DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
Anno még nekem küldte el elsõként a weben email-ben 320.ban. TÚL SZERÉNY A SRÁC, PEDIG ÉN SOKAT BIZTATTAM, az ISD-sek biztosan emlékeznek rá, de õ úgy gondolta, hogy nem léphet a nagyok nyomába, remélem azóta változott a kényszerképzete, és a remek zenéit nem adja ilyen fosokhoz...<#falbav>#falbav>
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
Az új italo zenék hangzása nagyon jók többségében, és dinamikusan dallamosak is, de...
A régiekkel nem vehetik fel "harcot", legalábbis nálam biztosan nem.
Ugyanis az iPod-kütyümön, ami 160GB, kb 4-500 italodisco zene fel lett másolva, ebbõl úgy 50-60 körül az újabbak és sokszor hallgattam zenét a nyaralásom alatt, de az újaknál simán nyomtam egy next-et...
A régieknek talán van egy hangulata, vagy a karakterisztikája más, vagy dallamosabbak, esetleg az egész együtt, de semelyik új nem tudott úgy hatni rám, hogy pár hónap, vagy egy év után újra meghallgassam, pedig anno azt hittem, hogy ezek ilyen zenék lesznek. (closed, ken laszlo, eddy h., ryan paris, mirko hirsch, savage, gh és a többi, stb...)
Mind-mind elnyomtam õket, ha megszólaltak, mert labdába sem rúghatnak ilyenek mellett, mint pl (csak hasra ütésre a több ezerbõl) :
Mirage-Get Down és Fabian Nesti-Heigh Ho, akiknek a zenéiben, mind az alap, mind a refrén annyira belemászik az ember fülébe, hogy még piszkavassal sem tudja onnét évtizedek alatt sem kibaszarintani.
Body Power-Nothing-tól, hol vannak ezek a mostaniak, sehol, de miért?
A választ nem tudom, de valami hiányzik, mert nem HALLGATOM már a zenéiket, de a régieket bármikor. Úgy gondolom, hogy az italodisco akkor lezárult, ez már nem az, nem az a szint, hogy pár hónap múlva is eladhassák magukat, nálam tuti nem, és ez gáz...
Az új italok megunhatóak nagyon hamar, csak itt rohadnak a gépemen, meg a cd tartóban, amiket megvettem...
<#rolleyes>#rolleyes>
What about the forests?
FREDDIEW FX MOVIES
amúgy el van nézve<#vigyor>#vigyor>
közben megjött a best of priviben is.
a feltöltõt ismerem. ellenõrzés nélkül is tudom, hogy vm<#papakacsint>#papakacsint>
de a szándékot azért neked kolléga méltányolom<#worship>#worship>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Mike légyszives töröld a 23341-et!
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
oszt majd én eldöntöm, hogy valóban vm, vagy csak annak látszik<#nyes>#nyes>
mellesleg anka fogta iglesiast és elnyomták együtt,
hogy sinatra lássa már: hogyan is kell eztet csinyányi<#nevetes1>#nevetes1>
de nekem ennyi elég is. azt kicsit sajnálom, hogy nem sikerült egy emberben megtalálnod a boldogságot, de azt tudd: én hiszek benned<#eljen>#eljen>
egy nap, majd az igazi rólatok is csinál egy ilyen 😊 fotót, és akkor már minden o.k.<#vigyor>#vigyor>
(a kép eredetileg 12 mp-es, de ez a képfeltöltõ úgy látszik csak 2 mp-t enged<#falbav>#falbav>)
ankától meg nyugodtan dobhatod azt a vm linket.
ne kelljen már másokal kerestetnem<#hehe>#hehe>
és ha már itt tartunk..
sinatra a legnagyobb slágerét, akkor is paul anka-nak köszönhette ha jól emléxem még 1969-ben..<#nevetes1>#nevetes1>
Paul Anka meg nem a lehetetlen kategória, bár néhány sikeres (h)õskori Diana,You Are My Destiny,My Heart Sings,Lonely Boy,Put Your Head On My Shoulder stb. számán kívül nem a fõprofil, de bárhonnan egyklikkel beszerezheted a legfontosabb albumait VM-ben is,minthogy inkább én osztogassam.<#kacsint>#kacsint> 2007-es albumában mondjuk megpróbálta Frank Sinatrásra venni a (hang)stílust, de persze Sinatrát nem lehet leutánozni...
grat. bár nem derült ki, hogy azért 1-2 hónapja, mert ennyi idõs a zene, vagy azért, mert ennyi ideje van az új párod 😊
kérnék egy aranyos fotót rólatok, ami sejteti hogy 1 pár vagytok 😉
(ha van már ilyen)
no persze szigorúan csak a totyik "személyiségéhez" illõ kép érdekel csupán..
és semmi személyes :p
úgy érzem, ez nem egy lehetetlen feladat neked..
a zenérõl késõbb nyilatkozom csak..
gyerekek!
paul "albert" anka-tól bármi jöhetne minimum 256-tól,
ha hallgat ilyesmit itt valaki egyáltalán 😊
Akartam írni, hogy Imykének EZT SEM ajánlom, de gondoltam, ezt úgyis tudod. <#kacsint>#kacsint>
A zene meg még úgy se.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyébként tényleg jó zene, remélhetõleg a további zenéik is ilyen stílusban jönnek ki.
maga az együttes és az eddigi többi szám nem is érdekelt, csak ez egész tûrhetõen összejött.
ebben meg én adok neked igazat. a passzív 3d-t még nem volt alkalmam tesztelni, de..
visszajött pár kolléga kanadából. õk mondták, ha kint leszek feltétlen ugorjak be egy elektronikai kütyü boltba, mert ami ott van, olyasmiket itthon nem látok 😊
olyan márkákat említettek, amiket tévében nálunk nem kapni. pl. acer..
eddig azt sem tudtam, hogy tévéket is gyárt. és nem is akármilyeneket. van, aki hozott be olyan toshiba 3d-s laptopot, hogy odavág a legtöbb asztali gépnek. és szemüveg nélküli 3d! a hangszórók harman kardonok, és csak a
memória 8 gb ddr3..
nem semmi wazze.
What about the forests?
Én csak a saját tapasztalatomra hagyatkozom, ill. a szememre.
Tudod jól hogy oda voltam egy 3D Samu Led TV-ért.
Sõt elárulom hogy már ki is volt nézve , igaz az ország másik végébe kellett volna menni érte, de rendkívül jó áron hozzájutottam volna.
Csak hogy még azon a hétvégén indulás elõtt volt szerencsém látni az LG 3D Cinema elnevezésü készülékét, és utazás egybõl lefújva.<#vigyor>#vigyor>
Amit ugyanis produkált a passzív szemüveges 3D az valami teljesen más dimenzió.
Azonnal eldöntöttem hogy ha veszek tv-t az csak ilyen lehet a látvány után.
Amíg nem bizonyosodsz meg személyesen a különbségrõl addig hiába is bizonygatom mennyivel jobb.
Azt saját szemeddel kell tapasztalnod.
Én ezentúl a passziv 3D-re esküszöm.<#smile>#smile>
jelen pillanatban a legtisztább és legszebb képe
-függetlenül attól hogy aktív, vagy passzíb 3d-s megjelenítésrõl beszélünk-
a plazmának van.
cameron rendezõ.
nem pedig jós..
ezek a találgatások (jóslások) sokszor kútba estek már..
elég csak a dat-ot, a dcc-t, vagy épp az md-t említenem.
ezeket a harcokat mindíg a vásárlók pénctárcája döntötte el. hogy csak pár példát említsek hirtelen:
vhs kontra video 2000...
vagy ld kontra dvd..
mindkét esetben az olcsóbb és egyszerûbb mellett "döntöttünk".
a passzív kontra aktív "háborút" is a piac fogja eldönteni.
az lg újabban nagyon az élretört, mióta szakított a goldstar márkanévvel.
de tudod mi a legjobb ezekben a csatározásokban?
hogy akármi lesz is az eredmény, mi vásárlók mindenképp csak nyerhetünk 😊
annakidején a plazma vs. lcd kérdést nagyon egyszerûen oldottam meg:
bekapcsoltattam mindkettõn egy bluray filmet (valami ultragagyi xar volt) és szemrevételeztem a különbséget..
akkor még a plazma kenterbe verte az lcd-t..
ma már nap mint nap olyan fejlesztések vannak mindkét táborban, hogy az állam leesik 😉
a 3d led full hd lcd-k megjelenése óta már egyre nehezebb a döntés...
Cameron: A Passzív 3D lesz a domináns
Aztán soha többé nem akarsz majd aktívat nézni.<#nyes>#nyes>
az avatar is 3d-s?
kinéztem én is magamnak a bluray magazin elsõ számát a largo winch-el egész baráti áron, de úgy látom ez is csak sima full hd, semmi 3d 😞
gondolkodok egy komolyabb 3d-s rendszeren, mióta a media marktban kipróbálhattam az aktív 3d-t elektromos szemüveggel..
rohadt jó volt, pedig csak alig 102 cm-es volt a samu teve..
Van 3 db blu-ray lemezem, ami kettõ természetfilm egy pedig az avatar és döbbenetesen néznek ki, fõleg a óceános a sziklákkal és a sok hallal.
Viszont bármilyen nagy dög is PANA (165cm), azért egy 3D filmnél úgy kell ülni hozzá, hogy csak a látótérben legyen a képernyõ, legalábbis én így szeretem.
What about the forests?
egész pofás ez a samu, de
sajna a szemem mára már sokat romlott..
a háziorvosom javaslatára inkább egy jvc hd-110mh80 iránt érdeklõdöm 😊
asszem ahhoz már nem kell szemüveg :p
What about the forests?