Emo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez szörnyû.
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
Nos, én már pár éve raver vagyok, de valahogy sose komáltam a Lucifer famíliát. <#nyes>#nyes>
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
<#vigyor1>#vigyor1>
"The trees move. Do you not see it?"
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
a lényege, hogy hangot adhasson, és keményen beleszólhasson más dolgába... ennyi az egész (én meg lexarom akárki akármit mondd, majd ha többet tesz le az élet asztalára mint én, és jobb nálam akkor fontolóra veszem a mondanivalóját, addig egyik fülemen be másikon ki...
u dont have to listen anybody else but me
én mindig vidám, kedves, érzelmes, jó lélek, laza srác voltam
attól még hogy jól áll nekem ez a stílus még nem lexek más...
nevezettek pózer-nek ha tetszik, az is vagyok, de legalább nem változom meg azért mert egy hete greenpeace-s akartam lenni, mostmár ímó vagyok...
régen is leírtam, mostis leírom, jól néz ki, az egész stílus, a képek, a hangulata, az öltözködés, valamennyire az életfelfogás... ennyi...
azt mint egy átlag deszkás-lájtpunk-chill out-retro (nem a márka) forma...
/vicces h pont most irtad, ezt amikor ma voltam, vnyakú vágott aljú pulcsiba, meg alá kilógó gallérral ingbe 😄 (répanadrág helyett csõnadrággal)
szóval kb majdnem ugyan ezt...
Az igaz emó nem hord a szemébe nyalt frizurát.
Az igaz emós az kockás v-nyakú pulcsit hord alá inget vagy polót.
Meg régi SZTK-s szemüveget vagy milyet.(tuggyátok ez a vastag fekete keretes)
A répaszárú gatya okés.
Meg tornacipõt, nem ilyen kockás mamuszt.
És azok nem ilyen depressziós nyomorékok.
Pl.:Weezer frontembere is így néz ki.
Lehet azért, mert nem tartom gecikeménynek. -.-
emo vagyok de legalább tudok írni... /majomn00b
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Napsugár a ViaSat3-as BÁR-ból😊
http://gaborszantai.co.uk/
...mire a közeledben egy illedelmes ember száján egy laza "egészségedre!" fog kicsúszni <#nyes>#nyes>
"The trees move. Do you not see it?"
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
/meg van egy varrónõ ismerõsünk aki csinál nekem nadrágot néha
ruha
cipõ
kiegészítõ