Emo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dying Soul
Túl mély.

Alapvetõen nem az. Az újszölött nem akaratosan és önzõként születik

az ego minden emberi lény magva.

itt szó sincs önzõségrõl, meg mások semmibe vételérõl. Lehet nem tûnt fel, de éppen az évezredes európai kultúránk magva az ego.

túl magas, mi?😊

a sátánimzus mindazon értékekkel szemben áll, amiért az európai kultúra több mint egy évezrede kiáll. Képzeljetek már el egy társadalmat ami az önzõségen, önmegvalósításon és mások semmibe vételén alapúl.

Kriminális...

Dying Soul
blacket hagyjátok ki, mert nem értitek meg.

cr3ativ3
Jéézusom
Ez szörnyû.

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

A sátánizmust még a Rave zenével is összefüggésbe hozták anno a csõcselék.
Nos, én már pár éve raver vagyok, de valahogy sose komáltam a Lucifer famíliát. <#nyes>

Nem vagyok annyira benne a témában, de ezt elolvasva ad egy képet az egészrõl

Beast Machine
priviben küldenél pár linket? szeretnék egykét dolognak utánanézni, köszi

...vágod?

cr3ativ3
ez egy rakás *

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

arra akarok rámutatni, hogy a sátánizmus egyáltalán nem mondható beteg ideológiának, és a legkevésbé sem vált zenén keresztül népszerûvé. De olvass utána, vagy linkelhetek, ha úgy gondolod a sátánizmus egy durva és beteg dolog.

azért valamennyire képben vagyok. Bár nem tudom eldönteni, hogy te most védeni akarod-e vagy csak arra akarsz rámutatni, hogy elírtam lentebb?!

kár hogy sokan, veled együtt, nem tudják mi a sátánizmus és keverik az ördögimádattal, de ezt már sokan és sok helyen elmondták.

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

xy21
Melyik volt az az együttes amikor egy koncerten a tagok öngyilkosok lettek?

RatBaG
<#wink>

Per Aspera Ad Inferi.

PíszLávJuniti
Ja, megtaláltam. Csak spontán ölte meg a barátját miután szabadult a gyújtogatások miatt. Már ha a Mayhem zenekar tagjaira gondoltál te is.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

RatBaG
egy cseppet kevered...

Per Aspera Ad Inferi.

PíszLávJuniti
A srác még a barátját is kinyírta, mert nem segített neki vmi akcióban 😊 Mindezt miután kijött börtönbõl. ( Ha jól emlékszem a sztorira )

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

ez így van, te meg adod alájuk a lovat.

hol van a Tokio Hotel a Mayhemhez képest?

ebben rohadtúl tévedsz. Olyan beteg ideológiák váltak népszerüvé a zenén keresztûl, mint a sátánizmus. Norvégiában még templomokat(!) is gyújtogattak és még sorolhatnám.

szerintem kárt egy divat nem tud okozni.

Az egész black/death metal hullám több kárt okozott, mint az emo és az össes többi stílus együttvéve.

VRSDM
az agyoniskolázott aljapolgárnak mindig kell valami amin csámocsgni tudjon, legyen az gyõzike, kiszel tünci, anettka, emo, rocker, drogos, füves, autólopós, rablós, csaló, feleségét legyilkoló

a lényege, hogy hangot adhasson, és keményen beleszólhasson más dolgába... ennyi az egész (én meg lexarom akárki akármit mondd, majd ha többet tesz le az élet asztalára mint én, és jobb nálam akkor fontolóra veszem a mondanivalóját, addig egyik fülemen be másikon ki...

u dont have to listen anybody else but me

Emlékeztek még a rocker vs. diszkós vitákra? Na annak sem volt semmi értelme. Én már annak is nagyon örülök, hogy nem a gothos idiótaságból lett tömegdivat.

VRSDM
van különbség emo és emo között, azért mert valaki kitalálta ezt még nem lexek se depis se szomorú, se öngylikoshajlamos...

én mindig vidám, kedves, érzelmes, jó lélek, laza srác voltam
attól még hogy jól áll nekem ez a stílus még nem lexek más...

nevezettek pózer-nek ha tetszik, az is vagyok, de legalább nem változom meg azért mert egy hete greenpeace-s akartam lenni, mostmár ímó vagyok...

régen is leírtam, mostis leírom, jól néz ki, az egész stílus, a képek, a hangulata, az öltözködés, valamennyire az életfelfogás... ennyi...

és azért vetted fel ezt a ruhát, mert tetszik, vagy mert abban a tévhitben élsz, hogy emo vagy? ^^

VRSDM
hogy ezelõtt mit hordtam?
azt mint egy átlag deszkás-lájtpunk-chill out-retro (nem a márka) forma...
/vicces h pont most irtad, ezt amikor ma voltam, vnyakú vágott aljú pulcsiba, meg alá kilógó gallérral ingbe 😄 (répanadrág helyett csõnadrággal)
szóval kb majdnem ugyan ezt...

xy21
Hát hogy miket hordanak az emók?A mai emó öltözet az ilyen divatsz@rság!
Az igaz emó nem hord a szemébe nyalt frizurát.
Az igaz emós az kockás v-nyakú pulcsit hord alá inget vagy polót.
Meg régi SZTK-s szemüveget vagy milyet.(tuggyátok ez a vastag fekete keretes)
A répaszárú gatya okés.
Meg tornacipõt, nem ilyen kockás mamuszt.
És azok nem ilyen depressziós nyomorékok.

Pl.:Weezer frontembere is így néz ki.

xy21
Én arra lennék kíváncsi hogy azok az emberek akik most emósok, azok mik voltak azelõt hogy bejött volna ez az emos hülyeség?

PíszLávJuniti
eddig hónapokon keresztül szégyelted 😄 mi ez a fordulat?

f@szt érdekli hogy emo vagy. Én meg magyar vagyok, mégse fejtem ki minden kommentben.
Lehet azért, mert nem tartom gecikeménynek. -.-

VRSDM: van MSN ed? Ha igen légyszi vegyél fel: [email protected] . Lenne pár nagyon fontos kérdésem hozzád Elõre is thx! <#integet2>
VRSDM
nemtudom te hogyvagy, én örülök hogy átvettük, anyukámtól és a jó tanáraimtól az írással is így vagyok...

emo vagyok de legalább tudok írni... /majomn00b

Balazs15
EMO BAZMG:::HUU UDE CSICSKA VAGYOK..AMERIKAIKTOL ÁT VETTÜK WEZT A FASZSÁGOT IS

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Sné Zsuzsa
és még annyi, h gyerekes beszólás

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
ez így van!

egyet értek

Canon 450 D

igy elolvasva az origo cikkét tényleg. Vki képet rakjon már be róla, én sehol nem találtam 😊 Nem emlékszem már a fejére.

megvan ki Magyarország elsõ emo-ja😊
Napsugár a ViaSat3-as BÁR-ból😊

http://gaborszantai.co.uk/

Calver
"majd ha látlak leszolítlak hogy HÉ vrsdm!"
...mire a közeledben egy illedelmes ember száján egy laza "egészségedre!" fog kicsúszni <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

zakika
ja, nekem is ritka, de a rovid se al jol... akkor meg maradok az evi egyszeri birkanyirasnal centisre utana meg had noljon

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

VRSDM
megbeszéltük 😄 /úgyis most veszek új slip-ont tavaszra

Zizou5
zone? az ottvan tõlem 1 köpésre. majd ha látlak leszolítlak hogy HÉ vrsdm! 😄

már nem az. Nem tudtam mit kezdeni a vastagszálú de ritkásabb hajammal, sehogy nem állt jól, szal maradtam a rövidnél. Olyan makacs hajam van, nem tart meg semmilyen formát, ha hosszabb 4 centinél 😄

VRSDM
speed - goker - zara - h&m - newyorker - zone - meg valami valami mittoménmilyen nevü az astoriánál egy kis apró bolt... meg van a retrock- azis arrafele, az sem rossz még...
/meg van egy varrónõ ismerõsünk aki csinál nekem nadrágot néha

VRSDM te milyen boltokban vásárolsz Pesten?
ruha
cipõ
kiegészítõ