DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gyorgy74
Oleg Risev eredeti verziót nem ismerem.<#fejvakaras> Engem meg épen az elõadó hangja fog meg ebben a remek zenében.<#taps> Mondom én hogy nem vagyunk egyformák! Neked is más az ízlés világod meg nekem is... Persze véleményt lehet formálni róla természetesen.<#wink>

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

mflex
Oleg Risev haveromnak majd megírom, hogy a legjobb számait ne bassza el már ilyenekre, a space wanderer intrumentalisan hatalmas, még 2007-ben megírtam neki, hogy ennél jobb italospace számot nem hallottam és azonnal az ISD playerbe került az elsõ számként, de nekem ez egyáltalán nem jön be, egyszerûen nem illik bele ez a szar ének ebbe a csodálatosan megkomponált Olegris zenébe.

Anno még nekem küldte el elsõként a weben email-ben 320.ban. TÚL SZERÉNY A SRÁC, PEDIG ÉN SOKAT BIZTATTAM, az ISD-sek biztosan emlékeznek rá, de õ úgy gondolta, hogy nem léphet a nagyok nyomába, remélem azóta változott a kényszerképzete, és a remek zenéit nem adja ilyen fosokhoz...<#falbav>

What about the forests?

gyorgy74
Nálam most ez veri ki a biztosítékot! Valami nagyon egyszerû ÚÚÚÚÚÚÚJ italo valami még is meg fogott benne. Több fórumon be mutattam már de számomra megunhatatlan. A videót azt én csináltam ennyire telet tõlem, egy motoros túra képei.<#taps>

mflex
Ha már szóba kerültek...

What about the forests?

mflex
Az LG más mûfaj, nekem tetszik, amit az a picsa csinál, persze, mint írtam a mûfajában. Egyébként meg gerincre vágnám azt is. 😄

What about the forests?

mflex
Este mikor nem tudtam aludni, akkor 2 órát (szinte naponta az 1 hó alatt) hallgattam zenét fülessel, már régóta nem hallgattam ennyit italo muzsikát, és ekkor döbbentem rá, hogy a 80-as évek zenéivel semelyik mai egyenlõ.

What about the forests?

gyorgy74
Nem tudom én szeretem a Retro & New Italot is persze nem vagyunk egyformák. Azért egy Miko Missiont vagy egy Tom Hookert még mindig többe nézek mint egy Lady Gagát!

Musachy
#23350-re ment...

imo :) science fiction is science fact

Musachy
#23350-re ment...

mflex
Az tuti, hogy ez (is) nagy százalékban közrejátszik.

What about the forests?

Musachy
Ezzel totál egyetértek, mindig is így éreztem.

gyorgy74
Természetesen amin fel nõttünk sosem lesz ugyan az a fülbemászó sláger, mert a 80-as években egy egy évszámot köt az ember egy nagyon nagy múltú zenéhez. Egy több százszor meghalhatott igen nagy slágerek még midig a fülembe csengenek még akkoriban szalagos magnón rögzítve.<#wink>

mflex
Nincs vele semmi gond, tök jó szám, sõt nagyon jó zene, de vajon pár hónap után meghallgatom-e?

What about the forests?

gyorgy74
Akkor ez sem lesz a kedvenceid egyike! Azért érdemes meghallgatni!<#eljen>

mflex
Egyvalamire rájöttem, mint italodisco buzeráns...
Az új italo zenék hangzása nagyon jók többségében, és dinamikusan dallamosak is, de...

A régiekkel nem vehetik fel "harcot", legalábbis nálam biztosan nem.
Ugyanis az iPod-kütyümön, ami 160GB, kb 4-500 italodisco zene fel lett másolva, ebbõl úgy 50-60 körül az újabbak és sokszor hallgattam zenét a nyaralásom alatt, de az újaknál simán nyomtam egy next-et...

A régieknek talán van egy hangulata, vagy a karakterisztikája más, vagy dallamosabbak, esetleg az egész együtt, de semelyik új nem tudott úgy hatni rám, hogy pár hónap, vagy egy év után újra meghallgassam, pedig anno azt hittem, hogy ezek ilyen zenék lesznek. (closed, ken laszlo, eddy h., ryan paris, mirko hirsch, savage, gh és a többi, stb...)

Mind-mind elnyomtam õket, ha megszólaltak, mert labdába sem rúghatnak ilyenek mellett, mint pl (csak hasra ütésre a több ezerbõl) :

Mirage-Get Down és Fabian Nesti-Heigh Ho, akiknek a zenéiben, mind az alap, mind a refrén annyira belemászik az ember fülébe, hogy még piszkavassal sem tudja onnét évtizedek alatt sem kibaszarintani.

Body Power-Nothing-tól, hol vannak ezek a mostaniak, sehol, de miért?
A választ nem tudom, de valami hiányzik, mert nem HALLGATOM már a zenéiket, de a régieket bármikor. Úgy gondolom, hogy az italodisco akkor lezárult, ez már nem az, nem az a szint, hogy pár hónap múlva is eladhassák magukat, nálam tuti nem, és ez gáz...

Az új italok megunhatóak nagyon hamar, csak itt rohadnak a gépemen, meg a cd tartóban, amiket megvettem...

<#rolleyes>

What about the forests?

mflex
Kurva jók, vagy tízet biztos megnéztem 😊

What about the forests?

mflex
ok, töröltem...

What about the forests?

Dióka
ritkán szoktam YT csatornát ajánlani, de aki ki akar kapcsolódni és szereti a mozit és a poénos-ötletes trükköket és kifigurázott klasszikusokat, annak érdemes végignyálazni a YT egyik jól ismert arcának nagyon profi FX-videóit.

FREDDIEW FX MOVIES

Zephyr Retiring
biztos, hogy nem jártál még így ? 😊
amúgy el van nézve<#vigyor>
közben megjött a best of priviben is.
a feltöltõt ismerem. ellenõrzés nélkül is tudom, hogy vm<#papakacsint>
de a szándékot azért neked kolléga méltányolom<#worship>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

kaposi1
Na így még nem jártam,elnézést!<#wilting><#worship>
Mike légyszives töröld a 23341-et!

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Zephyr Retiring
..mondjuk ilyesmit 😊 wazze<#nyes>
oszt majd én eldöntöm, hogy valóban vm, vagy csak annak látszik<#nyes>

Zephyr Retiring
ja, olyan linket is mutass, ami még él<#nyes>

Zephyr Retiring
a my way-re gondoltam 😊
mellesleg anka fogta iglesiast és elnyomták együtt,
hogy sinatra lássa már: hogyan is kell eztet csinyányi<#nevetes1>

Zephyr Retiring
már mér ne hinnék<#nyes>
de nekem ennyi elég is. azt kicsit sajnálom, hogy nem sikerült egy emberben megtalálnod a boldogságot, de azt tudd: én hiszek benned<#eljen>
egy nap, majd az igazi rólatok is csinál egy ilyen 😊 fotót, és akkor már minden o.k.<#vigyor>
(a kép eredetileg 12 mp-es, de ez a képfeltöltõ úgy látszik csak 2 mp-t enged<#falbav>)
ankától meg nyugodtan dobhatod azt a vm linket.
ne kelljen már másokal kerestetnem<#hehe>
és ha már itt tartunk..
sinatra a legnagyobb slágerét, akkor is paul anka-nak köszönhette ha jól emléxem még 1969-ben..<#nevetes1>

Dióka
a zene kábé ennyi idõs, de mivel az 'új' kifejezés sugallása az eredeti szövegkörnyezetben sem történt meg semmilyen szinten, így az új vagy nem új pár tisztázásának kérdése is értelmetlen...egyébként minek fotó, anélkül nem is hiszel nekem vagy más infóra vágysz? az egyikkel (mert több is van) ez a legfrissebb:

Paul Anka meg nem a lehetetlen kategória, bár néhány sikeres (h)õskori Diana,You Are My Destiny,My Heart Sings,Lonely Boy,Put Your Head On My Shoulder stb. számán kívül nem a fõprofil, de bárhonnan egyklikkel beszerezheted a legfontosabb albumait VM-ben is,minthogy inkább én osztogassam.<#kacsint> 2007-es albumában mondjuk megpróbálta Frank Sinatrásra venni a (hang)stílust, de persze Sinatrát nem lehet leutánozni...

Zephyr Retiring
#23331-re:
grat. bár nem derült ki, hogy azért 1-2 hónapja, mert ennyi idõs a zene, vagy azért, mert ennyi ideje van az új párod 😊
kérnék egy aranyos fotót rólatok, ami sejteti hogy 1 pár vagytok 😉
(ha van már ilyen)
no persze szigorúan csak a totyik "személyiségéhez" illõ kép érdekel csupán..
és semmi személyes :p
úgy érzem, ez nem egy lehetetlen feladat neked..
a zenérõl késõbb nyilatkozom csak..
gyerekek!
paul "albert" anka-tól bármi jöhetne minimum 256-tól,
ha hallgat ilyesmit itt valaki egyáltalán 😊

Dióka
Olegris megszerzi az alapokat (az alap dallamot), kölcsön és/vagy el-átadja ennek-annak, akik átdolgozva saját nevük alatt megjelentetik a variációkat....ez a globalizált zenebona

Dióka
Dióka
a mázlista....ezt meg tudja még valaki csinálni?! <#nevetes1><#falbav>

Dióka
Ez a trend, ha tetszik, ha nem....<#nevetes1> (mármint a fejek, fények, beállások stb.)
Akartam írni, hogy Imykének EZT SEM ajánlom, de gondoltam, ezt úgyis tudod. <#kacsint>

IMYke2.0.0.0
Nem tetszenek már ezek a direk "cool" tekintetek, beállások, fények...

A zene meg még úgy se.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pityu0718
Ne már, hónapok óta megy a rádiókban éjjel-nappal.. <#conf>
Egyébként tényleg jó zene, remélhetõleg a további zenéik is ilyen stílusban jönnek ki.

Dióka
a párom már régóta (1-2 hónapja) odavan érte, mivel eddig még nem volt, gondoltam, talán már érdemes bemutatni...<#kacsint>
maga az együttes és az eddigi többi szám nem is érdekelt, csak ez egész tûrhetõen összejött.

gyorgy74
Milyen meglepõ véletlen! Éppen ma szereztem róla tudomást, hogy ez az együttes létezik!<#wink>

Dióka
elég kellemes, a dizsikörökben befutó siker és még magyar is

mflex
Na jól van léptem, lehet csak a jövõ héten leszek...

What about the forests?

Zephyr Retiring
#23322-re:
ebben meg én adok neked igazat. a passzív 3d-t még nem volt alkalmam tesztelni, de..
visszajött pár kolléga kanadából. õk mondták, ha kint leszek feltétlen ugorjak be egy elektronikai kütyü boltba, mert ami ott van, olyasmiket itthon nem látok 😊
olyan márkákat említettek, amiket tévében nálunk nem kapni. pl. acer..
eddig azt sem tudtam, hogy tévéket is gyárt. és nem is akármilyeneket. van, aki hozott be olyan toshiba 3d-s laptopot, hogy odavág a legtöbb asztali gépnek. és szemüveg nélküli 3d! a hangszórók harman kardonok, és csak a
memória 8 gb ddr3..
nem semmi wazze.

mflex
A passzív nem tudja ugyanazt a 3D minõséget produkálni, mint egy szemüveges láttam, kipróbáltam egymás mellett. A passzív csak mélységet tud, viszont a másikból szinte kimásznak a szobába, nem beszélve arról, hogy szemüvegben kétszer nagyobbnak tûnik a kép.

What about the forests?

kaposi1
Mike légyszives ismét nézzél át a topikomba.<#fejvakaras>

kaposi1
Nekem is Plazmám van jelenleg, és ebben nagyon egyetértek veled.<#eljen>

kaposi1
Igaz Cameron nem jó.
Én csak a saját tapasztalatomra hagyatkozom, ill. a szememre.
Tudod jól hogy oda voltam egy 3D Samu Led TV-ért.
Sõt elárulom hogy már ki is volt nézve , igaz az ország másik végébe kellett volna menni érte, de rendkívül jó áron hozzájutottam volna.
Csak hogy még azon a hétvégén indulás elõtt volt szerencsém látni az LG 3D Cinema elnevezésü készülékét, és utazás egybõl lefújva.<#vigyor>
Amit ugyanis produkált a passzív szemüveges 3D az valami teljesen más dimenzió.
Azonnal eldöntöttem hogy ha veszek tv-t az csak ilyen lehet a látvány után.
Amíg nem bizonyosodsz meg személyesen a különbségrõl addig hiába is bizonygatom mennyivel jobb.
Azt saját szemeddel kell tapasztalnod.
Én ezentúl a passziv 3D-re esküszöm.<#smile>

Zephyr Retiring
amúgy zefíresen tennék még egy észrevételt.
jelen pillanatban a legtisztább és legszebb képe
-függetlenül attól hogy aktív, vagy passzíb 3d-s megjelenítésrõl beszélünk-
a plazmának van.

Zephyr Retiring
#23319-re:
cameron rendezõ.
nem pedig jós..
ezek a találgatások (jóslások) sokszor kútba estek már..
elég csak a dat-ot, a dcc-t, vagy épp az md-t említenem.
ezeket a harcokat mindíg a vásárlók pénctárcája döntötte el. hogy csak pár példát említsek hirtelen:
vhs kontra video 2000...
vagy ld kontra dvd..
mindkét esetben az olcsóbb és egyszerûbb mellett "döntöttünk".
a passzív kontra aktív "háborút" is a piac fogja eldönteni.
az lg újabban nagyon az élretört, mióta szakított a goldstar márkanévvel.
de tudod mi a legjobb ezekben a csatározásokban?
hogy akármi lesz is az eredmény, mi vásárlók mindenképp csak nyerhetünk 😊
annakidején a plazma vs. lcd kérdést nagyon egyszerûen oldottam meg:
bekapcsoltattam mindkettõn egy bluray filmet (valami ultragagyi xar volt) és szemrevételeztem a különbséget..
akkor még a plazma kenterbe verte az lcd-t..
ma már nap mint nap olyan fejlesztések vannak mindkét táborban, hogy az állam leesik 😉
a 3d led full hd lcd-k megjelenése óta már egyre nehezebb a döntés...

kaposi1
És ha nekem nem hinnél.<#wink>
Cameron: A Passzív 3D lesz a domináns

kaposi1
Inkább próbáld ki a passzív 3D-t hogy legyen egy kis összehasonlítási alapod.
Aztán soha többé nem akarsz majd aktívat nézni.<#nyes>

Zephyr Retiring
#23316-ra:
az avatar is 3d-s?
kinéztem én is magamnak a bluray magazin elsõ számát a largo winch-el egész baráti áron, de úgy látom ez is csak sima full hd, semmi 3d 😞
gondolkodok egy komolyabb 3d-s rendszeren, mióta a media marktban kipróbálhattam az aktív 3d-t elektromos szemüveggel..
rohadt jó volt, pedig csak alig 102 cm-es volt a samu teve..

mflex
Jó, ok fasza ez a 3D tv, de mivel kevés a mûsoranyag hozzá, ezért még nem éri meg megvenni.
Van 3 db blu-ray lemezem, ami kettõ természetfilm egy pedig az avatar és döbbenetesen néznek ki, fõleg a óceános a sziklákkal és a sok hallal.

Viszont bármilyen nagy dög is PANA (165cm), azért egy 3D filmnél úgy kell ülni hozzá, hogy csak a látótérben legyen a képernyõ, legalábbis én így szeretem.

What about the forests?

Zephyr Retiring
#23311-re:
egész pofás ez a samu, de
sajna a szemem mára már sokat romlott..
a háziorvosom javaslatára inkább egy jvc hd-110mh80 iránt érdeklõdöm 😊
asszem ahhoz már nem kell szemüveg :p

mflex
Egyébként a tv-re visszatérve. A Samsung a LED tv-k között a király, minden típust agyonver, viszont a PANA plazma mellett beüzemelve labdába sem rúghat. igaz, hogy a PANA fogyasztása majdnem háromszorosa, de ugye valamit valamiért. Mondjuk ki nyíltan a plazmát semmilyen LCD. LED tv képminõségben nem fogja megszorongatni, legalábbis mostanában biztosan nem.

What about the forests?

mflex
Sajnos csak így tudtam/tudok belõle pénzt csinálni, mivel nekem is szükségem van rá az építkezés rendesen nyeli a pénzem bassza meg, még mindig jobb így, mint sehogy sem.

What about the forests?