3589
-
#1103 főleg mikor ilyen szűk naci van rajta amitől két nap után meddő lesz, meg azthiszed, ha csak a lábát nézed, hogy csaj, komolyan mondom, de kirugnám néha a lábukat -
#1102 höhöhö :)
Tegnap voltam a zp-ben.
Annnnnnnyi emo gyereket láttam hogy csak na :D
Komolyan, életembe nem láttam sztem összesen 10-et (talán még 5-öt se), és még azok is csak a light-osak voltak.
De ezek? Olyanok mint itt a topic elején (végén, közepén) a képeken.
Volt egy gyerek: balra csapott haj, 6-8 centis frufru (így kell ezt írni?) és ezzel összehozott egy olyan kombinációt, aminek hála csak a szája jobb felét, illetve az orrát lehetett látni.
A poén hogy mivel a szeme full el volt takarva, ő se látott.
Tök vicces volt ahogy megy, és kicsit hátra volt döntve a feje, hogy némileg kilásson a haja alól :)
Az elte előtt leültünk söröznim ott voltak mindenhol.
Élmény volt komolyan. -
#1101 -
#1100 Szerintem ezt az ötletet terjeszd fel, nekem bejönne...bár ha nem lennének, sok vicces dologról maradnánk le. Mint pl ez a cikk :) -
SlayR #1099 a kis sztárok...abba az esetbe én is megveszem a cdjüket ha az egyik videón kibelezik őket és a disznók eszik meg a beleik... -
Cat #1098 http://www.sg.hu/cikkek/51814 -
#1097 apropo, a kurvahosszú írásba csak azért nem kérdezek bele (ezzel együtt egy ideig read only user leszek a topicban), mert nincs kedvem egy 40 soros hozzászóláshoz 120 soros kérdésáradatot árasztani...ugyanis arra se neki nem lenne kedve válaszolni, se nekem nincs kedvem leírni...
Engem komolyan érdekelt a téma, hogy egy szubkultúrának egy "jeles" tagja, miként gondolkodik. Rokker meg rokker között is van különbség, ezer meg ezer.
Ahogy ő nem nevezi magát emo-nak (irónikus mondat, indoklás pár hsz-el lejjebb), én sem nevezem magam rockernek...
Viszont én ezt meg tudom magyarázni, és 3 hónappal ezelőtt sem neveztem magam annak.
Ah tépem a szám, sorry :( -
#1096 én csak kérdeztem....választ nem kaptam (a "Válasz 'Match' üzenetére" nem egyenlő a válasszal).
Fikázás következik (attention!):
Én nem tehetek arról hogy minden mindatába 3x bele tudok kérdezni, és kurvára nem tud normálisan felelni.
Hidd el, meló közbe nekem is az lenne a kedvenc elfoglaltságom hogy érvelek, ellenérvelek valami mellett, ellen.
És kurvára utálom hogy írok, és órákra behal a topic.
Tudom, mindenki arcoskodásnak vette hogy azt írtam hogy "nem kötekedni akarok", pedig kibaszott komolyan gondoltam.
Sorry, szeretem az olyan embereket akik nem tudják megmagyarázni a saját állításaikat :) -
Cat #1095 érdekes társaságod van, meg kell hagyni :) -
#1094 igy jár utcán ? buzi e ?:d -
#1093 érzelemes ≠ rászolnak és elsírja magát, csupán másképp él meg dolgokat mint mondjuk te /szintén nem egyenlő a rinyálással/
(megint másik véglet, hogy zoli (majd szerzek képet róla, előre szólok én élőbe is lánynak néztem . ami azért kemény ;]... szóval ha a ír a barátnőmnek msn-en és Ő épp velem van vagy akármi más miatt nem ír vissza, akkor képes ezen besértődni, és irni msn-re hogy totál ki van bukva stb. :S és a vicc hogy tényleg totál magába fordul egy ilyen miatt, ez megint nem emo . hanem pszichológiai önértékelés zavar ...
na mind1, na az Ő képén tényleg lesz ám omlás :D
szerk : találtam képet rólaNEM! A BAL NEM LÁNY ! :x
-
Goth #1092 szal ózer, érted. -.- -
Goth #1091 egy igazi emo ennyi kötekedés után már visszahúzódot volna a sarokba :C szal ózer vagy :c -
Cat #1090 nem irtam le olyat, hogy "fuj imo, büdös buzik", csupán rámutattam egyes állításai következetlenségére.
A #1082-est olvastátok egyébként? :) -
#1089 kösz a bíztatást / mellettem való kiállást...
de ne félts
állom a sarat ;] -
#1088 azt veszem észre emberek, hogy bármit mond vrsdm, megint beléköttök :) ez a topic nem csak arrol szol hogy fuj imo budos buzik. probáljatok érvelni. -
#1087 na igen, bicajos, sielő, vívó és sorolhatnám még sem impotens semelyik...
/ja és akkor bitlis korszak? akkor kihalt volna az emberiség, hisz akkor mindenki szük trapéznaciba járt ;] -
#1086 miért kell összetörni minden reményem? -
Cat #1085 OFF:
Sokmillió ember kerékpározik naponta, és ugyan valóban kimutatható mértékben csökkenti a nemzőképességet a szűk nadrág, a szerepe mégis marginális: az 500 millió sperma helyett lesz 300 millió, nomeg nem egy honap alatt jön össze a gyerek, hanem kettő. Párkapcsolatnál ez lényegtelen. -
#1084 ahhoz még nőnie kell kicsit a hajamnak és olyan szép szűk ruhákat kell viselnem amikben tutira megsülnek a golyóim
tényleg... megvan itt a természetes szelekció! ugyebár az ember tökeinek hidegebb hely kell, azért lógnak... de mi történik a jóember tojásaival egy geciszűk répagatyába? hát, rántotta lesz belőlük, akár annyira h az illető nemzőképtelenné is válhat... de szép dolog a divat vs. emberi test játszma! (remélem nem sok emo olvassa ezt a témát és nem most nem nagyon piszkáltam bele darwin elméletébe) -
#1083 egy ezresem lenne rá hogy ezt vmelyik itteni NLK-s csinálja -
Cat #1082 EZ BAZDMEG KÖTELEZŐ! :D
http://ongyicsajszee.blogdreams.com/bejegyzes.php?bejegyzes_id=77511 -
Cat #1081 http://ongyicsajszee.blogdreams.com/index.php?tol=15&menu_id=20946&PHPSESSID=cac86d2d345c0c0b29e581a0980b2a63
no comment. -
#1080 Sorry, #756...
emlékezetből nyomtam és nem vágólapról :D -
#1079 én most kicsit fáradt vagyok ahhoz hogy végigelemezzem...
csak egy kiemelés:
"mégsem mondom sehol soha hogy emo lennék"
ez a renderelt kép meg lol. -
#1078 nekem a buzi-e vagy ugrott be de letettem róla... -
Cat #1077 smárolunk? -
#1076 úristen, mit írtam. a végén még én is emoként végzem... -
Cat #1075 Rettenetesen tulideologizálod a dolgot, tudományosan elemezgetsz olyasmit ami másoknál sokszor csak pillanatnyi döntés eredménye (ki mit vesz fel), csak azért, mert nálad nem az.
Persze mindenkinek el kell foglalnia magát valamivel :) -
#1074 "még kérdés ? :D"
csak halk zokogás... -
#1073 1066 - az én képem külső látásból, simán nézhető pózer-nek, hogy tudnám leírni értelmesen, valamennyire ismerned is kell az embert bizonyos esetben, elvégre bárki nézhet ki emo-nak, vehet emo-s márkás cuccokat magára, befestheti a haját... de amikor a westend-ben azt látom hogy csupa emo márka, még a haja is feketére van mázolva feszül rajta minden mindenhol, (srác) és a haja öhm...a szemöldökéig nem ér, de azért besüti faxásra mert Ő emo ... na Ő egy pózer...
de pózer mindd aki egyik napról a másikra kitalálja magáról hogy ... hümm én emo leszek és akkor most veszek cuccokat és dejó tartozok valahova...
ja meg szeretem az osztálytársam is, én mondom el neki mi ez az emo, én mondom el neki mit hogy miről mikor mennyiért stb. és erre hangoztatja terjeszti az igéjét hogy Ő bizony /ti szavaitokkal élve/ TRÚ EMÓS ...
na Ő is egy pózer ,,,
/tavaly febr. óta már így öltözködök... mégsem mondom sehol soha hogy emo lennék
akkor, attól még hogy valaki érzelmes, érzékenyebb az átlagnál nem kell így öltözködnie, ha így öltözködik és ezért lesz érzelmes (vagyis játsza), akkor ebből lesz az hogy úgy mozog beszél "van" mintha buzi lenne (az ily módon megjátszó ember, megint pózer) ...
ha ránézel akkor látszik hogy ki pózer és ki nem (vagy lehet csak így azok látjuk akikre TÉNYLEG azt mondják hogy " ímó " ... nemtudom, levágós ha valaki nagyon erölteti és levágós ha valaki lazán él, de közben így ebben a stílusban érzi jól magát...
1067 - a hajbelógás...
nézd meg, elég brutál mód belód a haja (ismerem Őt személyesen), mégsem pózer ... a hajbelógós pózer az akit irtam fentebb, hogy csak azért berakja a haját hogy lássák hogy Ő bizony igazi emo... ezeken látszik is csak próbálkozik közben halál gáz a haja...
de nézd meg a 1018-ast, egyik legnagyobb emo akiről csak hallottam, mégsem lóg be a haja ... /mint ahogy nekem sem annyira/ ... nem attól kel emo-nak lenned hogy belóg a hajad, és ez szintén elsőre látszik hogyha csak úgy ... na akkor emo vagyok , és befésülöm a 8centis kis fürtjeimet aztán derajlettem
1068 - kifejtem ... (mennyit okoskodok :D mint valami köcsög :D)
az hogy valaki emo, az közel sem egyenlő azzal hogy buzi...
ha valaki buzi, megeshet hogy emo körökbe keveredik, vagy keresi az ilyeneket, hisz közhiedelem hogy az emo fiúk javarésze buzi (ez fassszág)... a buzizás nem emo kellék, sőőőt, egyenesen kerülendő. ez is csak a mostani médiafelkapottság miatt lett (sztem javarészt a TH is közrejátszik)...
lezárva az EMO nem buzi... ha valaki buzi és emo hát az pusztán véletlen
/az meg hogy valaki azért buzulgat a képein mert Ő "trú" emós ... öhm, inkább buzuljon máshol...
és téma nem téma, több discos buzit ismerek mint emobuzit, pedig mind2 téren sok ismerősöm van ...
1069 - nem! félreérthető lehettem, az megint az hogy ha már ekkora felkapott lett ez az emo dolog akkor megpróbálnak minden pénzt kihúzni a drága szülők zsebéből hisz az emok javarésze ... akarom mondani pózerek ... javarésze -14 éves ... és kikunyizzák hogy vans-mistery-dc stb.stb.stb.
én azt veszem fel ami jól néz ki, az más kérdés megint hogy ezek javarészt olyan ruhák amik belecsúsznak az emo öltöközdésbe ... másrészt az alkatom miatt kifejezetten előnyös a fekete nekem ...
de nézd meg ŐT az egész emo mánia előtt rá úgy néznél hogy íjjj wazz hogy nézel ki, vagy úgy hogy, hmm egy extrémebb forma ...
vagy
rá úgy néznél hogy némá milyen buzis emo, vagy úgy, hogy ... aztaa de laza deszkás ( a haját-szakállát) leszámítva mégis totál úgy öltözik mint egy emo...
nem a ruháról szól, vagyis nem a pénzről, hogy ahhoz hogy emo légy, muszály kell drága cuccokban lenned (az más kérdés hogyha megtehetem inkább adok rá)
de a divatdolce&gabandaarmani srácokat kifejezetten nem csípem, az tényleg arról szól hogy " lááásd én megtehetem " ...
másrészt a nagyonemosmárkás cuccokban járó emberek javarésze megint pózer, hisz " én látszatni akarom hogy emo vagyok " ami újfennt pózerkedésre vall...
mondom sokadszorra, az igazi emo-k nem hirdetik, nem terjesztik, elvannak magukban, a haverjaikkal, és egyenesen ellenzik hogyha valaki kitalálja hogy, én most emo leszek és jiiippiii xD <3 ^^ stb. emo (szintén pózer) szokásokat irkálhatnak neten ésígytovább ésígytovább
még kérdés ? :D -
#1072 -
#1071 4 új hozzászólás -
#1070 huhh annyit irtatok nem is tudom mire válaszoljak
/este átolvasom és írok szépet-hosszút-mindenre kiterjedőt ;] -
Cat #1069 ezek szerint nálad csak és kizárolag az számít, hogy ki mit vesz fel? miért csak ilyen szük kategoriákban tudsz gondolkodni? Nehogymár az öltözködés és a hajviselet határozza meg hogy ki milyen.
Iszonyat gyerekes (bocsánat, nagyon 18 éves) hozzáállás. -
#1068 "látod-látod nem azért emo mert buzi és nem azért buzi mert emo :S ezt ugye te sem gondoltad komolyan -_-"
nem értem... esküszöm, nem értem. látom, hogy van ott valami írás, de amikor megpróbálom elolvasni a szavak csak annyivá állnak össze h "bla-bla-bla-bla-bla"...
a diszkósok közül (hogy milyen nevetségesnek érzem ezt az egész általánosítás témát pont önmagamtól, dehát ugye vannak emberek akik erre vágynak) a hímek nem kavarnak egymással legszebb emlékeim szerint. persze, a rózsaszín szín mint olyan a férfit valahol úgy a golyók tájékán pusztítja el, de ez nem az én gondom.
nem figyelsz: szubjektív, naná, hogy szubjektív, és mellette elbaszottul férfiatlan is, de nem is ez volt a lényeg. az, hogy valaki ejjdenagyon érzelmes, az miért kell hogy az öltözködéssel függjön össze, ez bassza az én kicsiny csőrikémet... -
#1067 "de a haja nem lóg a szeme elé,"
A #1016-ban elvileg csupa trú srác/csaj/egyéb van, mégis van olyan amelyiknek a szemébe lóg a haja.
Összezavarsz az ilyenekkel... -
#1066 "másoknak meg én vagyok pózer, magamról tudom hogy nem vagyok"
Ezért kérdeztem rá, hogy plz áruld már el hogy mi a különbség a két kép között.
Erre nem válaszoltál...csak azt hogy neked nem tetszik...mert pózer.
Akkor az előző kérdésemet leírom más szavakkal: mi a különbség a pózer és a nem pózer között? Mi egyszerű földi halandók hogy tudjuk felismerni, hogy egy trú emóst látunk vagy egy köcsög lúzerpózert?
(van egy olyan érzésem hogy nem hiszed el, hogy komolyan kérdezem, és nem kötekedésből) -
#1065 az hogy valaki buzi és emo ... most mit mondjak
ezen az alapon
az hogy valaki buzi és diszkos ...
miért kell azért buzulni mert a disco-sok szeretik a rózsaszínt ?
látod-látod nem azért emo mert buzi és nem azért buzi mert emo :S ezt ugye te sem gondoltad komolyan -_-
az hogy az öltözködés szerinted idióta az meg elég szubjektív, kinek mit tetszik...
most akkor mi értelme is volt annak amit irtál? -
#1064 nem vagy valami túl okos ember, ugye? soha nem szokott az az érzésed lenni hogy hozzászólásaid egyeseknél csöppet kicsapják a biztosítékot? mert nekem speciel az idiotizmus-mérőm kiakadt.
magyarázza már el nekem valaki: az, hogy valaki érzelmes, mennyiben függ össze azzal, hogy úgy öltözködik mint egy kibaszott idióta, és más hímekkel kavar?