DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem lenne rossz amit csinál, ha csendben és csak magának meg az autista haveroknak felvágva csinálná a mûsort, és nem hangoztatná mindegyik mellé, hogy pl. kitérünk a hitbõl, ha meghallgatjuk az õ mestermûveit,mert egyelõre valóban kitértem, de csak azért, hogy legyen hová boáznom.
értem én mit szeretne alkotni, csak mint mondtam korábban is, ezen a téren sokmindennel egyáltalán nincs tisztában, amit meg kontárkodik, abban az elõnyös lehetõségeket sem jól alkalmazza....szóval ez így nem maszterelés, csak szarkeverés.<#hehe>#hehe><#bohoc>#bohoc>
de igyekszem többé nem foglalkozni vele,mert ennyi szóra már nem is érdemes.
Na de azt meg csak meg se emlitetted hogy az en altalam feltett mp3-at konvertalta fel flac-ba.
Igy most kaptak a kedves letoltok egy uvolto tul vezerelt felvetelt, amivel rosszabb esetbe kinyirjak a hangfalat, viszont cserebe haromszor annyi helyet foglal a vinyojukon.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
én röviden és tömören válaszoltam Laci topikjában.
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
érdemes belehallgatni a többi elõadásába is.
a kollégánál most lett felújítva 1 ilyen magnó hamarosan készül róla kép!
1 kis hazai....

Köszönöm a lehetõséget.<#worship>#worship>
imo :) science fiction is science fact
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
nem tudom milyen high-endes haverjai vannak, de ha a hasonló kókány-hányás-okádék 'masztereit' jónak hallják, akkor vélhetõen mindegyik süket (mellette nyilván vak is), az tuti, ez csak valamilyen önkéntes autista csoportosulás lehet.
az alapvetõ probléma, hogy magával a maszterelés és rippelés fogalmával sincs tisztában, ha stúdió hangmérnök lennék, imák mormolása közben még fizetnék is neki, csak ne nyúljon semmilyen zenéhez, de minimum voodoo szertartás mellett örökre megátkoztatnám.
az alapszám már önmagában sem szól túl jól, azzal hogy a mestergéniuszi beavatkozásainakk köszönhetõen végeredményében még 5-6 decibellel megnövelte TORZÍTÁSIG! a hangerõt, melyre szokta egy átlagfül mondani, hogy 'azta, de faszán szól', (nem csodálom, hogy nem hallja a 2x30-as döngõ mélyú hangfalaival), így azt a pici dinamikát is elvesztette a basszus,ami az alany mp3ban még megvolt,a torzításig túlvezérelt mély és közép hangok szinte lepuffognak, végig 'ordít' az egész szám, arról nem beszélve, hogy a közép szimplán csak el lett kurva. mondjuk soha nem is fogja hallani mirõl beszélek, hisz egy már legalább félig süket és zenei hallás nélküli emberrel picit nehezebb egy zene akusztikájáról hangképet reprodukálni, mint mondjuk egy vakkal letapogatni és elképzeltetni egy térbeli tárgyat. <#nyes>#nyes><#falbav>#falbav>
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
mflex infarktust kap ha benéz,
és azt látja már megint szétoffoltuk a totyikját 😊
egyébként újra mobilon vagyok, úgyhogy egy-két szép hi-fi fotót is szívesen látnék...
itt, vagy utt..
izé...másutt...
na azé 😊
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
akkor valamit nagyon rosszul csináltam :p
jobban szeretem, ha az emberek hülyének, elmebetegnek, netán pszichopatának tartanak 😊
ennek érdekében egyeseket már-már a tettlegesség szándékának gondolatáig is el tudok juttatni 😉
lám csak, még egy dolog,
amiben szintén elértem a mesteri fokozatot :p
javíts ki, ha nem értesz egyet 😉
bár még jobb, ha nem is reagálsz, csak csendben elolvasod és tudomásul veszed a mondandó(i)mat, annak érdekében,
hogy késõbb azt már ne mondhassam:
"ha hallgattál volna,
bölcs maradtál volna.."
Egy kicsit én is.<#hehe>#hehe>
en sem vagyok helyesirasi bajnok,de pont o beszel aki olyan hibakat ejt,amit egy ovodas is le tud irni?
xd
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
költõi látásmód, na..., szeretné magát viszontlátni tankönyvekben is, ezért kell mindig és mindenbe belefûzni már-már tökéletes önmagát.<#nevetes1>#nevetes1>
de volt, hogy tényleg okosat mondott ZRbá, persze ez legtöbbször a bölcs hallgatásban merült ki.
egyébként mostanában egész bírom ZR-t.<#wave>#wave><#vigyor>#vigyor>
'mert (sík)hülye azért nem vagyok' - gondolja magában, ezért nem tudja, hogy mekkorát tévedett (ebben is,mint eddig mindenben,amibõl észt akart osztani).<#hehe>#hehe><#vigyor>#vigyor>
Tudom azt is írtad, hogy nem te követted el, de azért belekeverted magad a történetbe - ezért írtam, amit írtam. Amúgy teljesen jól érezted, hogy arra céloztam.<#eljen>#eljen>
Inkább díjazom azokat a "ritkaságokat", amik olyanok, mint a nemrég sokat emlegetett Bobby J, mint az ilyen-olyan remixeket (attól függetlenül, hogy nagyon jók is vannak köztük).
ahhoz hogy olyan mixet készítsek nekem még sokat (inkább rengeteget) kell fejlõdnöm<#vigyor>#vigyor>
Nekem is megvolt már 2009-ben Samuel zenéje, 128-as mp3-ba.<#crazya>#crazya>