3589
  • Christiansen
    kit érdekel mit vesz fel, nem azon van a hangsúly hanem azon
    hogy piperkőcködtök basszus.
  • VRSDM
    van igazi emo ... de a haja nem lóg a szeme elé, nem hord csak feketét...
    az igazi emo, felvesz egy kötött mellényt, alá valami régiféle stílusu inget, esetleg dioptria nélküli vastag fekete keretes szemüveget... haját 80'évek szerint fésüli, szűk nadrágot, és a stílushoz méltó cipőt hord... ők bizony emo-k ... az hogy most hogy öltözködik a köv. "generáció" emo néven az megint más
  • Calver
    szerintem még mindig nem érted a lényeget.
    mind ugyanolyanok vagytok. pont. nincs igazi emo, nincs pózer, csak egy rakás magamutogató, feltünési viszketegségben szenvedő szerencsétlen idióta, akik most pont ehhez a birkanyájhoz bírtak hozzácsapódni.
  • Calver
    ellentmondást... bazdmeg.
  • Calver
    csak én érzek elég durva ellenmondászt ebben a mondatban?
  • Christiansen
    már hogyne lennél pózer ha órákig piperkőcködsz a tükör előtt meg fényképezgeted magad.
  • VRSDM
    "idegenek" ... öhm hát akiket betettem (kivéve a nyalós-falós képet) minddel beszéltem már többet is mint 1mondat

de tényleg mind1. én megmondtam már ... másoknak meg én vagyok pózer, magamról tudom hogy nem vagyok, tudom hogy hogys mint van velem a dolog, ennyi ... nem másokat fikázni jó ... konkrétan ti kértétek hogy tegyünk be emo-król képeket O_o na most akkor miva'?
  • Cat #1056
    attol még a helyzet áll: nem látom én se a különbséget közte, és a beszurt - lúzernek kikiálított - idegenek között.
  • Zizou5
    már nem azért, te nem régen Ő is(vrsdm) rakott be magárol képet.
  • toysoldier
  • Match
    lóbélgilisztapanda nincs?

Amúgy azért szúrkálod be számodra tök ismeretlen emberek képeit a tudta nélkül, mert szerinted lúzer pózer köcsög...

Ezzel az erővel magadról is tehetsz, nekünk, nem emósoknak sztem tök mindegy.

Másokat fikázni jó? Adj neki esélyt legalább hogy annyit mondjon neked hogy bazd meg, és nyírja ki magát.

Normális érveket nem tudsz mondani amellett, hogy ő miért lúzer...de te trú vagy.

Akkor ha én azt gondolom hogy te egy buzi vagy, akkor nyugodtan teleszemetelhetem hírdetésekkel a netet hogy ingyen ajánlod a segged, és odateszem a képed. Nem lenne sokkal rosszabb..
  • Calver
    nem, mert ő nem pózer, pont.
    azt hiszem ha a világ így halad tovább, egy idő után átveszem és sikerrel véghezviszem Trevor szövegét a The Whitest Kids U'Know-ból.
    "...and I've accepted... that... I'm gonna kill... a lot of people."
  • RatBaG #1051
    omg ember! szerinted a "bandzsa" lábtartásod meg az a pofa amit vágsz nem ugyanilyen szánalmas?
  • Zizou5
    nem rosszak ezek a polok. csak a méretezéssel van bajuk. rendes polokbol. kb L-es kéne, namost az ilyenbol a 3Xl-es -.- :D
  • Cat #1049
    pizsamának tökéletesek.
  • VRSDM
    maradok a fav márkámnál ;]
  • Goth
    ilyen nekem kell! :D
  • Calver
    mindig érdekelt volna hogy az ilyen magadfajta bölcs, világ dolgaiban elmélyült emok miért nem vesznek fel ilyen pólót?
    annyira illene a személyiségükhöz, és legalább magyarázkodni se kéne...
  • VRSDM
    na erről beszéltem n_n
  • Goth
    ejjfújgeci :DASD
  • Cat #1043
    Ja, mosolyog, és nem nagy világfájdalma van mint a többinek. Deszánalmas. Ja, és be se festette a haját! Savat rá!
  • VRSDM
    nem minden emo-val van bajom, csak a javarészével... sulinkban is van kb. 10 emo , ebből 1haver többi meg pózer (de azok tényleg azok)
    valahogy lerí az emberről ha pózer...
    én pl. nem is mondogatom sőőt, le is tagadom ha rákérdeznek hogy " te most emo vagy ?" ... :S " nem "

én magam vagyok, az hogy mit gondolok, veszek magamra stb. az már más kérdés :D
  • sapkafej
    minden emo utálja a többi emo-t, mert szerinte az fék ember. így van ez minden stílusnál.
  • VRSDM
    sztem spec lúzer ... a tekintete ... az arckifejezése ... hmm sztem az kés kész
  • Cat #1039
    aha, és ő speciel miért szánalmas? (gondolom nem arra gondolsz, hogy a fekete poloja kilátszik a nyakánál)

Legalább nem saját magát fényképezte feltartott kézzel :)
  • VRSDM
    valaki biztos az én képemen is nevet (sg-ről is tudok párat)
    de akár emo akár nem ezek akiket betettem akkor is szégyen emberek ... mondhatni szánalmasak ...

oszt.ennyi.
  • Match
    Le tudnád írni plz a különbséget ez, illetve a #920-ban szereplő kép (ha jól gondolom, az te vagy) közötti különbséget?
    Merthogy ez az undor adag, az meg a fasza csávó.

Nem kötekedésból mondom, csak érdeklődöm.
    Sorry, nem vagyok szakmabéli.
  • VRSDM
    mai undor adag =D
  • Zizou5
    [csak megjegyzem hogy a japot nem rasszista gondolattal használom (!)]
  • Calver
    mert csak egy ilyen ocsmány japó bír elviselni egy emot
  • Zizou5
    ez nagyon értelemszerű, csak azt nem értem h miért ilyen kis japoval jár? :D
  • VRSDM
    értelemszerüen a baloldai jár a kis dagi japóval, és míg a japcsi azthiszi milyen jó neki hogy ölelik ez a majomsrác, szépen benyal annak az emo-nak
  • Zizou5
    csak azt magyarázzátok meg h mifaszt keres ott 1 idösebb(?) ronda kínai néni köztük ?!
  • Goth
    ne, htx
  • VRSDM
    most belinkeljem a myspace-s adatlapját a srácnak ? :S
  • báttyó02
    tevagyaz:|
  • PíszLávJuniti
    hy
  • VRSDM
    örülök, hogy egész normális formát vett fel a tápig, így tovább ;]
    /a linket meg elkérem barátnőtől (totál nemtalálom =D)
  • sapkafej
    köszcsi
  • VRSDM
    megirom pm-be ha eszembejut a website címe (most totál nem ugrik be)