3589
  • Rise Against
    amúgy tetszik, igényes banner
  • Rise Against
    arról a kettőről még azt hinnék, buzi.
    nem kötekedésből, csupán jóindulat. Mert így alapból lesz egy véleménye annak, aki bejön ide -.-
  • VRSDM
    hopsz bellZ vállánál szar a keret :D azt még javítom
  • VRSDM
    mára ennyi futotta, marad ? vagy csinájak újat?
  • light00
    fuh meghallgattam ezt a számot. Egész jo, youtube-on vmi miatt ez kimaradt málam. Nagyon tetszik, habár nálam mcr-töl a favorit az I don't love.
  • light00
    jo munkát^^
  • Zizou5
    ja. csinálhacc.
  • VRSDM
    jónak hangzik... :]
    /csináljak banner-t? :D
  • Abruzzi
    A38 hajón lesz pesten vagy mi :)
    http://www.a38.hu/?p=programok&id=975

Ennyi elég lesz szerintem, többet énsem tudok mutatni.:) De ha jössz akkor szólhatsz és simán találkozhatunk..
  • sapkafej
    olyan hc, amiben vonyítanak is! :P (ezek durva jók: Bless the Fall, Alesana, Escape The Fate, Aiden)
  • Zizou5
    és ez hol lesz? melyik város? és mennyi a belépő ?
  • light00
    Yes, végre megjöttek a hülyék! nem tudtam hol késnek :\
    bocs, FAQ-ot ne rakjunk a bannerbe? :P
  • SNAKE01
    olvasni tudsz e?:O
    "A tizenévesek körében hódító új stílus"
    egyéb információt lentebb találsz
  • AshHC
    Mi a f***m ez az emo?Vmi buziklubb vagy iesmi?:P
  • light00
    nyugi, kölyök, csak megkérdeztem! :D
    darkos? akkor talán csak tul keveset mutat a képböl...nekem8 olyan amilyen akarod :D

amugy érdekes képek, az elsö tényleg normálisabban szemlélteti, hogy nem minden a fekete meg a depi...(rozsaszin hajpánt-pl), de sajnos a másodikrol inkább ugrik be az embernek az emo :(
  • SNAKE01
    jaj,haggyál már,nekem nagyon régóta ilyen logoim vannak.de nemhiszem hogy emo mert,darkos... :\
  • SNAKE01
    ittmeg összeverték mert divatemo :|
  • light00
    mijota lett emos logod, snake? :D
  • SNAKE01
    állítólagos emogörl:
  • Abruzzi
    Jún 26-án lesz Hatebreed és As I Lay Dying koncert elvileg amire megyünk :)
    Szólógitáron játszok, Amúgy Puppetset játszottuk, még 1-2 koncerten is, de már meguntuk :D Most játsszunk leginkább Killswitch Engaget, As I Lay Dying, Van In Flames, Children of Bodom, 1 Rise Against (give it all), 1 offspring (kids aren't alright) kb így ennyi :)
  • Zizou5
    hatebreed az kemény hardcore. még hozzá new york hardcore. és mit jáccotok a zenekarotokkal?puppets? : ) és hol lesz a hatebreed konci, mikor és mennyibe fáj ? ja és min jáccol ?
  • Zizou5
    ; )
  • Abruzzi
    Ezt mi is játszuk zenekarral! amúgy én úgy tom h metalcore, de leszarom.:D
    HC-nek Hatebreedet toltál be?:S Nem votl rossz..csakmert nyáron megyek As is lay dying és Hatebreed koncertre de utóbbit nemnagyon ismerem..
  • VRSDM
    az előző lógód alapján sosem gondoltam volna hogy ilyen mennyei zenékkel kedveskedsz a füleidnek. máris csípem az arabokat ;]
  • Zizou5
    HC
    Metal
    azért ha metalrol van szó egyértelmű hogy a Metallicarol rakok be, pedig mostanság nem hallgatok már.
    emocore
    ez a kedvenc emocore számom. mcr - demoltion lovers.
  • VRSDM
    messziről sem emo. sztem hc, metalcore-t nem sokat ismerek nincs viszonyításom, de van emo-n belül is hc :D szóóóval :D

szóval ez nem emo
  • Bammy
    http://youtube.com/watch?v=fFQAWdRRChk
    ha esetleg nem ismernétek a zenekart. kb ilyen.
  • Bammy
    Most pl mi hardcore és mi emo-core, metalcore?
    csakmert pl a Killswitch Engage c. zenekarra már mind a hármat hallottam...nem vok tisztában ezekkel.
  • Zizou5
    na anyám.. -.- mert ő látta a tvt és olyan cipő volt benne mint az enyém és. Ugye nem vagyok biszex?! : DDDDDDDDD még emo se vagyok anya haggyá má bazdmeg -.-
  • sapkafej
    emo-core
  • VRSDM
    nem úgy irtam a " hc-t? " mintha nem tudnám mi az, hallgatom ám énis szorgosan :]
  • Zizou5
    hardcore. alap legjobb. N.Y.H.C. : D
  • VRSDM
    hc-t? az nem baj :D hc az jóaz ;]
  • Zizou5
    én HC-t hallgatok.baj?az emo? : DD
    [na persze nem csak hct.hallgatok emo zenéket is ha szar kedvem van, vagy alter zenéket, de ugyankkor metal és rock és szoval minden.de általába ha nincs semmilyen hangulat kitengésem akkor HC]
  • VRSDM
    nincs határvonal hogy aki emo annak " EZT KELL HALLGATNIA ÉS SEMMI MÁST "
    ... én hallgatok fankát is, meg fészeket, az utóbbi meg igen erős UG hiphop. na tessék, nem vagyok zenei vonalon beszűkült és nyomorék vak ember... vannak más jó zenék is

pl a Rise Againts :D /mint a srác neve is mutatja
    /nekem spec. nem jön be ez a zene, lehet más emo-nak meg igen
  • FlyHigh
    VRSDM ilyet is hallgatnak az emok? http://www.youtube.com/watch?v=YM_4pWfil5I
    Ők magyarok.

• Match
    Jah, csak az egyik halálos legyen :)

De amúgy igazad van...bár nem tulajdonítanám teljesen a szülői elhanyagolásnak, inkább az elnyomástól lesznek sztem hülyék a gyerekek.

Ha egy amúgy divatdepi gyerek egy (99.99999999999%-ban sikertelen) érfelvágás után 2-3 olyan atyai pofont, ami után 3 méterről megfejeli a falat, akkor csak +1 storyt adtunk neki amin sírhat a hasonszőrű barátaival.

Ismerek olyan rockert is, aki elítéli az alkoholt...na ezt sem egyszerű összepászítani...
  • light00
    nem sértesz, meg, a tieid között is van tut olyan, amit tudnék fikázni, de nem ez a lényeg. Az AFI szerintem is gáz, már-már tul populáris ahhoz hogy jo legyen. De remélem a puhapöcszene szot nem gyüjtöfogalomnak szántad az emos zenékre...
  • minigirl
    Te is utána nézhetsz Wikipédián. Ott sok zenekar fel van sorolva, és a zenéket megtalálod youtube-on.
  • Rise Against
    nem akarok megsérteni semmit, de a fall out boy iszonyat gagyi :/ akárcsak az AFI. Bár én sajna csak ezt a populárisabb vonalát ismerem a dolognak, szerintem mindenképp puhapöcszene =)