (SF. Lombard Street-rol)

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Így van - 64 kb/s a csúcs amivel "szakít" ez a net.

Musachy
Ha kereken 6* gyorsabb a tied, akkor az övé 64, alig szárnyalja túl a klasszikus faxmodemet...

imo :) science fiction is science fact

Italo4ever
Miert,a tied mennyi?

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

IMYke2.0.0.0
384 kb/s a letöltésed?

Az kereken 6x gyorsabb, mint az enyém 😊

Italo4ever
most olvastalak feltoltenem,de csak egy gagyi usb netem van most sajnos 384k sebesseggel,ezzel viszont meg ez a forum is egy orokkevalosag mire betoltodik. <#shakehead>

te viszont latom jol elmentel a masik oldalra,ha junius 20 an indultatok ezek szerint,tobb hete be se leptel

majd elolvasod,ha belepsz valamikor foldi.<#wave>

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"