26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• mflex #19648
    Hát ezt nem hiszem el, ha elolvasod az agysejtedből pusztul vagy 2 milla.

A válaszok viszont
  • mflex #19647
    nEM IS GONDOLTAM ILYESMIRE, jah caps lock bocs :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nagyon helyes!
    Nekem is kellene 'mán' találnom egy olyan bolond nőt, aki hajlandó velem leélni az életét, és gyerkőcöket is nevelni :)

Bocsánat: félreérthető voltam. Szóval, az a nő csak bolond lehet, aki velem akar élni. :)
    Nem a Te kedvesedre értettem!
  • mflex #19645
    Jah, de rajta vagyunk a dolgon, ha elkészül ház, felőlem lehet négyes iker is Addig nincs értelme, de akkor úgy fogalmazok, hogy a családtagjaim közül bárkit érne ilyen, az megnézhetné magát.
  • IMYke2.0.0.0
    Tudtommal, még nincsenek gyermekek.
  • IMYke2.0.0.0
    Ki ő?
  • mflex #19641
    [nagy sóhaj]
  • mflex #19640
    Mármint mi van nekem?
  • kaposi1
    Van neked már olyanod????
    Amúgy egyetértek veled.
  • mflex #19638
  • mflex #19637
    Ezen lefáradtam!
  • mflex #19636
    Engem, kurvára nem érdekel, hogy gyépés vagy nem, ha gyerekemet a szemem láttára megrúgja valaki, akkor "mosolygva" kirántom a gerincét!
  • mflex #19635
    Köszi!

Ne tudd meg, hogy milyen szilveszteri buli volt akkor, , de azt tudom, ha ez a szám nem ment legalább 20-szor, akkor egyszer sem, ezért is maradtak meg bennem a zenével kapcsolatos, felszínre tört sikamlós emlékek.
  • Musachy
    Mondom én is, hogy nem tom mi baja lehet a hemüvegnek (amellett, hogy a gyerek megzavarta a telefonálásban)... Azért a néger is kimerítette az önbíráskodás kereteit. Jogos vagy nem...
  • Wescone
    Csak lassan a testtel - abból ítélve ahogyan mozog az illető, no meg abból, hogy védekezésnek nyoma sincs pedig volt ideje a pofon előtt észrevenni, felfogni mi készűl, csakis értelmi fogyatékosról lehet szó.
  • Dióka
    Májki!

Láttam, említetted, hogy szétmulatott éjszakákra emlékeznél szívesen ezzel. Csak miattad....tessék

DJ Disco-Stamp Your Feet (97) in flac
  • Dióka
    hát akkor kiderült, hogy ez egy újabb felesleges dolog,ami nem jött be....vagy épp a kutyának sem kell.
    Ha az SACD vagy DVD-Audio sem tudott elterjedni és meghódítani a tömegeket (elsősorban az ára miatt),akkor miből gondolták, hogy ez majd -szintén drágán- kelleni fog valakinek? kukába vele és elintézve.
  • Dióka
    Master of Jedi
  • IMYke2.0.0.0
    Pure Audio: az elfeledett audióformátum

"Az ember azt hihetné, hogy a film- és a zeneipar kapva kapott a formátumon, azonban közel sem ez a helyzet. Pedig a Pure Audio korongok akár a kikapcsolt televízió mellett is lejátszhatók. A válasz alighanem a profit elmaradásában keresendő. Az illegálisan másolt DVD-k komoly károkat jelentenek, így a cégek - érthetően - nem szívesen dobnának piacra 20-30 eurós kiadványokat, amelyek jócskán megnövelik beruházásaikat. Emellett a stúdiók nem szívesen kísérleteznek új dolgokkal, ragaszkodnak a bevált modellekhez. S mivel a felhasználók szinte nem is ismerik a Pure Audiót, így igény sincs a nem mindennapi zenei élményt kínáló Pure Audio kiadványokra. "

• Biatomi
    Totálisan egyet értek veled!!!!!!!!!!!
  • IMYke2.0.0.0
    Gyerekverés nálam is bicskanyitogató - kábé, mintha anyukámat szidnák.
  • mflex #19626
    Megrúgott egy kisgyereket, teljesen mindegy, hogy milyen mértékű volt a rúgás nagysága, akár a fejét is eltalálhatta volna. Az ilyet szétkellagyalnimintapicsa :D
  • Musachy
    Nem tom mi baja lehet a hemüvegnek, de nem nagyon rúgta meg a kölköt, mivel láthatóan meg se rezdült. Persze attól még megérdemelte a maflást. A dagadék meg közben rángatja a fószert, lehet, hogy aztán azért nem lépett az arcára.
  • IMYke2.0.0.0
    Hú wazzer!
  • mflex #19623
    Off:

[spoiler]Én még a fején is ugráltam volna a földön, ha ez én gyerekemet rúgja meg, bár szerintem rúgást kapott volna ő is, csak az állába, abban helyzetben szerintem agyonverem, a kurva anyját!

• mflex #19622
    Ha nem az asszonyt döngetnéd kicsomagolás közepette, akkor talán elsőre is sikerülne!
  • Szimistyle
    OK, már jó. Köszi! :)
  • mflex #19620
    Semmi gond vele.
  • Dióka
    próbáld a jó jelszóval és/vagy töltsd le újra!
    eddig senki nem jelzett hibát és én is teszteltem most,pl.most is,de rendben találtam.
  • Szimistyle
    Nem hiszem el, hogy sosem tudom a file-jaidat kicsomagolni. :(
    "Decompression failed" Fuck!
  • mflex #19617
    1 hónapja véletlen akadtam rá a magyar TAXIDERMIA című nem is tudom micsodára, először angolul néztem meg, mert külföldi fórumról szedtem le, aztán eredeti magyar nyelven még nagyobbat ütött. Az igazi magyar paraszt beszéd sokkal jobb hangulatot ad az egésznek, viszont a forgatókönyvírónak sem lehetett ki mind a négy kereke, mikor ezt az ocsmányságot papírra véste.

még WIKI is van :D
  • mflex #19616
    Jah, és ami igazán útmutató, a hülye amerikai buzernyák filmeknek, hogy spanyol, angol, francia filmekről van szó. Kevés pénzből, óriásit alkotni, na ez a nem semmi!
  • mflex #19615
    eden lake...
  • mflex #19614
    Ha ennyit elmondhatok róla, hogy egyik sem happy end, pont ezért tetszett, szinte kiszámíthatatlan, hogy mi fog történni, bár az EDEN-nel vártam, hogy a szerencsétlen főhős igazi véres kegyetlen bosszút álljon, de hát az élet is eléggé hasonló, egy végletekig meggyötört ember(ek), örülnek, ha el tudnak menekülni, nos hát nem...
  • mflex #19613
    Felhalmozódott itt annyi film, de soha nincs időm effajta szórakozásra, annyi kibaxott melóm van, hogy ki sem látszok belőle. csak töltögetem le a HD filmeket, de ritkán is tudom végig nézni. Az EDEN, DTS-ben este nagyon durva!
  • IMYke2.0.0.0
    Egyiket se láttam - és még hallani sem hallottam, olvasni sem olvastam róluk semmit.
    Mostanság a horror/thriller dolgok nem is hoznak lázba.

Helyettük, anime, vagy régi, bevált klasszikusok újranézése.

Az "Eredet"-et egyszer majd megnézem, valami HD kiadásban és letudtam a manapság futó filmeket.

• kaposi1
    Láttam mindet.
    Az Eden-nél nem csodálom hogy kinyilt a bicska.
    Jó kis filmeket választottatok.
  • mflex #19610
    Tegnap (horror, thriller) mozi napot tartottunk, amit idáig nem volt alkalmam, vagy halogattam, azt megnéztem.

REC 1
    REC 2
    EDEN LAKE
    MÁRTÍROK

A végén elmentem... :D
    ...a haverokkal a lő pályára és adtunk a céltábláknak, főleg az ÉDEN TÓ után nyílt ki a bicska nálam!

Aki bírja és szereti a nem klisés horror baromságot, az ezek közül egyiket se hagyja ki, jah és +30 dupla karikásak! :D

Sorban:
    10
    9
    10
    9
  • mflex #19609
    Ez van, vagy sikerül, hogy épségben ide érjen, vagy nem. Leszarják...
  • mflex #19608