26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• kaposi1
    Pont ezért kérdeztem mert én sem látom még sehol.
    Na akkor még várok vele.

Más.
    A Flashback kiadó egyébként egyre trehányabb.

Esztétikailag elég gány minőségben érkezett tőlük a megrendelt lemez.
    A lemez sorjás,hullámos, pattogós.
    Pedig nem is volt olcsó.

Viszont sajnos náluk vannak a kedvenceim,így csak reménykedhetek zsákbamacska alapon hogy a következő megrendelt lemezeknél minőségileg kicsit összekapják magukat.
  • mflex #19606
    Még nem látom itt...
  • mflex #19605
    Nem tudom, én nem kerestem utána, mert nem érdeklenek a mixek. Az SSR shop-jában biztos.
  • kaposi1
    Akkor már csak a másik kérdésem vár válaszra.
    Meg lehet rendelni valahol?
  • mflex #19603
    Nem rossz...
  • mflex #19602
    SSR presents, azt hittem egyértelmű, hogy hivatalos...
  • IMYke2.0.0.0
    ~29.000 Ft-ért már az enyém lehetne:

• kaposi1
    Csak nézek ki a fejemből.
    Ez most valóban hivatalos kiadvány?
    Meg lehet ezt rendelni valahol?
    Mert én nem találtam.
  • kaposi1
    Mike!

Köszi szépen a lejátszóból az REVELATION MIX-et.

Nekem ezek szerint a másik verzió volt meg.

*Revelation Mix / Part Two: Italo & Euro Disco*

Riccardo Campa - Mistress Of My Heart
    Riccardo Campa - Delantero
    Mirko Hirsch - All The Night
    Retronic Voice - The Awakening
    Galaxy Hunter - Juliet
    Elen Cora - Sleeping In Your Hands
    Tiziana Rivale - Don't Be Alone
    Vision Talk - Wave My Last Goodbye
    Mirko Hirsch - Fire
    Armando Ferro - Stay Late With Me Tonight
    Retronic Voice - Menace To Society
    Quatrorama - Midnight Sun
    Eddy Huntington -Warsaw In The Night
    Tiziana Rivale - Take Me In Your Arms
    Mirko Hirsch - Agent Of Love
    Marc Fruttero - Miracle Of Love
    Galaxy Hunter - Running High
  • kaposi1
    FLASHBACK BAND - CELEBRATION

• kaposi1
    Flashback Gala Videos
    Sajnos már csak összefoglaló érhető el az oldalukon.
    De nálam még a vágatlan buli is letölthető, mert amikor még elérhető volt lementettem.
    Elérhetőség
    Külön figyelmetekbe ajánlom a Flashback Band
    Celebration címü alkotását.
    Hát igen ha egy jó csapat összefog abból bizony egy remek nóta kerekedik.

• mflex #19596
    3:59-nél is van egy furcsa momentum...

mintha a kabát ujjába rejtené azt a valamit...
  • mflex #19595
    Aha, már én is többször hallgattam ennek az együttesnek a számait, elég jók. Kissé camouflage utánérzésem van.
  • mflex #19594
    Na B+! :DDD Tényleg, legalábbis valamit tart a fülénél.
    Qrvára nem figyeltem, mert más dolgokat néztem benne, de nagyon furcsa
  • Dióka
    na tényleg ez az utolsó, a 'hogyan kell leborotválni egy hosszú női combot egy ballada alatt' videókategória egyik pályázója.

• Dióka
    ha már téli időszámítás, akkor ajánlanék egy előadót két zenével, de érdemes végigfutni a számain, mert van benne néhány figyelemreméltó.

• Dióka
    hát annyiért ajándék volt még gari nélkül is,mert azért ez nem szokott csak úgy elromlani.
    az AMD valóban nem tudja lenyomni az Intelt a csúcsról,viszont ott kullog a közelében pl. X6-ossal, illetve sok kisebb alternatívával, csakhogy majdnem féláron...hát ez az AMD előnye.
  • Dióka
    a film 1928-as, 20 mp-nél nagyon vélhetően 'mobiltelefonáló' nő sétál el.....
  • mflex #19589
    Pontosan mit kellene véleményezni?
  • mflex #19588
    Én február körül vettem, originál csomagban Németországban ismerős által, viszont garancia nem volt rá, így volt 120, a dupláját qrvára nem éri meg, de amíg az AMD mondjuk ki nyíltan szar procikat gyárt, mármint úgy értem, hogy az intel mindig elpicsázza, addig az olyan árat kér, amilyet csak akar.
  • Dióka
    v2.5-el maxon.
    alapon 2perc/22G
    húzva 103mp/25G

szóval 'csak' 3-4x erősebb a nyers teljesítményben az a 4 mag előny! persze ez erősen alkalmazásfüggő, de úgy 2-3x előny biztos mindenben van, de 230-at csak akor adnék érte, ha lenne rá keret!

• Dióka
    vélemény?!

• mflex #19585
    Nagyjából ennél a procinál a max stress 2 percig tart, az öcsém q9550-se(3,6ghz), ami szintén nem gyenge proci, 5 percig tart és 43-46gflops a sebessége.

• mflex #19584
    Intel burn-nel tesztelve többször is, 15 maximum égetés alatt full stabil, az everest stabilitás tesztje, ehhez képest lófütyi.
  • Dióka
    hát akkor van benne,ha beleturmixolják,tehát alapvetően a lehetőség van meg, hogy belekerüljön,úgy mint pl. a vob-ba vagy a ratdvd fájlba
  • Dióka
    hát,ha atomstabilan megy húzva,akkor éppenséggel elég (szerintem 30-60 perc alatt megcsinálja max.), hogy a rossebb egyen meg!
  • mflex #19581
    Az én "kórájhét" 980-as procim, ami 4,2ghz-en ketyeg csak elég hozzá, nem? :D
  • mflex #19580
    Erről még nem hallottam, vagy csak nem foglalkoztam vele, hogy maga az mkv file-ban a felirat is benne van, idáig nekem, ha szükség volt rá, akkor ott volt az srt.

Egyébként meg van már INCEPTION dvdrip, HD még nics, és csak lófütyi stereo hanggal létezik egyelőre, de hát még se hányadék cam verzió. Remélem jön már az a k blu-ray változat.

A kép a dvdrip filmből:

• Dióka
    hd-ban már okés,csak jó lenne hozzá 4 vagy 6 magos proci,mert az én rendszeremmel sajnos egy 2 giga hq hd mkv sajnos legalább 6-12 óra,de akár több idejű kódolást jelent.fullhd-ra viszont nem tudok ekkora méretet ráerőszakolni átlagos hosszú filmnél hq képpel.ekkora méretnél ugye az is kitétel,hogy max. ac3 lehet a hang.
    a konténer az maga az mkv formátum,amely tartalmazza a különböző adatfolyamokat,kép,hang,felirat,fejezet infók stb....mint pl avi,vob is 'konténer',mint minden olyan formátum,ahol a külső fájl sokféle különböző dolgot tartalmazhat.

• mflex #19578
  • mflex #19577
    Na még egy screen capture:

• mflex #19576
    Há' nem?
  • mflex #19575
    Most már tényleg érdekelne, hogyan lehet ilyen kisméretű HD ripet csinálni? Ha ezt rámásolom a iPhone-ra és kiküldöm tv-re igazi minőséget látok, ráadásul röccenés mentesen játssza le. Igaz, hogy 32GB a memóriája, de nem mindegy 8 vagy 2gb a hd minőségű film, ráadásul az mkv konténerben van a felirat is, az meg mi, a konténer? Innen maxon lejött nekem egymás után, miután regisztráltam.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

400mb/rar
    http://x7.to/3z8aiu/pm720backup.part1.rar
    http://x7.to/20rght/pm720backup.part2.rar
    http://x7.to/acpkup/pm720backup.part3.rar
    http://x7.to/tph8rf/pm720backup.part4.rar
    http://x7.to/gmxvaz/pm720backup.part5.rar
    http://x7.to/lxfg6n/pm720backup.part6.rar

Magyar felirat az mkv konténerben található!

Méret: 2,15 GB
    Hossz: 1:46:46
    Típus: Matroska (AVC - Advanced Video Codec)
    Felbontás: 1280 x 544 pixel
    Bitráta: 2 886 Kbps
    Képkockák száma/mp: 23.976
    Oldalarány: 2.35

Audió információk:
    Audiósávok száma: 1
    Audiosáv #1 adatai:
    Audiósáv típusa: A_AC3 (AC3)
    Csatornák száma: 6
    Bitráta: 384 Kbps
    Mintavételezési frekvencia: 48.0 KHz

Text
    ID : 3
    Format : UTF-8
    Codec ID : S_TEXT/UTF8
    Codec ID/Info : UTF-8 Plain Text
    Language : Hungarian

• Wescone
    Gonosz vagy!
  • mflex #19573
    A kommenteket olvasgatva, arra jöttem rá, hogy sokan nem is tudták, még máig sem, sőt van aki egyenesen szemétnek titulálta TH-t, amiért ekkora hazugsággal állt elő.
  • mflex #19572
    A legfőbb téma ez, a másik valamilyen családi fenyegetettség, a harmadik pereskedés, liszenc, jogdíjak.

Arra gondoltam, hogy Dan, talán még Hooker nőit is ágyba vitte, miközben énekelte, hogy a "rossz(abb) fiú" én vagyok!
  • mflex #19571
    Csak ilyen hülye (ismert) space remix lát napvilágot, engem meg qrvára nem érdekel, ráadásul nem is a legjobb számokból rakták össze, és akkor még finoman fejeztem ki magam.
  • mflex #19570
    Más, egyébként érdekes, hogy spacesynth fronton, milyen nagy pangás van.
  • Dióka
    de végülis azon kívül,amit már régóta tudunk mi is és minden rajongójuk, min háborúznak?
    (nem vagyok és valszeg nem is leszek facebook-os sem.)
  • mflex #19568
    Most nézem, hogy a goré "amerikásította" a nevét, már nem MAREK, hanem MARK KOLODYNSKI. Ha már egyszer ott él, miért ne...