DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
BT...These Hopeful Machines
LOSSLESS, 807 MB, Letitbit, 1 file

CD-1:
1. BT - Suddenly (8:06)
2. BT - The Emergency (10:53)
3. BT - Every Other Way (11:07)
4. BT - The Light In Things (10:47)
5. BT - Rose Of Jericho (7:43)
6. BT - Forget Me (9:38)

CD-2:
1. BT - A Million Stars (12:25)
2. BT - Love Can Kill You (5:22)
3. BT - Always (6:12)
4. BT - Le Nocturne De Lumiere (11:38)
5. BT - The Unbreakable (10:25)
6. BT - The Ghost In You (7:57)

Vocal Trance kedvelõknek kötelezõ anyag!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

shirak
Az utobbi periodusban sajnos nagyon keves idom jutott zenere, errol is lemaradtam.
Az odirecordings labelt latva nekem az odimusic jut eszembe, amely egy fizetos oldal, rengeteg zenevel. Noha en meg nem toltottem le onnan semmit - es nem is fogok - szerintem az is tele van kutyult wav-al meg folturbozott mp3-al. Mondjuk ezt az tudna igazabol megmondani, aki mar szedett le onnan anyagot.
Velemenyem szerint ebbol az egeszbol a Vanello, a Cristina Staniloiu es a szamcimek stimmelnek, de mar a szamok hosszara vennek merget.
Tudtommal, eloszor az NS2 project valami 160-192-ben lett folrakva egy finn(?) oldalra es onnan indult szerteszet. Ha jol emlexem csak a Planet synth 8 perc foltti valtozatat adta tovabb Vanello 320-ban, a tobbi maradt gyengebb minosegben.<#wave>

Play it loud!!

kaposi1
Gondolom sejted hogy én erre a forrásu albumra gondoltam.

Vanello - SpaceSound Around The World(2009)

Informaþii despre album
Genul: electronica
Denumirea: Vanello - SpaceSound Around The World
Anul: 2009

Informaþii despre fiºier
Format / Calitate: MP3 / 320 Kbps/ CBR
Mãrime: 107 Mb
Încãrcat pe: rapidshare

Label: Odirecordings
Catalog#: ODI002361P
Format: CD, Album, OdiRecordings
Country: France
Released: 01 Jun 2009
Genre: Electronic
Style: Italo-Disco, Hi NRG, Synth-pop
Notes: Producer - Razvan Dumitru Voicu
Vocals - Cristina Staniloiu
Executive Producer - Matias Alehandro
Editor P - Matias Alehandro

Tracklisting:
1 Supersonic Machine (6:16)
2 Rock The Space (2:15)
3 Puppets (6:27)
4 Planeth Synth (8:58)
5 New Life! (4:46)
6 Fly, Rocket! (4:54)
7 Christmas Star (2:52)
8 Destination Cosmos (2:06)

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
így már érthetõbb!!<#worship>
Még jó hogy az legalább megvan jó minõségben.<#nevetes1>

shirak
szívesen 😊
jah, elfelejtettem mondani, hogy az 1:37-es cucc a spacesound-nal megjelent mix-bõl kiemelve 😊

Play it loud!!

shirak
köszi Tesvírem!
privit küldtem.
azon sem csodálkoznék ha ismernéd
😊

Play it loud!!

kaposi1
Szia Shirak Mester!<#wave>

Nagyon szépen köszönöm ezeket a fontos infókat.<#worship>
Nos éppen ezt a 3:01-es verziót hallgatom.
Igaz erre 192-es Stereot ír az infó de valóban 1:37-nél van egy nagy váltás szóval biztos minden úgy igaz ahogy leírtad.
most már csak az a kérdés hogy miért nem készült belõle egy teljes dal hiszen ami részlet van belõle az szerintem nagyon jól sikerült.<#nemtudom><#sir>

Wind 67
Tersjír !

nem az volt a kérdés mit, hanem kinél ütötted le. (hátha valami spanom az illetõ)

Csak a WAV peregjen

shirak
Szia kaposi cimbi,
Sajnos el kell keseritselek Vanello ugyben.
Rakerdeztem egy space-vanello fan ismerosnel es allitja (Razvan mester mondta neki), hogy a Destination cosmos nem letezik hosszu verzioban.
Elterjedt a neten egy eredetileg 160-as 3:01-es verzio, de ezt a font emlitett ismeros vagta meg 1:37-nel. Meg mernem kockaztatni, hogy ha esetleg mas verzioval rendelkezel, azt sem Vanello keszitette.

Olvastam egy masik topikban vanello albumrol.
Nos, tavaly õszig Vanello album nem létezett, ezt maga Razvan irta nekem. Azért mondok tavaly õszt, mert azótan nem leveleztünk. Akkor épp egy román projekttel volt elfoglalva, 3 szõke lánykának írt zenét, illetve komponálta a dallamot (rallsa - how can i let you go). Akkoriban említette, hogy egyik nagy célja az anno NS2(ez volt a korábbi nick-je) néven futó Planet synth projekt fölújítása, vagy ha úgy tetszik remaster amit én személy szerint nagyon várok, de még ez sem született meg.
Ne dõlj be a neten keringõ ilyen olyan Vanello albumoknak, szerintem mind kamu. Vagyis valaki összegyüjtötte egy csokorba és terjeszti.
Ha jól emléxem a Puppets-t vagy Rock the space-t küldte el nekem wav-ban, valami 98-99%-os formában, de már úgy is ütött. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy Vanello mester nem igazán dobálja a lossless anyagot (320-ban szokta küldeni a zenéket ismerõsöknek, fanoknak véleményezésre).
<#wave>

Play it loud!!

én sem látok viszont ..hallgatom Cyber SpaceLove In Lady a 2009-es lemezrõl..nem tudok vele valahogy betelni ...<#nevetes1><#nevetes1><#eljen><#eljen><#eljen>aki még nem hallotta csak ajánlani tudom a lemezt!

Hoppá hoppá!
1 Ismerõs név 1 másik fóromról!<#wave>

shirak
en is orulok, hogy latlak Kaposi cimbora.<#wave>

Play it loud!!

kaposi1
De régen látott ismerõs!<#wave>

shirak
Szia Tesjírem 😊
Eyg kislemezt ütöttem le egyik oldalán Zoltán Erika - Holiday baby a másikon pedig Pataki Atiila - Lady fantasy.
Kíváncsi vagyok mindkét nótára, mert egyiket sem hallottam még.
ma merre vitorláztál?<#vigyor>

Play it loud!!

Wind 67
Ki volt az eladó ? hátha ....

Csak a WAV peregjen

shirak
igen, en.
ma megprobalom meg 1x folvenni a kapcsolatot az eladoval, hatha megis...

Play it loud!!

mflex
Te voltál a vevõ?

What about the forests?

shirak
nem is emlitsd.
megorultem neki mint majom a farkanak, most meg azt mondja az elado, hogy nem talalja a lemezt<#boxer><#szomoru1>

Play it loud!!

Tower Guard
Ez kurvajó szám! Fõleg így nagy minõségben!

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Zephyr Retiring
üdv. eltelt 3 nap, s semmi új synthspace-t nemlátok errefelé<#fejvakaras>
ti is nyaraltok, vagy mifene<#nemtudom><#nevetes1>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Zephyr Retiring
nem sokat vesztettél, egyszer járt nálam, és az mflex-el régebben kitárgyalt módszerrel (egybetrack) bedigiztem és valahol az archívumban van a modern talking vinylrippekkel egyetemben..(szintén egybetrackekkekel rögzítve: 1 album 2 track- side "a" and "b")
terveztem, hogy egyszer majd szétdarabolom és megtisztogatom a pattogásoktól õket, de..
majd talán egy másik életben lesz arra is idõm<#hehe>

Zephyr Retiring
<#hehe><#shakehead><#sir>
igazából most azt sem tudom, nevessek vagy sírjak emiatt<#nemtudom>
és sajnos sokan mások is ezt a rossz példát követik..

Zephyr Retiring
..hát igen..
néhanapján japánban is ügynökösködtem<#crazya>

de ez titkos infó, ne terjeszd<#kuss>

mflex
Köszi! Kb jó egy éve leveleztem vele, akkor Marc Vera-val egyetemben azt mondták, hogy nincs elég ihlet, de hamarosan megújul a spacesynth.hu, mit megújul, átalakul teljesen és ott lehet majd olvasni érdekességeket! 😊

What about the forests?

Axforce1
Nagyon jó az írás és akár folytathatnád is a másik sikeres történettel 😊 Mellesleg nem igazán hallatott magáról a srác a második Macrocosm album óta. Érthetetlen <#nemtudom>

Musachy
Igen, ez ok, de a Laserdance-es linkjeidet is megnéztem és abban lévõ hivatkozás alapján találtam oda , s az alább vázolt eredményre jutottam.

imo :) science fiction is science fact

mflex
És honnan vetted, hogy a fos extra-n kellene keresni? 😄

isdmusic.com

De ott vannak fent a bannerban a "gombok"...

What about the forests?

Musachy
Meg akartam nézni az ISD-t, de azt írta az extra, hogy a szabályzat megsértése miatt blokkolták az oldalt...

Dióka
hát igen, ezzel biztos mindenki másképp van, kinek hogy mi illetve mennyire ismeri Paul Parker zenéit.
szerintem az 1,4,5,6,7,8 kifejezetten PP-es, akármelyikbõl lehetne egy dance remixet csinálni.
A 8-as nekem is kakukktojás, de végülis érdekes intuíció!
Összességében az is csoda, hogy megkreálódott ez az album, szerintem nem rombolja az imázsát, sõt ahhoz képest,amiket mostanság korongra hánynak mások, ez még zenének is nevezhetõ......persze ettõl még nem tetszhet mindenkinek, de mondj már mostanából egy olyan albumot,amiben énekelnek is és minden szám best of rajta!<#nyes><#felkialtas>

kaposi1
Csak félve merem megkérdezni nincs meg valakinek veszteségmentesbe
Vanello - Destinacion Cosmos címü száma!

Nem lennék hálátlan érte!<#wink>

kaposi1
Nem tudom ti hogy vagytok vele de ez az új Paul Parker album a Don't Stop-on kívül egy nagy .....<#shakehead>

mflex
pm...

What about the forests?

Musachy
Igen, az elsõ számnál én is füleltem, de aztán arra jutottam, hogy azok a bizonyos "zajok" bizonyára direkt vannak benne... Amúgy én a magam részérõl el vagyok vele, persze nekem nincs is valami hájpör-csúcs rendszerem (közel sem).

mflex

Anders Lundqvist

Anders 1973 februárjában született Svédországban Harnösand-ban. Szüleivel és kishúgával szeretetben nõtt fel. A zene iránti érdeklõdése nyolc éves korában kezdõdött. Elõször egy kórusban énekelt majd megtanult fuvolázni is. Utána persze már a zongora volt az elsõ számú kedvenc, de néhány év múlva elege lett abból, hogy mások mondták meg neki, mit és hogyan csináljon a zenében. A saját maga ura szeretett volna lenni, ezért elkezdett saját zenéket komponálni.

Fiatal éveiben Anders a barátaival elektronikus pályát választotta, ahol több szintetizátoron játszottak illetve próbálgatták azokat. Ezek a zenei próbálkozások nem végzõdtek komoly termelésekkel, de tapasztalatban sokat fejlõdtek.1988-ban Anders meghallotta a Laserdance Future Generations címû albumát. (mindenki ezen nõtt fel :-) a szerk) ,amitõl szinte elájult és ez volt az a pillanat, amikor elhatározta, hogy megcsinálja a saját spacesynth zenéit. Hamarosan szert tett egy Amiga 500-ra, ami abban az idõben kiválónak számított. 8 bit/ 4 zenei csatorna.

A következõ kilenc évben Anders sok dalt komponált és sok számítógépet próbált ki. Az Amiga után jött a PC. Ekkor már elkezdte építeni a stúdióját sok szintetizátorral (köszönhetõen a szüleinek akik nagyon megértõek voltak), de igazán csak arra használta, hogy mintákat gyártson és sorrendvezérlõkkel irányítsa a szintetizátorokat.
Anders Lundqvist old Studio

Sajnos nem úgy sikerültek a zenei elképzelései Anders-nek, ahogyan szerette volna, ezért a 90-es években úgy döntött, hogy komolyabb megközelítéssel elkezdi csinálni a zenéit, hogy lássa mennyire tudja eladni magát. 1988-ban vett még különbözõ felszereléseket. aztán teljes erõvel neki látott a munkának. Felismerte, hogy az interneten keresztül jobban megismerhetik õt és az mp3.com-nál létesített weboldalával népszerûsíteni szerette volna magát, és talán elismerést kapni a munkájáért.

Kétségkívül az mp3.com-nál a Laserdance mûfaj volt az ,amt elõszeretettel követett, de mindig fontos volt neki, hogy folyamatosan fejlesszen.1999 végén Anders kapcsolatba lépett Humphrey Robertson -nal a Hypersound Productions producerével, aki felajánlotta neki, hogy új mûvészek debütálhatnak a hamarosan megjelenõ spacesynth albumon a Synthesizer Dance válogatáson. Anders nagy erõkkel vetette bele magát a munkába. Anders-nek ez egy löket volt, hogy a vol1-es albumom siker koronázta a számait, ezért tovább komponált a vol2 és a vol3-as albumokra is.

Anders a Synthesizer Dance válogatás mellett ,azonban még újabb zenéket komponált, bár ezek nem végzõdtek semmilyen albumon való megjelenéssel. Anders jelenleg az Idustrial Soudswork vállalatnál dolgozik és speciálisan az õ engedélye szükségeltetik, hogy egy elkészült filmre engedélyezzen zenéket.

A Synthesizer Dance válogatás album után Anders sok év után valóra szerette volna váltani az álmát: csinálni egy saját albumot. Sok félbeszakított nehéz idõszak után (több hónap) a CD végül elkészült. A szóló lemez után Anders egy új taggal ismerkedett össze,aki nem más, mint Marco Rochowski és belevágtak egy új synthdance projektbe, amit Macrocosm-nak neveztek el. Viszont az már egy másik sikeres történet.

What about the forests?

mflex
Marco és Anders, itt rendesen kitettek magukért, végül is Lundqvist fedezte fel Rochowski-t, nos azóta MR már a porig alázta a "mesterét" muzikalitásban, komponálásban etc...

A spacesynt.net-re akkoriban sokat írtunk, mert a First Mission lemez minõsége egyszerûen szar, fõleg az elsõ szám, de Mark Vera szerint semmi gond vele. Nem is hallgatom a lemezt ez miatt. A kettes már "fogjuk rá" kategória, viszont ennél meg nem olyan jók a számok. A Morning in the dark, viszont egy isten zene!!! 😊

What about the forests?

Musachy
Vagy csk túl kevesen járnak erre mostanság...

Musachy
Kezdtem azt hinni már, hogy senkit sem érdekel... <#nyes>

Jó estét kívánok !

Lassan kikevergõdöm a megfázásból....
Pláne .hogy olvasom a fórumot mit látok!
Musachy Kolléga mit tesz itten közkincsé!
Köszönet az albumokért!
<#worship><#worship>
Most éppen Cyber Space-Love in Lady-it hallgatom már félig meg is gyógyultam<#nevetes1>Amennyiben még letudom ma tölteni a 2 albumot ..hát meg is gyógyulok!
További kelllemes estét kívánok mindenkinek!

Musachy
Másik Macrocosm:

Second Voyage (2005) APE3

<05:44> 01. Alien Invasion
<06:28> 02. Galactic Fighters
<06:47> 03. Maximum Power
<06:45> 04. Out Of The Ordinary
<05:08> 05. Asian Adventure
<07:20> 06. Morning In The Dark
<06:06> 07. Retro Generation
<06:03> 08. Energetic Ride
<06:22> 09. Japanese Revenge
<04:51> 10. Insomnian Satellite
<06:17> 11. Beyond The Macrocosm

Rapid:part1part2part3

Mega,zShare:part1part2part3

Musachy
Egy kis space muzsika:
First Mission (2003) APE

<06:47> 01. Secret Universe
<06:43> 02. Magic Miles
<05:42> 03. Virtual Voltage
<07:35> 04. Silent Warriors
<06:42> 05. Cyper Space
<06:35> 06. Lightyears To Go
<06:44> 07. First Mission
<05:22> 08. Keeper Of Secrets
<06:13> 09. Fields Of Fire
<09:24> 10. Zero Gravity
<02:35> 11. Leaving The New World
Rapid:
part1 part2
part3
Mega,zShare:
part1
part2
part3

Dióka
a logód nagyon fasza!gratula!<#wave>
a zenét leszedtem,mert valamire számítottam, de igazából ez sehogysem jön be.hallgattam oda meg vissza, meg mindenfelé, de ebbõl kellett volna csinálni egy max. 5 perces valamit és akkor lett volna valami, de így elég uncsi.
az alap bassline még tök jó, de aztán semmi több nincs ebben a számban...a hosszú, 2 és félperces bevezetõ meg maga a halál.
bár tudom, hogy te szereted háttérzenének ezt a stílust (egyébként én is, csak több dallammal), de ettõl most nem sikerült izgalomba jönnöm.

a tömörítésrõl meg nem mondok semmit, csak annyit, ez tökmindegy mibõl mivel és mibe raktad, de úgy ahogy van, erre 192kbps bõven elég lett volna, mert vagy a forrás volt kaki, vagy ez a csuda nemtom milyen programot használsz átkódolásra, de nagyon szarul van beállítva.....
úgyhogy a Minõség: utáni részt ne hangsúlyozzuk,mert még azt hiszi valaki, amit leírtál, az csak annyit tud....de ez messze nem igaz...

Imyke. ez most csak egy röpke gondolat volt részemrõl, nem lélekfurkászás, csak hosszú volt leírni. várjuk a következõ meglepit, de ütõs legyen ám!<#wave><#vigyor>

Dióka
Kérném a házigazda urat, hogy ezt a hsz-em és a tegnapi sehogysemsikerült hszeimet (17675-678ig) törölje legyenszíves!

<#wave>

IMYke2.0.0.0
MP3! Ellenõrzött WavPack-bõl nyomorítottam:

Timedrained...Alexanderplatz
Pass: a fájlnév végén szereplõ nickname
Minõség: Fraunhoffer II CBR HQ 320 kbit/s
Stílus: GOA Trance
Hossz: 13:03 (1 szám!)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
Régen volt már, csak az autóba írtam ki vagy 50 lossless lemezt, de persze elõtte ellenõriztem.

What about the forests?

kaposi1
Gyönyörû!!<#wow1>

http://www.keptarolo.com/show-image.php?id=e5bf54a48ec5f5a4be9a2442389b00f3csöves
Ha már csöves...
Wind 67
<#vigyor1> ennyi idõ után is rászaladtok a jégre...

Csak a WAV peregjen

kaposi1
Na ez már sokkal sokkal jobb!!!<#eljen><#finom>

mflex

What about the forests?