3589
-
#1423 amúgy tetszik, igényes banner -
#1422 arról a kettőről még azt hinnék, buzi.
nem kötekedésből, csupán jóindulat. Mert így alapból lesz egy véleménye annak, aki bejön ide -.- -
#1421 hopsz bellZ vállánál szar a keret :D azt még javítom -
#1420 mára ennyi futotta, marad ? vagy csinájak újat?
-
#1419 fuh meghallgattam ezt a számot. Egész jo, youtube-on vmi miatt ez kimaradt málam. Nagyon tetszik, habár nálam mcr-töl a favorit az I don't love. -
#1418 jo munkát^^ -
#1417 ja. csinálhacc. -
#1416 jónak hangzik... :]
/csináljak banner-t? :D -
Abruzzi #1415 A38 hajón lesz pesten vagy mi :)
http://www.a38.hu/?p=programok&id=975
Ennyi elég lesz szerintem, többet énsem tudok mutatni.:) De ha jössz akkor szólhatsz és simán találkozhatunk.. -
#1414 olyan hc, amiben vonyítanak is! :P (ezek durva jók: Bless the Fall, Alesana, Escape The Fate, Aiden) -
#1413 és ez hol lesz? melyik város? és mennyi a belépő ? -
#1412 Yes, végre megjöttek a hülyék! nem tudtam hol késnek :\
bocs, FAQ-ot ne rakjunk a bannerbe? :P -
#1411 olvasni tudsz e?:O
"A tizenévesek körében hódító új stílus"
egyéb információt lentebb találsz -
AshHC #1410 Mi a f***m ez az emo?Vmi buziklubb vagy iesmi?:P -
#1409 nyugi, kölyök, csak megkérdeztem! :D
darkos? akkor talán csak tul keveset mutat a képböl...nekem8 olyan amilyen akarod :D
amugy érdekes képek, az elsö tényleg normálisabban szemlélteti, hogy nem minden a fekete meg a depi...(rozsaszin hajpánt-pl), de sajnos a másodikrol inkább ugrik be az embernek az emo :( -
#1408 jaj,haggyál már,nekem nagyon régóta ilyen logoim vannak.de nemhiszem hogy emo mert,darkos... :\ -
#1407 ittmeg összeverték mert divatemo :|
-
#1406 mijota lett emos logod, snake? :D -
#1405 állítólagos emogörl:
-
Abruzzi #1404 Jún 26-án lesz Hatebreed és As I Lay Dying koncert elvileg amire megyünk :)
Szólógitáron játszok, Amúgy Puppetset játszottuk, még 1-2 koncerten is, de már meguntuk :D Most játsszunk leginkább Killswitch Engaget, As I Lay Dying, Van In Flames, Children of Bodom, 1 Rise Against (give it all), 1 offspring (kids aren't alright) kb így ennyi :) -
#1403 hatebreed az kemény hardcore. még hozzá new york hardcore. és mit jáccotok a zenekarotokkal?puppets? : ) és hol lesz a hatebreed konci, mikor és mennyibe fáj ? ja és min jáccol ? -
#1402 ; ) -
Abruzzi #1401 Ezt mi is játszuk zenekarral! amúgy én úgy tom h metalcore, de leszarom.:D
HC-nek Hatebreedet toltál be?:S Nem votl rossz..csakmert nyáron megyek As is lay dying és Hatebreed koncertre de utóbbit nemnagyon ismerem.. -
#1400 az előző lógód alapján sosem gondoltam volna hogy ilyen mennyei zenékkel kedveskedsz a füleidnek. máris csípem az arabokat ;] -
#1399 HC
Metal
azért ha metalrol van szó egyértelmű hogy a Metallicarol rakok be, pedig mostanság nem hallgatok már.
emocore
ez a kedvenc emocore számom. mcr - demoltion lovers. -
#1398 messziről sem emo. sztem hc, metalcore-t nem sokat ismerek nincs viszonyításom, de van emo-n belül is hc :D szóóóval :D
szóval ez nem emo -
Bammy #1397 http://youtube.com/watch?v=fFQAWdRRChk
ha esetleg nem ismernétek a zenekart. kb ilyen. -
Bammy #1396 Most pl mi hardcore és mi emo-core, metalcore?
csakmert pl a Killswitch Engage c. zenekarra már mind a hármat hallottam...nem vok tisztában ezekkel. -
#1395 na anyám.. -.- mert ő látta a tvt és olyan cipő volt benne mint az enyém és. Ugye nem vagyok biszex?! : DDDDDDDDD még emo se vagyok anya haggyá má bazdmeg -.- -
#1394 emo-core -
#1393 nem úgy irtam a " hc-t? " mintha nem tudnám mi az, hallgatom ám énis szorgosan :] -
#1392 hardcore. alap legjobb. N.Y.H.C. : D -
#1391 hc-t? az nem baj :D hc az jóaz ;] -
#1390 én HC-t hallgatok.baj?az emo? : DD
[na persze nem csak hct.hallgatok emo zenéket is ha szar kedvem van, vagy alter zenéket, de ugyankkor metal és rock és szoval minden.de általába ha nincs semmilyen hangulat kitengésem akkor HC] -
#1389 nincs határvonal hogy aki emo annak " EZT KELL HALLGATNIA ÉS SEMMI MÁST "
... én hallgatok fankát is, meg fészeket, az utóbbi meg igen erős UG hiphop. na tessék, nem vagyok zenei vonalon beszűkült és nyomorék vak ember... vannak más jó zenék is
pl a Rise Againts :D /mint a srác neve is mutatja
/nekem spec. nem jön be ez a zene, lehet más emo-nak meg igen -
#1388 VRSDM ilyet is hallgatnak az emok? http://www.youtube.com/watch?v=YM_4pWfil5I
Ők magyarok.
-
#1387 Jah, csak az egyik halálos legyen :)
De amúgy igazad van...bár nem tulajdonítanám teljesen a szülői elhanyagolásnak, inkább az elnyomástól lesznek sztem hülyék a gyerekek.
Ha egy amúgy divatdepi gyerek egy (99.99999999999%-ban sikertelen) érfelvágás után 2-3 olyan atyai pofont, ami után 3 méterről megfejeli a falat, akkor csak +1 storyt adtunk neki amin sírhat a hasonszőrű barátaival.
Ismerek olyan rockert is, aki elítéli az alkoholt...na ezt sem egyszerű összepászítani... -
#1386 nem sértesz, meg, a tieid között is van tut olyan, amit tudnék fikázni, de nem ez a lényeg. Az AFI szerintem is gáz, már-már tul populáris ahhoz hogy jo legyen. De remélem a puhapöcszene szot nem gyüjtöfogalomnak szántad az emos zenékre... -
#1385 Te is utána nézhetsz Wikipédián. Ott sok zenekar fel van sorolva, és a zenéket megtalálod youtube-on. -
#1384 nem akarok megsérteni semmit, de a fall out boy iszonyat gagyi :/ akárcsak az AFI. Bár én sajna csak ezt a populárisabb vonalát ismerem a dolognak, szerintem mindenképp puhapöcszene =)