3589
-
#1143 ok.
"Találkoztam egy emo sráccal(17) és rohadt kellemeset csalódtam bennük"
megvolt. -
Goth #1142 Természetes emberi reakció hogy ami szemszögünkből furcsa, esetleg röhejesen szar, azt kinevetjük, nem lehet ellene mit tenni. És azért, mert nem jön rád a röhögőinger ha egy szánalmas embert látsz, még nem feltétlenül jogos, ha emberileg és IQ terén mások fölé helyezed magad. Ha valaki egnem nevetségesnek talál, hét nevessen egy jót. Hiszen a nevetés egészséges =) -
Bammy #1141 Most miért? Miért baj ha valaki nevet egyet a barátjával, vagy röhög a haverral? Ettől miért lesz primitív hülye? Te vagy a pöcs hogy lenézed az ilyeneket akik írnak egy ilyen kifejezést, csakmert ha már nem szépirodalmi nyelven írnak le valamit, akkor primitív hülyék. Ne hidd hogy te oylan kurva okos vagy, te is ugyanilyen kis primitív köcsög voltál ennyi idősen, szal nyugi:)..
És szerintem az vall egy kicsit együgyűségre ahogy mindenki leoltotta a srácot hogy ne szidd az arabokat thx meg stb, mert csak annyit tudtak kivenni az egészből hogy: haverral röhögtünk egy arabon. De a lényegét nem értették meg. Lehet hogy senkin sem szabadna nevetnünk egyet attól függetlenül hogy leszarjuk hovatartozását, és sírnunk kéne, aztán emosnak lenni. pff.deszar. -
#1140 sztem is :D -
SeLFisCH #1139 szerintem olvasd el mégegyszer -
#1138 egy emberen keresztül csalódtál egy egész stílusban?
ezt így nem lehet! -
SeLFisCH #1137 Tegnap este voltunk bulizni. Találkoztam egy emo sráccal(17) és rohadt kellemeset csalódtam bennük. Kinézetén látszott,h emo,cipő-nadrág-haj stb..,de se a szemét se a körmét nem festette. Ilyen világfájdalom meg öngyilkosság eszébe se jutott. leültünk a rét közepére,elővette a tellóját,nyomatta a zenét,közben meg ittuk a öööö... almalevet :D Szal mint egy átlagos,vagány 17 éves.
Reggel felkele 11kor ,megyek boltba. Liftbe beszáll aegy gyerek. Vörös,zselézett,göndör haj. Elől semmo,hátranyalva az egész. A bőre valami hihetetlen fehér volt,piercing szája mellett,vmi undorító. Első 2 fog azért kikandikált :D Kínai tornacipő,mert az trendi persze. :\ -
#1136 elég zavaros amit írtál. -
feamatar #1135 NEM SZIDOM ŐKET!!! röhögtünk rajta; ok; mert valhogy fura és meghökkentő volt a beszédje, és erre akkor pont nem számítottunk; lehet ha én ott megszólalnék ugyanúgy reagálnának; de nekem semmi bajom sincs az arabokkal... sőt... engem is nevette már ki meg piszkáltak hosszú hajam miatt; én rohadtul örülök hogy olyanok is vannak a világban mint az a csávó volt; mert érdekelnek a más kultúrák és nem tartom egyiket se alacsonyabb rendűnek mint mienket.
És ehhez tartozik az emo is: attól hogy van néhány hülyegyerek akinek "világfájdalma" van[ilyen szó hogy világfájdalom nincs; csak egy üres frázis; már akkor is utáltam amikor irodalom órán a spleenre használtuk :s] meg emos; az se szimpatikus hogy nőiesen öltözködnek... de egyébként zeneileg és életfelfogásilag is a többségük normális; csak a 12-16 éveses közt van pár aki gyökér és minden hülye divatot követ. A tokio Hotel meg annyira emo mint mondjuk anno a Nitro metal volt... komerciális f***; nekem nem jön be az emo zene; de emos ismerősömtől annyit sikerült észrevennem hogíy az emo nem eza Tokioi Hotel féle sux
-
#1134 miért érzem úgy hogy a nép IQ-ja évről évre csökken, ráadásul hatalmas mértékben? írom úgy hogy az illetékesek is megértsék: b+, hülyébbek vagytok mint a csizmám talpa. eszem faszom megáll... "így kiröhögtük a haverral, úgy kiröhögtük a haverral..." általában szeretem körmönfontan kimondani a véleményem, de egyszerűbb most konkrétnak lenni: hogy a faszba lettek az újabb kölykök ilyen primitív gyökerek? -
BREMBO #1133 úristen miez a xxxx teljesen veszitek átal az angol maszlagot. szégyen csak ennyit tudok írni hogy tiszta szégyen de ez van. mod -
#1132 arabokat ne szidd köszi. -.- -
Vlala #1131 Most egy arabon miért kell röhögni? Nálunk is van egy arab doki, nagyon értelmes fazon, arról nem beszélve, hogy nála a páciens az első, nem a boríték (fuuuj, offolok)
De valaki, akinek 14 évesen világfájdalma van, és öngyilkos akar lenni, mert nem kapott teszkós montenbájkot születésnapjára és a DiCaprio sem kérte meg a kezét, pedig olyan szépen megálmodta, na az nevetséges. Illetve nevetünk rajta, hogy sírni ne kelljen. -
Dénes é #1130 this style is shit and all sect member also -
#1129 -
feamatar #1128 yah; néha az ember nem tudja megállni hogy ne röhögjön; én velem is előfordult már párszor hogy első látásra meghökkentő tag jött velem szembe; múltkor is valami arab tag; amikor kimondta hogy hándzsábándzsá(legalább is ennek hallatszott) akkor 3an kezdtünk el röhögni; de ez csak az elős meghökkenés; egyébként jó hogy ilyen diverzitás van világunkba
k00l -
Abruzzi #1127 Igazatok van hogy aki nem tehet róla ahogy kinéz azt csúnya dolog kinevetni, de mi pl. haverral olyanok vagyunk hogy meglátunk egy ilyesvalakit akire egyszerűen ránézel és szakadsz akkor nem fogjuk megállni hogy röhögjünk, max úgy teszünk mitha máson röhögnénk hogy véletlenül se tűnjön fel az illetőnek. Én nem érzem magam fasznak ettől. Röhögünk egy jót haverral és kész...lehet hogy rajtam is tök sokan röhögnek a hátam mögött de mivel nem veszem észre ezért nem is zavar :) De ha ránkjön a röhögés akármilyen egyénen, akkor nem fogjuk megállni csakmert ő nem tehet róla. Ehhez hozzátársul azis hogy nem is tudjuk megállni. (de komolyan). Most lehet fikázni hogy hülye bunkók vagyunk, és remélitek egyszer mi is úgy fogunk kinézni és majd minket is kiröhögnek, leszarom. -
#1126 ott a topicja, inkább ott diskuráljunk róla...
Ez a topic maradjon meg a szembelógóshajú hülyegyerekek fikázótere :) -
feamatar #1125 google... bassszus... egyszerűen rohadt nagy ez a poweraiser...nekem is kék...
egyébként most ismerkedtem meg egy emos csajjal; és ő megváltoztatta bennem az emoról kialakult képet... eddig hidegen hagyott az emo; ezután is; de vannak nagyon jó fej emosok; meg a Tokio Hotel meg az ilyen sz*** nem emok... de télleg; a műfaj gyökerei jóval mélyebbek. a tokio hotel olyan mint a glam volt a metalnak;
persze a metalhoz nem hasonlítható; m374|_ 4 l33t -
#1124 na most az vetul fel bennem, MI A FASZ AZ A POWERAISER?! :D:D:D:D -
#1123 az a porfelhő tökéletes dinamikát ad a képnek... -
Ben C #1122 kegyetlenül raj vagy -
#1121 Ha érdekel nézz át a poweriser topicba a sport/általános részlegben, ott szoktam közölni hogy mikor merre megyünk, és akinek van kedve jöhet.
Legközelebb pénteken megyünk promózni, aztán a bolttal együtt pedig szombat vasárnap a millenáris parkba leszünk (itt ingyen ki is lehet próbálni). Időpont és helypontosítás a poweriser topicban :)
/off -
#1120 elgondolkodtató, de teljes mértékben igazad van. Aki nem tehet róla azt tényleg csúnya dolog kinevetni de aki direkt akar kitűnni, akkor fogadja el hogy valaki viccesnek találja -
#1119 már előbb akartam irni, de felettébb értelmes vagy...
mármint jól és körültekintően látod a dolgokat, nem egysíkúan szemet eltakarva rohansz a hülye eszméd után...
/ez a poweriser dolog meg jó móka lehet...
én meg egy sennheiser hd-650el halgatom isteni muzsikám... ezt is megnézik még sokan... pedig nem gáz, sőőt ... magyar ember ilyen .azt nézi milye van a másiknak... -
#1118 Akkor rosszul emlékeztem...
Valakit kinevetni a külseje miatt valóban nem szép dolog, ha nem tehet róla. Viszont ha valaki önszántából úgy néz ki, hogy az számomra vicces, akkor jót nevetek rajta...
Középsuliba volt egy osztálytárnőm, akinek egy ideg elengedett a szájában, emiatt a szája félre volt húzódva...elég látványos elváltozás volt. Na az ilyeneket nem illik kinevetni, gúnyolni, stb. Volt pár idióta, akik ezt megpróbálták, de én meg pár normálisabb osztálytársam nagyon hamar leállította őket...Nem azért mert kemények vagyunk, hanem mert normálisak, és többen mint ő :)
De ha valaki azt gondolja hogy ő attól lesz egyedi hogy a szemébe álla haja és hátradöntött fej nélkül nem lát előre, meg rózsaszín retiküllel mászkál hím nemű létére, akkor azt is megengedhetem magamnak hogy visítva röhögjek rajta az utcán. Ez sem szép dolog, de szvsz nem súlyos...
Lehet valakinek ugyanígy vicces hogy nekem hosszú hajam van meg kopott bőrkabátom.
Sőt, mondok egy jobb példát. Most hogy megvan a poweriserem, szoktam vele mászkálni az utcán. Az emberek nagyrésze csak értetlenül néz, néhányan megkérdezik hogy mi ez, viszont vannak páran akik fenhangon röhögnek hogy "gyáááá bazzeg birodalmi lépegető, tudsz lézert lőni a szádból?"...
Én is ugyan úgy röhögök rajtuk, ahogy ők rajtam...mert megtehetem....az emo gyerek is megteheti hogy kiröhög engem, az más hogy én megkérdezném hogy "miért?" nem lekonyuló szájjal odébbmásznék. -
#1117 száni!:) -
#1116 ide tényleg nem ... ez régi "háború" :x sznékkel ...
mind1, csak arra akartam rávilágítani hogy Ő egy emo úgy néz ki ahogy egy átlagos emo ... sznék : "átlagos kinézettel rendelem!"
ezekszerint mind2-en átlagosak, akkor most minek kell kinevetni az egyiket?
azért mert kiállt a foga, hát isnteme sznéknek meg szopós szája van, és gizda nyaka, mégsem nevetik ki...
kinézet alapján utálni valakit barom dolog ... vagy akár csak kinevetni...
/az meg hogy igy felkapod a vizet és egyből támadsz... épp elég dolgot árul el (tanulok pszichológiát) ... de direkt nem írom le, mert akkor megint jönne hogy nem vagy olyan, olyan vagy én tudom (most mind1 hogy mien)
bicós képre meg ... honnan tudod hogy mien combo végén estem el? erről ennyit
fogalmazásodra meg ... ez a "fasz-buzigyerek-nyomorék " hmm ... okos és intelligens vagy látom ... büszke lehetsz magadra hogy tudsz káromkodni 300km-ről ;]
/ja és pont sznék rakta be ide egy képem még régesrég, és nevetett ki... na most akkor miva' -
#1115 amúgymeg,inkább kussoljál,ne rólam rakosgass be képet fasz nem szólt hozzád,nyomorék divat EMO,okod nincs emonak lenni,csupán divatnak tartod,szánalmas hülyegyerek.
inkább dicsekedjél a biciklizési képességeiddel,és tudásoddal,esetleg ezekkel a fotókkal:
koppantál buzi gyerek -.- -
#1114 Téged se röhögött ki senki (legalább is nem írta be ide, vagy én emléxem rosszul). -
#1113 lol,nincs mégcsak okom se kivenni a képet,mivel nem vagyok se emo-s se nem szégyenlem önmagam,átlagos kinézettel rendelkezem!:) -
#1112 [IMG]http://www.sg.hu/galeria/1112548664/11125486641174041912.jpg[/IMG]<-- szerencséjük volt hogy csak te láttad őket
[right]halálra nevetés is van;] ... most spec rajtad[/right] -
#1111 de,természetesen,csak így vitszesebb!:D -
Bammy #1110 Minden emos egy gyökér szerintem:) Annyira semmi értelme az egésznek, főleg az öltözködés, a haj, hogy néznek ki?:D De hát hagyjuk őket, ők most különcök! Nekik rossz! Jajj!
(majd kinövik) -
#1109 én is ezt akartam kérdezni. -
#1108 A szemébe nem mernél röhögni? -
#1107 mi tegnap haverral azt csináltuk hogy busz állomáson,bent az épületben,bejáratosak vagyunk,és szóval van olyan ablak vagyis olyanok az üvegek hogy tudod ki látsz rajta de ők be nem. :D
és szóval ott állt egy EMO-s csaj,egymagában és olyant röhögtünk baszod,rohatt dúrva volt én ott röhögök rajta és mégcsak észre sem veheti. xDDDD
haver is ott röhög,oltja üvegen keresztül,mondom neki nebáncstuk már hiszen világfájdalma van!xDD
de főleg 2 másik hülye picsán röhögtünk.kiálló foga volt az egyiknek és ott vigyorogtak és néztek ki a fejükből,beszarás volt.nagy poén ez az üveg!:DDDD
kajak pár centiről látod másik mit csinál,ha idióta fejet vág és észre sem veszi,te meg kiröhögöd!xDDDD -
#1106 jah, hangulatot csinál az biztos
egyik jobb mint a másik -
#1105 Én nem bánom hogy ilyenek vannak...
A múltkor is tök jót röhögtünk amikor megláttunk 1-2-t. -
#1104 bocsánat az emocionális stílusirányzat jelenlévő fenegyerekeitől, nemakarok senkit megbántani, akinek nem inge, ne vegye magára