Emo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Katun
Csak ezek az elkent szájú hülye gyökér tínédzserek emosok 18 fölöttieket nem látok akik ilyen gyökerek lennének. Meg amúg y is Magyarországon divat a "depressziós Vagyok úgyhogy a kurva anyátok" séma...

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

PíszLávJuniti
nem emó, csak buzik.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Emo head

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

PíszLávJuniti
omg, te az ilyeneken még felháborodsz?
szar lehet már.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

"Nem elég, nem elég, nem elég ez nekem,
nem elég ez az én gyögyörû életem,
észrevétlen túl szûk lett nekem..."
Hold

"Az öngyilkos vágyak, nem beszélnek félre,
kihajolva az ablakon, zuhansz le a mélybe.
Csak egy pillanat, és elmúlik minden..."
FOS

"Schopenhauer és az akarat,
mentsd meg ha tudod magadat"
Mirage

Nem is értem hogy miért nem ilyen jó kis dark zenét hallgatnak ezek az emosok... Mert hogy jön az õ "mély életérzésükhöz" Paris Hilton?
Amúgy én anno nagy Cure-s voltam, és eléggé benne voltam a dolgok sûrûjében (Fekete lyuk, Bizarre club stb.), körülöttem csupa gruftie, halálváró, dark, gothic stb.
Hogy hányan lettek öngyilkosok közölük? Talán 2% ...
Felnõttek, kinõtték a dolgot, legtöbben már nyomokban se érdeklõdnek ilyesmi dolgok után, néhányan esetleg néha egy-egy koncert ill. buli kedvéért felveszik a fekete cumót...
Érdemes alábbi a szösszenetet átnyálazni, és lehet analógiákat keresni, avagy akkor és most ...:
http://dwiki.uw.hu/belso.htm
illetve:
http://www.gothic.hu/gothic.html?http://www.gothic.hu/szubkultura_extremitasok2.html

Kmarha
persze, régen is, most is, vannak és voltak egyfajta stilusok, irányzatok, követendõ példák és eszmék. De akkor is, ahogy öregszik az ember, úgy nézi egyre inkább le õket. Még ha anno õ is, ha nem is ugyanilyenben, de azért hasonló környezetben nõt fel.

Elvileg én is divat ember vagyok a fekete ruháimmal és hosszú hajammal. De ez az emo szarság azért überel mindent. Megjegyzem, hogy szerintem (de ha a hülyegyereknek szerencséje van, a kostolgatás után ugyis kinõvik, vagy átalakulnak másvalamivé).

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

nem kell beszarni, én is "csöves" voltam annak idején, ittuk a parkokban a Kocsis Irmát meg szívtuk az anyagot aztán mégis itt van körülöttem egy rendes kis családom...

már öreg róka, nem köss bele.

Kmarha
"16 éves leszek lassan és már 2 éve emo vok. 2 éve mikor végigmentem az utcán mindenki hülyének nézett és ujjal mutogattak rám mert máshogy néztem ki mint az átlag. Most meg minden 2. ember aki szembejön velem úgy néz ki mint én. Nem zavarna ha tudnám , hogy nem divatból megy az egész mert az h valaki emo most kezd divatos lenni"

mert õ mi a picsáért lett emos ha nem divatból? ugy érezte bármit is változtat hogy most csikos karmelegítõt húz fel, és szemébe fésüli a haját? hogy valami univerzális lélek lenézz rá és felszabadítja a szenvedése alól. A faszt, leutánozta azt akit látott igy, max még hozzá rakott valamit, csak hogy megkülönböztetve érezhesse magát. Ez is divat, nem csak az, aki hasonlít valami divatos csoportra. ehh, kár ilyent olvasnom, csak felhúzom magam

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
"Nemvok emos, de csatiztam par emossal a zenével kapcsiban, meg hogy mit xeriznek még. Meg mit nem. Pl a plázabiccseket, a lehúzós dumát, meg az antikat. De a legjobban a divatemokat. Ja, meg a suleet! XDDDD"

Anyám, hol egy puska!!!?!

Beast Machine

...vágod?

ezt má láttam, bazmeg színvonalasabb mint az eredeti, pedig amatõrvideó 😄

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

rágógumi
fakk emoz?:o

~~o ~~o ((O))o~~ o~~

zakika
vakvezeto kutya mellekelve

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

RatBaG

a hajam még mindig tart

Per Aspera Ad Inferi.

magus
hiba

Frosty01
bocsmá' hogy belédszólok, de rosszul vagy felvilágosodva. :|
már nem a zenei stílusra használják az "emo" jelzõt, hanem arra amit dotkom és Calver is mondanak. Tudod változott a szó jelentéstartalma az idõ múllásával. (nemszabad leragadni az ókorban :])

practitioner of the forbidden arts of death

dotkom
az emo lehet hogy valamikor csak zenei stilus volt, de ma mar egy osszetett valami. oltozkodes, viselkedes, fiu fiu csokolodzas stb.

http://atwwebmaker.tx.hu/

Calver
WRONG! zenei stílus is, ezen kívül öltözködési, viselkedési és idiótasági forma is.

"The trees move. Do you not see it?"

R0sc0
srácok csak felvilágosítani szeretnélek titeket hogy valakire nem mondhatjátok azt hogy EMO mert az olyan mintha azt mondaná hogy õ egy Rock. Az emo az csak ez zenei stílus, nem pedig egy divat vagy videlkedésforma. Az hogyha valaki vagdossa az ereit meg folyamatos depresszioja van az depresszos és nem EMOs. És ez az amit még a "magát emonak" vallo ember is félreért. Mert nem tudnak semmit, csak azt hiszik hogy evvel õk most többek lettek.

Linkeljetek még ilyen emosokat, röhögni akarok! Ez annyira szánalmas ez a próbáltam már öngyilkos lenni..egy fiú miatt😄. 15 évesen valakinek szerelmi bánata van, ami tökre természetes és akkor már vagdossa az ereit😄 Komolyan mondom az ilyen hülyének inkább sikerülne....bár nem mert a szüleit sajnálnám, mert õk lehet a legjobb körülményeket próbálják teremtni a kölyküknek, csak õ balfaszkodik, mert õ EMOS.

magus
nem nehéz találni minden egyes rohadt szórakozóhelyen ez a szar nigarap megy. a kedvencem mikor úgy reklámoznak egy bulit, hogy 2 (!!!) terem, 6 (!!!) stílus, egyikben funky-rnb-hiphop, másikban trance-techno-house.
menj el mediterránba, gpontba, sorolhatnám az ilyeneket, nigak, nigawannabek, es persze magyarorszag elengedhetetlen kellekei, a ciganyok.

Blahán jöttem, a villamosmegállóban gyerek. Fején amerikai zászlós kendõ, nyakában vastag bizsu kereszt, amerikai egyetemistás (mint a filmekben) dzsekije hátán hatalmas nagy Chicago Bulls felirat + a bika, bõ gatya, deszkás cipõ. Annyira laza amerikai csávó volt, hogy majd szétesett 😊 Körbe is néztem, hogy még a Blahán vagyok e vagy véletlen átlibbentem egy térkapun, de megláttam egy hajléktalant, az gyorsan visszarántott a valóságba.

Szerintem "ezek" bõven megérdemelnének ugyanannyi utálatot, mint az emosok.

Kmarha
láttam ilyent fehér embörben is.. szánalmas volt. Kis girhes gyermek, baseball sapekban, aranynyaklánccal a nyakában, a végén egy akkor ilyen jeles aranymedállal ami nagyobb volt a feje. Húzta is lefele a felsõ testét a baromnak. Bõ gagyesz, valami elsõ ránézésre márkásabb cipõ, és olyan rángatozó járás, hogy az utca közepén elkezdtem rajta hangosan röhögni.. de majden a földre estem annyira. A gyerek persze gyorsan tovább is slisszolt, hiszen csak kinézetre kemények ezek, ha 10 haver nincs a háta mögött, köpni nyelni nem mer 😄

Dying Soul
Azok a cigányok, akik úgy viselkednek, mint a menõzõ niggerek.

Zizou5
hopsz, ugy emlékeztem skulót mond 😄😄:d sry 😄 :$

van egy kis különbség skuló és kaló között 😄

Zizou5
nálam a skuló az lõszert, töltényt jelent, nem tudom a romákat miért hívják igy...

kuci06
kb annyit irtam neki hogy sztem egy divatmajom, az egész öngyi sztori hülyeség, csak ezzel akar trendi lenni(mert ugye manapság már ez a trendi a privi.hu-s emberek alapján), nem tudom megérteni hogy egy 15 évesnek miért kell öngyilkossági kísérletet tennie. meg még egy pár jelzõ is belekerült 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

agyhalál
Publikus?😊

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

kuci06
küldtem neki egy "kedves" <#hehe> üzenetet...
Ez már nekem is sok<#wow3>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

"eccer volt olyan h felvágtam az ereim az is 1 hülye fiu miatt volt"

kamu.

azt nem mondta hogy õ nem az. Utálja magát is =)

PíszLávJuniti
cigány.

agyhalál
Tele van ellentmondásokkal a hülye kis picsa.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Paszmek 😊))))))

Ez a lekjopp: "Szoktam nevetni...de csak azon ami nem vicces.." <#idiota>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

RatBaG
http://privi.hu/emos_csajcy

újabb gyöngyszem <#bdead>

Per Aspera Ad Inferi.

magus
nem értem miért utálja a divatpicsákat. az emo is divat, akkor õ miért is nem az? o.O

Aki öngyilkos akar lenni az nem keresztben vágja el az ereit, hanem hosszában ...

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

a nyelvezõ srác a képen viszont aranyos😊

Zizou5
tudom h volt linkelve, de most töltötte fel ezt a 2 képet, és azért linkeltem be ujra. amugy, hát, sztem ez olyan ügyilkossák h ugy vagdosta meg h eret ne üssön, és még nem is ott az ütõérnél.. vagy lehet h elfeküdte 😄😄 lol az lenne a szánalmas.

ez má volt itt linkelve.
szvsz csak az ágyhuzat nyomott mintákat a csuklójára, mert éjszaka elfeküdte 😄

Zizou5
na ez lol... FU DE MENÕ VAGY KISCSAJ... istenem...-.-
én nem vagyok az emok ellen, de ezt én szánalmasnak tartom. utso 2 képet nézzétek és azt a sort, ahol menézik azzal h öngyilkos akart lenni...

mi az a "kaló"?

kuci06
ez olyan mint a kalóknál a 50cent iránti rajongás...
Mindegyiknél rap= 50cent + LL junior

Visitor
Ezt de szétverném gereblyékkel vazze
Kis pinák asse tudják mit beszélnek, meglátnának egy hullát vagy egy akasztottat sirva fakadnának :C

THE HUNTER coming soon ^^