3589
-
feamatar #1303 hát ezazér elég régi volt (de újszülöttnek minden vicc új) -
#1302 ezjóez :D -
klubkid #1301 -
lord nihilus #1300 loooooool -
#1299 LOL! :D -
#1298 LOOOOOOOOOOOOOL XDXDASDASDASDASD
(de lehet kapsz egy bant...)
-
klubkid #1297 -
lord nihilus #1296 ezért nobel díjt kapsz, grat -
#1295 Na be kell jelentenem, találtunk egy pozitiv vonást az emoban. -
lord nihilus #1294 :D:D énis arra gondoltam <3 -
#1293 összejönNÉK? Ismered egyáltalán személyesen, vagy valahogy? (az oldalcimböl indultam ki)
De nagyon elönyös a külseje -
lord nihilus #1292 például vele szívesen összekötném az életem :)))) -
#1291 szo szo jol néznek ki. Mondjuk világéletembe nagyon bejöttek a darkos csajok, az emosok is a sminkkel közelednek felé -
lord nihilus #1290 ja, de szerencsére errefele csak szolid divatolós emós csajok vannak, akiket nagyon birok...azok jöhetnek :) :D:D -
#1289 részvétem^^
Na annak a kis disznoarcu kölyöknek valoban nincs hangja. Akkor már inkább 100*TH -
lord nihilus #1288 jön a kis városkánkba a No thanx! júpíjéjj -.- -
#1287 A lapon tényleg nincs, de én sokmindent meg tudok szerezni gyorsan. ;) -
#1286 A th pártolására, mert a Why? nagyon jó zenét csinált. Sajnálom, h már nincs... :( -
#1285 Hát ez még nem vészes, a szám maga jo, de ezzel énekeltetve....szánalmas. Hallgasd meg a Schrei-t. Ha ez szar volt, attol kikészülsz.
A német nyelv amugy ha valamire nem termett, az az éneklés. a sok kötö-járulékos-bizbaszságai miatt annyira tulbonyolitott, hogy nem lehet rendesen énekelni.
Eddig egyes egyedül egy zenekarnak sikerült ez: Rammstein.
Olyan maximumot kihozott a német nyelvböl, amire senki nem lett volna képes. Respect! -
#1284 jesszus...
Ezzel tényleg definiálni lehetne a szar jelzőt...
Lehet csak azért mert alapból írtózom a német nyelvtől...
Egyébként ebben minden tag hím nemű lesz ha megnő? -
#1283 tudod: Izlések és pofonok:P -
#1282 Ígérem ha végeztem a melóval, és hazamegyek akkro meghallgatom. -
#1281 Apropó, emlékeim szerint nincs is fent a lapon a demó! :D -
Cat #1280 ezt a számot nyomatták leginkább:
http://www.youtube.com/watch?v=lI8yW3CB6bw -
#1279 Ok, nem is áll szándékomban megismerni őket.
Az, hogy írtam hogy 1 számot hallgattam tőlük azért írtam, hogy ha esetleg félreértelmeztem volna velük kapcsolatba valamit, akkor az azért van, mert csak az az egy szám alapján nyilatkoztam.
A why már több mint egy éve feloszlott, csak lusta voltam kiírni a lapra.
Azt a "lehet hogy be kéne fognod" mondatodat mire érted? -
#1278 Akkor nem nu-metal...
Nem is emo...
Bánom is én mi a franc, a lényeg hogy a stílusában zeneileg megállja a helyét a többivel szemben (persze ez nem jelenti azt hogy változatos/igényes/technikás vagy akár mi, amelyik szót a jó zenére használjátok). -
#1277 Nos, meglestem a Why? honlapját. Hallgattam demot is. Lehet, hogy tényleg be kéne fognod...
És egyetlen számból nem lehet megismerni egy zenekart. A TH sz@r, ezt úgy mondom neked, h ismerem.
A Why? egész jó zene, foglalkozz inkább azzal. :) -
#1276 már másodjára írsz oltári baromságot. a th annyira nu metal mint amennyire lagzi lajcsi rockopera... -
#1275 Ok, nem akartalak én leszólni...
Csak fikázza mindenki a tokio hotelt, amikor tényleg csak annyi baj van vele, hogy az énekes túl fiatal. A zenét nézve sima nu-metal, sőt, megkockáztatom hogy még nem is a rossz fajtából.
Összehasonlítod némelyik populáris (nem egyenlő az igénytelennel) nu metal bandával egy vocal cut után, sztem nem fog túl gagyinak számítani.
Egyébként 1 tokio hotel számot hallottam (nem tudok németül, valami srej), ez alapján alkotok véleményt.
A zeneírás csúcsa pedig sztem Kurt Cobain. Ő a világ legbulizósabb legzúzósabb albumait hozta össze akár 3-4 hangból (egy egész albumot :D).
A túlbonyolított zenéket simán utálom. Dream theater pl...azok is isten zenészek, de mégis amit csinálnak, az nekem nem jön be. Vagy az említett symphony X. Őket se szeretem, 5 albumon 1 számot találtam ami tetszett, midnezek mellett romeo az egyik kedvenc gitárosom, és nagyon sokat köszönhetek az oktatóvideóinak.
Majd összevágok egy olyan symphony anyagot, amibe csak a szólók lesznek :)
Ha technikás zúzdára vágyom, akkor be a slipknot dvd, kamera joey jordisonra, aztán ámulok :)
Vagy ott van buckethead, csak fel kell készülni mentálisan :) -
#1274 Neked milyen igazad van... :) -
#1273 nem zenei stílusokat nézek le, hanem bandákat, és azért főleg nem, mert nem bonyolult a zenéjük. Sőt, imádom az egyszerű, de pörgős, ütemes punk zenét. Nem az a baj, hogy nem bonyolult, hanem az, hogy nem tudnak élvezhető, dallamos zenét csinálni, amihez 3 akkord is elég lenne. -
Cat #1272 vrsdm. -
#1271 Igazi emos? a legtöbb emos még ennek a divatstilusnak is mindössze divatgyereke, azt sem tudja eszik-e vagy isszák. Aki tisztában van az emo fogalmával, az bárki lehet, de tuti nem tartja magát egy dekát sem emosnak. Nem közülük fog kikerülni. Mert ma nem az a fö, hogy tudd mit csinálsz, hanem mert olyan trendyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy -.- -
#1270 Látos, látod, pont ezzel van a baj... :S -
#1269 Van itt legalább egy igazi emos?:D
Össze-vissza fikázva lettek, nem nagyon állt ki senki mellettük.:D -
feamatar #1268 Symphony X... elírtam -
feamatar #1267 és ezért van az hogy pl. emo könnyen befogadható egyszerű zene; ugyanakkor nem tarthatom igazán értékesnek; mert nem a zenéről szól; egyszerűen csak összedobnak valami táncdalt oszt jól van. Népszerűek mert áll mögöttük egy médiagépezet. Anno mikor Mansont nyomták az is jó volt... Divat...
Állítom; ha megfelelő pénzeket raknának mögé akkor akár a Sympony Xből is lehetne popsztár szintű zenekar...
csak hát ők sokkal több türelmet igényelnek... -
feamatar #1266 nem a bonyolultság a lényeg valóban; hanem a zenei igényesség... ha úgy van én is meghallgatok egy kis Sex Pistolst; de azért nem említhetem őket sehol sem pl a maidenhez. A zene iránti tisztelet és szeretet szerintem megköveteli hogy zenészként és hallgatóként minnél inkább megismerkedjünk vele és egyre érdekesebb szebb formáit fogadjuk be. Persze ehhez igényesség és türelem is kell. Discoba nem a zenéért járnak az emberek hanem hogy a monoton ütemeken ugrálhassanak a másikat fogdosva(jó a pogó is hasonló) de amikor ott vagy egy koncert első sorában és közben egy sorral mögötted a vesédbe taposnak; és látod ahogy ZENÉLNEK nem három akkordos nótákat; hanem télleg zenélnek és áttéled... az megfizethetetlen -
#1265 beton csizma a megoldás :) -
#1264 hmm...heavy metal?
Nem illik lenézni bizonyos zenei stílusokat, csak azért, mert nem a bonyolultságon alapulnak.